2021 Aralık Anneleri

Kesinlikle olurmuş. Ama şu kaynanam da bi gitsin kendim yaparım. kakası gelince gozleri kocaman açıyo bi noktaya kilitleniyo filan..
Aynen aynen yalnız kalınca daha iyi olur tabi şimdi başka biri olunca müdahale edecek vs hadi bakalım inşallah olur

Bende başlayayım pompayla yapmaya. Her yolu deniyoruz

Sanırım sen daha 36+ lı haftalardasın. En azından 38i doldurman çocuk için iyi. Acele ediyorsun ama solunum sıkıntısı yaşayabilir bebe
Suan 36+4um doktor amlyata alacam dedi diye ablam geldi braya ama smdi dogum olmaynca kaldi izni az gidecek annem yanmda ama ablam olmazsa skmti cekerim kaynanam surekli gekp bende kalir lohusaligim berbat gececek ondan cok korkyorum oyzden ablam brda olsun istiyorumki o gelemesin oyzden ablam gtmesen dogum olsun istiyodum bole olacagni bilsem zaten ablamida cagrmazdim dogum edecegm zaman cagirirdim ama dktorda yaniltti bizi

Hic bir seyde planladigimiz gibi olmyor malesef cocuk kendisi belrliyor gelecegi zamanida

Nurse harvey aldim 5 damla aksam 5 damla sabah vercem ilk gun sonra 10 damlaya cikarilir baklm. Gunluk en fazla 40 damla verilirmis iki doz seklinde zaten
Cok duydum o markayı en iyisi o sanırım. Bize de çocuk doktoru verdi bi tane dün gece ilk kez kullandım rahat geçti gecemiz ama dr sürekli verme sıkışınca kullanirsiniz diyor. Her gece 11 de başlıyor gaz sancıları 2 de falan anca uyutuyoruz

Ay lütfen beni de yazın eşime regl takvimlerinden takip etmiyorum dedim burdan başlayım bu sefer de

Bizim de 12 den sabah 5 7 ye kdr bu saat araliginda uyusa bile cok kisa sureli hangi marka verdi cnm gercekten ise yaradiysa ne guzel ben de gece de verecegm bakalm insallah guzel gecer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…