Benim doğumdan sonra rahatladı. En azından içeri itebiliyorum yumuşak zaten. Bebem sağolsun dogurana kadar çok kötüydü. Şimdi rahatım şükür.Hemoroid i olan kizlar gecti mi acaba ? Benimki daha fena oldu yahu
Benim ki kesin ameliyatlik o zaman .Benim doğumdan sonra rahatladı. En azından içeri itebiliyorum yumuşak zaten. Bebem sağolsun dogurana kadar çok kötüydü. Şimdi rahatım şükür.
Krem ve fitil kullandın mi. Birde hap vardı. Ağrısını iyi bilirim umarım tez zamanda atlatırsın.Benim ki kesin ameliyatlik o zaman .
Dokunamiyorum bile agridan
Bende bebeğim kilo almıyor diye endişeleniyordum. İlk doktor kontrolümüzde doktor mama verebilirsin demişti. Bugün de sağlık ocağında kontrolümüz vardı. Ebe ilk 2 hafta çok kilo almaları beklenmediğini, bebek emiyorsa süt de iyiyse, sadece emzirmemi söyledi.Bebeği az kilo alan varmı acaba Sanirim benim bebiş az kilo aldı iki haftalıkken 40 Gr almıştı sanırım bu ayı 400 grla fln tamamlayacak nasıl bir yol izlemek gerekir Çarşamba günü kontrole götüreceğim ama fikir almak istedim mama vermek istemiyorum sütüm arttı çünkü cişi kakasi da iyi bebisin
Merhaba canım bebek memeyi tutuyor ama sürekli bırakıyorsa burnunu kontrol et benimki tıkalıysa bu sorunu yaşıyorum. Beslenme öncesi alt temizliği gibi burun temizliği de neredeyse rutin oldu bende. Duruma göre ya biraz serum fizyolojik sıkıp çekiyorum yada açılmıyorsa komple burnunu yıkıyorum.Bunlar cok iyimis duymustum cnm cok sukur. Biz iyi ama bebisim neden memeyi tutamiyor artik hocbir fikrim yokcok ugrasiyorum tutuyor agliyor birakiyor uykular da yok kucakci
Gittim nst çekildi uterus hafif hareketlenmiş şimdilik eve gidebilirsin dediler 1 cm açıklık varmışGitsene hastaneye ne olur neolmaz
Gözün aydın olsun canım Allah'ım analı babalı büyütsün tez zamanda geçer inşallah ağrıların bizde daha beklemedeyizKızlar selammmmm bende doğurdum 16 aralık perşembeçatım dar olduğu için spinal sezaryen oldum ağrılarım çok maalesef sezaryen kolay diyenler şu an çok kızgınım yatalaklı gibiyim resmen tövbe yaa ama yine de bebişim sağ salim geldi o her şeye değer
Bugün ilk kez çıktım zorlamadım kendimi canım şükürYaz cnm bence cunku benim doktorum israrla buyuk tuvaletimi yapmam gerektigini yada yapio yapmadigimi soruyordu..demekki onemli bu durum.
Gerek olursa bu ilacı bi sorayım doktora canım sağolasın , ağrı kesici ve antibiyotik bir de Demir hapı verdiİlaç vermedi mi bana çıkamazsam diye ilaç yazdı gebelikte yazdığını yazmıştı
Ben dün gece verdim çok kustu ağızdan burundan daha da vermeyecem. ☹Bugün hiç mama vermedim.
Çünkü benim fındık mememi biberon sanip yavaş cekmeye baslamişti. 2 gündür serçe parmağimi agzina verdim . 5 kere cekince siringayla mama verdim.
90 cc mamayi bu sekilde verdim.
Yarim saat sürdü ama biberonu unutturdum.
Bugün hic bir sekilde mamaya gerek kalmadan memeyle doydu.
Bizim mama serüveni de bitti sanirsam ki inşallah
Tabi ki.. nerdeyse her beslenmeden sonraKızlar sizin bebislerde çok hıçkırıyo mu ?
Bu sebepten dolayi hoc doktora gitmedim henuzKrem ve fitil kullandın mi. Birde hap vardı. Ağrısını iyi bilirim umarım tez zamanda atlatırsın.
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun sende tez vakitte kavuşursun inşallah sağlıcaklara bebişineGözün aydın olsun canım Allah'ım analı babalı büyütsün tez zamanda geçer inşallah ağrıların bizde daha beklemedeyiz
Evet karnımda da çok hıçkırırdı doğdu aynı her doymaya hıçkırıyorKızlar sizin bebislerde çok hıçkırıyo mu ?
Canım sen mi bibs kullaniyodun emzikEvet karnımda da çok hıçkırırdı doğdu aynı her doymaya hıçkırıyor
Bugün ilk kez çıktım zorlamadım kendimi canım şükür
Amin inşallah inşallahTeşekkür ederim canım Allah razı olsun sende tez vakitte kavuşursun inşallah sağlıcaklara bebişine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?