2021 Aralık Anneleri

Ben seni anliyorum canim ayni seyi yasadim. sutun gelince evde denersin bide uykusunda dene gece uyandiginda o aclikla tutar belki
Bugün 4 saat aç bıraktık bilerek
Aç kalsın da istesin diye
Daha çok reddetti

En azından o ilk sütü aldı
Bağışıklık olarak iş görür inşallah

Bizim de 12 den sabah 5 7 ye kdr bu saat araliginda uyusa bile cok kisa sureli hangi marka verdi cnm gercekten ise yaradiysa ne guzel ben de gece de verecegm bakalm insallah guzel gecer
Sab simplex diye bir damla canım. Bu gece vermeden bi duruma bakicam yine zaten uyutmadan da banyosunu yaptiracaz o rahatlatir belki. inşallah ise yarar sizinki de, onlar uyur biz de uyuruz

Bence 2cm lik açılma yaptığım spor sayesinde oldu. İnşallah cumayı beklemeden gelir kızçem çok hazırım

Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah
İnşallah canım inşallah şu video bidaha atarmısın Sana zahmet canım

Ya kızlar ben psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum. Her şeye ağlayasım geliyor, oturduğum yerde başlıyorum ağlamaya. Baba evimi özledim, oradaki kedimi, köpeğimi özledim. Oğlumla tek başıma kalmak istiyorum sadece başka kimseyi istemiyorum. Herkes arıyor emziriyor musundan başka bir şey soran yok. Yok doyuyor mu yok üstü ince mi yok o niye öyle yok bu niye böyle. Bunalıyorum. Eşim çalıştığı için evde olmuyor çoğu zaman onun da benden soğuduğunu hissediyorum, hiçbir şey iyiye gitmiyor gibi. Oğluma şükrediyorum ama çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum

Gözün aydın olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah canım ya bu kaka yeme olayını nasıl biliyorlar

Ağlama sütün etkilenmesin
Bu dönem geçici
Kimsenin telefonuna gerekirse cevap verme

Canim benim bunlar cok normal biraz buyusun insallah bebiste sadece esin sen olacaksin kimse karisamayacak

Rabbim gonlunu ferahlatsin insallah işin yarisindan cogunu bitirdiniz oyle dusunun bebisini bile kabul edemeyenler oluyor lohusalik doneminde siz sadece disardakilerden bunalmissiniz bebegimle kalayim diyorsunuz...ya inanin ben yıldım esimin abisi bana normal mi sezaryen mi diye sordu gozlerim buyudu..esime dedim sen yengene sorabilirmisin...soramam asla dedi...önune gelen sacma sapan insanlardan sezaryen olacagi icin ne yorumlar aliyorum...bazen diyorum kotu bise mi yapiyorum...ama yok asla hepsi herkes halt etmis...sezaryende dogum.. normalde dogum..sütte verebiliriz mamada kime ne ya bebegimiz doydumu doydu...bi yazi vardi senin icin ekliyorum onu

Eklentiler

• 20211214_194438.webp
    50 KB · Görüntüleme: 52
  • 20211214_194456.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…