- 4 Kasım 2017
- 1.304
- 1.381
- 133
- 30
Ne kadar zor bilmiyorum da yapabilirsem uzerine bir iki set daha üst üste yapicam video kısa çünkü sonra da ılık duş alırım göğüs pompası yaparım, bı etkileşim olursa haberlerini bekliyorum hayırlısıylaGün-de bir defamı yapacaksın hareketleri canim.
Suyu deydirdinmi göbeğine yoksa tümden yıkayıp iyice kuruluyormuydun göbeğini maşallah çok hızlı düştü, bence yikamamak bu süreyi arttırıyor cildi rahatlatmak lazimSancı yok gaz damlası ilk günden başladık biz şükür. Benimki beni emzik ediyo. Saatlerce emiyo gücüm tükenene kadar veriyorum bir damla da olsun çeksin diye. Göğsüm tıkanmıstı ekstra sağım yapmayayım diye benim de işime geliyo açıkçası. Dayanamayınca veriyom mamayı sızıyo kalıyo. Damla damla emerken acıkmış oluyo haliyle.
Bana 2 gün yeter dediler bak ben düsene kadar 2 kez yıkamış oldum. 4. Gün düştü bizim. Bi de sprey vardı sabah akşam onu sık demişlerdi. Onu sıktım sadece.
Ben yoruldum 1 defa yaptım. Akşamda yaparım Insallah. Ben göğsümu elimle sağıyor gibi yapıyorum yani süt var pompayla süt çıkar diye yapmaya cekiniyorumNe kadar zor bilmiyorum da yapabilirsem uzerine bir iki set daha üst üste yapicam video kısa çünkü sonra da ılık duş alırım göğüs pompası yaparım, bı etkileşim olursa haberlerini bekliyorum hayırlısıyla
Benide dktir sezeryana alacakdi snra sermlari takinca is degisti dogum isi belli olmyor keske ablami almasaydik braya smdi bisyere gelmis oldu dogumumda yanmda olamicak bu gidisleO hiç belli olmuyor canim 2 aydır erken doğum riskimiz vardı, bebeğimin başı kanala gireli 1 ayı geçti ha doğdu ha doğacak derken 40 i gördüm ve halen ses yok
Bana damla verme dediler diye vermedim ama pişmanım alsam mı bilmiyorum kuzenim Ankara'da Sami ulusta uzman çocuk doktoru o da verme damla filan dedi vermiyorum ama alacam en sonunda . Hergun aynı saatte basliyo gece 3,3.5 bandında basliyo sabah 6 ,7 ye dek devam ediyor zorluğu . Meme emiyo,memede süt dolu ama sanki yeterli değil tatmin olmak için birde mama gece veriyorum 1 kere mamayı verince de bayiliyo resmen . Eskiden göbek dusmesi zorunlu değilmiş banyoya ama şimdi düşmeden yaptırmayin diyo doktorlar korkuyorum bu vakte dek beklettim şimdi mikrop filan kapar diye .Sancı yok gaz damlası ilk günden başladık biz şükür. Benimki beni emzik ediyo. Saatlerce emiyo gücüm tükenene kadar veriyorum bir damla da olsun çeksin diye. Göğsüm tıkanmıstı ekstra sağım yapmayayım diye benim de işime geliyo açıkçası. Dayanamayınca veriyom mamayı sızıyo kalıyo. Damla damla emerken acıkmış oluyo haliyle.
Bana 2 gün yeter dediler bak ben düsene kadar 2 kez yıkamış oldum. 4. Gün düştü bizim. Bi de sprey vardı sabah akşam onu sık demişlerdi. Onu sıktım sadece.
Cok fazla agri cekyorum.aksamlari yatamyorumda hic bide cocukda onden gidiyor diyolar hep gecen gunde alacaklardi sezeryana ama almakdan vazgctiler bolede belirsizlik icinde beklyoruz vakti saati var elbet bakalm ne zaman olacakAma daha vaktiniz var acele etmeyin
Yap yap, özellikle çömelme hareketini git gel yap ben sürekli yapıyorum gün içinde, koltukta çok oturmuyorum pilates topunda dairesel hareketler yapıyorum sürekliGaza geldim kalkıyorum spora
Hangi damladan aldin canım? Bi de günde kaç kere kullanacaksın?Aynen memeyle savas yapiyor sonra agliyor tutamayincagunduz bukdr degl ama gece boyle her gece. Gaz damlasi bugun gelcek insallah fayda eder
Tümden yıkadım orayı iyice kuruladık sonra.Suyu deydirdinmi göbeğine yoksa tümden yıkayıp iyice kuruluyormuydun göbeğini maşallah çok hızlı düştü, bence yikamamak bu süreyi arttırıyor cildi rahatlatmak lazim
Sanırım sen daha 36+ lı haftalardasın. En azından 38i doldurman çocuk için iyi. Acele ediyorsun ama solunum sıkıntısı yaşayabilir bebeAslnda pazar gnu gttigimde sık sık duzenli sancilarim vardi ama yemek yemisdim diye doktor sezeryana alamadi ama yatis verdi dedi yatralim seni hic bisey yeme aksama doguma alicaz ama serum verdiler aksama kadar aksam olncada nstde sanci hic ckmadi diye dktor dogumdan vazgecti smdi de sancim yok acaba doguma alirlarmiki sanvim tekrar baslarmi bilemedim doguma alacaklar diye ablamda isten izn alip gelmisdi fazla izni yk haftasonuna kadar sadece brda olucak oyuzden o brdayken doguma alsalar cok iyi olacakdi
Ben varıımİkimiz mi kaldık şimdi başka günü belirsiz bekleyen yok galiba
Işte her yiğidin yoğurt yiyişi ayrı. Ben anakucağinda yatiriyorum bi de otomatik sallanıyo. Reflü yatağı almamistım normal besikte bir iki kez kustu korktum ben de simdi hep anakucaginda. Bi de altıni acinca kaka yapasi geliyo ben dizlerini karnina bastiriyorum kakasini guzrlcr yaptiriyorum o ara bayaa kuvvetli yapiyo gaz maz da cikiyo ondan da rahattir benimki bence.Bana damla verme dediler diye vermedim ama pişmanım alsam mı bilmiyorum kuzenim Ankara'da Sami ulusta uzman çocuk doktoru o da verme damla filan dedi vermiyorum ama alacam en sonunda . Hergun aynı saatte basliyo gece 3,3.5 bandında basliyo sabah 6 ,7 ye dek devam ediyor zorluğu . Meme emiyo,memede süt dolu ama sanki yeterli değil tatmin olmak için birde mama gece veriyorum 1 kere mamayı verince de bayiliyo resmen . Eskiden göbek dusmesi zorunlu değilmiş banyoya ama şimdi düşmeden yaptırmayin diyo doktorlar korkuyorum bu vakte dek beklettim şimdi mikrop filan kapar diye .
Sen böyle söyleyince tuvalet iletişimi geldi aklıma uygulasan mı altını açtıkçaIşte her yiğidin yoğurt yiyişi ayrı. Ben anakucağinda yatiriyorum bi de otomatik sallanıyo. Reflü yatağı almamistım normal besikte bir iki kez kustu korktum ben de simdi hep anakucaginda. Bi de altıni acinca kaka yapasi geliyo ben dizlerini karnina bastiriyorum kakasini guzrlcr yaptiriyorum o ara bayaa kuvvetli yapiyo gaz maz da cikiyo ondan da rahattir benimki bence.
Damlada da ben sakınca görmedim. Neticede probiyotik verdiğimiz şey.
Kesinlikle olurmuş. Ama şu kaynanam da bi gitsin kendim yaparım.Sen böyle söyleyince tuvalet iletişimi geldi aklıma uygulasan mı altını açtıkça
Nurse harvey aldim 5 damla aksam 5 damla sabah vercem ilk gun sonra 10 damlaya cikarilir baklm. Gunluk en fazla 40 damla verilirmis iki doz seklinde zatenHangi damladan aldin canım? Bi de günde kaç kere kullanacaksın?
Tamam canim ben de öyle yapayım önemli olan iyice kurulamak diye duymuştumTümden yıkadım orayı iyice kuruladık sonra.
Tam 3 set yaptım üzerine 100 squat kan ter içinde kaldım valla akşamına umarım birşeyler olur bildiricemBen yoruldum 1 defa yaptım. Akşamda yaparım Insallah. Ben göğsümu elimle sağıyor gibi yapıyorum yani süt var pompayla süt çıkar diye yapmaya cekiniyorum
Elimlede uyari veriyorum sağar gibi yaparak. Geleceğini zannetmiyorum ben. Umudumu yitirdim
Belli olmuyor canim iste eşim de yılbaşında izni yanacagi icin mecburen aldı şimdi evde boşuna gidiyor izinler o yüzden bende biran önce gelsin istiyorum çünkü annem gelemiycek eşim bana lazım 10 gün babalık izni yetmezBenide dktir sezeryana alacakdi snra sermlari takinca is degisti dogum isi belli olmyor keske ablami almasaydik braya smdi bisyere gelmis oldu dogumumda yanmda olamicak bu gidisle
Maşallah canım, sancın mi oldu da gittin yoksa kontrolde mi ortaya çıktı, sağlıkla analı babalı büyütün inşallahEvet çok şükür 39+4 de normal doğumla bugün doğurdum.Hastaneye 4cm açıklıkla geldim.Bir buçuk saatte doğurdum.7cm ken epidural yaptılar o biraz zordu.Epidural sancıyı kesti ama çıkış anı zordu.Çünkü ıkınamadım bastırmak zorunda kaldılar.Çocuk kakasını yapmıştı o yuzden geldiğimde hemen suyumu patlattılar çok hızlı ilerledi her şey.Allah herkese bu duyguyu tattırsın.Diğer arkadaşlar sizlerde sağ salim kucağınıza alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?