2021 Aralık Anneleri

Yan bariyerleri açık mı pipi yana mı yatıyor onu kontrol et canım
Eğer devam ederse bezi değiştirirsin

Canim bizimkinde de birkaç seferdir sızdırma oluyor zibin falan baya ıslanmış oluyor ben de yan yatiriyorum sürekli o yüzden mi yoksa bezden anlamadım, bezi degistirmeyi düşündüm bugün hatta

Sen ne kadarlıksin bu arada

Ben bunu 4-5 gündür yapıyorum

Kizlar 36+3um cuma gunu nst cok hafif sanci ckti diye serum takilmisdi snra tekrar nstd duzensiz hafif sanckar ckti ole eve gelmsdim dunde sanci hissetmeye basladim surekli gelen sanclarim oldu acile gittim duzenli sancilarin var bugun sezeryana alacaz dediler snra yemek yemsdim diye yatis ettiler serum taktilar aksam doktor gelip bakti nst de sanci cok az ckti bu sabah tekrardan serum taktilar tekrar nst istediler gene doktor sancin yok dedi taburcu etti ama dun surekli sancim oliyordu bu sancilar tekrardan baslarmiki yoksa bir sure bole devam edeblirmiyim ki

Ben de varım cumaya kadar gelmezse pazartesi sunni sancıyla doğumu başlatacak
Suni demedi bana ya ama pazartesi suni istemeyi düşünüyorum bende 41 inci l hafta öyle gün aşırı gidemem doktora yoruluyorum şuan araba da yok zaten hastaneye gidip gelerek 7 bin adım atıyoruz

Benimde öyle canım gidip geliyor doğuma kadar devam eder ara ara muhtemelen

Kizlar benim bebegim emerken her defasinda tikaniyor hemen cevirip sirtina vuruyorum ama cok kotu hissediyorum kendimi
Biz biberonda yaşıyorduk her defasında onu. Bazen emerken de yapıyor. Ağzına çok süt dolup hırsla içince yada uyuklarsa kaçırabiliyor. Nefessiz içtiğini fark ettiğinde göğsünü çekip nefes almasına izin ver. Birde zorlandığı an kaşlarını yukarı kaldırıyor bana yenidoğan hemşiresi kaşlarını kaldırıp yukarı bakarsa zorlandığını söylemişti. O anlarda çekiyorum yine kendimi. Gözün devamlı bebişin üstünde olacak yapacak pek bir şey kalmıyor başka

Suni demedi bana ya ama pazartesi suni istemeyi düşünüyorum bende 41 inci l hafta öyle gün aşırı gidemem doktora yoruluyorum şuan araba da yok zaten hastaneye gidip gelerek 7 bin adım atıyoruz
Bizim de 40 doluyor cuma günü.İkinci gebelik olduğundan doktor açılma sağlanır ama biraz bekleriz dedi.Kendi sancım olsa daha çabuk ilerleyeceğiz.En geç pazartesi ya da salı sabahtan yatış yaparız sunni sancı veriri.2-3cm açıklıktan sonra da epidural yaparız dedi.Bakalım kısmet artık

Kizlar benim bebegim emerken her defasinda tikaniyor hemen cevirip sirtina vuruyorum ama cok kotu hissediyorum kendimi
Birde eğer tayzikli geliyorsa sütün makas yaparak tut memeyi. Tayziği kesiyormuş. Bende pek işe yaramadı ama belki sende yarar

Maşallah maşallah çok iyi sağlıkla büyüsün inşallah

Hurmayı ben 37 den beri yiyorum yok bişey ya aman inancımı yitiriyorum böle şeylere Allah nezaman nasip ederse o zaman gelir ya

Bnmde yarın kilo takibi var gitmişken dr da sarılığını göstercem
Nasıl bebiş kilo alımı sarılık geçmiş mi
Sariligi daha iyi dedi yuzunde var vucutta 1 aya kdr gecmezse yuzu tiroitlere bakilabilir dedi bebegin. Gecer insallah ya kilosu da 200 gr gibi birsey almis 1 haftada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…