- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Cok degisik ya sanki surekli kalacak suan yaninda olmak zorunda annen. Anne gibi kim yardim edebilir ki:sAnnemi istemiyor ,şuan anneme muhtacım hayatımın her seyrinde olduğu gibi yine anaya muhtaç bir evladım . Çünkü anneliği ilkkez deneyimliyorum , kayınvalidem de evet var ama kadın evine gitmek istiyor .ve geçen gün evde yarım saat tek kaldım oturduğum yerden kalkamadım çok korktum. Annemi evde istemiyor annem onun evine meraklı değil kendi çocuğuna bakmak için geliyor keza eşine yani bana ve annem onun ailesinin yanımızda zerre olmadığı kadar kat kat.oldu . O kadar nankör bir insanmış ki yeni gördüm
Aynen canımGöbeğinde demi bnm sol tarafta var sanırım normal bişi
Hem ameliyat esnasinda kisa surdu boyle cabucak oldu hem de suan evde daha iyiyim.ilkinde daha uzun surmustu agrilarmBenim de ikinci daha guzel oldu ilki ozeldeydi ama ben bu ameliyatimi daha kolay atlattim oysa daha paniktim
İstemiyor giggles adam anormal ,benim şuan muhtaç oldugumu biliyor her mana da muhtacım görüyor ona rağmen yüzünü gözünü asıyor ve annemde anlıyor hatta geçen gün annem mutfakta telefonda kardeşlerim ile konuşurken annemin arkasından olumsuz şekilde kendi kendine taklidini yaparken gördüm ve beynimden vuruldum ,benim annem Bir Melek bunu tanıyan herkes bilir bizi yetim büyüttü,bir sürü zorluk yaşadı hani derler ya yemedi icmedi ama evladına baktı aynen öyle veya daha fazlası ,herkesin parmakla gösterdigi biri. Adam kıskanıyor anneme olan sevgimi kıskanıyor ,durduk yere "anneni kardeşlerini 2.plana at diyor ,artık sen ben kızımız varız " anneni ne çok seviyorsun bak ben öyle miyim anneme.? Bunları diyor düşün ve hepsi ortada hicbisey yokken oluyor , hamilelikte beni kendisi annemlere hergun götürür idi ,annemi sever iyi davranırdı ama şuan o kadar çok farklı ki annem diyor eşin beni sevmiyor ,ki doğru evet sevmiyor ama zoruma giden bunu anneme belli etmesi .Geçerli bi sebebi olamaz da ne sebeple istemiyor ki anneni evde?
Hic kimse ve annem zaten yatılı kalmıyor . Birgün sabah geliyor ertesi gün akşam geliyor yani topu topu 10 saat filandır çünkü çalışan kadın , kendi yorgunluğu yaşıyla birlikte yetmezken bir de benim zorlugumu aldı bunları görmezden gelip nankörlük yapıyorCok degisik ya sanki surekli kalacak suan yaninda olmak zorunda annen. Anne gibi kim yardim edebilir ki:s
İstemiyor giggles adam anormal ,benim şuan muhtaç oldugumu biliyor her mana da muhtacım görüyor ona rağmen yüzünü gözünü asıyor ve annemde anlıyor hatta geçen gün annem mutfakta telefonda kardeşlerim ile konuşurken annemin arkasından olumsuz şekilde kendi kendine taklidini yaparken gördüm ve beynimden vuruldum ,benim annem Bir Melek bunu tanıyan herkes bilir bizi yetim büyüttü,bir sürü zorluk yaşadı hani derler ya yemedi icmedi ama evladına baktı aynen öyle veya daha fazlası ,herkesin parmakla gösterdigi biri. Adam kıskanıyor anneme olan sevgimi kıskanıyor ,durduk yere "anneni kardeşlerini 2.plana at diyor ,artık sen ben kızımız varız " anneni ne çok seviyorsun bak ben öyle miyim anneme.? Bunları diyor düşün ve hepsi ortada hicbisey yokken oluyor , hamilelikte beni kendisi annemlere hergun götürür idi ,annemi sever iyi davranırdı ama şuan o kadar çok farklı ki annem diyor eşin beni sevmiyor ,ki doğru evet sevmiyor ama zoruma giden bunu anneme belli etmesi .
İmkansız çünkü hiçbir erkeğin yeni doğmuş bebeğe bakabilecegini düşünmüyorumHiç kadın doğumcuua sormana gerek yok biliyor musun
Güzel bi psikolog bul
Git onunla görüş
Çıkmışken tek başına bi kahve de iç hatta
Ay hatta çocuğu eşine bırak da annenle iç kahveni
Tek bakabiliyorsa sonra görüşürsünüz
Allah Allah tek mi kalacaksin evde kim yardim edecek anneler eder normali bu yani bunu bilmesi gerekir. Bizin de suan oyle gunduzleri geliyor annem yatmaya eve evleri yakin zaten geceleri de tek ilgileniyorum esim uyuyor vallaHic kimse ve annem zaten yatılı kalmıyor . Birgün sabah geliyor ertesi gün akşam geliyor yani topu topu 10 saat filandır çünkü çalışan kadın , kendi yorgunluğu yaşıyla birlikte yetmezken bir de benim zorlugumu aldı bunları görmezden gelip nankörlük yapıyor
İnşallah öyle güzel öyle harika geçsin doğumun biz kalan paniklere de umut ol arkadaşımBakalım ne olacak
İşler yoluna girince uzuuun uzuuun anlatırım
İşte anlamıyor ki . İnan böyle ksfayi yemek üzereyim niye böyle oldu anlamıyorum( ne var saygi duysa iste sen onun annesine böyle birsey yapsan ne hissederdi
Geçecek canin o da yanlis davrandigini anlasin insallah sen takma bu durumuİşte anlamıyor ki . İnan böyle ksfayi yemek üzereyim niye böyle oldu anlamıyorum
Diyorum ya Allah bana yardım etsin çok kötüyüm artık.Allah Allah tek mi kalacaksin evde kim yardim edecek anneler eder normali bu yani bunu bilmesi gerekir. Bizin de suan oyle gunduzleri geliyor annem yatmaya eve evleri yakin zaten geceleri de tek ilgileniyorum esim uyuyor valla
Insallah canim lohusalikta boyle seyler ust uste gelir hassassin ya herkeste vardir bisiler ama gececek merk etmeDiyorum ya Allah bana yardım etsin çok kötüyüm artık.
İnşallah inşallah çok yoruldum inan dün neredeyse Allah'a isyan edip nolur canımı al kurtulayım dememe ramak kalmıştı ama demeye hakkım yok benim bir evladım var artık ve onun hiç mi hiç günahı suçu yok herseyden habersizGeçecek canin o da yanlis davrandigini anlasin insallah sen takma bu durumu
Canim ya evet bebisini dusun esini de bosver ne dusunurse dusunsun annen gelecek.İnşallah inşallah çok yoruldum inan dün neredeyse Allah'a isyan edip nolur canımı al kurtulayım dememe ramak kalmıştı ama demeye hakkım yok benim bir evladım var artık ve onun hiç mi hiç günahı suçu yok herseyden habersiz
İnann bu lohusalık değil . Dün kendi annesini aramış.kadina bağırmış ne seni ne de onun annesini istemiyorum evimde demiş çocuk büyüyünce herkes kendi evine gitsin demiş ..kadın üzgündü ki biz sizin evinize meraklı değiliz ne senin annen ne ben kızım ,dedim.anne senin oğlun bambaşka biri oldu çıktıInsallah canim lohusalikta boyle seyler ust uste gelir hassassin ya herkeste vardir bisiler ama gececek merk etme
Yazik ya kendi annesine de boyleİnann bu lohusalık değil . Dün kendi annesini aramış.kadina bağırmış ne seni ne de onun annesini istemiyorum evimde demiş çocuk büyüyünce herkes kendi evine gitsin demiş ..kadın üzgündü ki biz sizin evinize meraklı değiliz ne senin annen ne ben kızım ,dedim.anne senin oğlun bambaşka biri oldu çıktı
Yani benim su halim lohusslik filan değil anladın mı , vicdansız biriyle yaşıyorum bu kadar .Yazik ya kendi annesine de boyleAllah merhamet versin icine
Tam 1 hafta aramız varmış Bende 39+0 oldum bugün sıkıldım artıkkBende normali bekliyorum bugün 40+0 olduk. Ama bel agrisi dışında hiç-bir şey yok
Bilmediğin başka bir derdi olabilir mi acaba?Adam kıskanıyor anneme olan sevgimi kıskanıyor ,durduk yere "anneni kardeşlerini 2.plana at diyor ,artık sen ben kızımız varız " anneni ne çok seviyorsun bak ben öyle miyim anneme.? Bunları diyor düşün ve hepsi ortada hicbisey yokken oluyor , hamilelikte beni kendisi annemlere hergun götürür idi ,annemi sever iyi davranırdı ama şuan o kadar çok farklı ki annem diyor eşin beni sevmiyor ,ki doğru evet sevmiyor ama zoruma giden bunu anneme belli etmesi .
E annen bakmayacak annesi bakmayacak seni de bakamayacak psikolojiye sokmuşİmkansız çünkü hiçbir erkeğin yeni doğmuş bebeğe bakabilecegini düşünmüyorumçok zor çok
Ağzına sağlık valla çok teşekkür ederimİnşallah öyle güzel öyle harika geçsin doğumun biz kalan paniklere de umut ol arkadaşımsenin için inşirah süresi okudum rabbim kabul etsin içine ferahlık sakinlik versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?