Ben çoktan razıydım da hemşireler oes etmemiştiBu gidişle bnde mama vercem
Süt yetiyor diye almadımgaz var sanırım bizim
Hayır etmezsin emin olAllah yardımcınız olsun kızlar şaka bi yana bende bebeğimle uğraşmayı tercih ederdim
Ben seni anliyorum canim ayni seyi yasadim. sutun gelince evde denersin bide uykusunda dene gece uyandiginda o aclikla tutar belkiBen çoktan razıydım da hemşireler oes etmemişti
Bugün ettiler arrık da şükür rahatladı çocuk
Hayır etmezsin emin ol
Bugün 4 saat aç bıraktık bilerekBen seni anliyorum canim ayni seyi yasadim. sutun gelince evde denersin bide uykusunda dene gece uyandiginda o aclikla tutar belki
Bi sure sagarak verebilirsin canim ben oyle yapmistim.mama ve anne sutu olarak devam ettikBugün 4 saat aç bıraktık bilerek
Aç kalsın da istesin diye
Daha çok reddetti
En azından o ilk sütü aldı
Bağışıklık olarak iş görür inşallah
Surekli yatiyorum keyiflerdeyimLütfen artık herkes doğursun
Siz de rahat rahat oturmayın
Sağmıyorum da tuttuğu kadar şansımı deniyorumBi sure sagarak verebilirsin canim ben oyle yapmistim.mama ve anne sutu olarak devam ettik
Doğurunca beni hatırlayınSurekli yatiyorum keyiflerdeyim
Sab simplex diye bir damla canım. Bu gece vermeden bi duruma bakicam yine zaten uyutmadan da banyosunu yaptiracaz o rahatlatir belki. inşallah ise yarar sizinki de, onlar uyur biz de uyuruzBizim de 12 den sabah 5 7 ye kdr bu saat araliginda uyusa bile cok kisa sureli hangi marka verdi cnm gercekten ise yaradiysa ne guzel ben de gece de verecegm bakalm insallah guzel gecer
Aaaa iyi buna sevindim cnm cok cok gecmis olsun..Fıtık ilk 6 ay da duzeliyormus
Gobek bolgesi el ayaklar hep deri atiyor suan... biseyde surmuyorum ben surulmesi lazimmi acabaSizin bebelerde el ve ayaklarda deri atıyor mu?
Allah'ım yardımcın olsun inşallah tez zamanda şifa bulasın canımAynen yavrum yaa
Nezaman bitecek KarantinaAynen yavrum yaa
İnşallah canım inşallah şu video bidaha atarmısın Sana zahmet canımBence 2cm lik açılma yaptığım spor sayesinde oldu. İnşallah cumayı beklemeden gelir kızçem çok hazırım
Sende güzel haberlerle gelirsin inşallah
Gözün aydın olsun inşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah canım ya bu kaka yeme olayını nasıl biliyorlarEvet çok şükür 39+4 de normal doğumla bugün doğurdum.Hastaneye 4cm açıklıkla geldim.Bir buçuk saatte doğurdum.7cm ken epidural yaptılar o biraz zordu.Epidural sancıyı kesti ama çıkış anı zordu.Çünkü ıkınamadım bastırmak zorunda kaldılar.Çocuk kakasını yapmıştı o yuzden geldiğimde hemen suyumu patlattılar çok hızlı ilerledi her şey.Allah herkese bu duyguyu tattırsın.Diğer arkadaşlar sizlerde sağ salim kucağınıza alın inşallah
Bilmiyorum ki bn sadece banyo sonrası nemlendiriyorumGobek bolgesi el ayaklar hep deri atiyor suan... biseyde surmuyorum ben surulmesi lazimmi acaba
Ağlama sütün etkilenmesinYa kızlar ben psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum. Her şeye ağlayasım geliyor, oturduğum yerde başlıyorum ağlamaya. Baba evimi özledim, oradaki kedimi, köpeğimi özledim. Oğlumla tek başıma kalmak istiyorum sadece başka kimseyi istemiyorum. Herkes arıyor emziriyor musundan başka bir şey soran yok. Yok doyuyor mu yok üstü ince mi yok o niye öyle yok bu niye böyle. Bunalıyorum. Eşim çalıştığı için evde olmuyor çoğu zaman onun da benden soğuduğunu hissediyorum, hiçbir şey iyiye gitmiyor gibi. Oğluma şükrediyorum ama çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum
Yine olsa yine kessinler diyorsunEmdi emmedi derdin yok tabi
Ya o kısmı benim için fazla keyifliydi
Ordan pişöan değiliö
Canim benim bunlar cok normal biraz buyusun insallah bebiste sadece esin sen olacaksin kimse karisamayacakYa kızlar ben psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum. Her şeye ağlayasım geliyor, oturduğum yerde başlıyorum ağlamaya. Baba evimi özledim, oradaki kedimi, köpeğimi özledim. Oğlumla tek başıma kalmak istiyorum sadece başka kimseyi istemiyorum. Herkes arıyor emziriyor musundan başka bir şey soran yok. Yok doyuyor mu yok üstü ince mi yok o niye öyle yok bu niye böyle. Bunalıyorum. Eşim çalıştığı için evde olmuyor çoğu zaman onun da benden soğuduğunu hissediyorum, hiçbir şey iyiye gitmiyor gibi. Oğluma şükrediyorum ama çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum
Yaa benim de surekli meme istyr doyuyordur diye dusunuyorn gazdandir dimiTadını doya doya çıkart
Bnm yerimede uzat ayakları
Bugün kahvaltıyı 2.30 da yaptımhep ağlıyor ve hep memede
Rabbim gonlunu ferahlatsin insallahYa kızlar ben psikolojik olarak hiç iyi hissetmiyorum. Her şeye ağlayasım geliyor, oturduğum yerde başlıyorum ağlamaya. Baba evimi özledim, oradaki kedimi, köpeğimi özledim. Oğlumla tek başıma kalmak istiyorum sadece başka kimseyi istemiyorum. Herkes arıyor emziriyor musundan başka bir şey soran yok. Yok doyuyor mu yok üstü ince mi yok o niye öyle yok bu niye böyle. Bunalıyorum. Eşim çalıştığı için evde olmuyor çoğu zaman onun da benden soğuduğunu hissediyorum, hiçbir şey iyiye gitmiyor gibi. Oğluma şükrediyorum ama çok üzülüyorum sürekli ağlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?