Evet öyle oldu elbet gelirler ya çok fazla bekleyecek yerleri kalmadıİkimiz mi kaldık şimdi başka günü belirsiz bekleyen yok galiba
Hastaneden eve gelir gelmez kullanmaya başladım ben doktorum kullan dedi hala da kullanıyorum şimdi termal korseli tayta geçtimSağol valla bilmiyordum ben hastane çantama koyayım hemen
Allah Allahaısmarladık hastanenin ihmali o zaman yapılması gerekiyor aşı kartına isleniyor hemenYapmadilar cnm ya coğu kisinin yapilmis bize yapilmadi..
Boy Kilo izlemi olacaktır aşı bir aylıkken var canım
Hşçbi şey hissetmeyince korkamıyorsun merak etmeYaaaa çok sevindim canım inşallah darısı bana olurAğrı Sızı nasıl peki? Ondan korkuyorum canım çok tatlı adet olunca bile hayata küsüyorum diye bir de doğum anında çok heyecan yapar mıyım nasıl bir şey
Tazyikli demek ki of benim de öyle ecel terleri döküyoz.Kizlar benim bebegim emerken her defasinda tikaniyor hemen cevirip sirtina vuruyorum ama cok kotu hissediyorum kendimi
Huh iyi bariHastaneden eve gelir gelmez kullanmaya başladım ben doktorum kullan dedi hala da kullanıyorum şimdi termal korseli tayta geçtim
Gecen kontrolüm vardı spor yapmaya başlayayım mi dedim (evde spor bisikletim var) günde 15 dk yapabilirsin ağır Tempo dedi
Allah Allahaısmarladık hastanenin ihmali o zaman yapılması gerekiyor aşı kartına isleniyor hemen
Boy Kilo izlemi olacaktır aşı bir aylıkken var canım
Emzirirken ona doğru eğiliyor musunuz bizde de ben bıraz kendime doğru kaldırınca hemen öksürüyor genzine kaçıyor galiba o yüzden memeyi ağzına doğru ben eğiyorumKizlar benim bebegim emerken her defasinda tikaniyor hemen cevirip sirtina vuruyorum ama cok kotu hissediyorum kendimi
Sutum cok geliyo bu tikanmalardan bi zarar gormemistir degilmiEmzirirken ona doğru eğiliyor musunuz bizde de ben bıraz kendime doğru kaldırınca hemen öksürüyor genzine kaçıyor galiba o yüzden memeyi ağzına doğru ben eğiyorum
Aynen canim cok geliyo sut cocuk tikaniyo bidaha aliyo ya yine tikaniyo mahvoldum artik zaten panik biriyimTazyikli demek ki of benim de öyle ecel terleri döküyoz.
Aynı durumdayım egzersizlere başladım 3 gündür yapıyorum ahududu yaprağı çayı ve hurmaya da 1 haftadır başladım ama gelen giden yok cumartesi benim de tekrar kontrol var hayırlısı diyorum ama sabırsızlık da başladı ben deKizlar dun gece yarısından sabah 4 e kadar bel ve kasiklarimdan sancı çektim hemde 5 dk ya bir kasilmayla beraber kesin doğum başladı derken acıdan inleye inleye sizmisim ve uyandığımda sancı kesilmisti bir kez daha kandırdı oğlum, bugün doktora gittik haftaya gel acilman varmı bakalim sonra kaka yapma ihtimaline karsi seni gün aşırı gorucem dedi yani doktorum normal doğumda ısrarcı ,göğüs pompasi falan da bende işe yaramadı adaçayı ve ilişkiye girmek de sadece sancımi başlatıyo ama gördüğünüz gibi bebek istemedikten sonra kesiliyor bir süre sonra, fakat ilişki esnasında farkediyorum vajinada bir açiklikda var, doktorum bide ahududu yaprağı ile YouTube da bir egzersiz videosunu yapmamı önerdi daha bakmadim yarın ona baslayacagim bende durum bu normal doğumu bekleyenlere Allah sabır versin
Ayyy o gazlardan bir kurtulamadn haha hepimizde oldu ama sezeryan sonrasi3300 çıktı beyefendi çok şükür
Benim sıkıntım olmasa kendisi gayetnuslu duruypr şimdilik sadece emzirme savaşımız var
Aöa buna da şükür
Ya bi şey diyeyim mi bu sabah kendi doğumumdan kaçabilirdim
Ama o kadar rahat o kadar rahat geçti ki
Yani bırak dokunmayı hiçbi şey hissetmedim
Dokunmadan çok huylanırım sanıyordum
Allah bin kere razı olsun ameliyst ekibi de çok insan dostuydu
Bebek doğunca uyutun dedim ama sınra kendimi ameliyatı izlerken buldum
Ben yaptım bunu
Ben yaptıysam hekres yapar merak etmeyin
Tahmin et sorun neymiş
Ben ve gaz sancım yinr
Gittim tatlim asi yok sadece doktor genel muayene ediyor ve hemsire boy kilo olcumleri yapiyor 1 aylik olunca asi ve izlem var
Ya içimi rahatlattın çok teşekkür ederiiim sağlıkla büyüt bal oğluşunu inşallahHşçbi şey hissetmeyince korkamıyorsun merak etme
Gerçekten dokunma dahi hissetmedim
Sonrasında sancım oldu ama o benim klasik gaz sancımmış
Benim gibi 10 yıl sonra çıkarmazsan sorun olmuyor yani ı da
Bnmki de boğazında kalıyor sürekliKizlar benim bebegim emerken her defasinda tikaniyor hemen cevirip sirtina vuruyorum ama cok kotu hissediyorum kendimi
Ayyy beybi ne oldu yaaa inşallah herşey yolundadırÇok kötüyüm soranlara bakamadan buraya yazıyorum. Bebek iyi ben yaşıyorum ama ölsem daha iyi dicek kadar kötüyüm. Kendime gelirsem yazarım şu an yazamıyorum
Bnmde yarın kilo takibi var gitmişken dr da sarılığını göstercemGittim tatlim asi yok sadece doktor genel muayene ediyor ve hemsire boy kilo olcumleri yapiyor 1 aylik olunca asi ve izlem var
Anam denesemmi bilemedim korktum bu seferdeO OlcayKalyon M morruj1
Yorumlarda bu egzersizden sonra doğumun başlandığı yazmış çoğu kişi tarafından yabancı kaynaklı hatta takip ettiğim bi Türk sayfa da bu egzersizi yapmış akşama suyu gelmiş bende 2 gün oldu ama bi etki yok
Hadi bunu da deneyim yarın denemediğim bişey kalmadı zatenO OlcayKalyon M morruj1
Yorumlarda bu egzersizden sonra doğumun başlandığı yazmış çoğu kişi tarafından yabancı kaynaklı hatta takip ettiğim bi Türk sayfa da bu egzersizi yapmış akşama suyu gelmiş bende 2 gün oldu ama bi etki yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?