Kontrole gitmeyecen mi ? Zaten doğum sonrası kontrol oluyo ilk 10 gün içinde gidince söyle yine deDoktora gitmeyeyim mi yani
Sorun olur diye acilde bi baktıracaktım
YohartıkMisafir yolcu etmicekmişin sütün gidermiş bana da geçen bi abla dedi
Güle güle demicenOhaaa . Yarın kardeşim ile eşi gidiyor e ben yolcu edecem onları n'olacak simdi
Ne diyim yaaa hele söyleyinGüle güle demicen
Fazla tazyik olunca benim ki cok yavas emiyor korkudanBenim çocuum boğuluyo emerken de delircem ya.
Ingiliççe yollaNe diyim yaaa hele söyleyin
Ya bizim hep boğazımızda kalıyırFazla tazyik olunca benim ki cok yavas emiyor korkudan
Sen de maşallah de bariBenim çocuum boğuluyo emerken de delircem ya.
Beni 5 ocakta çağırdıKontrole gitmeyecen mi ? Zaten doğum sonrası kontrol oluyo ilk 10 gün içinde gidince söyle yine de
He en iyisi o galiba . Gelin UkraynalıIngiliççe yolla
Aman benimki anası gibi herhalde dan dan yavaslama yok. 3 gün ac koyuyoz sanki tazyige yetismeye calışıyo nefes nefeseFazla tazyik olunca benim ki cok yavas emiyor korkudan
Kapıdan uğurlama içinden söyle dışa vurmaNe diyim yaaa hele söyleyin
Aynen surekli emzir beni modunda kucagimizda uyuyor yatiriyoruz hemen uyaniyorKizlar sizinkilerde boyle mi Allah askina bi soyleyin.
Surekli meme emmek istiyor.
Üstüne mama veriyorum
Uyuyor yataga koyuyorum uyaniyor.
Meme emdikten sonra şöyle deliksiz uyuduğu 1-2 kez olmustur.
Ama lıkır lıkır yutma sesi geliyor.
Öyle bos bos da cekmiyor yani.
Derdi ne ben cözemedim.
Benimki beni 10 gün içinde gel dedi gittim sonra gidince de demedi daha gel veya gitSen de maşallah de bari
Nolur nolmaz
Beni 5 ocakta çağırdı
3 hafta sonra filan yapıyor
Yine de 10 gün beklemek uzun değil mi
Benimki de aynı sanki anne karnında çok aç kalmış gibi hem mamaya hemde memeye saldiriyo nefes almadanAman benimki anası gibi herhalde dan dan yavaslama yok. 3 gün ac koyuyoz sanki tazyige yetismeye calışıyo nefes nefese
Kaç günlük oluyor o zmnSen de maşallah de bari
Nolur nolmaz
Beni 5 ocakta çağırdı
3 hafta sonra filan yapıyor
Yine de 10 gün beklemek uzun değil mi
Benimki tedbirli ilerliyor. Bir yudum aliyor bekliyor.Ya bizim hep boğazımızda kalıyır
Ben acilemsorayım yaBenimki beni 10 gün içinde gel dedi gittim sonra gidince de demedi daha gel veya gitama gidecem bebeyi 1 aylıkken kontrole götürünce doktoruma da ugrayacaz. Sen yine de doktoruna sor ama bende de oldu yani bak başkalarında da olmuş
3 hagta sonra işte doğumdanKaç günlük oluyor o zmn
Beni 40 çıkınca çağırdıBenimki beni 10 gün içinde gel dedi gittim sonra gidince de demedi daha gel veya gitama gidecem bebeyi 1 aylıkken kontrole götürünce doktoruma da ugrayacaz. Sen yine de doktoruna sor ama bende de oldu yani bak başkalarında da olmuş
Bence de sor zaten sallamiyolar doğumdan sonra çokBen acilemsorayım ya
Adam benle ne uğraşacak daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?