2021 Aralık Anneleri

Ya sezaryenden ne zaman iyileşiliyor tam olarak
Ben hala yarama bakamıyorum
Kaynamıştır dikişin
Bnm yanma var alt karında ve his kaybı Buz tuttum hissetmedim sünnetli bebeler gibi ay uy pijamamı tutuyorum gerisi iyiyim dikişlerim kaynamış rahim küçülmüş

Bu çocuk çekmiş de diyebilirlerdi inşallah aşıları falan adam gibi yaparlar gerçi arayıp cagiracaklarini hatirlatacaklarini hic sanmıyorum ama
Evet annemlere dönüp çok mu sıcak suyla yıkadınız çocuk çekmiş dedim zaten

Mavi çizgi nerede var ben ona hiç dikkat etmedim

Hala gitmedim büyük tuvalete doktora yazsam mı
Canm ben de 5. Gün çıkmıştm ama bi fitil önerdi dr um. Gliserin kansuk diye bir fitil anında çıktım wc ye bunu zaten genel olarak kullanan biriydim sürekli kabızlk yaşıyordum eskiden. Tavsiye ederim

Kaynamıştır dikişin
Bnm yanma var alt karında ve his kaybı Buz tuttum hissetmedim sünnetli bebeler gibi ay uy pijamamı tutuyorum gerisi iyiyim dikişlerim kaynamış rahim küçülmüş
Ben de hiç hissetmiyorum orayı bazen oturma pozisyonundan yanma oluyor onda da korkuyorum enfeksiyon gibi bişey olabilir mi diye

Binbir hevesle aldığım slingimi bugün denedim ve bebem sanırım bundan hiç hoşlanmadı
Kafayı rahatça koymuyor bi türlü yenidoğan bu kadar kafa kaldırır mı ya folikasitlerin gücü mü bu

Bugün bende götürdüm yalnız 15gunlugu geçti 19 günlük iken çünkü hemsiremiz.oyle gel demişti kg alımı , boy ve baş kol çevresi ölçüldü sadece

Bu gece de burdayım canım. Ben fena değilim. Bebek daha iyi dedi dr. Dün gece eşimle gördük. Emmeye izin vermiyorlar. Bugün sağıp gönderdim iki defa. Haftasonuna doğru yada pazartesi duruma göre çıkarabiliriz dediler.

Bebek doğdu ama hicbirsey anlamadım. Eve gideceğiz bebek yok
Gelip gitmek de zor olacak. Sağıp göndereceğim artık. Insallah çabuk toparlayıp çıkar.

Çıkar insallah hemen. Hiç üzülme. Çabucak toparlıyolar çok güçlüler.

Çıkar Allah’ın izniyle
Çabucak da toparlar annesi

Doktor değiştirme hakkınız var. E nabizdan bile yapılıyor. Azar işitmek zorunda değiliz. Artık onlar peşimizden koşuyor daha fazla hastalari olsun diye.
Çıkar insallah hemen. Hiç üzülme. Çabucak toparlıyolar çok güçlüler.
İnşallah canım. Seninki de kalmıştı nedendi unuttum?
Çıkar Allah’ın izniyle
Çabucak da toparlar annesi
İnsallah Zehracım Allah dermansız dert vermesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…