2021 Aralık Anneleri

Bence ilki olacak, kavuşma heyecanıyla korku falan kalmayacak

Aynen suan gozlerim kapaniyor rutine bagladik emme gaz cikarma cis yapma sonra tekrar agliyor
Emerken uyuyor gaz da çıkarmıyor bizimki yatirinca da ağlıyor gazdan çıkarana kadar acikmis oluyor tekrar meme istiyor derken bu döngü hiç bitmiyor bazen rahatlamak için emmek istiyor emzik veriyor musunuz siz?

Dogurmayanlar fırsatınız varken uyuyun bence yoksa benim gibi geceleri sabahlarsiniz
Uyumuyor uyumuyoooorrrrr cildirmak üzereyim çok yoruldum
Biz de oyleyiz ya gaz sancilarindan kivraniyor sabaha kadar her gece gunduz de var ama gece cok fazla gaz damlasi kendim baslasammi ecz danisip yoksa 1 ayi beklemek mi gerekyr

AMan doktorlar da hic dusunmuyorlar usur muhtemelen gazi da vardir cnm bir dertleri var iste anlamiyoruz biz de kac gecedir sabahliyoruz dun de 5 e kdr ugrastim masaj emzirme alt degisim kucakta dolasma:s
Ya evet kesinlikle. Benim bebeğin halen göbek bağı düşmedi bugün 10.gün bitiyo ve doktor göbek düşmeden banyo yaptırma dedi çocuk anneden nasıl.dogdu ise o şekilde duruyo suan ve ben zaten iyi değilim babasının yüzünden iğrenç bir lohusalık geçiriyorum
Yok doymuyor çocuk iki memeyi ard arda verdiğim halde hatta ardından mama verdiğim halde yine bakıyorum meme istiyo . Günde 2 en fazla 3 kere mama veriyorum ama belki cogaltirim çocuk doymuyo bundan eminim doktorlar ne söylerler ise soylesin
Sen kendini de koru bak sırtını üşütme şimdi terleyip duruyoruz sakın sıcaklayıp terli oturma
Bebişi karnına masaj yap bnmki de gece yarım yamalak oluyor uyku banyo yapınca rahat uyuyor
Biliyor musun bitter o kadar güzel bir hamilelik geçirdim ki eşimle ,ailemle ilgili ... Ama doğum yaptım yapalı eşim sorunlu oldu özellikle anneme karşı çok saygısız tuhaf hallerde ve beni zerre düşündüğü yok gerçi beni geçtim çocuğunu düşünse beni de düşünür şuan o kadar stresli , üzgün kötü haldeyim ki 10 gün olmuş gün yüzü görmeden yaşıyorum zaten lohusalik hakimin üstüne birde eşimin bana aileme karşı davranışı beni resmen mahvediyor dua ediyorum Rabbime niye böyle oldu diyorum oysa ki ne güzel idi hamile iken bana olan tavrı kêza aileme anneme karşı olan halı . Bebeğim susmadigi anda ben kan ter içinde kalıyorum

Bizim de göbek 9. Gun dustu sonra banyo yaptirdik duser cnm merk etme herkesin farkli sonra bici bici yapar mis gibi:)

Bende normali bekliyorum bugün 40+0 olduk. Ama bel agrisi dışında hiç-bir şey yok

Buarada bebeğim ilk günler emzik tuttu şimdi ise red ediyor sizlerde de aynı durumda olan var mı ?
Hangi marka tutmustu cnm baska denesen simdi . Ben daha vrrmedm ya sarilik falan emmeyi de zorla ugrasarak yaptiriyorum diye 3 4 gundur gaz sancilari basladi sabaha kadar suruyor iyimi gelir acaba emzik bilmiyorm

Gercekten oyle caresiz kaliyor insan su aglamalari gaz sancilari benim bir de iki bebemle ayni odada yatiyoruz o agliyor o agliyor birlikte geceleri napcagimi sasryrm
Seni hiç düşünemiyorum . Tek çocukla kalan arkadaslarim ben 2.yi de düşünüyorum dediğimde ne 2.si diye soylenirlerdi . Şimdi düşününce insana davulun sesi uzaktan hoş gelir deyimini hatırlattırıyor. Şuan diyorum haklılarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…