Benimki kız bebek ve her altını açtığımda kakasını + yetmiyomus gibi çiş yapiyo , bence rahatliyolar benimki bayağı mutlu oluyo altını açınca o da yetmiyo çoraplarını tüm altını kendi cikarmaya yelteniyoKizlar bebegimin altini actigimda agliyordu, ciplakligi sevmedigi icin agladigini dusunuyordum.
Sonra bi sure dikkat ettim her erkek bebek gibi altini acinca bi sure sonra cisini yapiyor.
Aglamasi da cisini yapinca kesiliyor.
Boyle bisi yasayan ya da dikkat eden var mi?
Internetten baktim idrar yolu enfeksiyonh diyor ama kanli idrar falan yok baya da yapiyor cisini az az degil.
Doktora goturecegim bi sure daha gozlemleyip
Yavrum dert arama. Altıni açana kadar altındaki çiş kaka rahatsız ediyodur. Ki benimki de hiç sevmiyo. Altı hava alınca da çişi geliyodur. O anlık rahatlamayla da susuyodur.Kizlar bebegimin altini actigimda agliyordu, ciplakligi sevmedigi icin agladigini dusunuyordum.
Sonra bi sure dikkat ettim her erkek bebek gibi altini acinca bi sure sonra cisini yapiyor.
Internetten baktim idrar yolu enfeksiyonh diyor ama kanli idrar falan yok baya da yapiyor cisini az az degil.
Bizim de aynı canım, altını açtırmayı hiç sevmiyor ve çişini yapmadan önce ağlıyor. İnşallah enfeksiyon falan değildirKizlar bebegimin altini actigimda agliyordu, ciplakligi sevmedigi icin agladigini dusunuyordum.
Ben saglik ocagininkini kullaniyordum birakayim o zaman hamileyken de onu kullandim insallah bise olmamistirÇok geçmiş olsun canım. İnsallah tez zamanda toparlar yavrun. Sen de bolca dinlenip kendini yavruya hazırla. Rabbim şifa versin sağlıkla büyüsün
Ben doğum yapmadım ama bugün sipariş verdim. Kızıma da aynısını kullanmıştım temiz içerikli diye, ocean aldım ben. Sağlık ocagininkinde paraben var diye biliyorum ben de.
Gözünaydın canım
Olmaz banyo da yıkarsınÇiş ve kaka konuşuyoken. Ya ben her seferinde vajina aralarını detaylı silemiyorum bazen yüzeysel geçiyorum.Ağlıyo napiim. Bi şey olmaz di mi?
Canim benimki acikinca yapiyor degisik agliyo kendini sıkarak aglayan tek bebek benimki sanirimKızlar sizin bebeler de yatarken mırıl mırıl bişeyler mırıldanıyor mu esneme gerilme sesleri gibi benim oğlan 2 gündür yapıyor aha uyanır şimdi diye kalkıyorum mırıl mırıl yatıyor ben almazsam en son bi 40 dk geçince ağlıyor anlamadım neden böyle yaptığını eşimde hasta mı acaba diyor gazı da yok eminiz çıkarıyor yani ıkınıp sıkılırken kakayı da yapıyor çözemedim bir türlü o böyle yaptığı için ben uyuyamıyorum gözümü ona dikmekten bişey mi var diye sesini dinlemekten
Canim benim çok sağolasın sanki su 2 gündür dünden beri biogaia yi kullandıktan sonra rahatladı çocuğum birde demiştin rezeneden 1 çay kaşığı onu da dün verdim . Çok şükür daha iyi geçen güne nazaran diğer damlayı bilmiyorum yarın sağlık ocağına goturecem takip için . Buarada siz hakliymissiniz bu 1 aylık iğne değilmiş seslemeleri takip içinmiş .Gözünaydın canım
Gaz olayı nasıl gidiyor
Biz bu ikisini birlikte kullanmaya başladık daha iyi oldukWhiterose89 sende bak cnm ikisi bi arada daha iyi geldi
Rahatladım ya valla sağol. Minicik zaten silerken tahriş filan etcem bi sey olacak korkuyorum. Peki pişik kremi her sefer sürüyoz di mi?Olmaz banyo da yıkarsın
Eğitimde oralara çok silme yapmayın denildi banyoda su değince yeter
Sağlık ocağına aşı için götürürsün güzel bi çocuk dr bul kendine o daha iyi yönlendirir canımCanim benim çok sağolasın sanki su 2 gündür dünden beri biogaia yi kullandıktan sonra rahatladı çocuğum birde demiştin rezeneden 1 çay kaşığı onu da dün verdim . Çok şükür daha iyi geçen güne nazaran diğer damlayı bilmiyorum yarın sağlık ocağına goturecem takip için . Buarada siz hakliymissiniz bu 1 aylık iğne değilmiş seslemeleri takip içinmiş .
Bn pişik varsa sürüyorum hafif kızarıklık görürsem yadaRahatladım ya valla sağol. Minicik zaten silerken tahriş filan etcem bi sey olacak korkuyorum. Peki pişik kremi her sefer sürüyoz di mi?
Kesinlikle çünkü en son doğumdan sonra çocuk Dr götürdüm ki özeldi ,hiç beğenmedim adamın tavrını çocuğu çırılçıplak soydu sırf kalbini dinlemek için ve ben diyorum biz tecrubesiz ebeveyniz soymayin bu kadar çocuk ondan sonra usuttu filan gerek yok aynen yok goturucem 1aylikken düzgün bir dr.aSağlık ocağına aşı için götürürsün güzel bi çocuk dr bul kendine o daha iyi yönlendirir canım
Eğer öyleyse muhakkak ertelemeden götürKizlar bebegimin altini actigimda agliyordu, ciplakligi sevmedigi icin agladigini dusunuyordum.
Valla bende ne yalan diyeyim incia nin almıştım pişik kremini ama arkadaşlarım hametan önerdi o çok daha iyi geldi .Bn pişik varsa sürüyorum hafif kızarıklık görürsem yada
Ve mustela çok fayda etmedi kızarıklık oluyor arada suyla silmeme rağmen
Canım onu her dr yapıyor bnm gittiğim dr da komple soyduKesinlikle çünkü en son doğumdan sonra çocuk Dr götürdüm ki özeldi ,hiç beğenmedim adamın tavrını çocuğu çırılçıplak soydu sırf kalbini dinlemek için ve ben diyorum biz tecrubesiz ebeveyniz soymayin bu kadar çocuk ondan sonra usuttu filan gerek yok aynen yok goturucem 1aylikken düzgün bir dr.a
Bunlar cok iyimis duymustum cnm cok sukur. Biz iyi ama bebisim neden memeyi tutamiyor artik hocbir fikrim yokGözünaydın canım
Gaz olayı nasıl gidiyor
Biz bu ikisini birlikte kullanmaya başladık daha iyi oldukWhiterose89 sende bak cnm ikisi bi arada daha iyi geldi
Bnde sudocrem aldım bepantol u da denicemValla bende ne yalan diyeyim incia nin almıştım pişik kremini ama arkadaşlarım hametan önerdi o çok daha iyi geldi .merve
Tam kavrayamıyordur yaBunlar cok iyimis duymustum cnm cok sukur. Biz iyi ama bebisim neden memeyi tutamiyor artik hocbir fikrim yokcok ugrasiyorum tutuyor agliyor birakiyor uykular da yok kucakci
Damagina oturtamiyor bazen tutabiliyor yani bu durum sonradan olustu yenidogdugundan daha iyidi turuyorduTam kavrayamıyordur ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?