Bezin ortasindan ucuk bi sari cizgi geciyo, cis doldukcano cizgi gobege dogru mavilesio yukari dogruMavi çizgi nerede var ben ona hiç dikkat etmedim
Su yutmuş biraz. Iki gün kaldı.Doktor değiştirme hakkınız var. E nabizdan bile yapılıyor. Azar işitmek zorunda değiliz. Artık onlar peşimizden koşuyor daha fazla hastalari olsun diye.
İnşallah canım. Seninki de kalmıştı nedendi unuttum?
İnsallah Zehracım Allah dermansız dert vermesin
Alır. Ya benimki asla sabit yatmıyo homurdanıyo kıpırdanıyo asla sakin bi uyku yok. Asla durmuyor. Ben karnımdayken diyodum bebemin hiç uyumadığını düşünüyom diye aha da aynısı.Peki bu bebelerin sag ve sol yatma istekleri nolucak? Asla kafasini duz tutmuyor
Bide bir haftada 450 gram alabilir mi bi bebek?
Evdeki baskule bi yalniz ciktim bide bebitoyla ciktim gecen hafta carsamba doktorun olctugunden 450 gr fazla ciktiAlır. Ya benimki asla sabit yatmıyo homurdanıyo kıpırdanıyo asla sakin bi uyku yok. Asla durmuyor. Ben karnımdayken diyodum bebemin hiç uyumadığını düşünüyom diye aha da aynısı.
Sağ ya da sola dönsün daha güzel sivri kafalı olurEvdeki baskule bi yalniz ciktim bide bebitoyla ciktim gecen hafta carsamba doktorun olctugunden 450 gr fazla cikti
Cok ilkel bi yontem ama olsunyarin saglik ocaginda tartsinlar bakalim ilkel yontemim tutmus mu
Benimki de uyurken soyleniyor bazen, eeh falan diye bagiriyorama kafa ya sagda ya solda asla duz tutturamiyorum kafasi yamulcak boyle de
Ama boyle de uzun olmaz mi ya kafasiSağ ya da sola dönsün daha güzel sivri kafalı olur
Ben yanimdaysa düz yatiriyorum arada.Evdeki baskule bi yalniz ciktim bide bebitoyla ciktim gecen hafta carsamba doktorun olctugunden 450 gr fazla cikti
Cok ilkel bi yontem ama olsunyarin saglik ocaginda tartsinlar bakalim ilkel yontemim tutmus mu
Benimki de uyurken soyleniyor bazen, eeh falan diye bagiriyorama kafa ya sagda ya solda asla duz tutturamiyorum kafasi yamulcak boyle de
Anam buda doğurmuş yok ben kaldım yayan ne sancı ne açılma ne bişey yok sağlıkla büyüt bebeğini canımBen doğurdum gece sancılarım başladı öğleden önce bebek geldi zor oldu ama çok şükür kurtuldum emzirmeye çalışıyorum darısı bekleyenlerin başına
Bi şey olmaz. Ben zaten ya kusarsa korkumdan asla duz yatıramıyomAma boyle de uzun olmaz mi ya kafasi
Var tabi ben doğuramadım sıfır sancı sıfır açılmaKızlarrr doğurduk mu hepimiz doğurmayan var mı?
Olsun ya gözetimde ol daha iyi.Kızlar yok sancı açılma rahim yumuşama vs doktor 1 tanesi olsa doğurtacam ama yok diyor artık gözlem olsun diye suyu az diye yatırdı servisdeki doktor suyun yeterli tanımsız hasta diyor2 gün yatacam artık keyfe
Ama tuvalete çıkabilmemiz için keşke bir şeyler yapılıp kontrol edilseymiş yani baya zorluyor tuvalete çıkamamakBir arkadaş daha cevap verdi o da aynı şeyi söyledi. Demek ki mide boş olduğu için onu aramıyorlar. Teşekkürler
Aman ıkınma dikişler zarar görmesinAma tuvalete çıkabilmemiz için keşke bir şeyler yapılıp kontrol edilseymiş yani baya zorluyor tuvalete çıkamamak
Ben de doğru düzgün bakamıyorum kiŞimdi seni etiketleyecektim ne yaptın diye bikaç gündür bakamıyorum buraya
Bunu ben de merak ediyorum büyük ölçüde toparladı ağrısı acısı yok benimkinin ama dikiş bölgesinde şişlik var bu normaldir heralde dimi içten içe korkuyorum
Ben hiiiiç bakmıyorum gerçektenYa ben öyle bir yara zannediyordum ki böyle kırmızı kanlı felan bişey olcak sandım doktor bandajı çıkarınca eve gelip bi 10 dk bu yara tam olarak neremde diye aynadan kendimi inceledim
1 haftaya yana dönmeye başladım benBugün yer bile sildim biraz bin sükür bir haftaya tamamdım ben.
E nerden biliyorsun küçüldüğünü rahmininKaynamıştır dikişin
Bnm yanma var alt karında ve his kaybıBuz tuttum hissetmedim sünnetli bebeler gibi ay uy pijamamı tutuyorum gerisi iyiyim dikişlerim kaynamış rahim küçülmüş
Ben hem probiyotik hem magnezyum kullanıyorum tuvalet işi içinAma tuvalete çıkabilmemiz için keşke bir şeyler yapılıp kontrol edilseymiş yani baya zorluyor tuvalete çıkamamak
Evet dün gittimBen de doğru düzgün bakamıyorum ki
Srsda sorumu sorup halimi anlatıp kaçıyorum
Çünkü hayatım 2 aktiviteden ibaret
Emzirmek ve uyumak
Ben bugün ilk kez göz göze geldim
Bi çizgi varmış sadece
Uine de çok eskisi gibi değil hareketlerim
Ama normaldir
Ni dr sağ tarafım krem sürdürürken dokununca acıyor
O kadar
Ben hiiiiç bakmıyorum gerçekten
Kremi eşime sürdürüyorum
5 ocaktaki kontrolüne ksdar da yok gini davranacağım sanırım
1 haftaya yana dönmeye başladım ben
Daha doğrusu yan yatabiliyorum artık ve daha rahat yere eğilip kalkabiliyorum
Ağır asla kaldırmıyorum
Yer zaten silmem
Ödüm kopar
E nerden biliyorsun küçüldüğünü rahminin
Doktora mı gittin
Ben hem probiyotik hem magnezyum kullanıyorum tuvalet işi için
Aynen öle ama gözetmiyorlar sadece tansiyon ölçümü yapıyorlarOlsun ya gözetimde ol daha iyi.
Teşekkür ederim uzun uzun yazmıssınBu arada bugun biri bez sormustu bulamadim. Kendi deneyimime gore yorumumu yazayim.
prima pure/harmonie ve premium care kullaniyorum.
Premium care az bi ciste bile kokuyu disari veriyor ve bez inanilmaz derecede pudra kokuyorSizdirma, pisik yok uzun saatler kalsa da ama cis kaka kokusunu disari vermesi ve bezdeki o yogun pudra kokusu beni cok rahatsiz etti. Asiri kimyasal gibi geliyor.
Pure/harmonie asiri memnun kaldim. Ne koku var ne bisey. Premium care e gore cok daha tok bi bez, premium care i degistirdigim 4 ise hamonie yi 2 kez anca degistiriyorumdur. Cis kaka kalsa da disari koku vermiyor, pisik sizdirma bunda da yok. Bi tik pahali ama zaten diger bezin yarisi kadar kullanildigindan ayni fiyata geliyor, ustelik kimyasal icermiyor
Minik kuşla uğraşıp duruyorum buraya yetişemiyorum ama herkesi de çok merak ediyorum. Görümceler kaynana falan vardı yavaş yavaş çekiliyorlar evlerine artık düzene girer heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?