2021 Aralık Anneleri

Aynen öyle işte anlamıyor sanki tüm alıcıları kapandı birden bire . Anlayamıyorum sanki o da lohusa sendromuna girdi saçma sapan haller. İnşirah süresi rahatlatici bir dua ,doğumunu da kolay gecirmeni sağlar bol bol oku bugün

Gece konusunda bi fikrim yok ama genelde öğlen daha uygun geliyor bana
Ya hani hep öyledir öğlen rahat uyusun diye
Gece acaba çok uyur diye mi rahatlıyor ya banyo sonrası
Bizimki gececi de ozellikle uyusun diye gece banyo yaptirmak istedim. 40 i cikmadan gece yikanmaz yikansa da suyu dokulmez dedi buyukler. Cocuk soz konusu olunca hurafe deyip gecemedim Neyse az kaldi bekleriz artik.

Bende annemde kaliyorum esim annemlere geliyor babamla siyasete giriyorlar kavga eder gibi konusuyordu babamin karsisinda uyardim kendine gel diye bu kocalara bi haller oluyor insallah hatasindan doner.bu donemde insan en cok anneyi istiyo

Bizim de göbek 9. Gun dustu sonra banyo yaptirdik duser cnm merk etme herkesin farkli sonra bici bici yapar mis gibi:)
Bizimde 8. Gün düştü banyonyapınca mayışıyor ya az önce banyo yaptırdım uyuyor azcık dinlenecem inşallah

Biz de oyleyiz ya gaz sancilarindan kivraniyor sabaha kadar her gece gunduz de var ama gece cok fazla gaz damlasi kendim baslasammi ecz danisip yoksa 1 ayi beklemek mi gerekyr
Bn kullanmaya başladım valla gaz damlası +kimyon yutuyorum çay kaşığıyla hergün rezene çayı
Arada kıvranıyor hala bunca şeye

Sordun mu hiç bi derdi filan mı varmış?

Gaz damlasi hangisini kullanıyorsun canım dr mu verdi ?
Çocuk dr kağıt verdi altı çizili olanı kullanıyorum
Bn oğlanda çok çektim gazda buna 10. Gün başladım valla

Eklentiler

• 12622597-CFF2-4700-8DF2-F4A8A68F7632.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 61
Allah kalbine iyilik versin cnm
Senin annen biter bı sefer bebeyi benden çok seviyon yerini yapmasın
Duyma görme bi müddet onu kendi haline bırak belki oda sendrom yaşıyordur erkekler bu şekilde gösteriyor orası başka
Bebiş büyüdükçe daha rahat edeceksin

Kizlar ilk doktor kontrolunde doktora neler sordunuz?
Benim aklima hicbi sey gelmiyor
Bide ilk kontrolde nelere bakiliyor?
Bide gaz problemi uykusuzluklar kacinci gunde basladi sizde? Guncel durum bilgisi istiyorum

Çocuk dr kağıt verdi altı çizili olanı kullanıyorum
Bn oğlanda çok çektim gazda buna 10. Gün başladım valla
Bizimki de 12.30 da uyandi emmek için sancidan dolayi daha yeni uyuyabildi gaz sancısı 10. gün başlar diyorlar ama bizimki daha 6 günlük erkek bebeklerde daha çok görülüyor sanırım. Ben de yarın doktoruna sorayım damla işini. Bu damla iyi geldi mi bebise ?

Kizlar ilk doktor kontrolunde doktora neler sordunuz?
Benim aklima hicbi sey gelmiyor
Bide ilk kontrolde nelere bakiliyor?
Bide gaz problemi uykusuzluklar kacinci gunde basladi sizde? Guncel durum bilgisi istiyorum
Bizim ilk kontrol persembe ama sariliktan dolayı yarın gidicez doktoruna. Ben bebeğin doyma durumunu ve gaz olayını sorucam öncelikle. 6 günlük oldu ama sancılar başladı

Şuan çıkarıyor
Ama bnde kendime çok dikkat ediyorum yediklerime özellikle
Bi çay kaşığı kimyon yut senden geçer çıkarır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…