2021 Aralık Anneleri

Bezi cisten agirlasiyor bile ama her acista yine cis yapiyor, havayla temas edince rahatliyor sanirim pipiped yerine islak mendil koyuyorum o daha sabit duruyo islak oldugu icin
Bugun sordugunda beni de etiketler misin?

Kizlar kac saatte bi bez degistiriosunuz? Ve neye gore degistiriosunuz?
Bide mesela gece 12 ile sabah 7 arasi bez degisimlerinizi nasi yapiosnz kac kez oluo

Bende oyle okudum simdi arastirdim..nie bu doktorlar insanin modunu düşürürki ya gayet iyi almis cocuk daha ne olsun ...et pirzola mi yedirek cocuga napak
Başka bi dr git cnm
Her çocuk da Farklı oluyor kilo durumu 500 gr gayet iyi daha be bekliyor haftalık 1 kg mi almalı

Kizlar kac saatte bi bez degistiriosunuz? Ve neye gore degistiriosunuz?
Bide mesela gece 12 ile sabah 7 arasi bez degisimlerinizi nasi yapiosnz kac kez oluo
Emzirme öncesi muhakkak yada emzirme arasında mavi çizgi ve kakaya göre gece de kaka varsa değişiyorum kaç kez yaparsa her emzirmeden önce kontrol ediyorum

Her bebek aynı değildir ben internette gördüğüm kadarıyla haftada 150-200 gram iyiymiş biz 3.500 doğduk 7. Gün kontrolünde 3.650 15. Gün kontrole 4.080 olmuşuz
Hamileligimde de cok kilo almadi benim bebe..Benim esimde zayif bi yapiya sahip buna baglamaya başladim ben.. kiii bana gore iyi aldi kilo ama doktor sınırda diyor kafa karistiriyor

Evet cok az alsa bu bi sorun denilebilir ama şoyle bi arastirildiginda aldiklari kilo ideal bence.. ben hem.emzirip hem mama veriyorum doktor mama da ver dedi kilo almasi icin cunku 2600 dogmustu..
Ki cocuk emdigini zaten aninda idrardan atiyor mama yida kakayla atiyor hemen bunun nekadari kilo olarak kalabilirki.. buna ragmen yarım kilo almis bu guzel olmasi lazm bence.

Bırak boşver. Ben de eğistirdim ilk kuvozde ilgilenen taburcu edeni. Bana direkt yenidogan ölüm oranlarıni anlatarak başlamıstı.
Ooooo senin ki tam felaket tellaliymis.. bizimkini pipisine baksin die goturduk bugun sadece kulagina bakti ve karnini dinledi.. biz sasirdik uyardik doktoru nie hatirlatmiyonuz dio bize atar yapio daha gece mesaj attik ne cabuk unuttun arkadaş nie unutuon bu senin isin diyemedim

Bezi cisten agirlasiyor bile ama her acista yine cis yapiyor, havayla temas edince rahatliyor sanirim pipiped yerine islak mendil koyuyorum o daha sabit duruyo islak oldugu icin
Bugun sordugunda beni de etiketler misin?
Benim kizim da acinca altini kakasini yapiyor tedbirli olup bekliyorum bende hava alinca yapiyorlar sanrm

Evde tartiyormusunuz bebisleri ben tartiyomhep farkli cikiyor aglak kizim bu ara pek almadi sanrim gazdan cok guzel ememedi sanirim duzelir ins. Buarada cikolata ve kakaolu seyler de gazli bebeklere onerilmiyormus ben seviyorum yiyordum arada:

Kizlar bu sekilde memeyi alttan tutturmaya calisirsak daha iyi kavriyormus isteyen deneyeblr ben denedm daha iyi sanki evet

Eklentiler

• Screenshot_20211221-152935.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 60
Ebebek sitesinden emzirme danismanlarina ucretsiz whatsuotan mesaj atabiliyorsun dun aksam yazdim bu bilgileri ogrendim

Emzirme öncesi muhakkak yada emzirme arasında mavi çizgi ve kakaya göre gece de kaka varsa değişiyorum kaç kez yaparsa her emzirmeden önce kontrol ediyorum
Mavi cizginin sonuna kadar dolmasini beklio musun?
Benimki surekli kaka yapio az da olsa. E surekli mi degiscem yaw bi yerde yanlis yapiorum ama nerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…