2021 Aralık Anneleri

Kızlar bebegimin poposundaki mantar geciyor gibi oldu şimdi tekrar cogaldı saglık ocagındaki doktora götürmüştüm Hamazinc vermişti. Şimdi tekrar doktora götürcem çocuk doktoruna mı cildiye bölümüne mü götürmem gerekiyor?

Galactago damla kullanan arkadaşlar, 1 ml damlatın diyorlar ya neye göre ölçülüyorsunuz, 1 ml nasıl anlıyorsunuz ölçü işareti yok

Slm kızlar uzun zamandır sadece arada girip az az okuyup çıkıyorum. 3 çocuk annesi olmak çok zormuş Gaz problemi. Geceleri uyku problemi. Gündüz diğer 2 kızla zaman su misali ben zombi gibi perişan. Sizler nasılsınız umarım hepiniz iyidir. Doğurmayan kaldı mı?

Doğurmayanlar var ama coğunluk doğurdu artık. Allah yardımcın olsun. Yardımcımız olsun.

Kızlar benim bebeğimin iki ayağının da 2.ve 3.parmağı yapışık, doktor 6 aya kadar bekleyelim eğer açılmazsa operasyonla açılır dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı ?

Bebeğim 3 günlükken verdi sağlık ocağı canım ama kullanmayacam kızlar bugün yazmış ocean ile pedia d diye bunlardan birini alacam canım .
Biz 5 günlükken gittik vermediler yarın doktora bir sorayım

Haydii hayırlı haberler olsun inşallah sağlıkla al bebişini kucağına sende doğurdun darısı bana

Kızlar benim bebeğimin iki ayağının da 2.ve 3.parmağı yapışık, doktor 6 aya kadar bekleyelim eğer açılmazsa operasyonla açılır dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı ?
Benim de yapışık değil de bi parmağı daha altta sanki ayağının. Komşumun bebeğinin ellerinin yapışıktı bi yıl arayla 2 operasyon geçirdi açıldı. Şimdi 2.5 yaşında filan. Sonuncu geçenlerde oldu ameliyatının.

Kuzummm cok sevindim, kavusmussun yavrunaa

Teşekkür ederim herkese
Bebiş geldi ama şu an yoğun bakımda. Yaş ciğer denen bir durum varmış sanırım. En az 2 gün kalacak yoğun bakımda dedi dr. Zatürre ile de benziyormuş bu durum, zatürree ise bir haftayı bulabilir dedi. Cok üzgünüm daha emziremedim bile

bugun resmen annem, babana bornoz almaya gidelim dedi şok oldum saka falan sandim baktim cok ciddi 3 saat carsi gezdirdi...hala aklim almiyor sabah 8de doguma gidecem ya ben...kirmayim diye yok diyemedim o kadar zoruma gittiki aşamiyorum şuan bunu kendi annem ya ben neyi yanlis yaptim ....sabah dogum var bize dua edin lutfen

Gözünüz aydın geçmiş olsun aynı zamanda inşallah çabucak saglıgana kavusur bebişin kavusursunuz

Kuzum Benim kızımın da ayak parmağının biri öyleydi. O bebek geliştikçe toparlıyor. Çok az kalıyor ama oda yürümesine engel değil

Kızlar sanırım benim nişanım geldi kahverengi akıntı şeklinde bir defa oldu ama sancım yok ne zaman doğururum sizce
Bu kişiden kişiye değişir cnm. Kiminin 1 hafta sürer kiminin 3 gün kiminin bir kaç saat. Nişan gelme olayı rahimin açılmasıyla olur. İnş hakkında hayırlısı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…