2021 Aralık Anneleri

Valla sen de benim aklımdasın
Ama bu ara senin gini canımın derdine düştüm
Buraya bile çok giremiyorum
En sağlam psikolojiyle doğuma girmeye çalışıp başaramıyorum
Yarın sabaha çağırdı beni doktor sonunda
Bakalım ne olacak

Sen nasılsın?
Kadın doğumcuya gideceğim diyordun en son
Oyle valla benim ikinci dogum daha guzel gecti nedense ekipten de olablr:)
Ekip bana çok yabancı ya
Tek ameliyata girecek olan hemşire tanışım
O da inşallah girer yani

Ben de sadece dr u taniyordum cnm dr um cok iyidi:)senin de guzel gecer insallah

Mevsim bizimki de daha dusmedi.
Bende sütümü sagiyorum tam memeyi bosaltmadigi zaman. Ve 60 ml olarak veriyorum. Memeyi emdikten sonra. Mama günde 1 kere veriyorum. Ama once illaki emziriyorum. Takviye olarak biberondan veriyorum.

Oyle valla cnm buyusunler de guzel gunlerini gorelim insallah yavruslarin:)

Gittim herşey normal bende . Ertesi günde bebeği çocuk doktoruna götürdük götürdüğüme de pişman oldum çocuk üşüdü mu ne etti bilmiyorum hastaneden sonra hiç durmuyo,adama yani doktora diyorum ki bu acemiyiz keşke bu kadar soymasaniz bebeği hiç umursamadi bile çocuğu giyindirene dek anam ağladı . Ben hiç iyi değilim hayatımın en güzel zamanları ağlamakla geçti ,dua ediyorum Rabbime nolur herşey güzel olsun kimse kimseyi incitip kirmasin, annem kardeşlerim ve eşimin arasinda kaldım . Annemin iyilikten başka bişey ettiği yok ama eşim bambaşka biri olarak çıktı meydana ,hamileyken oysa ne kadar düşünceli idi. Benim için dua et olur mu aklına olurda doğumda gelirsem lütfen unutma beni çünkü inan çıkmazdayım ve çok yoruldum her manada , hayatta beni tutan evladım ama gücüm tukeniyor sanki ona bu kadar olumsuz insanlarin yanında nasıl yetecegim bilmiyorum

Herşeyin güzel geçecek,bak bir gün bile uyumadan duruyorum napayım çarem yok . Ameliyat korkutmasin gözünü evladına kavuşmak için bir vesile yarın bize güzel haberlerini verirsin . Çektiğin hamilelik boyunca sıkıntıların dinecek giggles

Kendi psikolojini de soracaktın ya doktora
O konuda fikir almadın mı?

Altı üstü bi çocuk bakacaklar
Nasıl bu kadar birbirlerine girdiler şaşkınım gerçekten
Neyi paylaşamamış olabilirler

Dur sana yarın bi dua edeyim de düzel hemen

Canim ya Allah yardimcin olsun.Eşin napiyor canim kirici mi davraniyor sana karsi ailene mi birsey diyor:s

Mevsim bizimki de daha dusmedi.
Bende sütümü sagiyorum tam memeyi bosaltmadigi zaman. Ve 60 ml olarak veriyorum. Memeyi emdikten sonra. Mama günde 1 kere veriyorum. Ama once illaki emziriyorum. Takviye olarak biberondan veriyorum.
Sütümü sagamıyorum çünkü sanırım bozuk su elektrikli Lansinoh un pompasi .beceremedim bı turlu . Göbek aynen düşmedi ve seninle benimki aynı gün doğmustu ,mama veriyorum günde 2 kere böyle giderse arttiricam

Canim ya Allah yardimcin olsun.Eşin napiyor canim kirici mi davraniyor sana karsi ailene mi birsey diyor:s
Annemi istemiyor ,şuan anneme muhtacım hayatımın her seyrinde olduğu gibi yine anaya muhtaç bir evladım . Çünkü anneliği ilkkez deneyimliyorum , kayınvalidem de evet var ama kadın evine gitmek istiyor .ve geçen gün evde yarım saat tek kaldım oturduğum yerden kalkamadım çok korktum. Annemi evde istemiyor annem onun evine meraklı değil kendi çocuğuna bakmak için geliyor keza eşine yani bana ve annem onun ailesinin yanımızda zerre olmadığı kadar kat kat.oldu . O kadar nankör bir insanmış ki yeni gördüm

İnşallah duan kabul olur inşallah. Allah'ım sana güzel bir lohusalık nasip etsin inşallah
Soramadım çünku es geçti gibi doktorum giggles dönüp bakınca.benim psikolojim bu kadar igrencligin içinde çok normal böyle olmam çünkü dengesiz bir adam ile evliyim

Geçerli bi sebebi olamaz da ne sebeple istemiyor ki anneni evde?

Hiç kadın doğumcuua sormana gerek yok biliyor musun
Güzel bi psikolog bul
Git onunla görüş
Çıkmışken tek başına bi kahve de iç hatta
Ay hatta çocuğu eşine bırak da annenle iç kahveni
Tek bakabiliyorsa sonra görüşürsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…