2021 Aralık Anneleri

Cok teşekkürler sütüm şükür iyi inşallah mama demezler tabi dünyanın sonu değil ama anne sütü varken gerek olmadığını düşünüyorum hayırlısı bakalim

Sutun coksa sagip biberonla ver ne kdar ictigini gorursun. Ben sagip veriyorum medelanin calma biberonuyla, hic meme reddi olmadi hem meme hem biberondan icebiyor. Hem de ne kadar sut ictigini goruyorum. Her gun ictigi miktar artiyor en son 110 cc icti
Gazdan anlayabiliyor olabilir
O arada da çiş yapıyordur
Olmadı dr söylersin için rahatlar
Olabilir takipteyim gazi cisi

Her seyi deneyip gozlemleyecegim bi sure dedigin gibi de olabilir bi bakalim bakalim
Kötü düşünme Allah korusun. Ama götür için rahat etsin.
Evet evet Goturecegim bebis
Cok gecmis olsun
Ben takibe devam ediyorum ama galiba arkadaslarin dedigi gibi gazdan da agliyor olabilir bez degisiminde. Cunku bikac kez cis yaparken hic aglamadi, enfeksiyon olsa her seferinde aglardi ama yine de doktora goturecegim bi kontrol etsin bakalim.

Goturmende fayda var cnm bilmedigimiz cok seyi ogrenmis oluyoruz boylelikle..

Ocean aldım ben onu veriyorum

Kizlar biz pipiden dolayi kontrole gittik.. gitmiskende kilomuza bakildi.. 2600 dogmustu odem atmadi.. 3.gun kontrolde 2600gr.. 11.gun kontrolde 2700gr.. 15.gunde 2800gr.. bugun 19.gun 3100gr cikti.. doktor sinirda dedi..19 gunde 500 gr iyi bi rakam degilmi ? Haftaya bida cagirdi kilodan dolayi.

Aylık 600-1000 gram sanki ideali yanlış mı hayirlıyom acaba

Bezinde hiç çiş olmuyo mu benimkide bezi açıınca bi süre sonra işiyor normal değil mi öyle olması pipipetler işe yaramıyor durmuyoki yerinde bez değiştirirken savasa girmiş gibi oluyorum popoda sıkıntılı olunca.
inşallah enfeksiyon değildir bende bugün götürcem sorayım bakalım

Kızlar bugün kontrol vardı. Doğum kilosu 2990dı hastsne çıkışı 2730. Sonra sarılığı çıktı, fototerapi aldı. Bugün 15.gün 2960 olmuş, normalde 10.gün doğum kilosuna ulaşmasını bekleriz siz 15te ulaştınız dedi doktor. Anne sütüne ek günde 5 ölçek mama ver kilosunu toparlayalım dedi. Sarılığı hala devam ediyor deriden ölçtüler 9 çıktı uzamış sarılık dediler. Moralim bozuldu hem kilosuna hem sarılığına

Toparlar ya hic moral bozma ütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…