2021 Aralık Anneleri

Bende aynıyım saçma sapan şekilde yüz göz asmalar,dökmeler.sirf birbirlerini görmesinler diye anneme yekten geldim eşim evde tek . Bebeğime ,3 kişilik hayata henüz alışamadım sanki vicdanen hem eşime hemde kızıma sucluymusum gibi hissediyorum niye böyle oldum . Eşimle flört evlilik dahil 8 senedir birlikteyiz hep tektik belki bu duruma ama en çok evlat isteyen ben ve eşim şimdi niye ruhen böyleyim bilmiyorum kendimi kötü hissediyorum üzerimde hep negatif bir enerji var atamıyorum ya da eşimin aileme olan davranışları filan beni bu boyuta soktu

40 haftanın dolduğu gün daha 1 hafta var cumaya kadar dursa kar sayarım

Bi anda oluyo ne oluyorsa kuzum dün benden olmaz demiştim halbuki dur bakalım inşallah da olmaz gene
Bendende olmaz diyom ama ne olur bilemiyoruz ki hayırlısı olsun inş sen karantinadasın demi canım

Kızlar bebeğinin gelmeye hiç niyeti yok ya. Ne zaman gelecek acaba
Yalancı sancılar kasılmalar bel ağrısı dışında hicbir şey yaşamıyorum. 40+2 haftalık olduk bugun. Yarın kontrolümüz var. Beklemekte sabır işiymiş ya

İnş hayırlı haberlerle gelirsin canım sağlıklı sıhhatli olsunlar da inş

Benim haftam ileride olduğundan ve zaten normal beklediğimizden müdahale edilmedi ama 2 kez sancılandim düzenli ve 5 dk ya kadarda düştü hatta 3 dk ları bile gördüm ama o noktada kesildi kendiliğinden ,doktorum yatirmakta istedi nst de doğum sancısı gibi olduğundan ama sonuç 0

Burda konuştuğumuz egzersizleri denedinmi canim

Bende ayni olucam belkde benmde haftam 2 hafta onde ckyor doktorda bu beklemez fazla dedu ama blmyorum sezeryana alacaz dediler diye ablam bile yanma geldi ama almadlar bos yere gelms oldu bdaha gelme sansida yok zaten

Bende ayni olucam belkde benmde haftam 2 hafta onde ckyor doktorda bu beklemez fazla dedu ama blmyorum sezeryana alacaz dediler diye ablam bile yanma geldi ama almadlar bos yere gelms oldu bdaha gelme sansida yok zaten
O hiç belli olmuyor canim 2 aydır erken doğum riskimiz vardı, bebeğimin başı kanala gireli 1 ayı geçti ha doğdu ha doğacak derken 40 i gördüm ve halen ses yok

Al benden de o kadar. Gece resmen sipir sipir terliyorum, uyandigimda da oyle peceteyle falan kurulanmaya calisiyorum acaba o yuzden mi oldu
Bence ondan oluyor, gece kalkıp üstümü değiştirmeye halim olmuyor üstümde kuruyor o ter, 2-3 saatte bir aynı şekilde terleyip kuruyunca doğal olarak üşütüyoruz bence

Oh en azından Nişan gelmiş o da biseydir , cumaya kadar gelir senin bence o kadar spor yapmışsın
Bence 2cm lik açılma yaptığım spor sayesinde oldu. İnşallah cumayı beklemeden gelir kızçem çok hazırım
Hadi gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah iyice dinlen cumaya kadar bari bende yarın gideceğim hastaneye bakalım neler olacak
Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah

Doktorlar tutturmuş göbek düşmeden yikamayin . Merve senin kızın nasıl ? Bizimki geceleri sancilaniyo agliyo hep
Sancı yok gaz damlası ilk günden başladık biz şükür. Benimki beni emzik ediyo. Saatlerce emiyo gücüm tükenene kadar veriyorum bir damla da olsun çeksin diye. Göğsüm tıkanmıstı ekstra sağım yapmayayım diye benim de işime geliyo açıkçası. Dayanamayınca veriyom mamayı sızıyo kalıyo. Damla damla emerken acıkmış oluyo haliyle.

Bana 2 gün yeter dediler bak ben düsene kadar 2 kez yıkamış oldum. 4. Gün düştü bizim. Bi de sprey vardı sabah akşam onu sık demişlerdi. Onu sıktım sadece.

Ama daha vaktiniz var acele etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…