2021 Aralık Anneleri

Benimki kız bebek ve her altını açtığımda kakasını + yetmiyomus gibi çiş yapiyo , bence rahatliyolar benimki bayağı mutlu oluyo altını açınca o da yetmiyo çoraplarını tüm altını kendi cikarmaya yelteniyo

Yavrum dert arama. Altıni açana kadar altındaki çiş kaka rahatsız ediyodur. Ki benimki de hiç sevmiyo. Altı hava alınca da çişi geliyodur. O anlık rahatlamayla da susuyodur.

Bizim de aynı canım, altını açtırmayı hiç sevmiyor ve çişini yapmadan önce ağlıyor. İnşallah enfeksiyon falan değildir

Çiş ve kaka konuşuyoken. Ya ben her seferinde vajina aralarını detaylı silemiyorum bazen yüzeysel geçiyorum. Ağlıyo napiim. Bi şey olmaz di mi?

Ben saglik ocagininkini kullaniyordum birakayim o zaman hamileyken de onu kullandim insallah bise olmamistir

Eklentiler

• image.webp
    41,3 KB · Görüntüleme: 43
Çiş ve kaka konuşuyoken. Ya ben her seferinde vajina aralarını detaylı silemiyorum bazen yüzeysel geçiyorum. Ağlıyo napiim. Bi şey olmaz di mi?
Olmaz banyo da yıkarsın
Eğitimde oralara çok silme yapmayın denildi banyoda su değince yeter

Canim benimki acikinca yapiyor degisik agliyo kendini sıkarak aglayan tek bebek benimki sanirim

Gözünaydın canım
Gaz olayı nasıl gidiyor
Biz bu ikisini birlikte kullanmaya başladık daha iyi olduk Whiterose89 sende bak cnm ikisi bi arada daha iyi geldi
Canim benim çok sağolasın sanki su 2 gündür dünden beri biogaia yi kullandıktan sonra rahatladı çocuğum birde demiştin rezeneden 1 çay kaşığı onu da dün verdim . Çok şükür daha iyi geçen güne nazaran diğer damlayı bilmiyorum yarın sağlık ocağına goturecem takip için . Buarada siz hakliymissiniz bu 1 aylık iğne değilmiş seslemeleri takip içinmiş .

Sağlık ocağına aşı için götürürsün güzel bi çocuk dr bul kendine o daha iyi yönlendirir canım

Rahatladım ya valla sağol. Minicik zaten silerken tahriş filan etcem bi sey olacak korkuyorum. Peki pişik kremi her sefer sürüyoz di mi?
Bn pişik varsa sürüyorum hafif kızarıklık görürsem yada
Ve mustela çok fayda etmedi kızarıklık oluyor arada suyla silmeme rağmen

Sağlık ocağına aşı için götürürsün güzel bi çocuk dr bul kendine o daha iyi yönlendirir canım
Kesinlikle çünkü en son doğumdan sonra çocuk Dr götürdüm ki özeldi ,hiç beğenmedim adamın tavrını çocuğu çırılçıplak soydu sırf kalbini dinlemek için ve ben diyorum biz tecrubesiz ebeveyniz soymayin bu kadar çocuk ondan sonra usuttu filan gerek yok aynen yok goturucem 1aylikken düzgün bir dr.a

Eğer öyleyse muhakkak ertelemeden götür
Gaz da çıkarıyor mu o an Tek çiş mi

Canım onu her dr yapıyor bnm gittiğim dr da komple soydu
Tartıya bile bezsiz koydu net olsun diye
Poposundan gözlerine kadar muayene ediyor. Oda sıcaktır inşallah bişey de olmaz
Yavrucağın rahatladığına da sevindim

Gözünaydın canım
Gaz olayı nasıl gidiyor
Biz bu ikisini birlikte kullanmaya başladık daha iyi olduk Whiterose89 sende bak cnm ikisi bi arada daha iyi geldi
Bunlar cok iyimis duymustum cnm cok sukur. Biz iyi ama bebisim neden memeyi tutamiyor artik hocbir fikrim yok cok ugrasiyorum tutuyor agliyor birakiyor uykular da yok kucakci

Valla bende ne yalan diyeyim incia nin almıştım pişik kremini ama arkadaşlarım hametan önerdi o çok daha iyi geldi . merve
Bnde sudocrem aldım bepantol u da denicem
Yarın kontrole gidicez dr da soracam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…