- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Bizim iki haftalik kontrolde boy yarim cm uzamis gibi cikti 48 di 48.5olctuSaglık ocağına gittik biz de. 55 cm ölçtüler boyu. 49 cm doğmuştu. Iki haftada 6 cm uzanır mı yav. Su an 55 kesin var. Doğumda mı yanlış ölçüldü acaba diyorum.
Kıyafetle 3750 çıktı.
Olmaz cnm korkma biberon tutuyormu bebisKızlar acil bi şry soracağım ben mamayı 2 ölçek yerine bi ölçek koymuşyfazla suku oldu
Sorun olur mu sizce
Çok korkuırun
Bizim 4. Gün kontrolünde 51 ölçmüştü bunda da sanki 53 çıktıBizim iki haftalik kontrolde boy yarim cm uzamis gibi cikti 48 di 48.5olctu
Bence dogrudur ya uzamamistir bizimki oyle gorunuyrBizim 4. Gün kontrolünde 51 ölçmüştü bunda da sanki 53 çıktı
Mezurayla ölçün evde sağlık ocağı zaten öyle ölçüyorbn uyuyunca ölçeyim
Bnm gözüme de öyle geliyor eşime soruyorum her akşam büyümüş mü diyeBence dogrudur ya uzamamistir bizimki oyle gorunuyr
Ya benim de öyle sesim kısıldı resmen. Ben gece su içinde kalıyorum bebek üşümesin diye kalorifer açık, odanın kapısı da kapalı hamam gibi oluyor ve lohusalıktan deli gibi terliyorum, gece göğüslerimin arasından su sızıyor peçete koyup yatıyorum. Böyle hasta olmazsak iyidir. Öneri lazımKizlar burda birinin bogazlari agriodu kimdi o?
Dunden beri bogazlarim baya kotu, geniz akintim da var. bebege bulasir diye cok korkuyorum.
Onerebileceginiz bisiler var mi
Canim ben o su verme olayini 3 doktora sordum 3 u de su vermeyeceksin kesinlikle dediKiz ben ayrica gunde 3 cay kasigi su veriyorum agzi pamukcuk olmasin diye.
VermedimOlmaz cnm korkma biberon tutuyormu bebis
Evrt boynunun altı bile soyuldu. Dr normal dediSizin bebelerde el ve ayaklarda deri atıyor mu?
Bana oglumdayken doktor ver demistiCanim ben o su verme olayini 3 doktora sordum 3 u de su vermeyeceksin kesinlikle dedi
Biz dogdugunda hastanedeki doktora soyledik o vermeyin dedi sonra kardesimin arkadasi doktor o annemlere geldi ona sordum verme dedi saglik ocaginda sordum o da aynisini soyledi sonuc cocugumun agzi bembeyazBana oglumdayken doktor ver demistibu doktorlarda tuhaf
Siringayla aliyorsa super cnm oyle devam edersnVermedim
Şorıngayla yedirdiö mamayı
Ayy bizimkinin poposu bile yoktu ya hastaneden geldik alt degisiyoruz cok fenaydiBnm gözüme de öyle geliyor eşime soruyorum her akşam büyümüş mü diye
Pamukcuk mu olduBiz dogdugunda hastanedeki doktora soyledik o vermeyin dedi sonra kardesimin arkadasi doktor o annemlere geldi ona sordum verme dedi saglik ocaginda sordum o da aynisini soyledi sonuc cocugumun agzi bembeyaz
Evet canim ilac ve karbonatli su kullanacamPamukcuk mu oldu
Doğurdum ben
Sezaryenden hiç korkmayın
Daha eğlenceli bi operasyon bilmiyorum ben
Sonrası emzirme savaşları ve karın ağrısı
Odaklanamıyorum
Karnımın aşrısı ne zaman geçecek
Oh en azından Nişan gelmiş o da biseydir , cumaya kadar gelir senin bence o kadar spor yapmışsınDoktordan geldim şimdi bana diyor ki gece sancılanıp ararsın diye bekledim aramadın, mışıl mışıl uyudum dedim
Vajinal muayenede nişanım geldi rahim ağzı da biraz daha incelmiş. Cuma’ya kadar kendiliğinden gelmezse cuma sabah 9da yatış yapılacak artık benimde bir günüm var
Hadi gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah iyice dinlen cumaya kadar bari bende yarın gideceğim hastaneye bakalım neler olacakDoktordan geldim şimdi bana diyor ki gece sancılanıp ararsın diye bekledim aramadın, mışıl mışıl uyudum dedim
Vajinal muayenede nişanım geldi rahim ağzı da biraz daha incelmiş. Cuma’ya kadar kendiliğinden gelmezse cuma sabah 9da yatış yapılacak artık benimde bir günüm var
Tüh yaa agri yapiyormus bi deEvet canim ilac ve karbonatli su kullanacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?