- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
- 103
Valla bende ne yalan diyeyim incia nin almıştım pişik kremini ama arkadaşlarım hametan önerdi o çok daha iyi geldi .merve
Bnde sudocrem aldım bepantol u da denicem
Yarın kontrole gidicez dr da soracam bakalım
Bende sudocrem ile hametan alcam bepanthol evde var ama denemedim. Mustela almıştı çogu kişi memnun musunuz acaba? Bide kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz? Sleepy nasılSudocrem ben de kullaniyorum iyi yani genelde surekli suruyorum kizarik bir goruntu oluyor surmeyince sanki
Allah razı olsun Merve bu biogaia yi almıştım şimdi diğerinden alacam bir arkadaşımda diğerini onerdiBen ekran aldım onun damlaları bi tanesini ayni kullanıyoz diye. Eki Görüntüle 2973654
Mustela ve sleepynin bio naturalı devam. Gayet iyiyiz bi sorun yasamadık.Bende sudocrem ile hametan alcam bepanthol evde var ama denemedim. Mustela almıştı çogu kişi memnun musunuz acaba? Bide kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz? Sleepy nasılmerve devam ediyomusun?
Yani ikisi birlikte kullanılabiliyomuş. Ben de gerekirse doktora sorarım diye ss almıştım. Bi bak bakalım.Allah razı olsun Merve bu biogaia yi almıştım şimdi diğerinden alacam bir arkadaşımda diğerini onerdi
Doktor degistirecem olmucak bole sevimsiz davraniyor 100gr az dio 500 gr az diyor nolcakti 1 kilo muAman bazısi öyle ya. Kendince o ortalamayı yetersiz buluyodur o.
Evet burnu hafif tikali hic yapmadim sadece banyoda burnuna su cektryrm serumu neyle skyrsun otribebe var bnde kullnmdm hicMerhaba canım bebek memeyi tutuyor ama sürekli bırakıyorsa burnunu kontrol et benimki tıkalıysa bu sorunu yaşıyorum. Beslenme öncesi alt temizliği gibi burun temizliği de neredeyse rutin oldu bende. Duruma göre ya biraz serum fizyolojik sıkıp çekiyorum yada açılmıyorsa komple burnunu yıkıyorum.
Baby turco aldim en son iyi bnceBende sudocrem ile hametan alcam bepanthol evde var ama denemedim. Mustela almıştı çogu kişi memnun musunuz acaba? Bide kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz? Sleepy nasılmerve devam ediyomusun?
Kafayı yemiş.Doktor degistirecem olmucak bole sevimsiz davraniyor 100gr az dio 500 gr az diyor nolcakti 1 kilo mu
Sleepy de kullanıyorum baby turco da ve bebeland da kullaniyorum hiçbiri ne pişik ne alttan sızdırma vs hicbisey yapmadı. Hatta en uygunlari bebeland şuan kendi evimde değilim diye öylesine almıştım o da çok iyi ha Prima premium da kullandım o da çok güzelBende sudocrem ile hametan alcam bepanthol evde var ama denemedim. Mustela almıştı çogu kişi memnun musunuz acaba? Bide kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz? Sleepy nasılmerve devam ediyomusun?
1 ve 2 , 2 biraz büyük oluyoKac numara bez kullaniyorsnz 1 ben
Elimde 1 no var biraz bitene kdr anca 2 oluruz sanrm bundan sonra bende 2 alrm:)1 ve 2 , 2 biraz büyük oluyo
Merve atmış cnm ikisini aynı anda kullanabilirsin@Bitter cikolataa damlaları tekrar atıp etiketler misin beni bugun kızım çok kötü ağladı durdu
Evet canım zaten dün bir arkadaşim dedi biogaia tek başına biseye yaramiyomusMerve atmış cnm ikisini aynı anda kullanabilirsin
Hastane vermişti bana
Her bebek aynı değildir ben internette gördüğüm kadarıyla haftada 150-200 gram iyiymiş biz 3.500 doğduk 7. Gün kontrolünde 3.650 15. Gün kontrole 4.080 olmuşuzKizlar biz pipiden dolayi kontrole gittik.. gitmiskende kilomuza bakildi.. 2600 dogmustu odem atmadi.. 3.gun kontrolde 2600gr.. 11.gun kontrolde 2700gr.. 15.gunde 2800gr.. bugun 19.gun 3100gr cikti.. doktor sinirda dedi..19 gunde 500 gr iyi bi rakam degilmi ? Haftaya bida cagirdi kilodan dolayi.
Anladım canımYok biz ilk günden beri avent kullanıyoruz nolur nolmaz diye başka denemedik
Memnunsun demiHayir ben kullaniyordum
Bence gayet normal, bu çocuk doktorlarının kiloyla derdi ne bilmiyorum. Benim kızım ödem de attı. Doğum kilosu 3175 gr, taburcu olurken 3002 gr, 5. gün doktor kontrolümüzdede 3050 gr. Doktor az dedi, mama takviyesi de yapmamı söyledi. Dün de sağlık ocağında baktılar 3450 gr, iyi dediler. Hemşire sordu sadece süt mü veriyorsun diye. Bende doktorun söylemesiyle günde 1 öğün mama da verdiğimi söyledim. Hemşire gerek olmadığını ilk 15 gün pek bi kilo artışı beklenmediğini söyledi. Bende üzülüyordum bebeğim kilo almayacak mı diye, boşuna üzmüşüm kendimi.Kizlar biz pipiden dolayi kontrole gittik.. gitmiskende kilomuza bakildi.. 2600 dogmustu odem atmadi.. 3.gun kontrolde 2600gr.. 11.gun kontrolde 2700gr.. 15.gunde 2800gr.. bugun 19.gun 3100gr cikti.. doktor sinirda dedi..19 gunde 500 gr iyi bi rakam degilmi ? Haftaya bida cagirdi kilodan dolayi.
Evet canımKızlar sizin bebislerde çok hıçkırıyo mu ?
Ben özel hastanede doğum yaptım sadece gaz yeterli dediler devlette durumlar farklı mi bilmiyorumGeçmiş olsun, sağlıkla büyütün minik yavrunuzu.
Tuvaleti yapmadan taburcu ediyorlar mı? Gaz yeterli mi bağırsaklarda problem olmadığını anlamak için .
Ben özel hastanede doğum yaptım sadece gaz yeterli dediler devlette durumlar farklı mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?