2021 Aralık Anneleri

Bende deneyeyim çok teşekkür ederim canım ama.geceleri hiç uyumuyor yemin ederim mememde ben rüya gördüm uykusuzluktan
Çocuk dr gitçen ya 1 aylık olunca sorarsın
Ama 1 aylıkken yapılıyor alım
Tamam canım sağolasın 1 ayllikken doktora götürücem yani
Cisini yapiyormu bizde aksam saatlerindeahvolduk kivraniyo memede uyuyo besige yatirinca uyaniyo kucakta kivrandi agladi surekli cisini yapamadi aksam
Çişini yapıyo ama gece hiç uyumuyo hep agliyo benim psikolojim iyice bozuldu bu hep böyle mi olacak bilmiyorum ve insanlara muhtaç kalmaktan korkuyorum eşim desen bu durum onun için gelip geçici

Aynı benimki de ve ağrısı da var eminim

M Mutluuu06 canim bu tabiki boyle surmeyecek gecici bi surec biraz Zamana ihtiyaci var bebislerin
Bana insanlar çocuk büyütmenin ne kadar zor oldugunu söylerler idi bu kadar düşünmemistim belki onların yanında destekçi eşleri var vs daha kolay atlattilar süreci ama ben psikolojikmen gerçekten çöktüm gibi

Benimde öyle canım gidip geliyor doğuma kadar devam eder ara ara muhtemelen
Benim ilk dogum sezeryandi oyuzden gene sezeryan olucam oyuzden sancim sklasirsa doguma alacaklardi acaba sancim dururmu yksa devam edermi diye merak ediyodum hastanede cok serum taktilar suanlik sancim durdu ama bdaha bisey olrsa gel alacaz demisdi doktor

Aslnda pazar gnu gttigimde sık sık duzenli sancilarim vardi ama yemek yemisdim diye doktor sezeryana alamadi ama yatis verdi dedi yatralim seni hic bisey yeme aksama doguma alicaz ama serum verdiler aksama kadar aksam olncada nstde sanci hic ckmadi diye dktor dogumdan vazgecti smdi de sancim yok acaba doguma alirlarmiki sanvim tekrar baslarmi bilemedim doguma alacaklar diye ablamda isten izn alip gelmisdi fazla izni yk haftasonuna kadar sadece brda olucak oyuzden o brdayken doguma alsalar cok iyi olacakdi

Bak suan benim esim de babamla siyasete girdi yine ve her dedigine itiraz ediyor bagrisa bagrisa konusuyorlar simdi isin ilginc yani da ikisi de ayni goruste ama nasilsa kavgaya tutusur gibi oluyorlar babam agir bise der diye odum kopuyo valla aralarinda kalirim.yani bu erkeklerin hepsi bi tuhaf sen bi sakin ol simdi daha cok yeni bi duzen saglayamadiniz bu boyle gitmeyecek bebek gozlerinin icine bakip gulmeye baslayinca herseyi unutacaksin

Al benden de o kadar. Gece resmen sipir sipir terliyorum, uyandigimda da oyle peceteyle falan kurulanmaya calisiyorum acaba o yuzden mi oldu

Düşer inşallah ya
Üstü bezle kapalı değil demi hava alsın düşer bizim 8. Gün düştü
Yok canım kapalı değil normal kıyafetleri ile duruyo . düşmedi halen canım
Bizimki dün düstü canim.
Ama kanama ve enfeksiyon olmus.
Bugun hemen goturdum
Gumus nitrat cubuguyla yakti ve antibiyotikli krem verdi.
Ne sıkıntıli bu ilk gunler yahu
Çok geçmiş olsun canım inşallah hicbiseyi kalmaz yavrunun çok sıkıntılı gerçekten ve ben halen alışamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…