Aynen öyle işte anlamıyor sanki tüm alıcıları kapandı birden bire . Anlayamıyorum sanki o da lohusa sendromuna girdi saçma sapan haller. İnşirah süresi rahatlatici bir dua ,doğumunu da kolay gecirmeni sağlar bol bol oku bugünBilmediğin başka bir derdi olabilir mi acaba?
Bu kadar fevrilik sadece lohusalık veya çocukla açıklanmaz bence ya
Bir sebebi olması lazım yani
Kadına allah razı olsun diyeceği yerde böyle yapması çok ilginç
E annen bakmayacak annesi bakmayacak seni de bakamayacak psikolojiye sokmuş
Kendi de bakamıyor
Kim bakacak bu bebeğe
Ağzına sağlık valla çok teşekkür ederim
Ben de tüm doğuracaklara ve lohusalara dua edeyim yarın
Koskoca 45 dk sürem varmış
Ne dualar edilir o arada
Ne o ben de okuyayım doğum için mi okunuyor
Bizimki gececi de ozellikle uyusun diye gece banyo yaptirmak istedim. 40 i cikmadan gece yikanmaz yikansa da suyu dokulmez dedi buyukler. Cocuk soz konusu olunca hurafe deyip gecemedimGece konusunda bi fikrim yok ama genelde öğlen daha uygun geliyor bana
Ya hani hep öyledir öğlen rahat uyusun diye
Gece acaba çok uyur diye mi rahatlıyor ya banyo sonrası
Bende annemde kaliyorum esim annemlere geliyor babamla siyasete giriyorlar kavga eder gibi konusuyordu babamin karsisinda uyardim kendine gel diye bu kocalara bi haller oluyor insallah hatasindan doner.bu donemde insan en cok anneyi istiyoİstemiyor giggles adam anormal ,benim şuan muhtaç oldugumu biliyor her mana da muhtacım görüyor ona rağmen yüzünü gözünü asıyor ve annemde anlıyor hatta geçen gün annem mutfakta telefonda kardeşlerim ile konuşurken annemin arkasından olumsuz şekilde kendi kendine taklidini yaparken gördüm ve beynimden vuruldum ,benim annem Bir Melek bunu tanıyan herkes bilir bizi yetim büyüttü,bir sürü zorluk yaşadı hani derler ya yemedi icmedi ama evladına baktı aynen öyle veya daha fazlası ,herkesin parmakla gösterdigi biri. Adam kıskanıyor anneme olan sevgimi kıskanıyor ,durduk yere "anneni kardeşlerini 2.plana at diyor ,artık sen ben kızımız varız " anneni ne çok seviyorsun bak ben öyle miyim anneme.? Bunları diyor düşün ve hepsi ortada hicbisey yokken oluyor , hamilelikte beni kendisi annemlere hergun götürür idi ,annemi sever iyi davranırdı ama şuan o kadar çok farklı ki annem diyor eşin beni sevmiyor ,ki doğru evet sevmiyor ama zoruma giden bunu anneme belli etmesi .
Ben emzik verdim vallaBen bi keresinde verdim aldi uyuyunca kendi çıkarmıştı ama hemşire emzik vermeyin deyince bi daha denemedim. Ama özellikle geceleri emzik niyetine kullanmasından yoruldum
Biz sarilik olmadik cok sukur o yuzden mama vermiyorum sık emiyomu sutun varmi onlara gore hareket et bence2 saatte bir emziriyorum zaten sarılık da var ama süt yetiyor mu anlamıyorum, bakıyorum çoğu arkadaş mama takviyesi de yapıyor ama benim de yapmam gerekir mi bilemedim
Bizimde 8. Gün düştü banyonyapınca mayışıyor yaBizim de göbek 9. Gun dustu sonra banyo yaptirdik duser cnm merk etme herkesin farkli sonra bici bici yapar mis gibi:)
Bn kullanmaya başladım valla gaz damlası +kimyon yutuyorum çay kaşığıyla hergün rezene çayıBiz de oyleyiz ya gaz sancilarindan kivraniyor sabaha kadar her gece gunduz de var ama gece cok fazlagaz damlasi kendim baslasammi ecz danisip yoksa 1 ayi beklemek mi gerekyr
Sordun mu hiç bi derdi filan mı varmış?Aynen öyle işte anlamıyor sanki tüm alıcıları kapandı birden bire . Anlayamıyorum sanki o da lohusa sendromuna girdi saçma sapan haller. İnşirah süresi rahatlatici bir dua ,doğumunu da kolay gecirmeni sağlar bol bol oku bugün
Ne zamanlari emzigi veriyorsun peki ?Ben emzik verdim valla
Sütüm var 2 saatte bir emziriyorum günde 5 kere bez de değişiyoruz ama işte sarılık olunca hala daha aç mı şüphesi oluyorBiz sarilik olmadik cok sukur o yuzden mama vermiyorum sık emiyomu sutun varmi onlara gore hareket et bence
Gaz damlasi hangisini kullanıyorsun canım dr mu verdi ?Bn kullanmaya başladım valla gaz damlası +kimyon yutuyorum çay kaşığıyla hergün rezene çayı
Arada kıvranıyor hala bunca şeye
Sen devam et bence atlatirsiniz sariligiSütüm var 2 saatte bir emziriyorum günde 5 kere bez de değişiyoruz ama işte sarılık olunca hala daha aç mı şüphesi oluyor
Hangisini kullaniyorsun ben nuk aldim firlatti emmediBen emzik verdim valla
Çocuk dr kağıt verdi altı çizili olanı kullanıyorumGaz damlasi hangisini kullanıyorsun canım dr mu verdi ?
Allah kalbine iyilik versin cnmİstemiyor giggles adam anormal ,benim şuan muhtaç oldugumu biliyor her mana da muhtacım görüyor ona rağmen yüzünü gözünü asıyor ve annemde anlıyor hatta geçen gün annem mutfakta telefonda kardeşlerim ile konuşurken annemin arkasından olumsuz şekilde kendi kendine taklidini yaparken gördüm ve beynimden vuruldum ,benim annem Bir Melek bunu tanıyan herkes bilir bizi yetim büyüttü,bir sürü zorluk yaşadı hani derler ya yemedi icmedi ama evladına baktı aynen öyle veya daha fazlası ,herkesin parmakla gösterdigi biri. Adam kıskanıyor anneme olan sevgimi kıskanıyor ,durduk yere "anneni kardeşlerini 2.plana at diyor ,artık sen ben kızımız varız " anneni ne çok seviyorsun bak ben öyle miyim anneme.? Bunları diyor düşün ve hepsi ortada hicbisey yokken oluyor , hamilelikte beni kendisi annemlere hergun götürür idi ,annemi sever iyi davranırdı ama şuan o kadar çok farklı ki annem diyor eşin beni sevmiyor ,ki doğru evet sevmiyor ama zoruma giden bunu anneme belli etmesi .
Bizimki de 12.30 da uyandi emmek için sancidan dolayi daha yeni uyuyabildi gaz sancısı 10. gün başlar diyorlar ama bizimki daha 6 günlük erkek bebeklerde daha çok görülüyor sanırım. Ben de yarın doktoruna sorayım damla işini. Bu damla iyi geldi mi bebise ?Çocuk dr kağıt verdi altı çizili olanı kullanıyorum
Bn oğlanda çok çektim gazda buna 10. Gün başladım valla
Bizim ilk kontrol persembe ama sariliktan dolayı yarın gidicez doktoruna. Ben bebeğin doyma durumunu ve gaz olayını sorucam öncelikle. 6 günlük oldu ama sancılar başladıKizlar ilk doktor kontrolunde doktora neler sordunuz?
Benim aklima hicbi sey gelmiyor
Bide ilk kontrolde nelere bakiliyor?
Bide gaz problemi uykusuzluklar kacinci gunde basladi sizde? Guncel durum bilgisi istiyorum
Hem nuk hem bibs ikisinide aliyorHangisini kullaniyorsun ben nuk aldim firlatti emmedi
Şuan çıkarıyorBizimki de 12.30 da uyandi emmek için sancidan dolayi daha yeni uyuyabildi gaz sancısı 10. gün başlar diyorlar ama bizimki daha 6 günlük erkek bebeklerde daha çok görülüyor sanırım. Ben de yarın doktoruna sorayım damla işini. Bu damla iyi geldi mi bebise ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?