Ben deli oluyorum inan bu sabahtan beri 3 kere oldu diyorum en sonunda ne meme ne de mama vermeyecem sana aç kalacan elinden sanki alan var ikisini de , ya çok korkuyorum zaten en çok bundan korkuyodum hamileyken de o da masallah geldi buldu bizi .Benim oğlan da öyle arada boğazıjda kalıyor
Küçük kalp krizi geçiriyorum
Dik tutup içimden dua ediyorum allahım nolur biöşey olmasın diye
Başka çözümüm yok
Benimki bence bana benziyor aceleci aceleci
Ben de su içerken bile elimden alacaklarmış gibi içiyorum
Sebebi yok
Emmesi.inişli çıkışlı
Ama benden kaynaklı bence
Çocuk masum
Sütümle boğuyorum ben de herkesi
Sütü dökmediğim damşatmadığım bi yer kalmadı evde
Çocuk da sürekli kıyafet değiştiriyor benim yüzümden
Pede rağmen sırılsıklam oluyoruz
Normal bence
Kıyagetyıkamaya devam
Once saglik ocagi hemsireme sorayım sonra olmzsa hastaneYakında hastane varsa telefonla sorsan
Neyse akmamasi iyi pede gerek klmiyoBnm de bi göğsüm bi de krem sürüyorum ya tahriş de olmuyor
Bende yemiyrm ozellikle meme de ve kaka yapacakken nasil kivraniyir yaYani gaz yapacak şeyler yemiyorum ama niye böyle oluyo anlamiyorum çocuğum bir dile bagiriyo saatlerce susturamiyorum elim ayağım birbirine dolanip duruyo bitter
Ben de tam olarak öyleyim bir çare bulursanız beni de etiketleyin nolurKızlar ne yapacağımı şaşırdım bana bir akıl verin lütfen. Durduk yere sütüm kesilme noktasına geldi. O kadar az doluyor ki göğüslerim bebeğime yetmiyor süt, buzluktan çıkardım olanlardan onu veriyorum gün içinde ama nasıl arttırıcam bilmiyorum. 3 saatte bir emziriyorum aksatmadan suyu arttırdım rezeneyi arttırdım galactago damladan aldım komposto içiyorum, pekmez içiyorum daha ne yapayım bilemedim sanki hala azalıyor. Yumuşacık oldular normalde damla falan kullanmadan 3 saat sonunda taş gibi oluyorlardı şimdi damlayla birlikte 3. Saatte yumuşscıklar. Zaten Bebeğim erken doğdu en çok işine yarayacak şey anne sütü o da tükeniyor şimdi. Var mı önerebileceğiniz bir şey ya
Ben de korkuyorum da ne bileuim huyu bu sanırımBen deli oluyorum inan bu sabahtan beri 3 kere oldu diyorum en sonunda ne meme ne de mama vermeyecem sana aç kalacan elinden sanki alan var ikisini de , ya çok korkuyorum zaten en çok bundan korkuyodum hamileyken de o da masallah geldi buldu bizi .
İnşallah çabucak geçsinBende yemiyrm ozellikle meme de ve kaka yapacakken nasil kivraniyir yabagirsak kaslari gelismedigi icin diye dusunuyrm gececek ins
Gazı vardır annesi sancıdan uykuya dalamıyordur bnmki öyleBen de korkuyorum da ne bileuim huyu bu sanırım
Açgözlü ve obur
Ay bi de yeni huy edindi
Az ve sık besleniyor
Bi 7 dk emiyor alt değiştirtiuor uyuyoe gibi yapıyor
Sonra ağlıyor yine emiyor
Sonra uyur gibi yapıyor koyuyorum
Benimki de hiik hiik valla nefes alacam diye cırpınıyo ☹Ben deli oluyorum inan bu sabahtan beri 3 kere oldu diyorum en sonunda ne meme ne de mama vermeyecem sana aç kalacan elinden sanki alan var ikisini de , ya çok korkuyorum zaten en çok bundan korkuyodum hamileyken de o da masallah geldi buldu bizi .
Bilmiyorum vallaGazı vardır annesi sancıdan uykuya dalamıyordur bnmki öyle
Amin canim insallah dun en uzungeceyi uzun yasadim sabaha kadar kucagimdaydi minnak ablasi da oyleİnşallah çabucak geçsin
6 saat emzirdim 6 saaat altııııBilmiyorum valla
Elim göğsümde geziyorum
Aman emsin de hiç önemli değil 15 dkda bi emse de kalkarım ben aeve seve
Emmemesi çok zor
Bnde uzun bi gece geçirdimAmin canim insallah dun en uzungeceyi uzun yasadim sabaha kadar kucagimdaydi minnak ablasi da oyle
Gecen sene bu zamanlar doğum yaptım öylesine bı bakiyim dedim . Yardımcı olacağımi düşündüğüm için yazıyorum . Sütü en fazla su ve uyku yapıyor . Ve durum yetmiyo düşüncesinden cikmalisin beyne o mesaj gidiyor daha sık emzir gerekirse mama da ver bişey olmaz ki doydugu günde üç dört kez sis bez cikartiyosa normal kakası da on güne kadar... Beslenme düzenine dikkat etmelisin. Ben de çok işe yaradi yediklerim mesela her gün bir yumurta tahin helvası Kompostolar özellikle kuru dut incir ve kuru uzum. Bulgur pilavı dereotu kefir boza . Tüm sütlü tatlılar özellikle irmik ağırlıklı. Ben bunlara çok özen gösterdim cok sukur ek gıdaya kadar mamasız ilerledim iki gün verdim oda sarılık içindi bu sıra devam sütüne başladım çünkü artık yetmiyo düşüncesi oluşuyor . Diyeceğim şu ki dillendirmeyin beyne o mesaj gitmesin mesela bebeğiniz sarıp sarmalaniz bile sütü arttiryo hormonel bişey ağlayınca hemen süt gelmesi filan ..Kızlar ne yapacağımı şaşırdım bana bir akıl verin lütfen. Durduk yere sütüm kesilme noktasına geldi. O kadar az doluyor ki göğüslerim bebeğime yetmiyor süt, buzluktan çıkardım olanlardan onu veriyorum gün içinde ama nasıl arttırıcam bilmiyorum. 3 saatte bir emziriyorum aksatmadan suyu arttırdım rezeneyi arttırdım galactago damladan aldım komposto içiyorum, pekmez içiyorum daha ne yapayım bilemedim sanki hala azalıyor. Yumuşacık oldular normalde damla falan kullanmadan 3 saat sonunda taş gibi oluyorlardı şimdi damlayla birlikte 3. Saatte yumuşscıklar. Zaten Bebeğim erken doğdu en çok işine yarayacak şey anne sütü o da tükeniyor şimdi. Var mı önerebileceğiniz bir şey ya
Biz yaptırdık doğduğu günün ertesi günüOcak annelerinden geliyorum. Aranızda yenidoğan sünneti yaptıran var mı kızlarVarsa süreç nasıl geçti öneriyor musunuz?
Ben laktom kullanıyorum. Günde 1.5 bardak civarı da rezene. Bi damla kullanıyo benden haric herkes.Güzel anneler süt arttirmak icin hangi ilaci kullaniyordunuz acaba ve memnunmusunuz
Ben daha maksimum 15 dk yapabildim6 saat emzirdim 6 saaat altıııı
Belki yıldızlardan havadan sudandırBnde uzun bi gece geçirdim
Benimki de öyle de işte tıkanıyo yaa sen napiyosun böyle oluncaBenimki de hiik hiik valla nefes alacam diye cırpınıyo ☹
Aynı benimki yerine koyduğum.an basliyooo ıngaaaaa ıngaaaa.ıneee ıneeeeBen de korkuyorum da ne bileuim huyu bu sanırım
Açgözlü ve obur
Ay bi de yeni huy edindi
Az ve sık besleniyor
Bi 7 dk emiyor alt değiştirtiuor uyuyoe gibi yapıyor
Sonra uyur gibi yapıyor koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?