2021 Aralık Anneleri

Su yutmuş biraz. Iki gün kaldı.

Peki bu bebelerin sag ve sol yatma istekleri nolucak? Asla kafasini duz tutmuyor
Bide bir haftada 450 gram alabilir mi bi bebek?

Peki bu bebelerin sag ve sol yatma istekleri nolucak? Asla kafasini duz tutmuyor
Bide bir haftada 450 gram alabilir mi bi bebek?
Alır. Ya benimki asla sabit yatmıyo homurdanıyo kıpırdanıyo asla sakin bi uyku yok. Asla durmuyor. Ben karnımdayken diyodum bebemin hiç uyumadığını düşünüyom diye aha da aynısı.

Alır. Ya benimki asla sabit yatmıyo homurdanıyo kıpırdanıyo asla sakin bi uyku yok. Asla durmuyor. Ben karnımdayken diyodum bebemin hiç uyumadığını düşünüyom diye aha da aynısı.
Evdeki baskule bi yalniz ciktim bide bebitoyla ciktim gecen hafta carsamba doktorun olctugunden 450 gr fazla cikti
Cok ilkel bi yontem ama olsunyarin saglik ocaginda tartsinlar bakalim ilkel yontemim tutmus mu

Benimki de uyurken soyleniyor bazen, eeh falan diye bagiriyor ama kafa ya sagda ya solda asla duz tutturamiyorum kafasi yamulcak boyle de

Sağ ya da sola dönsün daha güzel sivri kafalı olur

Ben yanimdaysa düz yatiriyorum arada.

Ben doğurdum gece sancılarım başladı öğleden önce bebek geldi zor oldu ama çok şükür kurtuldum emzirmeye çalışıyorum darısı bekleyenlerin başına
Anam buda doğurmuş yok ben kaldım yayan ne sancı ne açılma ne bişey yok sağlıkla büyüt bebeğini canım

Kızlar yok sancı açılma rahim yumuşama vs doktor 1 tanesi olsa doğurtacam ama yok diyor artık gözlem olsun diye suyu az diye yatırdı servisdeki doktor suyun yeterli tanımsız hasta diyor 2 gün yatacam artık keyfe

Olsun ya gözetimde ol daha iyi.

Ben de doğru düzgün bakamıyorum ki
Srsda sorumu sorup halimi anlatıp kaçıyorum
Çünkü hayatım 2 aktiviteden ibaret
Emzirmek ve uyumak
Ben bugün ilk kez göz göze geldim
Bi çizgi varmış sadece
Uine de çok eskisi gibi değil hareketlerim
Ama normaldir
Ni dr sağ tarafım krem sürdürürken dokununca acıyor
O kadar
Ya ben öyle bir yara zannediyordum ki böyle kırmızı kanlı felan bişey olcak sandım doktor bandajı çıkarınca eve gelip bi 10 dk bu yara tam olarak neremde diye aynadan kendimi inceledim
Ben hiiiiç bakmıyorum gerçekten
Kremi eşime sürdürüyorum
5 ocaktaki kontrolüne ksdar da yok gini davranacağım sanırım
Bugün yer bile sildim biraz bin sükür bir haftaya tamamdım ben.
1 haftaya yana dönmeye başladım ben
Daha doğrusu yan yatabiliyorum artık ve daha rahat yere eğilip kalkabiliyorum
Ağır asla kaldırmıyorum
Yer zaten silmem
Ödüm kopar

Kaynamıştır dikişin
Bnm yanma var alt karında ve his kaybı Buz tuttum hissetmedim sünnetli bebeler gibi ay uy pijamamı tutuyorum gerisi iyiyim dikişlerim kaynamış rahim küçülmüş
E nerden biliyorsun küçüldüğünü rahminin
Doktora mı gittin
Ama tuvalete çıkabilmemiz için keşke bir şeyler yapılıp kontrol edilseymiş yani baya zorluyor tuvalete çıkamamak
Ben hem probiyotik hem magnezyum kullanıyorum tuvalet işi için

Evet dün gittim

Teşekkür ederim uzun uzun yazmıssın bende prima pure almıştım 1numara az adetli bebegim küvözdeydi bi fikrim yok o yüzden cıkana kadar bitti zaten sonra pure olandan bulamadım care aldım onuda cok kullanamadım küçük geldi paketin yarısı duruyor 2numaraya gectim onu molfix pure&soft aldım şimdi tekrar harmonie mi alsam fiyattan dolayı sleepy mi bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…