2021 Aralık Anneleri

Ben deli oluyorum inan bu sabahtan beri 3 kere oldu diyorum en sonunda ne meme ne de mama vermeyecem sana aç kalacan elinden sanki alan var ikisini de , ya çok korkuyorum zaten en çok bundan korkuyodum hamileyken de o da masallah geldi buldu bizi .

Yani gaz yapacak şeyler yemiyorum ama niye böyle oluyo anlamiyorum çocuğum bir dile bagiriyo saatlerce susturamiyorum elim ayağım birbirine dolanip duruyo bitter
Bende yemiyrm ozellikle meme de ve kaka yapacakken nasil kivraniyir ya bagirsak kaslari gelismedigi icin diye dusunuyrm gececek ins

Ben de tam olarak öyleyim bir çare bulursanız beni de etiketleyin nolur

Ben de korkuyorum da ne bileuim huyu bu sanırım
Açgözlü ve obur

Ay bi de yeni huy edindi
Az ve sık besleniyor
Bi 7 dk emiyor alt değiştirtiuor uyuyoe gibi yapıyor
Sonra ağlıyor yine emiyor
Sonra uyur gibi yapıyor koyuyorum
Sonra ağlıyor yine emiyor

Gazı vardır annesi sancıdan uykuya dalamıyordur bnmki öyle

Benimki de hiik hiik valla nefes alacam diye cırpınıyo ☹

Gecen sene bu zamanlar doğum yaptım öylesine bı bakiyim dedim . Yardımcı olacağımi düşündüğüm için yazıyorum . Sütü en fazla su ve uyku yapıyor . Ve durum yetmiyo düşüncesinden cikmalisin beyne o mesaj gidiyor daha sık emzir gerekirse mama da ver bişey olmaz ki doydugu günde üç dört kez sis bez cikartiyosa normal kakası da on güne kadar... Beslenme düzenine dikkat etmelisin. Ben de çok işe yaradi yediklerim mesela her gün bir yumurta tahin helvası Kompostolar özellikle kuru dut incir ve kuru uzum. Bulgur pilavı dereotu kefir boza . Tüm sütlü tatlılar özellikle irmik ağırlıklı. Ben bunlara çok özen gösterdim cok sukur ek gıdaya kadar mamasız ilerledim iki gün verdim oda sarılık içindi bu sıra devam sütüne başladım çünkü artık yetmiyo düşüncesi oluşuyor . Diyeceğim şu ki dillendirmeyin beyne o mesaj gitmesin mesela bebeğiniz sarıp sarmalaniz bile sütü arttiryo hormonel bişey ağlayınca hemen süt gelmesi filan ..

Ocak annelerinden geliyorum. Aranızda yenidoğan sünneti yaptıran var mı kızlar Varsa süreç nasıl geçti öneriyor musunuz?
Biz yaptırdık doğduğu günün ertesi günü
taburcu olmadan sünnet de oldu
Cocuk cerrah ön muayene etti sorun görmedi yapılmasında
Dogduktan ilk 10 gün içinde yapılan sunnetlerde sadece pipi bölgesini uyusturuyorlarmis beslenmesi felan serbest
Ama 10 günden sonra genel anastezi ile yapiyirlarmis ve bunun için bebek 4 veya 5 saat aç kalacakmış
Sunnet yeri göbek bağı düşmeden iyileşir dedi cerrah hakikatten de öyle oldu 5 güne
İyileşti ilac olarak sadece bir krem veriliyor o bölgeye birde huysuzluk ve ateş durumunda fitil biz fitili kullanmadik
Pipiyi bezlerken de karton bardak koyuyorsun beze yapismasın diye hemşireler gösteriyor

Aynı benimki yerine koyduğum.an basliyooo ıngaaaaa ıngaaaa.ıneee ıneeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…