2021 Aralık Anneleri

Kiz evde doguracan valla
Emin olamıyorum ki doğurduğuma belim o kadar ağrıyor ki kasıklarıma ağrı girişinin aralığına dikkat edemiyorum sürekli belim ağrıyor zaten diye, kasılma programı indirdim şimdi kaç dakikada bir bakmak için, bir de gidiyormuşum gaz bu diyip yolluyormuş

İnşallah çıkacak kucağına alacaksın bunları hiç yaşamamış gibi olacaksın iyi olsun yeter ki en önemlisi o

Selam kızlaaar

Ben mi alışamadım naptım size bir konuda danışmak istiyorum. Ben normal zamanda göğüs kalkanları var ya plastik onları sürekli takıyorum. Ama bir bakıyorum sütüm hep akmış. Bazen dalıyorum eğiliyorum biriken sütler yerlere akıyor. Bi kaç seferden sonra dikkat edip her lavaboya gittiğimde boşalttım ama. Gece yatarken daha sıkıntı. Sabah bi kalkıyorum üstüm başım süt olmuş nevresimler ıslanmış

Siz nasıl yapıyorsunuz

Ped kullanıyom

Yakın mı hasrane
Yakın sayılır ama bana hala sancılar düzenli gelmiyormuş gibi geliyor annem de tutturmuş bu sancı doğurtmaz seni diye biraz düzene girdiğinde doktoru arıcam geleyim mi napayım diye bebek hareket ediyor su nişan Birşey de gelmedi ne bu anlamıyorum doğurduğumu anlamıyor olamam herhalde inşallah

Göğüs pedi kullanıyorum

bahsettiğiniz doğum sancısı
hiç düzene de girmeyebilir suni sancıyla düzenlenir

Kizlar bizimki ben konusurken gülümsüyor . Tesadüf mü yoksa sizinkiler de de var mi . Ben şaşirdim. Oglum 1 aylikken tepki veriyordu . Bu minnoş daha erken tepki verdi
Benimki gozume gozume bakio dikkatli sekilde... bide tesadufmu bilmiyorum omzumda gaz cikarmaya calisirken yanagindan optum güldü bida optum bida guldu 3 kere falan oldu bu..bi hosuma gitti.. azcik zaman gecsede şu agulamali bölüme gecsek artik

Gogus pedi koyup ole yatiyorum.. o derece doluysa goguslerin gece yatmadan once de sağım yapabilirsin biraz faydasi oldu bende.

Emzirme danismani oneriniz varmi? istanbul anadolu yakasi napcam ya gerekirse bir danisman tutayim cok zorlaniyorum

Göğüs pedi kullanıyorum

Gogus pedi koyup ole yatiyorum.. o derece doluysa goguslerin gece yatmadan once de sağım yapabilirsin biraz faydasi oldu bende.

göğüs pedini bi sevemedim ben nedense ya o yüzden kap kullanıyordum ama hepiniz göğüs pedi demişsiniz. Bi göğüs pedini deneyeyim bugün bakalım :)

cennetciim051215 yani dolu mu değil mi bilmiyorum ama öyle oluyor.. sağmak için de makine almadım. Manuel el pompası almıştım onu da beceremedim kullanmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…