Gelmiyorsa zorlama annesi. Biraz daha takip et eğer çok zorlarsa bebişini müdahale edersin. Ama sanırsam normal. Emmesini engellemiyor benimkinin. Temizlemek zorunda kalmam ins. Çok küçük burnuşlariBen iki gündür serum fizyolojik damlatıyom ya. Minik pompayla da çekiyom ama bi sey gelmiyo.
Ya o kadar ses çıkıyo ki burnundan. Cekmeyecem bi daha bi şey gelmiyo ama damlatırım yıkansın burunGelmiyorsa zorlama annesi. Biraz daha takip et eğer çok zorlarsa bebişini müdahale edersin. Ama sanırsam normal. Emmesini engellemiyor benimkinin. Temizlemek zorunda kalmam ins. Çok küçük burnuşlari
Aslında normal bekliyordum ama burada fa yazmıştım bebek iriliğinden dolayı doktor cuma ölçüm yapıp duruma göre tarih verecekti ama ben galiba cumayı bekleyemicemSiz de mi normali bekliyorsunuz?
Bnmde cnm öyle bopazında kalıyor sürekliKızlar ben dünden beri kafayı sıyıracam sürekli tıkanıyo kızım meme yerken ve mama içerken ödüm kopuyo en sonunda aç kalacak yavrum hiçbisey vermeyecem yaaa sizin nasıl oluyo benimki niye böyle nefessiz yemeye kalkiyo da tikaniyo
Ya bitter çok korkuyorum o anda elim ayağıma dolaşıyor . Hem mama hem memede aynı , göbeği düştükten sonra böyle oldu tıkanıyor .Bnmde cnm öyle bopazında kalıyor sürekli
Omzuna alıp yavaşça gaz çıkarır gibi sırtına vurup geri emzirmeye devam
Birden hızlı çekiyorlar ondan
Serum çok büyük duruyor ya yarı yarıya mı sıkıyorsunuz 1 serumu tamamen o gün mü sıkıyoruzBiz birkaç kere temizledik aspiratörle. Genzine kaciyordu uyuyamıyordu mecburen yaptık. Serumu burnuna damlatip çekti babası baya da sümük çıktı maşallaho küçücük burundan
Çekimiyle ilgili büyüdükçe refleksleri hızlanıyor Allah’ın izniyle bişi olmazYa bitter çok korkuyorum o anda elim ayağıma dolaşıyor . Hem mama hem memede aynı , göbeği düştükten sonra böyle oldu tıkanıyor .
Yok bir iki damla sıkıyoruz her bir delige zaten burunlari ufacık yetiyor, bir de fazla olunca genzine kacmasindan korkuyoruz. baya işe yaradı bizde açıldı burnuSerum çok büyük duruyor ya yarı yarıya mı sıkıyorsunuz 1 serumu tamamen o gün mü sıkıyoruz
Allah'ın izni ile buyuselerÇekimiyle ilgili büyüdükçe refleksleri hızlanıyor Allah’ın izniyle bişi olmaz
Yavaş yavaş beslenmeyi artiracaklarmis. Bir de kustugu için antibiyotik başlamışlar kesilmiş kusması. Birazdan görmeye gideceğiz bakalım.Yuh ne tahliliymiş öyle şey mi olur canım. Tahlil hemen çıkar boşuna niye yatırıp yer işhal etsinler kendileri açışından da
Hadi hayırli haberlerle dön canım.Yavaş yavaş beslenmeyi artiracaklarmis. Bir de kustugu için antibiyotik başlamışlar kesilmiş kusması. Birazdan görmeye gideceğiz bakalım.
Kültür alınmış öyle demisler ama bu zamanda sonuç bu kadar sürer mi bilemedim.
Benimki valla ilk hafta başladı. Kesinlikle tesedüf değil ben kabul etmiyorum.Kizlar bizimki ben konusurken gülümsüyor . Tesadüf mü yoksa sizinkiler de de var mi . Ben şaşirdim. Oglum 1 aylikken tepki veriyordu . Bu minnoş daha erken tepki verdi
Bugün doktorum sancın olunca ılık duş al bir bak eğer hafifliyorsa yalancı kasılmadır; eğer sancın artıyorsa doğum sancısıdır dedi sen de bir dene istersenAslında normal bekliyordum ama burada fa yazmıştım bebek iriliğinden dolayı doktor cuma ölçüm yapıp duruma göre tarih verecekti ama ben galiba cumayı bekleyemicembugün sabah 8 de şiddetli bi ağrıyla uyandım tuvaletim var sandım gittim yok birkaç dk geçti 10 da bir daha uyandım aynı ağrıya yine tuvaletim var sandım yine Birşey yok uzandım geri 11 de bir daha aynı sancıya uyandım şimdi de inanılmaz hiç hissetmediğim bir bel ağrısı yaşıyorum belki zaman yaklaşmıştır doğurmuyor da olabilirim ama bugün ki ağrı felaket duşa girmek istiyorum giremiyorum su veya nişan yok henüz
Az önce duş aldım duşta bile dayanamayıp yere çömeldim tekrar ağrı girdi çıktım şimdi hala ağrım devam ediyorBugün doktorum sancın olunca ılık duş al bir bak eğer hafifliyorsa yalancı kasılmadır; eğer sancın artıyorsa doğum sancısıdır dedi sen de bir dene istersen
Kiz evde doguracan vallaAz önce duş aldım duşta bile dayanamayıp yere çömeldim tekrar ağrı girdi çıktım şimdi hala ağrım devam ediyor
Bence de tesadüf değil.Benimki valla ilk hafta başladı. Kesinlikle tesedüf değil ben kabul etmiyorum.Boşuna mı hep konustuk karnımızda da.
Benim deBence de tesadüf değil.
Bir de odaklaniyor artik yüzüme bakiyor ben konusurken ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?