Ben zorla alıştırıyorumBnmki açken tutuyor sadece emziği
Doğurmayanlar var ama coğunluk doğurdu artık. Allah yardımcın olsun. Yardımcımız olsun.Slm kızlar uzun zamandır sadece arada girip az az okuyup çıkıyorum. 3 çocuk annesi olmak çok zormuşGaz problemi. Geceleri uyku problemi. Gündüz diğer 2 kızla zaman su misali ben zombi gibi perişan. Sizler nasılsınız umarım hepiniz iyidir. Doğurmayan kaldı mı?
Bibsi mi beğendi kuzumBi de ben oğluma önce avent emzik almıştım
Ağzına büyğk geldi
0 yaştı ama damaklı diye çok sarmadı çocuğu
Bugün bibs aldım
Çocuk huzyrw erdi
Bebeğim 3 günlükken verdi sağlık ocağı canım ama kullanmayacam kızlar bugün yazmış ocean ile pedia d diye bunlardan birini alacam canım .Bebeğiniz kaç günlük acaba bize vermediler öyle bişey ilerde mi veriliyor ki
Tamamdir canım bende bundan alicam yarınColedan kullanıyorduk dr onun dozu çok dedi pedia-d kullanıyoruz
Biz 5 günlükken gittik vermediler yarın doktora bir sorayımBebeğim 3 günlükken verdi sağlık ocağı canım ama kullanmayacam kızlar bugün yazmış ocean ile pedia d diye bunlardan birini alacam canım .
Haydii hayırlı haberler olsun inşallah sağlıkla al bebişini kucağına sende doğurdun darısı banaKızlar bugün 16:30 gibi doğuma giriyorum ben de sonundaÇok gerginim, gece uyuyamadım, sonra da uyanamadım doğru dürüst bişey yiyemedim, başım ağrıyor
Bebeğin sağlığı konusunda da size bahsettiğim sebeplerden endişelerim var. Bolca dua istiyorum sizlerden
Benim de yapışık değil de bi parmağı daha altta sanki ayağının. Komşumun bebeğinin ellerinin yapışıktı bi yıl arayla 2 operasyon geçirdi açıldı. Şimdi 2.5 yaşında filan. Sonuncu geçenlerde oldu ameliyatının.Kızlar benim bebeğimin iki ayağının da 2.ve 3.parmağı yapışık, doktor 6 aya kadar bekleyelim eğer açılmazsa operasyonla açılır dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı ?
Kuzummm cok sevindim, kavusmussun yavrunaaÇok teşekkürler darısı başınıza inşallah. Malesef hiçbir egzersiz yapmadım çünkü erken doğum riskim vardı 20li haftalardan beri evde sürekli yatıyorum..hatta doktoruma sormuştum kaslarım çok zayıfladı diye. Normal doğum açısından sıkıntı olur mu diye. Açıkçası korkuyordum da karar verememiştim. Hastaneye gidince durum öyle olunca bebek karar verdi dedim ve doğumhaneye girdikten on dk sonra doğmuş inanamadım. 38+2 2940 doğdu beklendiği gibiydi.
Gözünüz aydın geçmiş olsun aynı zamandaTeşekkür ederim herkese
Bebiş geldi ama şu an yoğun bakımda. Yaş ciğer denen bir durum varmış sanırım. En az 2 gün kalacak yoğun bakımda dedi dr. Zatürre ile de benziyormuş bu durum, zatürree ise bir haftayı bulabilir dedi. Cok üzgünüm daha emziremedim bile
Amin kuzum inşDoğurmayanlar var ama coğunluk doğurdu artık. Allah yardımcın olsun. Yardımcımız olsun.
Kuzum Benim kızımın da ayak parmağının biri öyleydi. O bebek geliştikçe toparlıyor. Çok az kalıyor ama oda yürümesine engel değilBenim de yapışık değil de bi parmağı daha altta sanki ayağının. Komşumun bebeğinin ellerinin yapışıktı bi yıl arayla 2 operasyon geçirdi açıldı. Şimdi 2.5 yaşında filan. Sonuncu geçenlerde oldu ameliyatının.
Bu kişiden kişiye değişir cnm. Kiminin 1 hafta sürer kiminin 3 gün kiminin bir kaç saat. Nişan gelme olayı rahimin açılmasıyla olur. İnş hakkında hayırlısı olur.Kızlar sanırım benim nişanım geldi kahverengi akıntı şeklinde bir defa oldu ama sancım yok ne zaman doğururum sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?