Valla sen de benim aklımdasınGiggles aklımdasın inan ama telefonu almaya bile vaktim yok ,wc ye bile gidemiyorum yoğunluktan bebeğimin huzursuz hallerinden ve yaşadığım saçma sapan durumlardan . Doğum ne zaman inşallah en güzel vakitte gelir yavrun
Ekip bana çok yabancı yaOyle valla benim ikinci dogum daha guzel gecti nedense ekipten de olablr:)
Ben de sadece dr u taniyordum cnm dr um cok iyidi:)senin de guzel gecer insallahValla sen de benim aklımdasın
Ama bu ara senin gini canımın derdine düştüm
Buraya bile çok giremiyorum
En sağlam psikolojiyle doğuma girmeye çalışıp başaramıyorum
Yarın sabaha çağırdı beni doktor sonunda
Bakalım ne olacak
Sen nasılsın?
Kadın doğumcuya gideceğim diyordun en son
Ekip bana çok yabancı ya
Tek ameliyata girecek olan hemşire tanışım
O da inşallah girer yani
Mevsim bizimki de daha dusmedi.Ya evet kesinlikle. Benim bebeğin halen göbek bağı düşmedi bugün 10.gün bitiyo ve doktor göbek düşmeden banyo yaptırma dedi çocuk anneden nasıl.dogdu ise o şekilde duruyo suan ve ben zaten iyi değilim babasının yüzünden iğrenç bir lohusalık geçiriyorum
Yok doymuyor çocuk iki memeyi ard arda verdiğim halde hatta ardından mama verdiğim halde yine bakıyorum meme istiyo . Günde 2 en fazla 3 kere mama veriyorum ama belki cogaltirim çocuk doymuyo bundan eminim doktorlar ne söylerler ise soylesin
Biliyor musun bitter o kadar güzel bir hamilelik geçirdim ki eşimle ,ailemle ilgili ... Ama doğum yaptım yapalı eşim sorunlu oldu özellikle anneme karşı çok saygısız tuhaf hallerde ve beni zerre düşündüğü yok gerçi beni geçtim çocuğunu düşünse beni de düşünür şuan o kadar stresli , üzgün kötü haldeyim ki 10 gün olmuş gün yüzü görmeden yaşıyorum zaten lohusalik hakimin üstüne birde eşimin bana aileme karşı davranışı beni resmen mahvediyor dua ediyorum Rabbime niye böyle oldu diyorum oysa ki ne güzel idi hamile iken bana olan tavrı kêza aileme anneme karşı olan halı . Bebeğim susmadigi anda ben kan ter içinde kalıyorum
Oyle valla cnm buyusunler de guzel gunlerini gorelim insallah yavruslarin:)Seni hiç düşünemiyorum . Tek çocukla kalan arkadaslarim ben 2.yi de düşünüyorum dediğimde ne 2.si diye soylenirlerdi . Şimdi düşününce insana davulun sesi uzaktan hoş gelir deyimini hatırlattırıyor. Şuan diyorum haklılarmis.
Bi an önce geçer inşallah yaBen de sadece dr u taniyordum cnm dr um cok iyidi:)senin de guzel gecer insallah
Gittim herşey normal bende . Ertesi günde bebeği çocuk doktoruna götürdük götürdüğüme de pişman oldum çocuk üşüdü mu ne etti bilmiyorum hastaneden sonra hiç durmuyo,adama yani doktora diyorum ki bu acemiyiz keşke bu kadar soymasaniz bebeği hiç umursamadi bile çocuğu giyindirene dek anam ağladı . Ben hiç iyi değilim hayatımın en güzel zamanları ağlamakla geçti ,dua ediyorum Rabbime nolur herşey güzel olsun kimse kimseyi incitip kirmasin, annem kardeşlerim ve eşimin arasinda kaldım . Annemin iyilikten başka bişey ettiği yok ama eşim bambaşka biri olarak çıktı meydana ,hamileyken oysa ne kadar düşünceli idi. Benim için dua et olur mu aklına olurda doğumda gelirsem lütfen unutma beniValla sen de benim aklımdasın
Ama bu ara senin gini canımın derdine düştüm
Buraya bile çok giremiyorum
En sağlam psikolojiyle doğuma girmeye çalışıp başaramıyorum
Yarın sabaha çağırdı beni doktor sonunda
Bakalım ne olacak
Sen nasılsın?
Kadın doğumcuya gideceğim diyordun en son
Ekip bana çok yabancı ya
Tek ameliyata girecek olan hemşire tanışım
O da inşallah girer yani
Ben bi keresinde verdim aldi uyuyunca kendi çıkarmıştı ama hemşire emzik vermeyin deyince bi daha denemedim. Ama özellikle geceleri emzik niyetine kullanmasından yoruldumEmzik almadi canim atti
Insallah kucagina alrsn sagliklaBi an önce geçer inşallah ya
Kendi psikolojini de soracaktın ya doktoraGittim herşey normal bende . Ertesi günde bebeği çocuk doktoruna götürdük götürdüğüme de pişman oldum çocuk üşüdü mu ne etti bilmiyorum hastaneden sonra hiç durmuyo,adama yani doktora diyorum ki bu acemiyiz keşke bu kadar soymasaniz bebeği hiç umursamadi bile çocuğu giyindirene dek anam ağladı . Ben hiç iyi değilim hayatımın en güzel zamanları ağlamakla geçti ,dua ediyorum Rabbime nolur herşey güzel olsun kimse kimseyi incitip kirmasin, annem kardeşlerim ve eşimin arasinda kaldım . Annemin iyilikten başka bişey ettiği yok ama eşim bambaşka biri olarak çıktı meydana ,hamileyken oysa ne kadar düşünceli idi. Benim için dua et olur mu aklına olurda doğumda gelirsem lütfen unutma beniçünkü inan çıkmazdayım ve çok yoruldum her manada , hayatta beni tutan evladım ama gücüm tukeniyor sanki ona bu kadar olumsuz insanlarin yanında nasıl yetecegim bilmiyorum
Canim ya Allah yardimcin olsun.Eşin napiyor canim kirici mi davraniyor sana karsi ailene mi birsey diyor:sGittim herşey normal bende . Ertesi günde bebeği çocuk doktoruna götürdük götürdüğüme de pişman oldum çocuk üşüdü mu ne etti bilmiyorum hastaneden sonra hiç durmuyo,adama yani doktora diyorum ki bu acemiyiz keşke bu kadar soymasaniz bebeği hiç umursamadi bile çocuğu giyindirene dek anam ağladı . Ben hiç iyi değilim hayatımın en güzel zamanları ağlamakla geçti ,dua ediyorum Rabbime nolur herşey güzel olsun kimse kimseyi incitip kirmasin, annem kardeşlerim ve eşimin arasinda kaldım . Annemin iyilikten başka bişey ettiği yok ama eşim bambaşka biri olarak çıktı meydana ,hamileyken oysa ne kadar düşünceli idi. Benim için dua et olur mu aklına olurda doğumda gelirsem lütfen unutma beniçünkü inan çıkmazdayım ve çok yoruldum her manada , hayatta beni tutan evladım ama gücüm tukeniyor sanki ona bu kadar olumsuz insanlarin yanında nasıl yetecegim bilmiyorum
Sütümü sagamıyorum çünkü sanırım bozuk su elektrikli Lansinoh un pompasi .beceremedim bı turlu . Göbek aynen düşmedi ve seninle benimki aynı gün doğmustu ,mama veriyorum günde 2 kere böyle giderse arttiricamMevsim bizimki de daha dusmedi.
Bende sütümü sagiyorum tam memeyi bosaltmadigi zaman. Ve 60 ml olarak veriyorum. Memeyi emdikten sonra. Mama günde 1 kere veriyorum. Ama once illaki emziriyorum. Takviye olarak biberondan veriyorum.
Annemi istemiyor ,şuan anneme muhtacım hayatımın her seyrinde olduğu gibi yine anaya muhtaç bir evladım . Çünkü anneliği ilkkez deneyimliyorum , kayınvalidem de evet var ama kadın evine gitmek istiyor .ve geçen gün evde yarım saat tek kaldım oturduğum yerden kalkamadım çok korktum. Annemi evde istemiyor annem onun evine meraklı değil kendi çocuğuna bakmak için geliyor keza eşine yani bana ve annem onun ailesinin yanımızda zerre olmadığı kadar kat kat.oldu . O kadar nankör bir insanmış ki yeni gördümCanim ya Allah yardimcin olsun.Eşin napiyor canim kirici mi davraniyor sana karsi ailene mi birsey diyor:s
Evet gece cok zor oluyo gecici bi surec deyip sabredecez baska caremiz yokBen bi keresinde verdim aldi uyuyunca kendi çıkarmıştı ama hemşire emzik vermeyin deyince bi daha denemedim. Ama özellikle geceleri emzik niyetine kullanmasından yoruldum
İnşallah duan kabul olur inşallah. Allah'ım sana güzel bir lohusalık nasip etsin inşallahKendi psikolojini de soracaktın ya doktora
O konuda fikir almadın mı?
Altı üstü bi çocuk bakacaklar
Nasıl bu kadar birbirlerine girdiler şaşkınım gerçekten
Neyi paylaşamamış olabilirler
Dur sana yarın bi dua edeyim de düzel hemen
Geçerli bi sebebi olamaz da ne sebeple istemiyor ki anneni evde?Annemi istemiyor ,şuan anneme muhtacım hayatımın her seyrinde olduğu gibi yine anaya muhtaç bir evladım . Çünkü anneliği ilkkez deneyimliyorum , kayınvalidem de evet var ama kadın evine gitmek istiyor .ve geçen gün evde yarım saat tek kaldım oturduğum yerden kalkamadım çok korktum. Annemi evde istemiyor annem onun evine meraklı değil kendi çocuğuna bakmak için geliyor keza eşine yani bana ve annem onun ailesinin yanımızda zerre olmadığı kadar kat kat.oldu . O kadar nankör bir insanmış ki yeni gördüm
2 saatte bir emziriyorum zaten sarılık da var ama süt yetiyor mu anlamıyorum, bakıyorum çoğu arkadaş mama takviyesi de yapıyor ama benim de yapmam gerekir mi bilemedimEvet gece cok zor oluyo gecici bi surec deyip sabredecez baska caremiz yok
Benim de ikinci daha guzel oldu ilki ozeldeydi ama ben bu ameliyatimi daha kolay atlattim oysa daha paniktimOyle valla benim ikinci dogum daha guzel gecti nedense ekipten de olablr:)
Hiç kadın doğumcuua sormana gerek yok biliyor musunİnşallah duan kabul olur inşallah. Allah'ım sana güzel bir lohusalık nasip etsin inşallah
Soramadım çünku es geçti gibi doktorum giggles dönüp bakınca.benim psikolojim bu kadar igrencligin içinde çok normal böyle olmam çünkü dengesiz bir adam ile evliyim
İnşallah hayırlısı olur canım benim bir avazda doğuruverirsinYok canım hafta içi gideceğim bakalım benim normal doğum görünüyor nedicekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?