Valla memnunum tutuyorAnladım canımbenimki ilk günler tuttu daha da tutmadı değiştirsem mi emziği diye düşünüyorum
Memnunsun demi
Bırak boşver. Ben de eğistirdim ilk kuvozde ilgilenen taburcu edeni. Bana direkt yenidogan ölüm oranlarıni anlatarak başlamıstı.Doktor degistirecem olmucak bole sevimsiz davraniyor 100gr az dio 500 gr az diyor nolcakti 1 kilo mu
Bezi cisten agirlasiyor bileBezinde hiç çiş olmuyo mu benimkide bezi açıınca bi süre sonra işiyor normal değil mi öyle olmasıpipipetler işe yaramıyor durmuyoki yerinde bez değiştirirken savasa girmiş gibi oluyorum popoda sıkıntılı olunca.
inşallah enfeksiyon değildir bende bugün götürcem sorayım bakalım
Başka bi dr git cnmBende oyle okudum simdi arastirdim..nie bu doktorlar insanin modunu düşürürki ya gayet iyi almis cocuk daha ne olsun ...et pirzola mi yedirek cocuga napak
Emzirme öncesi muhakkak yada emzirme arasında mavi çizgi ve kakaya göre gece de kaka varsa değişiyorum kaç kez yaparsa her emzirmeden önce kontrol ediyorumKizlar kac saatte bi bez degistiriosunuz? Ve neye gore degistiriosunuz?
Bide mesela gece 12 ile sabah 7 arasi bez degisimlerinizi nasi yapiosnz kac kez oluo
BencedeKafayı yemiş.
Hamileligimde de cok kilo almadi benim bebe..Benim esimde zayif bi yapiya sahip buna baglamaya başladim ben.. kiii bana gore iyi aldi kilo ama doktor sınırda diyor kafa karistiriyorHer bebek aynı değildir ben internette gördüğüm kadarıyla haftada 150-200 gram iyiymiş biz 3.500 doğduk 7. Gün kontrolünde 3.650 15. Gün kontrole 4.080 olmuşuz
Evet cok az alsa bu bi sorun denilebilir ama şoyle bi arastirildiginda aldiklari kilo ideal bence.. ben hem.emzirip hem mama veriyorum doktor mama da ver dedi kilo almasi icin cunku 2600 dogmustu..Bence gayet normal, bu çocuk doktorlarının kiloyla derdi ne bilmiyorum. Benim kızım ödem de attı. Doğum kilosu 3175 gr, taburcu olurken 3002 gr, 5. gün doktor kontrolümüzdede 3050 gr. Doktor az dedi, mama takviyesi de yapmamı söyledi. Dün de sağlık ocağında baktılar 3450 gr, iyi dediler. Hemşire sordu sadece süt mü veriyorsun diye. Bende doktorun söylemesiyle günde 1 öğün mama da verdiğimi söyledim. Hemşire gerek olmadığını ilk 15 gün pek bi kilo artışı beklenmediğini söyledi. Bende üzülüyordum bebeğim kilo almayacak mı diye, boşuna üzmüşüm kendimi.
Ooooo senin ki tam felaket tellaliymis.. bizimkini pipisine baksin die goturduk bugun sadece kulagina bakti ve karnini dinledi.. biz sasirdik uyardik doktoru nie hatirlatmiyonuz dio bize atar yapioBırak boşver. Ben de eğistirdim ilk kuvozde ilgilenen taburcu edeni. Bana direkt yenidogan ölüm oranlarıni anlatarak başlamıstı.
Degistircem cnm zaten haftaya kilodan dolayi tekrar cagirdi ona da gidicem..bidaha da gitmem.Başka bi dr git cnm
Her çocuk da Farklı oluyor kilo durumu 500 gr gayet iyi daha be bekliyor haftalık 1 kg mi almalı
Benim kizim da acinca altini kakasini yapiyor tedbirli olup bekliyorum bende hava alinca yapiyorlar sanrmBezi cisten agirlasiyor bileama her acista yine cis yapiyor, havayla temas edince rahatliyor sanirim pipiped yerine islak mendil koyuyorum o daha sabit duruyo islak oldugu icin
Bugun sordugunda beni de etiketler misin?
Mavi cizginin sonuna kadar dolmasini beklio musun?Emzirme öncesi muhakkak yada emzirme arasında mavi çizgi ve kakaya göre gece de kaka varsa değişiyorum kaç kez yaparsa her emzirmeden önce kontrol ediyorum
Ben surekli degisiyorum 1 dk sonra yine yapsa da hahaMavi cizginin sonuna kadar dolmasini beklio musun?
Benimki surekli kaka yapio az da olsa. E surekli mi degiscem yawbi yerde yanlis yapiorum ama nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?