- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Cok sagol canimmm ne guzel anlatmssnECzaneden ufak boy serum fizyolojik aldık şırınga ile çekiyoruz iğneyi çıkarıp iki burun değiliğinden biraz biraz sıvıyı sıkıyorum birazcık bekliyorum ve ortibebe aspiratörle çekiyorum. Buna açılmazsa burnu aşağı bakacak şekilde tutup bir dolu şırınganın yarısını bir burun deliğinden hızlıca sıkıyorum diğerinden çıkıyor sonra diğerine aynısını yapıyorum. Burnu tıkalıysa memedeki farklı göreceksin
Bende önemli birşey yoksa götürmek istemiyorum sağlık ocağının tüm camları açık ortalık buz gibiydi 5 günlük bebek üşütmesin diye camı kapatmak isteyince doktor azarladı bizi bide o soğukta topuk kanı için çocuğun altını soyup dakikalarca ağlattılar çok sinirlendim15. gün kontrolünde aile hekimliği neye bakiyor kızlar, sizler götürdünüz mü? Biz bugün götürdük aşıdan dolayı kalabalık vardı şimdi bakamayiz sonra gelin dediler ben de sinirlendim götürmedim bir dahamilletin aile hekimi sürekli arayıp soruyor bizimkiler arayıp sormadiklari gibi gidince kapıdan çeviriyorlar
Valla nerdeyse 2 saate bir kakayi da anladigim anda hemen:)Ay benim baya oluyor ya çiş görsem de hemen değiştiriyorum içim rahat etmiyor ama hiç bütçe dostu bir hareket değil
Benim de genelde emzirirken büyük gürültülerle beze bırakıyor zatenValla nerdeyse 2 saate bir kakayi da anladigim anda hemen:)
MerhabaHiç sormadım medipol mega ya devam ediyorum doktorumdan çok memnunum detaylıya da oraya gittim ordan da çok memnun kaldım maalesef yeni zam gelmiş bnm 2. Doğum olacak sezeryan 6000 olmuş
Normal 4.750 mi neydi yanlış olmasın bizde muayene ücretleri çok yüksek Allahtan geçici bi dönem idare ediyıruz doktorum bu arada nagihan Kaya
merhaba doğum yaptınız sanırım Allah analı babalı büyütsün inşallah bu fiyatlara mı yaptınız doğumu bende nagihan hanımı düşünüyorum muayene ücretleri ne kadardı acaba en sonHiç sormadım medipol mega ya devam ediyorum doktorumdan çok memnunum detaylıya da oraya gittim ordan da çok memnun kaldım maalesef yeni zam gelmiş bnm 2. Doğum olacak sezeryan 6000 olmuş
Normal 4.750 mi neydi yanlış olmasın bizde muayene ücretleri çok yüksek Allahtan geçici bi dönem idare ediyıruz doktorum bu arada nagihan Kaya
Bencede.. sagligi yerinde olsun gerisi muhim degilYani aynen, bence güzel kilo almış. Doktorların her dediğini de takmamak lazım bence.
Hee iste bize de cok yuksek ihtimalle down lu demislerdi test falan yaptirdik sonra sonuc temiz dediler.. bebis de sapasaglam dogdu sukurDoktorlar genel ortalamaya göre konuşur her zaman bize de down sendromu yüksek engelli bebek olabilir dediler sapa sağlam doğdu çok şükür ben artık pek aldırmıyorum söylenenlere yani herkesin kendine ait bir yapısı varBeş parmağın beşi bir değil
Yani ne kadar anlayissizlar, bana da 15 günlük bebekle simdi git sonra gel yaptılar resmen yapacakları bi kilo boy ölçmek alt tarafı 5 dk sürmezdi. Götürmeyi düşünmüyorum ben deBende önemli birşey yoksa götürmek istemiyorum sağlık ocağının tüm camları açık ortalık buz gibiydi 5 günlük bebek üşütmesin diye camı kapatmak isteyince doktor azarladı bizi bide o soğukta topuk kanı için çocuğun altını soyup dakikalarca ağlattılar çok sinirlendim
D vitaminin çocuk doktorumuz verdi zaten, aşı falan yoksa çok da önemli değilmiş biz evde olcuyoruz bebeyi zaten :)Bizimkinde boyuna kilosuna baktı d vitamini verdi, 1 ay sonra aşı için gel dedi
Aynen öyleHee iste bize de cok yuksek ihtimalle down lu demislerdi test falan yaptirdik sonra sonuc temiz dediler.. bebis de sapasaglam dogdu sukurSaglikli olsun da kilo dert degil bence.
Merhaba saolunMerhaba
merhaba doğum yaptınız sanırım Allah analı babalı büyütsün inşallah bu fiyatlara mı yaptınız doğumu bende nagihan hanımı düşünüyorum muayene ücretleri ne kadardı acaba en son
Bizim pazartesi 51 cm doğan çocuğu cuma günü 49cm ölçtü sağlık ocağıYani ne kadar anlayissizlar, bana da 15 günlük bebekle simdi git sonra gel yaptılar resmen yapacakları bi kilo boy ölçmek alt tarafı 5 dk sürmezdi. Götürmeyi düşünmüyorum ben de
Bazen bnm ki tam takarken yapıyorBen surekli degisiyorum 1 dk sonra yine yapsa da haha
Bu çocuk çekmiş de diyebilirlerdiBizim pazartesi 51 cm doğan çocuğu cuma günü 49cm ölçtü sağlık ocağı2 gün sonra da hastanede doktorumuz 52 cm ölçtü yani ölçümleri de bir işe yaramıyor tartıyı da çalıştıramayıp tartmadılar zaten
Ben 2 numara molfixKac numara bez kullaniyorsnz 1 ben
Teşekkür ederim Gökhan bey aklımda olsun sağolunMerhaba saolun
Muayene 325₺ Nst 100₺
Sezeryan doğum 5.750₺
Size de hayırlı doğumlar
Detaylı ultrasona da Gökhan beye gittim 1000₺ ondan da çok memnun kaldım
Benimkide yaBazen bnm ki tam takarken yapıyorbnde tekrar değişiyom
Bende pamuk koyuyorum yada biraz bekletiyorum kirli bezinin sadece çırtını acıp. Buarada sormaayı unuttum ya bebegim huysuzlandı giderken gec kaldım öyle bi telaşla geçtiBezi cisten agirlasiyor bileama her acista yine cis yapiyor, havayla temas edince rahatliyor sanirim pipiped yerine islak mendil koyuyorum o daha sabit duruyo islak oldugu icin
Bugun sordugunda beni de etiketler misin?
Ben cisi hemen degistirmiyorum mavi cizginin dolmasini bekliyorum, kakayi da yaptigini anlarsan degistiriyorm anlamazsam 2-3 saat kaliyorAy benim baya oluyor ya çiş görsem de hemen değiştiriyorum içim rahat etmiyor ama hiç bütçe dostu bir hareket değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?