Gitsene doktoraAz önce duş aldım duşta bile dayanamayıp yere çömeldim tekrar ağrı girdi çıktım şimdi hala ağrım devam ediyor
gelmiyo sipa.. ne açılma ne yumuşama ne de kanala yerlesme var.. ilki normaldi 41+2de gelmisti. bunu da normal istediğimiz için bekledik ama artık gelecegi yok yarın sabah yatış yapcam suni denencek ise yaramazsa sezaryen40+1den slm olsun nie doğuramadın
Arkadaşım 43+0 da doğurmuştu hatta buraya şaşırarak yazmıştım demek ki doğruymuş kızın dediği ,şekil a daki gibiKizlar bi dogurmayan ben mi kaldım ya
bu gece 42+0 oldum
Evet belliBenim resmrn sosyal medya hayatım bitti
2 dk ya bakıyorum ya bakamıyorum
Emin olamıyorum ki doğurduğumaKiz evde doguracan valla
Beş dk da bire inmesini bekliyorumGitsene doktora
İnşallah çıkacak kucağına alacaksın bunları hiç yaşamamış gibi olacaksınBu gece de burdayım canım. Ben fena değilim. Bebek daha iyi dedi dr. Dün gece eşimle gördük. Emmeye izin vermiyorlar. Bugün sağıp gönderdim iki defa. Haftasonuna doğru yada pazartesi duruma göre çıkarabiliriz dediler.
Bebek doğdu ama hicbirsey anlamadım. Eve gideceğiz bebek yok
Gelip gitmek de zor olacak. Sağıp göndereceğim artık. Insallah çabuk toparlayıp çıkar.
Yakın mı hasraneBeş dk da bire inmesini bekliyorum
Ped kullanıyomSelam kızlaaar
Ben mi alışamadım naptım size bir konuda danışmak istiyorum. Ben normal zamanda göğüs kalkanları var ya plastik onları sürekli takıyorum. Ama bir bakıyorum sütüm hep akmış. Bazen dalıyorum eğiliyorum biriken sütler yerlere akıyor. Bi kaç seferden sonra dikkat edip her lavaboya gittiğimde boşalttım ama. Gece yatarken daha sıkıntı. Sabah bi kalkıyorum üstüm başım süt olmuş nevresimler ıslanmış
Siz nasıl yapıyorsunuz
Yakın sayılır ama bana hala sancılar düzenli gelmiyormuş gibi geliyor annem de tutturmuş bu sancı doğurtmaz seni diye biraz düzene girdiğinde doktoru arıcam geleyim mi napayım diye bebek hareket ediyor su nişan Birşey de gelmedi ne bu anlamıyorum doğurduğumu anlamıyor olamam herhalde inşallahYakın mı hasrane
Yediklerine de dikkat ediyorsun demiEvet belligeçen burda sana yazdım görmedin . İnşallah güzel emiyodur minnoş oğlun . Bizimki sancidan kıvranıyo damlalar da biseye yaramiyo
Göğüs pedi kullanıyorumSelam kızlaaar
Ben mi alışamadım naptım size bir konuda danışmak istiyorum. Ben normal zamanda göğüs kalkanları var ya plastik onları sürekli takıyorum. Ama bir bakıyorum sütüm hep akmış. Bazen dalıyorum eğiliyorum biriken sütler yerlere akıyor. Bi kaç seferden sonra dikkat edip her lavaboya gittiğimde boşalttım ama. Gece yatarken daha sıkıntı. Sabah bi kalkıyorum üstüm başım süt olmuş nevresimler ıslanmış
Siz nasıl yapıyorsunuz
bahsettiğiniz doğum sancısıYakın sayılır ama bana hala sancılar düzenli gelmiyormuş gibi geliyor annem de tutturmuş bu sancı doğurtmaz seni diye biraz düzene girdiğinde doktoru arıcam geleyim mi napayım diye bebek hareket ediyor su nişan Birşey de gelmedi ne bu anlamıyorum doğurduğumu anlamıyor olamam herhalde inşallah
Benimki gozume gozume bakio dikkatli sekilde... bide tesadufmu bilmiyorum omzumda gaz cikarmaya calisirken yanagindan optum güldü bida optum bida guldu 3 kere falan oldu bu..bi hosuma gitti.. azcik zaman gecsede şu agulamali bölüme gecsek artikKizlar bizimki ben konusurken gülümsüyor . Tesadüf mü yoksa sizinkiler de de var mi . Ben şaşirdim. Oglum 1 aylikken tepki veriyordu . Bu minnoş daha erken tepki verdi
Gogus pedi koyup ole yatiyorum.. o derece doluysa goguslerin gece yatmadan once de sağım yapabilirsin biraz faydasi oldu bende.Selam kızlaaar
Siz nasıl yapıyorsunuz
Benim hic akinti olmuyor neden acaba:)Göğüs pedi kullanıyorum
Göğüs pedi kullanıyorum
Ped kullanıyom
Gogus pedi koyup ole yatiyorum.. o derece doluysa goguslerin gece yatmadan once de sağım yapabilirsin biraz faydasi oldu bende.
Bnm de bi göğsüm bi de krem sürüyorum ya tahriş de olmuyorBenim hic akinti olmuyor neden acaba:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?