- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Sudocrem ben de kullaniyorum iyi yani genelde surekli suruyorum kizarik bir goruntu oluyor surmeyince sankiBnde sudocrem aldım bepantol u da denicem
Yarın kontrole gidicez dr da soracam bakalım
Ya bende ilk günler oldu kizarıklık. İslak mendile bağladım o kuru oluyo ya. Sonra biraz sulu sulu yaptım pamuğu kremi bollaştırdım geçti. Ama simdi korkudan her seferinde sürüyom.Bn pişik varsa sürüyorum hafif kızarıklık görürsem yada
Ve mustela çok fayda etmedi kızarıklık oluyor arada suyla silmeme rağmen
Ya o da pişik varsa iyilestirici bi sey ya. Ona şimdik gerek yok bence.Valla bende ne yalan diyeyim incia nin almıştım pişik kremini ama arkadaşlarım hametan önerdi o çok daha iyi geldi .merve
Ay bilemedim ki ya moralim bozuldu ya enfeksiyonsa diyeYavrum dert arama. Altıni açana kadar altındaki çiş kaka rahatsız ediyodur. Ki benimki de hiç sevmiyo. Altı hava alınca da çişi geliyodur. O anlık rahatlamayla da susuyodur.
Cisini yapmadan once aglamasi biraz korkuttu beni. Sen goturecek misin doktora bu sebeptenBizim de aynı canım, altını açtırmayı hiç sevmiyor ve çişini yapmadan önce ağlıyor. İnşallah enfeksiyon falan değildir
Tam emin olamadim iste oyle mi diil miEğer öyleyse muhakkak ertelemeden götür
Gaz da çıkarıyor mu o an Tek çiş mi
Gitsene hastaneye ne olur neolmazKızlar sanırım benim nişanım geldi kahverengi akıntı şeklinde bir defa oldu ama sancım yok ne zaman doğururum sizce
Allah razı olsun kuzum hepimizin yavrusu sağ saglim doğsun büyüsün inşallahCanım onu her dr yapıyor bnm gittiğim dr da komple soydu
Tartıya bile bezsiz koydu net olsun diye
Poposundan gözlerine kadar muayene ediyor. Oda sıcaktır inşallah bişey de olmaz
Yavrucağın rahatladığına da sevindim
Hayırlı olsunn inşallah bebişte yanına sağlıkla hızlıca gelirTeşekkür ederim herkese
Bebiş geldi ama şu an yoğun bakımda. Yaş ciğer denen bir durum varmış sanırım. En az 2 gün kalacak yoğun bakımda dedi dr. Zatürre ile de benziyormuş bu durum, zatürree ise bir haftayı bulabilir dedi. Cok üzgünüm daha emziremedim bile
Gazdan anlayabiliyor olabilirAy bilemedim ki ya moralim bozuldu ya enfeksiyonsa diye
Cisini yapmadan once aglamasi biraz korkuttu beni. Sen goturecek misin doktora bu sebepten
Tam emin olamadim iste oyle mi diil mi
Gaz da cikariyor cis de yapiyor karisik
1 aylık olunca kalça ultrasonu için çocuk doktoruna götüreceğiz, o zaman sorarım unutmazsam, sana da haber veririm canımAy bilemedim ki ya moralim bozuldu ya enfeksiyonsa diye
Cisini yapmadan once aglamasi biraz korkuttu beni. Sen goturecek misin doktora bu sebepten
Bizim de aynısı oluyor. Daha yeni aldılar tahlil sıkıntı çıkmadı. Tokken açınca altını rahat oluyor bazen ağlıyor ama açken kesinlikle ortalığı yıkıyor ve dediğin gibi çiş yapınca rahatlıyor. Emmeden değişim yapıyorsan ondan olabilirKizlar bebegimin altini actigimda agliyordu, ciplakligi sevmedigi icin agladigini dusunuyordum.
Sonra bi sure dikkat ettim her erkek bebek gibi altini acinca bi sure sonra cisini yapiyor.
Aglamasi da cisini yapinca kesiliyor.
Boyle bisi yasayan ya da dikkat eden var mi?
Internetten baktim idrar yolu enfeksiyonh diyor ama kanli idrar falan yok baya da yapiyor cisini az az degil.
Doktora goturecegim bi sure daha gozlemleyip
Kötü düşünme Allah korusun. Ama götür için rahat etsin.Ay bilemedim ki ya moralim bozuldu ya enfeksiyonsa diye
Çocuk cerrahına gidicem demiştin nolduDamagina oturtamiyor bazen tutabiliyor yani bu durum sonradan olustu yenidogdugundan daha iyidi turuyordu
Gittim canim dilbagi yok dedi gobegini de gosterdim hafif fitik var dedi 1 yasina kdr bekleniyor dedi gecmesi icinÇocuk cerrahına gidicem demiştin noldu
Emzirme danismani mi tutsam napsam dur bakalim bazen emebliyor bazen boyle iste :sÇocuk cerrahına gidicem demiştin noldu
Doğum yaptığın hastanede varsa oraya gitEmzirme danismani mi tutsam napsam dur bakalim bazen emebliyor bazen boyle iste :s
Pişik yoksa neden sürüyoruz kı?Rahatladım ya valla sağol. Minicik zaten silerken tahriş filan etcem bi sey olacak korkuyorum. Peki pişik kremi her sefer sürüyoz di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?