Bugün yer bile sildim biraz bin sükür bir haftaya tamamdım ben.Ya sezaryenden ne zaman iyileşiliyor tam olarak
Ben hala yarama bakamıyorum
Kaynamıştır dikişinYa sezaryenden ne zaman iyileşiliyor tam olarak
Ben hala yarama bakamıyorum
D vitamini düşük olduğu için bi de kış bebeleri güneş görmüyorBu arada biz bu d vitaminlerini niye veriyoruz bebelere, napioki bu
Insallah kuzumm, kendine ve bebegine cok iyi bak, hepsi gecicekCanımm çok sağol çok şükür hiç bakamıyorum haber edemedim inşallah darısı başına sağlıkla. Biraz sıkıntılar var inşallah çözüp toparlanacağız,
Evet annemlere dönüp çok mu sıcak suyla yıkadınız çocuk çekmiş dedim zatenBu çocuk çekmiş de diyebilirlerdiinşallah aşıları falan adam gibi yaparlar gerçi arayıp cagiracaklarini hatirlatacaklarini hic sanmıyorum ama
Evet annemlere dönüp çok mu sıcak suyla yıkadınız çocuk çekmiş dedim zaten
Mavi çizgi nerede var ben ona hiç dikkat etmedimBen cisi hemen degistirmiyorum mavi cizginin dolmasini bekliyorum, kakayi da yaptigini anlarsan degistiriyorm anlamazsam 2-3 saat kaliyor
Gece bez degistirmeyi bazi doktorlar onermiyordu o yuzden gece de 1 kez degistiriyorm
Totosu henuz pambik gibi hic pisik olmadi ama baska bi zarari var midir blmiyorm
Canm ben de 5. Gün çıkmıştm ama bi fitil önerdi dr um. Gliserin kansuk diye bir fitil anında çıktım wc yeHala gitmedim büyük tuvalete doktora yazsam mı
Ben de hiç hissetmiyorum orayı bazen oturma pozisyonundan yanma oluyor onda da korkuyorum enfeksiyon gibi bişey olabilir mi diyeKaynamıştır dikişin
Bnm yanma var alt karında ve his kaybıBuz tuttum hissetmedim sünnetli bebeler gibi ay uy pijamamı tutuyorum gerisi iyiyim dikişlerim kaynamış rahim küçülmüş
Benm dr um da aynısını söyledi sağlık ocagında katkı mddesi var ocean al dedi sağlık ocagının verdiğini de al ama bedava sen kullanırsın dediDoktor bana saglik ocaginin verdigini kullanma dedi.
Ocean kullaniyorum
Bugün bende götürdüm yalnız 15gunlugu geçti 19 günlük iken çünkü hemsiremiz.oyle gel demişti kg alımı , boy ve baş kol çevresi ölçüldü sadece15. gün kontrolünde aile hekimliği neye bakiyor kızlar, sizler götürdünüz mü? Biz bugün götürdük aşıdan dolayı kalabalık vardı şimdi bakamayiz sonra gelin dediler ben de sinirlendim götürmedim bir dahamilletin aile hekimi sürekli arayıp soruyor bizimkiler arayıp sormadiklari gibi gidince kapıdan çeviriyorlar
Aynen oyle genelde oyle yapio bizimki temiz bezeBazen bnm ki tam takarken yapıyorbnde tekrar değişiyom
Bu gece de burdayım canım. Ben fena değilim. Bebek daha iyi dedi dr. Dün gece eşimle gördük. Emmeye izin vermiyorlar. Bugün sağıp gönderdim iki defa. Haftasonuna doğru yada pazartesi duruma göre çıkarabiliriz dediler.Y yorgunnn_anne ne durumdasın canım?
Çıkar insallah hemen. Hiç üzülme. Çabucak toparlıyolar çok güçlüler.Bu gece de burdayım canım. Ben fena değilim. Bebek daha iyi dedi dr. Dün gece eşimle gördük. Emmeye izin vermiyorlar. Bugün sağıp gönderdim iki defa. Haftasonuna doğru yada pazartesi duruma göre çıkarabiliriz dediler.
Bebek doğdu ama hicbirsey anlamadım. Eve gideceğiz bebek yok
Gelip gitmek de zor olacak. Sağıp göndereceğim artık. Insallah çabuk toparlayıp çıkar.
Çıkar Allah’ın izniyleBu gece de burdayım canım. Ben fena değilim. Bebek daha iyi dedi dr. Dün gece eşimle gördük. Emmeye izin vermiyorlar. Bugün sağıp gönderdim iki defa. Haftasonuna doğru yada pazartesi duruma göre çıkarabiliriz dediler.
Bebek doğdu ama hicbirsey anlamadım. Eve gideceğiz bebek yok
Gelip gitmek de zor olacak. Sağıp göndereceğim artık. Insallah çabuk toparlayıp çıkar.
Doktor değiştirme hakkınız var. E nabizdan bile yapılıyor. Azar işitmek zorunda değiliz. Artık onlar peşimizden koşuyor daha fazla hastalari olsun diye.Bende önemli birşey yoksa götürmek istemiyorum sağlık ocağının tüm camları açık ortalık buz gibiydi 5 günlük bebek üşütmesin diye camı kapatmak isteyince doktor azarladı bizi bide o soğukta topuk kanı için çocuğun altını soyup dakikalarca ağlattılar çok sinirlendim
İnşallah canım. Seninki de kalmıştı nedendi unuttum?Çıkar insallah hemen. Hiç üzülme. Çabucak toparlıyolar çok güçlüler.
İnsallah Zehracım Allah dermansız dert vermesinÇıkar Allah’ın izniyle
Çabucak da toparlar annesi
Bezin önünde sarı çizgi çiş yapınca mavi oluyorMavi çizgi nerede var ben ona hiç dikkat etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?