2021 Aralık Anneleri

Kizlarrrrrr cok sukur bebegim dogdu sezaryen oldu 39+4 oda bende iyiyiz 2cm aciklikta olusmus ilk defa sancida cikti nst de ama cati darligindan dolayi sezaryen oldum, süt gelmez diye cok korktum binlerce kez sukur cikar cikmaz geldi sadece surekli seffaf geliyor bu normal mi sizlerin ne zaman sut beyaz yada krem rengine dönmustu

Gözün aydın Allah size bağışlasın Başta şeffaf gelmişti 3. Gün rengi koyulaşmaya başladı beyaz sarı gibi oldu. Bol bol emzir hastaneden çıkınca da göğüslerine ılık kompres yaparsın süt daha çabuk iner.

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canım

Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah canım
ALLAH razi olsun canim
Amin insallahhh ALLAH razi olsun

Hanımlar siz bebeklerin burun temizliğini nasıl yapıyorsunuz anlatabilir misiniz dün otri bebe nin aspiratörü ve solüsyonunu aldık doktor farkedince temizleyin dedi emerken rahat ama normalde ara ara nefesinde hırıltı oluyor bi temizlemeyi deniycem ama nasıl kullanılır tam bilemiyorum izlediğim videodaki bebekler birkaç aylık olmuş çok sorun çıkarmıyor bizimkiler küçük yanlış yapmak istemem

Bana dr burun aspiratörü şuan zarar verir dedi burnuna hapşırarak atarmış geçenin vardı yemizleyeyim dedim çocuk nefessiz kalıyor gibi oluyor

Bana dr burun aspiratörü şuan zarar verir dedi burnuna hapşırarak atarmış geçenin vardı yemizleyeyim dedim çocuk nefessiz kalıyor gibi oluyor
Benim oğlumda da hırıltı var dolu gibi burnu. Doktorumuz çok normal olduğunu hasta olmadığını söyledi. Müdahale etmeyin dedi. Zaten günde aşağı yukarı 10 kere hapsuruyor.

Benim oğlumda da hırıltı var dolu gibi burnu. Doktorumuz çok normal olduğunu hasta olmadığını söyledi. Müdahale etmeyin dedi. Zaten günde aşağı yukarı 10 kere hapsuruyor.
Ben iki gündür serum fizyolojik damlatıyom ya. Minik pompayla da çekiyom ama bi sey gelmiyo.

Biz birkaç kere temizledik aspiratörle. Genzine kaciyordu uyuyamıyordu mecburen yaptık. Serumu burnuna damlatip çekti babası baya da sümük çıktı maşallah o küçücük burundan

Henüz Doğurmayan Kızlar yatın uyuyun gezmeyin buralarda çok yakında huzurdan mutluluktan bu saatlere kadar uyuyamayacaksınız
Uyuyom valla şu hastaneden çıkıyım gezecem
İki gün önce nişanım geldi ama bekliyorum hala sancılarım çok az henüz
Ben biliyom yaa
okadar parmak attılar açılma varmı diye bi lekebile gelmedi benden oğlumdada leke gelmişti ertesi gün doğurmuştuum

Uyuyom valla şu hastaneden çıkıyım gezecem
Ben biliyom yaa
okadar parmak attılar açılma varmı diye bi lekebile gelmedi benden oğlumdada leke gelmişti ertesi gün doğurmuştuum
oğlunuz kaç haftalık doğmuştu? bu bebeğiniz kız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…