- 21 Aralık 2014
- 2.017
- 1.768
- 333
- 37
Cok teşekkürler sütüm şükür iyi inşallah mama demezler tabi dünyanın sonu değil ama anne sütü varken gerek olmadığını düşünüyorum hayırlısı bakalimBende bebeğim kilo almıyor diye endişeleniyordum. İlk doktor kontrolümüzde doktor mama verebilirsin demişti. Bugün de sağlık ocağında kontrolümüz vardı. Ebe ilk 2 hafta çok kilo almaları beklenmediğini, bebek emiyorsa süt de iyiyse, sadece emzirmemi söyledi.
Hayir ben kullaniyordumCanım sen mi bibs kullaniyodun emzikevet ya çok hıçkırıyor bende tuhaflık mi var sandım
Sadece gaz takibi yapiliyorGeçmiş olsun, sağlıkla büyütün minik yavrunuzu.
Tuvaleti yapmadan taburcu ediyorlar mı? Gaz yeterli mi bağırsaklarda problem olmadığını anlamak için .
Canımm çok sağol çok şükür hiç bakamıyorum haber edemedim inşallah darısı başına sağlıkla. Biraz sıkıntılar var inşallah çözüp toparlanacağız,Kuzummm cok sevindim, kavusmussun yavrunaa
Sutun coksa sagip biberonla ver ne kdar ictigini gorursun. Ben sagip veriyorum medelanin calma biberonuyla, hic meme reddi olmadi hem meme hem biberondan icebiyor. Hem de ne kadar sut ictigini goruyorum. Her gun ictigi miktar artiyor en son 110 cc ictiBebeği az kilo alan varmı acaba Sanirim benim bebiş az kilo aldı iki haftalıkken 40 Gr almıştı sanırım bu ayı 400 grla fln tamamlayacak nasıl bir yol izlemek gerekir Çarşamba günü kontrole götüreceğim ama fikir almak istedim mama vermek istemiyorum sütüm arttı çünkü cişi kakasi da iyi bebisin
Olabilir takipteyim gazi cisiGazdan anlayabiliyor olabilir
O arada da çiş yapıyordur
Olmadı dr söylersin için rahatlar
Her seyi deneyip gozlemleyecegim bi sure dedigin gibi de olabilir bi bakalim bakalimBizim de aynısı oluyor. Daha yeni aldılar tahlil sıkıntı çıkmadı. Tokken açınca altını rahat oluyor bazen ağlıyor ama açken kesinlikle ortalığı yıkıyor ve dediğin gibi çiş yapınca rahatlıyor. Emmeden değişim yapıyorsan ondan olabilir
Evet evet Goturecegim bebisKötü düşünme Allah korusun. Ama götür için rahat etsin.
Cok gecmis olsunAyni sorun bizdede vardı ve 1 saat once farkettim ki pipinin derisini siyirmaya calistim siyrilmadi.. ve ucunda beyazliklar olusmuş iltihap olmus..
Bi sunnet doktoru ile gorustuk fotolar attik bize pipinin bitik oldugunu ve 40i cikinca sunnet olmasi gerektiginj soyledi. 40ı cikana kadarda pipiye antibiyotik krem kullanicaz.
Sevindim cnm rahatlamissindir artikBugün ilk kez çıktım zorlamadım kendimi canım şükür
Goturmende fayda var cnm bilmedigimiz cok seyi ogrenmis oluyoruz boylelikle..Sutun coksa sagip biberonla ver ne kdar ictigini gorursun. Ben sagip veriyorum medelanin calma biberonuyla, hic meme reddi olmadi hem meme hem biberondan icebiyor. Hem de ne kadar sut ictigini goruyorum. Her gun ictigi miktar artiyor en son 110 cc icti
Olabilir takipteyim gazi cisi
Her seyi deneyip gozlemleyecegim bi sure dedigin gibi de olabilir bi bakalim bakalim
Evet evet Goturecegim bebis
Cok gecmis olsun
Ben takibe devam ediyorum ama galiba arkadaslarin dedigi gibi gazdan da agliyor olabilir bez degisiminde. Cunku bikac kez cis yaparken hic aglamadi, enfeksiyon olsa her seferinde aglardiama yine de doktora goturecegim bi kontrol etsin bakalim.
Yok biz ilk günden beri avent kullanıyoruz nolur nolmaz diye başka denemedikCanım sen mi bibs kullaniyodun emzikevet ya çok hıçkırıyor bende tuhaflık mi var sandım
Ocean aldım ben onu veriyorumKızlar bebeğinize hangi d vitamini damla veriyosunuz ,bu akşam benim kızıma verdiğimizde tıkandı gibi aklımız çıktı annemin benim. Aile hekimliği nin verdiği d vitamini damla idi iğrenç bir tadı var ve başka almak istiyorum
Ben ekran aldım onun damlaları bi tanesini ayni kullanıyoz diye.B Bitter cikolataa damlaları tekrar atıp etiketler misin beni bugun kızım çok kötü ağladı durdu
Aylık 600-1000 gram sanki ideali yanlış mı hayirlıyom acabaKizlar biz pipiden dolayi kontrole gittik.. gitmiskende kilomuza bakildi.. 2600 dogmustu odem atmadi.. 3.gun kontrolde 2600gr.. 11.gun kontrolde 2700gr.. 15.gunde 2800gr.. bugun 19.gun 3100gr cikti.. doktor sinirda dedi..19 gunde 500 gr iyi bi rakam degilmi ? Haftaya bida cagirdi kilodan dolayi.
Bezinde hiç çiş olmuyo mu benimkide bezi açıınca bi süre sonra işiyor normal değil mi öyle olmasıKizlar bebegimin altini actigimda agliyordu, ciplakligi sevmedigi icin agladigini dusunuyordum.
Sonra bi sure dikkat ettim her erkek bebek gibi altini acinca bi sure sonra cisini yapiyor.
Aglamasi da cisini yapinca kesiliyor.
Boyle bisi yasayan ya da dikkat eden var mi?
Internetten baktim idrar yolu enfeksiyonh diyor ama kanli idrar falan yok baya da yapiyor cisini az az degil.
Doktora goturecegim bi sure daha gozlemleyip
Bende oyle okudum simdi arastirdim..nie bu doktorlar insanin modunu düşürürki ya gayet iyi almis cocuk daha ne olsun ...et pirzola mi yedirek cocuga napakAylık 600-1000 gram sanki ideali yanlış mı hayirlıyom acaba
Aman bazısi öyle ya. Kendince o ortalamayı yetersiz buluyodur o.Bende oyle okudum simdi arastirdim..nie bu doktorlar insanin modunu düşürürki ya gayet iyi almis cocuk daha ne olsun ...et pirzola mi yedirek cocuga napak
Toparlar ya hic moral bozma ütfen.Kızlar bugün kontrol vardı. Doğum kilosu 2990dı hastsne çıkışı 2730. Sonra sarılığı çıktı, fototerapi aldı. Bugün 15.gün 2960 olmuş, normalde 10.gün doğum kilosuna ulaşmasını bekleriz siz 15te ulaştınız dedi doktor. Anne sütüne ek günde 5 ölçek mama ver kilosunu toparlayalım dedi. Sarılığı hala devam ediyor deriden ölçtüler 9 çıktı uzamış sarılık dediler. Moralim bozuldu hem kilosuna hem sarılığına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?