Ben de varımAnam buda doğurmuş yok ben kaldım yayan ne sancı ne açılma ne bişey yok sağlıkla büyüt bebeğini canım
Ne durumdasın var mı gelişmeAnam buda doğurmuş yok ben kaldım yayan ne sancı ne açılma ne bişey yok sağlıkla büyüt bebeğini canım
Bu gece de burdayım canım. Ben fena değilim. Bebek daha iyi dedi dr. Dün gece eşimle gördük. Emmeye izin vermiyorlar. Bugün sağıp gönderdim iki defa. Haftasonuna doğru yada pazartesi duruma göre çıkarabiliriz dediler.
Bebek doğdu ama hicbirsey anlamadım. Eve gideceğiz bebek yok
Gelip gitmek de zor olacak. Sağıp göndereceğim artık. Insallah çabuk toparlayıp çıkar.
Benimki de sabah 4 den öğlen 11 e dek uyumadı şimdide uyuyo gece yine nöbet var5 den beri uyumayan bebeVe hep memede
Ne zaman uyucak acep
Ayyy emzik gibimi yapiyor5 den beri uyumayan bebeVe hep memede
Ne zaman uyucak acep
Bence kesinlikle harmonie. Pure harmonie oldu isim degistirdi sadece. Fiyat pahali ama az degistiriyorsun diger markalara gore, e o zaman da kafa kafaya geliyorTeşekkür ederim uzun uzun yazmıssınbende prima pure almıştım 1numara az adetli bebegim küvözdeydi bi fikrim yok o yüzden cıkana kadar bitti zaten sonra pure olandan bulamadım care aldım onuda cok kullanamadım küçük geldi paketin yarısı duruyor 2numaraya gectim onu molfix pure&soft aldım şimdi tekrar harmonie mi alsam fiyattan dolayı sleepy mi bilemedim
Her gece oyle aynen napalim:))))benim kizlar da gececiBenimki de sabah 4 den öğlen 11 e dek uyumadı şimdide uyuyo gece yine nöbet var
Kim kullancakBugun esime arkadasi bebek bezi hediye etmis.premium care 0 numara
EvetAyyy emzik gibimi yapiyor
Banyo bnm bildiğim mayıştırır bunlara enerji doping oluyorBenim bebe de bugun banyo yapti güya suan ayagimda yerine yatiramiyorun uyanıyor emmeyi de sancilaniyor ememyir uf duzelir insallah:s zayiflicak yoksa bebem
Bu gidişle sende benden önce doğurursun okadar umutsuz vakayımBen de varım
Yok kuzum yok gayet relax gelmeye niyeti yok 40 hafta oldukNe durumdasın var mı gelişme
Saglikla gelsin insallah araliga yetisseydiBu gidişle sende benden önce doğurursun okadar umutsuz vakayım
Mümkünse Kısa gece olsunBugun en uzun gece bize her gece uzun da neyse
Yetişti olgunlaştı ama daldan düşemiyorSaglikla gelsin insallah araliga yetisseydi
AYy uyusunda buyusunler valla zaten ayakta olsa nolcak her isleri bizdeMümkünse Kısa gece olsun
Bebenin keyfinden istiyorum
Eşimde merak etme bn bı gece ayaktayım diyor bebeden önce uyuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?