2021 Aralık Anneleri

Bnm bebişimin çıkmıştı tiroit hormonlarında yükseklik var dediler tekrar topuk kanı aldılar iKİncide sorun çıkmadı ayrıca çocuk doktoruna da götürüp kan tahlili yaptırdım emin olmak icin
Bizde aynı durumdayız. 8 cıkmış aradılar bugün tekrar kan verdik. Sizin değer kac cıkmıştı

İnşallah çabucak iyileşir yanına gelir annesi dua edelim bol bol

Kızlar benim bebeğimin iki ayağının da 2.ve 3.parmağı yapışık, doktor 6 aya kadar bekleyelim eğer açılmazsa operasyonla açılır dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı ?
Merhaba, hayırlı olsun bebişiniz :) tamemen mi yapışık yoksa sadece kök kısmı yarıya kadar falan mı? Benim, babamın, kardeşmin yarıya kadar yapışıktır. Bir ara başka bir sorun için gittiğim doktorun dikkatini çekmişti o zaman o anlatmıştı genetik olduğunu, hiç bir sorun yaratmadığını söylemişti. Hepimiz 35in üzerindeyiz hiçbirimizin bu konudan yana bir şikayeti olmadı. Çocuklarımızda da olmadı ama bu demek değil ki torunlarımızda olmayacak :)

Çok sağolun, bu şekilde birleşik. Eşimde de benim ailemde de hiç böyle bir yapışıklık yok nereden geldi anlamadık

Eklentiler

• F99AC08C-390C-4358-A55A-79C7EE86DD6C.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 101
Aa canım. Çok geçmiş olsun. Sağlıkla atlatacak inşallah.

Çok geçmiş olsun canım saglicakla kucaklarsin bir iki güne inşallah hiç kötü olumsuz düşünme dualarımız sizinle

Çok sağolun, bu şekilde birleşik. Eşimde de benim ailemde de hiç böyle bir yapışıklık yok nereden geldi anlamadık
Aile büyüklerinden birinde varmış sizin minikte çıkmış büyük ihtimalle. Geçmiş olsun demek istemiyorum çünkü gerçekten hiç hayatlatımızı etkileyen, çözüm bulmaya çalıştığımız bir şey olmadı bizim için. Ne terlik, ne sivri burun giymeme engel oldu :)

Oh nihayet yav valla gözünaydın.
Aynen valla bekle bekle sinirlerim bozuldu bakmayım dedim nette de olumsuz şeyler yazıyo kafayı takmamaya calisiyodum.Bugün kontrol vardı aile hekimliğinde tektim goturemedim telde konuştuk ,demiştim göbek düşmedi beni suçladı Dr ki banyo mu yaptirdin hayır dedim 18 gün olmuş çocuğum banyo yapamadı. Çok şükür düştü ya yarın ilk iş banyo yaptırmak gündüz gözü ile

Ben yürüyüşüne belki etki eder diye korkuyordum içimi rahatlattınız çok sağolun

Öf amma taktılar şu banyoya. Bi bu konuda doktorların karsıtıyım.

Öf amma taktılar şu banyoya. Bi bu konuda doktorların karsıtıyım.
Bu görüştüğüm 3.yetkili.dr..idi hepsi banyo yaptırma dedi durdu valla göbek düşene dek . Anam da başımın etini yedi çocuğu yikamadik diye göbeği düşmüyo,çok bilmiş doktorlar ne biliyorlar diyo biz çocuk büyüttük diye .

Bizde aynı durumdayız. 8 cıkmış aradılar bugün tekrar kan verdik. Sizin değer kac cıkmıştı
Kac çıktığını söylemediler sadece yüksek çıktı dediler ikinciyi verdik sorun yok korkmayin Allah'ın izniyle hicbisey çıkmayacak sizin bebiste de böyle yanilmalar fazla oluyormuş hemşire arkadaş anlatmıştı onun çocuklarında da ilk tahlil şüpheli çıkmış ikincide duzelmis

Ananı öpüyorum cınım

Kizlar bebegimin altini actigimda agliyordu, ciplakligi sevmedigi icin agladigini dusunuyordum.
Sonra bi sure dikkat ettim her erkek bebek gibi altini acinca bi sure sonra cisini yapiyor.
Aglamasi da cisini yapinca kesiliyor.
Boyle bisi yasayan ya da dikkat eden var mi?
Internetten baktim idrar yolu enfeksiyonh diyor ama kanli idrar falan yok baya da yapiyor cisini az az degil.
Doktora goturecegim bi sure daha gozlemleyip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…