Senin için mi gitmedin mi henüz sen kontrole doğum sonrası hiç ?Beni 40 çıkınca çağırdı
Bnm ki kıtlıktan çıkmış bi savaş veriyor ki kapana kadarBenimki tedbirli ilerliyor. Bir yudum aliyor bekliyor.
Adama mesaj yazacam utaniyom diyecek dogurttukta kurtulamadıkBeni 40 çıkınca çağırdı
Ya benimkinin agzinda var poposu da kirmizi sebamed kullaniyordum mantar olduysa hamazincmi kullaniliyoBebegimin poposu mantar olmuş 8gün yogun bakımdaydı taburcu olup eve gelince normal pişik sandım hemsirelerde bişey söylemedi en azından söyleseler baştan tedavisini yapardım. Yeni anladık mantar oldugunu bebegim boşuna o kadar zaman acı cekti. Pişik sanıp sarı kantaron yağı sürüyodum o baya iyi gelmişti ama tamamen geçmedi. Doktora götürdüm Hemazinc krem verdi şuan onu sürüyorum hafifledi en azından durup durup ağlaması kesildi. Var mı böyle bir sıkıntı yasayan?
Gittim 5. Günlükken sonra 40 çıkınca gel dediSenin için mi gitmedin mi henüz sen kontrole doğum sonrası hiç ?
Bana 5 günlükken baktı bi de. 40 çıkınca dedi3 hagta sonra işte doğumdan
Ultrasonla bakılacak içerisi düzeliyor öu siye dedi
E acşle sorsam daha kolayBence de sor zaten sallamiyolar doğumdan sonra çokben benimkini çok sevdiğim halde öyle gördüm .
Herkesin yöntemi farklı farklı demek kiBana 5 günlükken baktı bi de. 40 çıkınca dedi
Korunma yöntemlerini anlatacaktırBeni 40 çıkınca çağırdı
Yok onun için 40 çıkacak ilk adeti görüp gitçem spiral takılacak onu doğumdan önce konuştumKorunma yöntemlerini anlatacaktır
Bana dedi ki " Senin tüplerini bağlamadık, bir daha ki dogumla arasinda 2 yıl olsun en az "Y
Yok onun için ilk adeti görüp gitçem spiral takılacak onu doğumdan önce konuştumsanırım alttan muayene olacak
Hahah yok walla hatta annem dedi ben çok verysun dedm dinlemedi beni internetten baktı baktı verdi diye şikayet etti beniAy ben bilemiyorum gerçekten yanlış filan duymussundur diye düşünücem şimdi valla
Internet şey haa biziz burda hepimiz.Hahah yok walla hatta annem dedi ben çok verysun dedm dinlemedi beni internetten baktı baktı verdi diye şikayet etti beni
Hiç huzursuzluğu olmadı mı?Ilk bebisim bir ayda hic kilo almamisti nerdeyse acmis yavrusanlayamadk
Ben burada okuyunca dogru yoldayim diyorum.Internet şey haa biziz burda hepimiz.
Sen ml konusunda fazla süratlisin az yavaşlaBen burada okuyunca dogru yoldayim diyorum.
Halbukisi ikinci bebem
Yok bea hatta burda birisi yazmisti 30*bebe kilosu diye. Ben bu matematiğe göre 150 ml vermem lazim .Sen ml konusunda fazla süratlisin az yavaşla
O zaman benim yüzonbirbin ml vermem lazım. Bana böyle hesaplarla gelmeyin. Benim matematiğim yok.Yok bea hatta burda birisi yazmisti 30*bebe kilosu diye. Ben bu matematiğe göre 150 ml vermem lazim .
Ben sadece anne sütü veriyorum canımHic mama vermeyen sadece anne sutu veren varmi kizlar
Bana hastanedeki emzirme danismani bebegin cabuk yoruluyorsa ilk 5 dk sutunu sag, önden gelen süt su gibi olur sonrasinda gelen sutu bebek emsin asil yagli kismi o demisti.Masallah cnmm cok guzelben hic sagmadim ama beybim cabuk yoruluyor memede insallah kilo alimi iyidir bklm
Ben yazdim bennYok bea hatta burda birisi yazmisti 30*bebe kilosu diye. Ben bu matematiğe göre 150 ml vermem lazim .
Ay hesaplasana benimkini de iks miks anlamam ben. Su an 3800 filandır bebe bence.Bana hastanedeki emzirme danismani bebegin cabuk yoruluyorsa ilk 5 dk sutunu sag, önden gelen süt su gibi olur sonrasinda gelen sutu bebek emsin asil yagli kismi o demisti.
Gercekten sagarken dikkat ediyorm ilk 5-10 dk su gibi akiyor sonra kivami yogunlasiyor.
Eger kilo aliminu fark etmediysen sen de boyle dene bebis yorulmadan yagli kismi emsin sifa olsunnnn
Ben yazdim benn
30x bebisin kilosu yapiosun, cikan rakamin 3 te 1 ini icmesi yeterli oluyormus. Cikan rakamin hepsini verirsen bebito mide fesadi gecirir aman diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?