2021 Aralık Anneleri

Cok sagol canimmm ne guzel anlatmssn

Bende önemli birşey yoksa götürmek istemiyorum sağlık ocağının tüm camları açık ortalık buz gibiydi 5 günlük bebek üşütmesin diye camı kapatmak isteyince doktor azarladı bizi bide o soğukta topuk kanı için çocuğun altını soyup dakikalarca ağlattılar çok sinirlendim

Merhaba
merhaba doğum yaptınız sanırım Allah analı babalı büyütsün inşallah bu fiyatlara mı yaptınız doğumu bende nagihan hanımı düşünüyorum muayene ücretleri ne kadardı acaba en son

Hee iste bize de cok yuksek ihtimalle down lu demislerdi test falan yaptirdik sonra sonuc temiz dediler.. bebis de sapasaglam dogdu sukur Saglikli olsun da kilo dert degil bence.

Yani ne kadar anlayissizlar, bana da 15 günlük bebekle simdi git sonra gel yaptılar resmen yapacakları bi kilo boy ölçmek alt tarafı 5 dk sürmezdi. Götürmeyi düşünmüyorum ben de

Merhaba saolun
Muayene 325₺ Nst 100₺
Sezeryan doğum 5.750₺
Size de hayırlı doğumlar
Detaylı ultrasona da Gökhan beye gittim 1000₺ ondan da çok memnun kaldım

Yani ne kadar anlayissizlar, bana da 15 günlük bebekle simdi git sonra gel yaptılar resmen yapacakları bi kilo boy ölçmek alt tarafı 5 dk sürmezdi. Götürmeyi düşünmüyorum ben de
Bizim pazartesi 51 cm doğan çocuğu cuma günü 49cm ölçtü sağlık ocağı 2 gün sonra da hastanede doktorumuz 52 cm ölçtü yani ölçümleri de bir işe yaramıyor tartıyı da çalıştıramayıp tartmadılar zaten

Bu çocuk çekmiş de diyebilirlerdi inşallah aşıları falan adam gibi yaparlar gerçi arayıp cagiracaklarini hatirlatacaklarini hic sanmıyorum ama

Bazen bnm ki tam takarken yapıyor bnde tekrar değişiyom
Benimkide ya hatta bi kaç defa şöyle bişey oldu sonra akıllandım yeni bezini bacagının yanına koyuyodum daha kirli bezini altından cekemeden yeni bezine doğru işedi kac defa bez boşa gitti şimdi kafasının o taraflara koyuyorum

Bezi cisten agirlasiyor bile ama her acista yine cis yapiyor, havayla temas edince rahatliyor sanirim pipiped yerine islak mendil koyuyorum o daha sabit duruyo islak oldugu icin
Bugun sordugunda beni de etiketler misin?
Bende pamuk koyuyorum yada biraz bekletiyorum kirli bezinin sadece çırtını acıp. Buarada sormaayı unuttum ya bebegim huysuzlandı giderken gec kaldım öyle bi telaşla geçti

Ay benim baya oluyor ya çiş görsem de hemen değiştiriyorum içim rahat etmiyor ama hiç bütçe dostu bir hareket değil
Ben cisi hemen degistirmiyorum mavi cizginin dolmasini bekliyorum, kakayi da yaptigini anlarsan degistiriyorm anlamazsam 2-3 saat kaliyor
Gece bez degistirmeyi bazi doktorlar onermiyordu o yuzden gece de 1 kez degistiriyorm
Totosu henuz pambik gibi hic pisik olmadi ama baska bi zarari var midir blmiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…