2021 Aralık Anneleri

Bn pişik varsa sürüyorum hafif kızarıklık görürsem yada
Ve mustela çok fayda etmedi kızarıklık oluyor arada suyla silmeme rağmen
Ya bende ilk günler oldu kizarıklık. İslak mendile bağladım o kuru oluyo ya. Sonra biraz sulu sulu yaptım pamuğu kremi bollaştırdım geçti. Ama simdi korkudan her seferinde sürüyom.

Yavrum dert arama. Altıni açana kadar altındaki çiş kaka rahatsız ediyodur. Ki benimki de hiç sevmiyo. Altı hava alınca da çişi geliyodur. O anlık rahatlamayla da susuyodur.
Ay bilemedim ki ya moralim bozuldu ya enfeksiyonsa diye
Bizim de aynı canım, altını açtırmayı hiç sevmiyor ve çişini yapmadan önce ağlıyor. İnşallah enfeksiyon falan değildir
Cisini yapmadan once aglamasi biraz korkuttu beni. Sen goturecek misin doktora bu sebepten
Eğer öyleyse muhakkak ertelemeden götür
Gaz da çıkarıyor mu o an Tek çiş mi
Tam emin olamadim iste oyle mi diil mi
Gaz da cikariyor cis de yapiyor karisik

Bebeği az kilo alan varmı acaba Sanirim benim bebiş az kilo aldı iki haftalıkken 40 Gr almıştı sanırım bu ayı 400 grla fln tamamlayacak nasıl bir yol izlemek gerekir Çarşamba günü kontrole götüreceğim ama fikir almak istedim mama vermek istemiyorum sütüm arttı çünkü cişi kakasi da iyi bebisin

Allah razı olsun kuzum hepimizin yavrusu sağ saglim doğsun büyüsün inşallah aynen öyle de ben tek.gittim.esimle ve daha 4 günlüktü.hemen beceremedik giyindirmeyi filan ondan gıcık oldum

Hayırlı olsunn inşallah bebişte yanına sağlıkla hızlıca gelir

Cisini yapmadan once aglamasi biraz korkuttu beni. Sen goturecek misin doktora bu sebepten

Gazdan anlayabiliyor olabilir
O arada da çiş yapıyordur
Olmadı dr söylersin için rahatlar

1 aylık olunca kalça ultrasonu için çocuk doktoruna götüreceğiz, o zaman sorarım unutmazsam, sana da haber veririm canım

Bizim de aynısı oluyor. Daha yeni aldılar tahlil sıkıntı çıkmadı. Tokken açınca altını rahat oluyor bazen ağlıyor ama açken kesinlikle ortalığı yıkıyor ve dediğin gibi çiş yapınca rahatlıyor. Emmeden değişim yapıyorsan ondan olabilir

Kötü düşünme Allah korusun. Ama götür için rahat etsin.

Kızlar umarım hepiniz iyisinizdir sağlıkla büyüyordur evlatlarımız

Emzirme danismani mi tutsam napsam dur bakalim bazen emebliyor bazen boyle iste :s
Doğum yaptığın hastanede varsa oraya git
Bn bugün hastaneye gittim danışmanla görüşecektim unuttum sanırım bi göğsüm de az var süt yada tıkalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…