2021 Aralık Anneleri

Bugün hiç mama vermedim.
Çünkü benim fındık mememi biberon sanip yavaş cekmeye baslamişti. 2 gündür serçe parmağimi agzina verdim . 5 kere cekince siringayla mama verdim.
90 cc mamayi bu sekilde verdim.
Yarim saat sürdü ama biberonu unutturdum.
Bugün hic bir sekilde mamaya gerek kalmadan memeyle doydu.
Bizim mama serüveni de bitti sanirsam ki inşallah

Bende bebeğim kilo almıyor diye endişeleniyordum. İlk doktor kontrolümüzde doktor mama verebilirsin demişti. Bugün de sağlık ocağında kontrolümüz vardı. Ebe ilk 2 hafta çok kilo almaları beklenmediğini, bebek emiyorsa süt de iyiyse, sadece emzirmemi söyledi.

Bunlar cok iyimis duymustum cnm cok sukur. Biz iyi ama bebisim neden memeyi tutamiyor artik hocbir fikrim yok cok ugrasiyorum tutuyor agliyor birakiyor uykular da yok kucakci
Merhaba canım bebek memeyi tutuyor ama sürekli bırakıyorsa burnunu kontrol et benimki tıkalıysa bu sorunu yaşıyorum. Beslenme öncesi alt temizliği gibi burun temizliği de neredeyse rutin oldu bende. Duruma göre ya biraz serum fizyolojik sıkıp çekiyorum yada açılmıyorsa komple burnunu yıkıyorum.

Kızlar selammmmm bende doğurdum 16 aralık perşembe çatım dar olduğu için spinal sezaryen oldum ağrılarım çok maalesef sezaryen kolay diyenler şu an çok kızgınım yatalaklı gibiyim resmen tövbe yaa ama yine de bebişim sağ salim geldi o her şeye değer

Gözün aydın olsun canım Allah'ım analı babalı büyütsün tez zamanda geçer inşallah ağrıların bizde daha beklemedeyiz

Ben dün gece verdim çok kustu ağızdan burundan daha da vermeyecem. ☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…