Aha buda doğuracak ben kalacam buralardaBenim de bugün nişanım geldiçok heyecanlıyım
Beni reddetmesinden cok korktum cok sukur oyle olmadiTüh yaa agri yapiyormus bi de
Bende deneyeyim çok teşekkür ederim canım ama.geceleri hiç uyumuyor yemin ederim mememde ben rüya gördüm uykusuzluktanBöyle çok ağlayınca ben havlu ve kundak battaniyesini ütüleyip havluyu karnına battaniyesinde etrafına sarıp sırtını pış pışlıyorum çok rahatlıyor bi deneyin isterseniz biz onlara onlar bize alışana kadar böyle deniycez herşeyi
Tamam canım sağolasın 1 ayllikken doktora götürücem yaniÇocuk dr gitçen ya 1 aylık olunca sorarsın
Ama 1 aylıkken yapılıyor alım
Çişini yapıyo ama gece hiç uyumuyo hep agliyo benim psikolojim iyice bozuldu bu hep böyle mi olacak bilmiyorum ve insanlara muhtaç kalmaktan korkuyorum eşim desen bu durum onun için gelip geçiciCisini yapiyormu bizde aksam saatlerindeahvolduk kivraniyo memede uyuyo besige yatirinca uyaniyo kucakta kivrandi agladi surekli cisini yapamadi aksam
Aynı benimki de ve ağrısı da var eminimBenimki de mama içti üstüne yarım saat emdi altına yaptı gazi çıktı amaaaaa kucagimda memede uyuyor beşiğé koyup kafamı yastığa koyunca aciveriyor gözünü sonra hersey sil bastanzaten soğuk algınlığı da var acaba ondan mı dalamiyor offf
40 haftanın dolduğu gün daha 1 hafta varNe zaman bitiyor karantina
Bi anda oluyo ne oluyorsa kuzum dün benden olmaz demiştim halbuki dur bakalım inşallah da olmaz geneAha buda doğuracak ben kalacam buralarda
Bana insanlar çocuk büyütmenin ne kadar zor oldugunu söylerler idi bu kadar düşünmemistim belki onların yanında destekçi eşleri var vs daha kolay atlattilar süreci ama ben psikolojikmen gerçekten çöktüm gibi
Ne fıtığı geçmiş olsun canım niye çok ağlayınca fitiktan miymis?Ya zaten ne yiyeceğimi şaşırıyorum evdekilere ayrı kendime ayrı yapmak zorundayım ağlıyor sürekli bi iş yapamıyorum ki
Sağlık ocağında da ağlayınca çok dr fıtığı söyledi
Korkma bi şey olmaz bi seferleSulu olması dert değil mi
Zaten şırıngayla 5 birim içirdim sadece
Benim ilk dogum sezeryandi oyuzden gene sezeryan olucam oyuzden sancim sklasirsa doguma alacaklardi acaba sancim dururmu yksa devam edermi diye merak ediyodum hastanede cok serum taktilar suanlik sancim durdu ama bdaha bisey olrsa gel alacaz demisdi doktorBenimde öyle canım gidip geliyor doğuma kadar devam eder ara ara muhtemelen
3430 doğdu. Sonra göğsüm tıkandı ya o ara 3300e düstü.6cm imkansiz bence amasen gorunusten anliyormusun kilo lac dogmustu cnm
Aslnda pazar gnu gttigimde sık sık duzenli sancilarim vardi ama yemek yemisdim diye doktor sezeryana alamadi ama yatis verdi dedi yatralim seni hic bisey yeme aksama doguma alicaz ama serum verdiler aksama kadar aksam olncada nstde sanci hic ckmadi diye dktor dogumdan vazgecti smdi de sancim yok acaba doguma alirlarmiki sanvim tekrar baslarmi bilemedim doguma alacaklar diye ablamda isten izn alip gelmisdi fazla izni yk haftasonuna kadar sadece brda olucak oyuzden o brdayken doguma alsalar cok iyi olacakdiBu aynı benmerve nn dedği gbi. ben 38+4 de sezaryen oldum ama artık kasılmalarım durmuştu normal istesem 40 ı götürdük bence sizde görürsünüz diye düşünüyorum . Sancılar bi tuhaf . Ama genelde ben strese girince çoğalıyordu. Stres olmayınca sancı yok sizinde aynı mı acaba
Göbek düştü arada minik kan oluyordu şükür bişi yok dediNe fıtığı geçmiş olsun canım niye çok ağlayınca fitiktan miymis?
Ya benimkinin halen düşmedi. Ne zamana düşecek çocuk pisti valla bugün ılık su ile tüm vücudunu sildik .Göbek düştü arada minik kan oluyordu şükür bişi yok dedi
göbek için fıtık dedi çok ağlarsa diye
Bak suan benim esim de babamla siyasete girdi yine ve her dedigine itiraz ediyor bagrisa bagrisa konusuyorlar simdi isin ilginc yani da ikisi de ayni goruste ama nasilsa kavgaya tutusur gibi oluyorlar babam agir bise der diye odum kopuyoBana insanlar çocuk büyütmenin ne kadar zor oldugunu söylerler idi bu kadar düşünmemistim belki onların yanında destekçi eşleri var vs daha kolay atlattilar süreci ama ben psikolojikmen gerçekten çöktüm gibi
Düşer inşallah yaYa benimkinin halen düşmedi. Ne zamana düşecek çocuk pisti valla bugün ılık su ile tüm vücudunu sildik .
Al benden de o kadar. Gece resmen sipir sipir terliyorum, uyandigimda da oyle peceteyle falan kurulanmaya calisiyorumYa benim de öyle sesim kısıldı resmen. Ben gece su içinde kalıyorum bebek üşümesin diye kalorifer açık, odanın kapısı da kapalı hamam gibi oluyor ve lohusalıktan deli gibi terliyorum, gece göğüslerimin arasından su sızıyor peçete koyup yatıyorum. Böyle hasta olmazsak iyidir. Öneri lazım
Bizimki dün düstü canim.12 gün bitti 13 oldu halen göbek düşmedi ya çocuğumu yikayamadim
Yok canım kapalı değil normal kıyafetleri ile duruyo . düşmedi halen canımDüşer inşallah ya
Üstü bezle kapalı değil demi hava alsın düşer bizim 8. Gün düştü
Çok geçmiş olsun canım inşallah hicbiseyi kalmaz yavrunun çok sıkıntılı gerçekten ve ben halen alışamadımBizimki dün düstü canim.
Ama kanama ve enfeksiyon olmus.
Bugun hemen goturdum
Gumus nitrat cubuguyla yakti ve antibiyotikli krem verdi.
Ne sıkıntıli bu ilk gunler yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?