- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Benim hastanem hic memnun kalmadigim icin gitmem herhalde:s ucretlimi bakiyirlar sana. Sertlik mi var gogsundeDoğum yaptığın hastanede varsa oraya git
Bn bugün hastaneye gittim danışmanla görüşecektim unuttum sanırım bi göğsüm de az var süt yada tıkalı
Çünkü pişiği bekleme önle sloganından ötürüPişik yoksa neden sürüyoruz kı?
Ücretsizmiş konulacaktım da unuttum dr girinceBenim hastanem hic memnun kalmadigim icin gitmem herhalde:s ucretlimi bakiyirlar sana. Sertlik mi var gogsunde
Sadece mama takviyesi yapılabilirBebeği az kilo alan varmı acaba Sanirim benim bebiş az kilo aldı iki haftalıkken 40 Gr almıştı sanırım bu ayı 400 grla fln tamamlayacak nasıl bir yol izlemek gerekir Çarşamba günü kontrole götüreceğim ama fikir almak istedim mama vermek istemiyorum sütüm arttı çünkü cişi kakasi da iyi bebisin
Çünkü pişiği bekleme önle sloganından ötürü
Bi seyler yapıyoz bakalım doğaçlamaKızlar umarım hepiniz iyisinizdir sağlıkla büyüyordur evlatlarımız
Aman iyi yapıyon alıstırma. Benim ilk bir iki gün kızarıktı ben korktum.ben sürmüyorum yA kızarıklık hafıf gorursem ancak . Onada kantarın yağı. Bı doktor pişik olmadan surmene gerek yok demişti.
Karnindami tam cnm insallah gecici birseydir cnm enfeksiyon olsa baska belirtiler olmazmiÜcretsizmiş konulacaktım da unuttum dr girince
Bnm karnımda yanma hissi var diye dr gittim sanırım uyuşukluk da var buz tuttum hiç hissetmiyorum
İdrar yolu enfeksiyonu olabilir dedi ilaç verdi bakalım nolcak oturup kalkarken yanıyor yakmış gibi sanırım kesilen sinirlerden kaynaklı
İdrar yolu olabilir dedi yanma yok hissetmeye bilirsin dediKarnindami tam cnm insallah gecici birseydir cnm enfeksiyon olsa baska belirtiler olmazmi
Cok sukur hersey yolunda gorunuyor gecer ins cnm 40 cikinca da gideceksin dmiİdrar yolu olabilir dedi yanma yok hissetmeye bilirsin dedi
Yaram iyi kaynamış rahim küçülmüş
Göbeğin sol tarafı yanmış da sızlıyor dr yazdım gel bakalım diyince gittim
Evet gel ama kendini iyi hissedersen gelmesende olur dediCok sukur hersey yolunda gorunuyor gecer ins cnm 40 cikinca da gideceksin dmi
Ooo super bana da bir kez almadi birdahakine alirmi bilmiyorum sormadmEvet gel ama kendini iyi hissedersen gelmesende olur dediama bn giderim doğum sonrası muayene ücreti almıyor
Bnm ki kendi dedi ödeme yapma diyeOoo super bana da bir kez almadi birdahakine alirmi bilmiyorum sormadmalir bencee
Annelik zamanla öğreniliyor bunu sürekli kendime hatırlatıyorum bu yüzden , her şeyin bir anda en iyisini yapabilecek değilizBi seyler yapıyoz bakalım doğaçlama
Kesinlikle kanguru bence. Hiç abartisiz kanguru yürümeye başlayıncaya kadar kullanmıştim ve aşırı rahattı sadece alırken ergonomik olmasına dikkat et.Neyi sevmedi
Benim ruhumu çekiyor sütle beraber
Deli gibi bi uyku geliyor
AAnı şey sağarken olmuyor
Kızlar bi sorum da var
Sizce yenidoğan bebek için bağlamalı sling mi yoksq kanguru my almalıyım
Deneyen kullanah var mı içinizde öneride bulunabilecek
Sling ama iki omuzdan geçsin istiyorum
O yüzren halkalılar olmuyor
Ayni sorun bizdede vardı ve 1 saat once farkettim ki pipinin derisini siyirmaya calistim siyrilmadi.. ve ucunda beyazliklar olusmuş iltihap olmus..Kizlar bebegimin altini actigimda agliyordu, ciplakligi sevmedigi icin agladigini dusunuyordum.
Sonra bi sure dikkat ettim her erkek bebek gibi altini acinca bi sure sonra cisini yapiyor.
Aglamasi da cisini yapinca kesiliyor.
Boyle bisi yasayan ya da dikkat eden var mi?
Internetten baktim idrar yolu enfeksiyonh diyor ama kanli idrar falan yok baya da yapiyor cisini az az degil.
Doktora goturecegim bi sure daha gozlemleyip
Aynen canım benimki de arttı dogumdan sonra. Hamileyken ilaç kullanmıştım iyi gelmişti simdi şişlik artmış daha da. Genel cerrah operasyon gerekli demisti ama bakalımHemoroid i olan kizlar gecti mi acaba ? Benimki daha fena oldu yahu
Benim ki de oyle gorunuyor tekrar ameliyat olmak istemiyorum ben yaaaaaAynen canım benimki de arttı dogumdan sonra. Hamileyken ilaç kullanmıştım iyi gelmişti simdi şişlik artmış daha da. Genel cerrah operasyon gerekli demisti ama bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?