2021 Aralık Anneleri

Cok degisik ya sanki surekli kalacak suan yaninda olmak zorunda annen. Anne gibi kim yardim edebilir ki:s

Geçerli bi sebebi olamaz da ne sebeple istemiyor ki anneni evde?
İstemiyor giggles adam anormal ,benim şuan muhtaç oldugumu biliyor her mana da muhtacım görüyor ona rağmen yüzünü gözünü asıyor ve annemde anlıyor hatta geçen gün annem mutfakta telefonda kardeşlerim ile konuşurken annemin arkasından olumsuz şekilde kendi kendine taklidini yaparken gördüm ve beynimden vuruldum ,benim annem Bir Melek bunu tanıyan herkes bilir bizi yetim büyüttü,bir sürü zorluk yaşadı hani derler ya yemedi icmedi ama evladına baktı aynen öyle veya daha fazlası ,herkesin parmakla gösterdigi biri. Adam kıskanıyor anneme olan sevgimi kıskanıyor ,durduk yere "anneni kardeşlerini 2.plana at diyor ,artık sen ben kızımız varız " anneni ne çok seviyorsun bak ben öyle miyim anneme.? Bunları diyor düşün ve hepsi ortada hicbisey yokken oluyor , hamilelikte beni kendisi annemlere hergun götürür idi ,annemi sever iyi davranırdı ama şuan o kadar çok farklı ki annem diyor eşin beni sevmiyor ,ki doğru evet sevmiyor ama zoruma giden bunu anneme belli etmesi .

Cok degisik ya sanki surekli kalacak suan yaninda olmak zorunda annen. Anne gibi kim yardim edebilir ki:s
Hic kimse ve annem zaten yatılı kalmıyor . Birgün sabah geliyor ertesi gün akşam geliyor yani topu topu 10 saat filandır çünkü çalışan kadın , kendi yorgunluğu yaşıyla birlikte yetmezken bir de benim zorlugumu aldı bunları görmezden gelip nankörlük yapıyor

( ne var saygi duysa iste sen onun annesine böyle birsey yapsan ne hissederdi

İmkansız çünkü hiçbir erkeğin yeni doğmuş bebeğe bakabilecegini düşünmüyorum çok zor çok

Allah Allah tek mi kalacaksin evde kim yardim edecek anneler eder normali bu yani bunu bilmesi gerekir. Bizin de suan oyle gunduzleri geliyor annem yatmaya eve evleri yakin zaten geceleri de tek ilgileniyorum esim uyuyor valla

Geçecek canin o da yanlis davrandigini anlasin insallah sen takma bu durumu
İnşallah inşallah çok yoruldum inan dün neredeyse Allah'a isyan edip nolur canımı al kurtulayım dememe ramak kalmıştı ama demeye hakkım yok benim bir evladım var artık ve onun hiç mi hiç günahı suçu yok herseyden habersiz

Canim ya evet bebisini dusun esini de bosver ne dusunurse dusunsun annen gelecek.

Insallah canim lohusalikta boyle seyler ust uste gelir hassassin ya herkeste vardir bisiler ama gececek merk etme
İnann bu lohusalık değil . Dün kendi annesini aramış.kadina bağırmış ne seni ne de onun annesini istemiyorum evimde demiş çocuk büyüyünce herkes kendi evine gitsin demiş ..kadın üzgündü ki biz sizin evinize meraklı değiliz ne senin annen ne ben kızım ,dedim.anne senin oğlun bambaşka biri oldu çıktı

Yazik ya kendi annesine de boyle Allah merhamet versin icine

Bilmediğin başka bir derdi olabilir mi acaba?
Bu kadar fevrilik sadece lohusalık veya çocukla açıklanmaz bence ya
Bir sebebi olması lazım yani
Kadına allah razı olsun diyeceği yerde böyle yapması çok ilginç
İmkansız çünkü hiçbir erkeğin yeni doğmuş bebeğe bakabilecegini düşünmüyorum çok zor çok
E annen bakmayacak annesi bakmayacak seni de bakamayacak psikolojiye sokmuş
Kendi de bakamıyor
Kim bakacak bu bebeğe
İnşallah öyle güzel öyle harika geçsin doğumun biz kalan paniklere de umut ol arkadaşım senin için inşirah süresi okudum rabbim kabul etsin içine ferahlık sakinlik versin inşallah
Ağzına sağlık valla çok teşekkür ederim
Ben de tüm doğuracaklara ve lohusalara dua edeyim yarın
Koskoca 45 dk sürem varmış
Ne dualar edilir o arada
Ne o ben de okuyayım doğum için mi okunuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…