2021 Aralık Anneleri

Sağol valla bilmiyordum ben hastane çantama koyayım hemen
Hastaneden eve gelir gelmez kullanmaya başladım ben doktorum kullan dedi hala da kullanıyorum şimdi termal korseli tayta geçtim
Gecen kontrolüm vardı spor yapmaya başlayayım mi dedim (evde spor bisikletim var) günde 15 dk yapabilirsin ağır Tempo dedi
Yapmadilar cnm ya coğu kisinin yapilmis bize yapilmadi..
Allah Allahaısmarladık hastanenin ihmali o zaman yapılması gerekiyor aşı kartına isleniyor hemen
Yarın 2 haftalık olcak sağlık ocağına gitcez. Aşı mı yapcaklar yavrima? Whiterose89 sen gittin mi?
Boy Kilo izlemi olacaktır aşı bir aylıkken var canım

Hşçbi şey hissetmeyince korkamıyorsun merak etme
Gerçekten dokunma dahi hissetmedim
Sonrasında sancım oldu ama o benim klasik gaz sancımmış
Benim gibi 10 yıl sonra çıkarmazsan sorun olmuyor yani ı da

Huh iyi bari

Oğlu olan hanımlara sorum var sizlerde bez sızdırma yapıyor mu bizim son 2 gündür 2 bezde bir sızdırma oluyor yan yatırdığım için genelde yatırdığım taraftan çıkıyor sizce sebebi nedir bugün bezi 1 beden büyüttüm ama az önce yine çıkmıştı çok mu geriye doğru takıyorım anlamadım göbek bağı düşmediği için katlıyorum göbek kısmını yardımcı olun lütfen kıyafet kalmıyor 1 gecede tükeniyor hepsi

Kizlar benim bebegim emerken her defasinda tikaniyor hemen cevirip sirtina vuruyorum ama cok kotu hissediyorum kendimi
Emzirirken ona doğru eğiliyor musunuz bizde de ben bıraz kendime doğru kaldırınca hemen öksürüyor genzine kaçıyor galiba o yüzden memeyi ağzına doğru ben eğiyorum

Aynı durumdayım egzersizlere başladım 3 gündür yapıyorum ahududu yaprağı çayı ve hurmaya da 1 haftadır başladım ama gelen giden yok cumartesi benim de tekrar kontrol var hayırlısı diyorum ama sabırsızlık da başladı ben de

Ayyy o gazlardan bir kurtulamadn haha hepimizde oldu ama sezeryan sonrasi

Hşçbi şey hissetmeyince korkamıyorsun merak etme
Gerçekten dokunma dahi hissetmedim
Sonrasında sancım oldu ama o benim klasik gaz sancımmış
Benim gibi 10 yıl sonra çıkarmazsan sorun olmuyor yani ı da
Ya içimi rahatlattın çok teşekkür ederiiim sağlıkla büyüt bal oğluşunu inşallah Perşembe günü yine motivasyonn isteyeceğim senden

Gittim tatlim asi yok sadece doktor genel muayene ediyor ve hemsire boy kilo olcumleri yapiyor 1 aylik olunca asi ve izlem var
Bnmde yarın kilo takibi var gitmişken dr da sarılığını göstercem
Nasıl bebiş kilo alımı sarılık geçmiş mi

Anam denesemmi bilemedim korktum bu seferde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…