Bence ilki olacak, kavuşma heyecanıyla korku falan kalmayacakGece 4.30-7.30 arası bayılacak kadwr korkuyordum
Şu an biraz daha cesaretim var gibi
Ama sağım solum hiç belli olmuyor
Yarın sabaha nolur hiç kestiremiyorum
Çekilin narkozsuz kesilir de diyebilirim narkozdan önce bayılabilirim de kendi kendime
Bakalım ne olacakBence ilki olacak, kavuşma heyecanıyla korku falan kalmayacak
Emerken uyuyor gaz da çıkarmıyor bizimki yatirinca da ağlıyor gazdan çıkarana kadar acikmis oluyor tekrar meme istiyor derken bu döngü hiç bitmiyorAynen suan gozlerim kapaniyor rutine bagladik emme gaz cikarma cis yapma sonra tekrar agliyor
Biz de oyleyiz ya gaz sancilarindan kivraniyor sabaha kadar her gece gunduz de var ama gece cok fazlaDogurmayanlarfırsatınız varken uyuyun bence yoksa benim gibi geceleri sabahlarsiniz
Uyumuyor uyumuyoooorrrrr cildirmak üzereyim çok yoruldum
Cok kolay canim ameliyat cok guzel bir an merak etmeBakalım ne olacak
İşler yoluna girince uzuuun uzuuun anlatırım
Ay buna nasıl inanayım yaCok kolay canim ameliyat cok guzel bir an merak etme
Ben 30 saat ac kaldim.Doğurma stresinden uyuyamayanlar derneğiben de yarın bu saatlerde napıcam nasıl aç durucam onu düşünüyorum
Gerçekten guzelAy buna nasıl inanayım ya
Bi ameliyat nasıl güzel olabilir
Allahım inşallah öyledirGerçekten guzelbebis oldugu icin ucunda kisa suruyor birde oyuzden
Ya evet kesinlikle. Benim bebeğin halen göbek bağı düşmedi bugün 10.gün bitiyo ve doktor göbek düşmeden banyo yaptırma dedi çocuk anneden nasıl.dogdu ise o şekilde duruyo suan ve ben zaten iyi değilim babasının yüzünden iğrenç bir lohusalık geçiriyorumAMan doktorlar da hic dusunmuyorlar usurmuhtemelen gazi da vardir cnm bir dertleri var iste anlamiyoruz biz de kac gecedir sabahliyoruz dun de 5 e kdr ugrastim masaj emzirme alt degisim kucakta dolasma:s
Yok doymuyor çocuk iki memeyi ard arda verdiğim halde hatta ardından mama verdiğim halde yine bakıyorum meme istiyo . Günde 2 en fazla 3 kere mama veriyorum ama belki cogaltirim çocuk doymuyo bundan eminim doktorlar ne söylerler ise soylesinBiz aynı şeyi yaşıyoruz. Günde 2 kere mama veriyorum. Ama meme emdiğinde uykuya dalması çok zor oluyor. Gece 11 gibi memeden sonra mama veriyorum çok daha güzel uyuyor. Bence mamayla doyuyor meme yeterli gelmiyor. Bizim doktorumuz mama desteği yap mutlaka sen ne zaman acıkır ne zaman doyar bebeğin halinden anlarsın zaten dedi. Gerçektende sadece süt emdiğinde derinde uyumuyor ıhh mıhh diyip duruyor.
Biliyor musun bitter o kadar güzel bir hamilelik geçirdim ki eşimle ,ailemle ilgili ... Ama doğum yaptım yapalı eşim sorunlu oldu özellikle anneme karşı çok saygısız tuhaf hallerde ve beni zerre düşündüğü yok gerçi beni geçtim çocuğunu düşünse beni de düşünür şuan o kadar stresli , üzgün kötü haldeyim ki 10 gün olmuş gün yüzü görmeden yaşıyorum zaten lohusalik hakimin üstüne birde eşimin bana aileme karşı davranışı beni resmen mahvediyor dua ediyorum Rabbime niye böyle oldu diyorum oysa ki ne güzel idi hamile iken bana olan tavrı kêza aileme anneme karşı olan halı . Bebeğim susmadigi anda ben kan ter içinde kalıyorumSen kendini de koru bak sırtını üşütme şimdi terleyip duruyoruz sakın sıcaklayıp terli oturma
Bebişi karnına masaj yap bnmki de gece yarım yamalak oluyor uyku banyo yapınca rahat uyuyor
Giggles aklımdasın inan ama telefonu almaya bile vaktim yok ,wc ye bile gidemiyorum yoğunluktan bebeğimin huzursuz hallerinden ve yaşadığım saçma sapan durumlardan . Doğum ne zaman inşallah en güzel vakitte gelir yavrunAllahım inşallah öyledir
Beynim tüm gerçeklikleri reddediyor
Bizim de göbek 9. Gun dustu sonra banyo yaptirdik duser cnm merk etme herkesin farkli sonra bici bici yapar mis gibi:)Ya evet kesinlikle. Benim bebeğin halen göbek bağı düşmedi bugün 10.gün bitiyo ve doktor göbek düşmeden banyo yaptırma dedi çocuk anneden nasıl.dogdu ise o şekilde duruyo suan ve ben zaten iyi değilim babasının yüzünden iğrenç bir lohusalık geçiriyorum
Yok doymuyor çocuk iki memeyi ard arda verdiğim halde hatta ardından mama verdiğim halde yine bakıyorum meme istiyo . Günde 2 en fazla 3 kere mama veriyorum ama belki cogaltirim çocuk doymuyo bundan eminim doktorlar ne söylerler ise soylesin
Biliyor musun bitter o kadar güzel bir hamilelik geçirdim ki eşimle ,ailemle ilgili ... Ama doğum yaptım yapalı eşim sorunlu oldu özellikle anneme karşı çok saygısız tuhaf hallerde ve beni zerre düşündüğü yok gerçi beni geçtim çocuğunu düşünse beni de düşünür şuan o kadar stresli , üzgün kötü haldeyim ki 10 gün olmuş gün yüzü görmeden yaşıyorum zaten lohusalik hakimin üstüne birde eşimin bana aileme karşı davranışı beni resmen mahvediyor dua ediyorum Rabbime niye böyle oldu diyorum oysa ki ne güzel idi hamile iken bana olan tavrı kêza aileme anneme karşı olan halı . Bebeğim susmadigi anda ben kan ter içinde kalıyorum
Oyle valla benim ikinci dogum daha guzel gecti nedense ekipten de olablr:)Allahım inşallah öyledir
Beynim tüm gerçeklikleri reddediyor
Emzik almadi canim attiEmerken uyuyor gaz da çıkarmıyor bizimki yatirinca da ağlıyor gazdan çıkarana kadar acikmis oluyor tekrar meme istiyor derken bu döngü hiç bitmiyorbazen rahatlamak için emmek istiyor emzik veriyor musunuz siz?
İnşallah inşallahBizim de göbek 9. Gun dustu sonra banyo yaptirdik duser cnm merk etme herkesin farkli sonra bici bici yapar mis gibi:)
Gercekten oyle caresiz kaliyor insan su aglamalari gaz sancilariİnşallah inşallahne zormuş anne olmak meğer .
Bende normali bekliyorum bugün 40+0 olduk. Ama bel agrisi dışında hiç-bir şey yokOhh grubun yüzde 90 i bebisleri kucaklarında tabii sessizliğe gömülmüşben ve doguramayan 3 5 kişi kaldık hiç ses seda yokmu normal doğum bekleyenlerden, 2 gündür pompa ,squat yapıyorum ,bu akşam adaçayı da içtim ufaktan ağrılar başladı ama düzenli gelip giden bir sancı yok umarım doğumu baslatabilirim
Hangi marka tutmustu cnm baska denesen simdi . Ben daha vrrmedm ya sarilik falan emmeyi de zorla ugrasarak yaptiriyorum diye 3 4 gundur gaz sancilari basladi sabaha kadar suruyor iyimi gelir acaba emzik bilmiyormBuarada bebeğim ilk günler emzik tuttu şimdi ise red ediyor sizlerde de aynı durumda olan var mı ?
Seni hiç düşünemiyorum . Tek çocukla kalan arkadaslarim ben 2.yi de düşünüyorum dediğimde ne 2.si diye soylenirlerdi . Şimdi düşününce insana davulun sesi uzaktan hoş gelir deyimini hatırlattırıyor. Şuan diyorum haklılarmis.Gercekten oyle caresiz kaliyor insan su aglamalari gaz sancilaribenim bir de iki bebemle ayni odada yatiyoruz o agliyor o agliyor birlikte geceleri napcagimi sasryrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?