2021 Aralık Anneleri

Ya benimkinin agzinda var poposu da kirmizi sebamed kullaniyordum mantar olduysa hamazincmi kullaniliyo

Bence de sor zaten sallamiyolar doğumdan sonra çok ben benimkini çok sevdiğim halde öyle gördüm .
E acşle sorsam daha kolay
İlla niye zor olanı seçiyorum
Randevu bulacaksın, gideceksin, sıra bekleyeceksin bilmem ne
acilde 2 dk sürecek
Bi idrar verip çıkacağım

Bana 5 günlükken baktı bi de. 40 çıkınca dedi
Herkesin yöntemi farklı farklı demek ki

Ay ben bilemiyorum gerçekten yanlış filan duymussundur diye düşünücem şimdi valla
Hahah yok walla hatta annem dedi ben çok verysun dedm dinlemedi beni internetten baktı baktı verdi diye şikayet etti beni

Masallah cnmm cok guzelben hic sagmadim ama beybim cabuk yoruluyor memede insallah kilo alimi iyidir bklm
Bana hastanedeki emzirme danismani bebegin cabuk yoruluyorsa ilk 5 dk sutunu sag, önden gelen süt su gibi olur sonrasinda gelen sutu bebek emsin asil yagli kismi o demisti.
Gercekten sagarken dikkat ediyorm ilk 5-10 dk su gibi akiyor sonra kivami yogunlasiyor.
Eger kilo aliminu fark etmediysen sen de boyle dene bebis yorulmadan yagli kismi emsin sifa olsunnnn
Yok bea hatta burda birisi yazmisti 30*bebe kilosu diye. Ben bu matematiğe göre 150 ml vermem lazim .
Ben yazdim benn
30x bebisin kilosu yapiosun, cikan rakamin 3 te 1 ini icmesi yeterli oluyormus. Cikan rakamin hepsini verirsen bebito mide fesadi gecirir aman diyim

Ay hesaplasana benimkini de iks miks anlamam ben. Su an 3800 filandır bebe bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…