2021 Aralık Anneleri

Doğum yaptığın hastanede varsa oraya git
Bn bugün hastaneye gittim danışmanla görüşecektim unuttum sanırım bi göğsüm de az var süt yada tıkalı
Benim hastanem hic memnun kalmadigim icin gitmem herhalde:s ucretlimi bakiyirlar sana. Sertlik mi var gogsunde

Benim hastanem hic memnun kalmadigim icin gitmem herhalde:s ucretlimi bakiyirlar sana. Sertlik mi var gogsunde
Ücretsizmiş konulacaktım da unuttum dr girince
Bnm karnımda yanma hissi var diye dr gittim sanırım uyuşukluk da var buz tuttum hiç hissetmiyorum
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi ilaç verdi bakalım nolcak oturup kalkarken yanıyor yakmış gibi sanırım kesilen sinirlerden kaynaklı

Sadece mama takviyesi yapılabilir

ben sürmüyorum yA kızarıklık hafıf gorursem ancak . Onada kantarın yağı. Bı doktor pişik olmadan surmene gerek yok demişti.
Aman iyi yapıyon alıstırma. Benim ilk bir iki gün kızarıktı ben korktum.

Karnindami tam cnm insallah gecici birseydir cnm enfeksiyon olsa baska belirtiler olmazmi

A aybige83 bak mustela her değişimde demiş. Ben bunu okudum muhtemelen. Benim kadar da bilinç altını kontrolsüz doldurup bilgiyi random kullanan yoktur.

Karnindami tam cnm insallah gecici birseydir cnm enfeksiyon olsa baska belirtiler olmazmi
İdrar yolu olabilir dedi yanma yok hissetmeye bilirsin dedi
Yaram iyi kaynamış rahim küçülmüş
Göbeğin sol tarafı yanmış da sızlıyor dr yazdım gel bakalım diyince gittim

Hemoroid i olan kizlar gecti mi acaba ? Benimki daha fena oldu yahu

Kesinlikle kanguru bence. Hiç abartisiz kanguru yürümeye başlayıncaya kadar kullanmıştim ve aşırı rahattı sadece alırken ergonomik olmasına dikkat et.

Ayni sorun bizdede vardı ve 1 saat once farkettim ki pipinin derisini siyirmaya calistim siyrilmadi.. ve ucunda beyazliklar olusmuş iltihap olmus..
Bi sunnet doktoru ile gorustuk fotolar attik bize pipinin bitik oldugunu ve 40i cikinca sunnet olmasi gerektiginj soyledi. 40ı cikana kadarda pipiye antibiyotik krem kullanicaz.

Aynen canım benimki de arttı dogumdan sonra. Hamileyken ilaç kullanmıştım iyi gelmişti simdi şişlik artmış daha da. Genel cerrah operasyon gerekli demisti ama bakalım
Benim ki de oyle gorunuyor tekrar ameliyat olmak istemiyorum ben yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…