- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Yakında hastane varsa telefonla sorsanEmzirme danismani oneriniz varmi? istanbul anadolu yakasi napcam ya gerekirse bir danisman tutayim cok zorlaniyorum
Git lütfen. Nst gir. Bebek kalp atışına filan da bakılsın. Tam kanalda değilse mesela boşuna uğraşırsın. Risk olurmYakın sayılır ama bana hala sancılar düzenli gelmiyormuş gibi geliyor annem de tutturmuş bu sancı doğurtmaz seni diye biraz düzene girdiğinde doktoru arıcam geleyim mi napayım diye bebek hareket ediyor su nişan Birşey de gelmedi ne bu anlamıyorum doğurduğumu anlamıyor olamam herhalde inşallah
Akıyo benim mecbur kullanıyorum.göğüs pedini bi sevemedim ben nedense ya o yüzden kap kullanıyordum ama hepiniz göğüs pedi demişsiniz. Bi göğüs pedini deneyeyim bugün bakalım :)
@cennetciim051215 yani dolu mu değil mi bilmiyorum ama öyle oluyor.. sağmak için de makine almadım. Manuel el pompası almıştım onu da beceremedim kullanmasını
Eve geldim hastaneden leke geldi bendede okadar el attılar ondanmı ama bekleyim demiİki gün önce nişanım geldi ama bekliyorum hala sancılarım çok az henüz
Oğlum 38+3 bu bebeğimde erkek şimdi hastaneden geldim leke geldioğlunuz kaç haftalık doğmuştu? bu bebeğiniz kız mı?
Ayy canım Allah'ım yardımcın olsun inş zor değil kolay olsun inşallah bendede yok açılma yumuşama ama kanalda hastaneden şimdi geldim leke geldi geri hastaneye gitmeye valla üşeniyorumgelmiyo sipa.. ne açılma ne yumuşama ne de kanala yerlesme var.. ilki normaldi 41+2de gelmisti. bunu da normal istediğimiz için bekledik ama artık gelecegi yok yarın sabah yatış yapcam suni denencek ise yaramazsa sezaryen
Git artık bekleme ne olur neolmazAz önce duş aldım duşta bile dayanamayıp yere çömeldim tekrar ağrı girdi çıktım şimdi hala ağrım devam ediyor
Yani gaz yapacak şeyler yemiyorum ama niye böyle oluyo anlamiyorum çocuğum bir dile bagiriyo saatlerce susturamiyorum elim ayağım birbirine dolanip duruyo bitterYediklerine de dikkat ediyorsun demi
Onlarda çok etkiliyor
Dereotu da sütun artmasıni sağlıyordu bir de onu dene istersen. tres yapma inşallah bol bol artar sutunKızlar ne yapacağımı şaşırdım bana bir akıl verin lütfen. Durduk yere sütüm kesilme noktasına geldi. O kadar az doluyor ki göğüslerim bebeğime yetmiyor süt, buzluktan çıkardım olanlardan onu veriyorum gün içinde ama nasıl arttırıcam bilmiyorum. 3 saatte bir emziriyorum aksatmadan suyu arttırdım rezeneyi arttırdım galactago damladan aldım komposto içiyorum, pekmez içiyorum daha ne yapayım bilemedim sanki hala azalıyor. Yumuşacık oldular normalde damla falan kullanmadan 3 saat sonunda taş gibi oluyorlardı şimdi damlayla birlikte 3. Saatte yumuşscıklar. Zaten Bebeğim erken doğdu en çok işine yarayacak şey anne sütü o da tükeniyor şimdi. Var mı önerebileceğiniz bir şey ya
Bana lactamil iyi geldi. Ayrıca yumuşak olması süt yok anlamına gelmez benimkiler hep yumuşakKızlar ne yapacağımı şaşırdım bana bir akıl verin lütfen. Durduk yere sütüm kesilme noktasına geldi. O kadar az doluyor ki göğüslerim bebeğime yetmiyor süt, buzluktan çıkardım olanlardan onu veriyorum gün içinde ama nasıl arttırıcam bilmiyorum. 3 saatte bir emziriyorum aksatmadan suyu arttırdım rezeneyi arttırdım galactago damladan aldım komposto içiyorum, pekmez içiyorum daha ne yapayım bilemedim sanki hala azalıyor. Yumuşacık oldular normalde damla falan kullanmadan 3 saat sonunda taş gibi oluyorlardı şimdi damlayla birlikte 3. Saatte yumuşscıklar. Zaten Bebeğim erken doğdu en çok işine yarayacak şey anne sütü o da tükeniyor şimdi. Var mı önerebileceğiniz bir şey ya
Doktoru aradım da en az 15 dk da bir olursa gel dedi şu an yarım saatte bir gibiGit artık bekleme ne olur neolmaz
Ay üzüldüm yaaa ☹Kızlar üyelik iptali talebinde bulundum. Şmdiye kadar ki destekleriniz için teşekkür ederim sizinle sohbet etmek bilgi alıp vermek çok güzeldi. Doğum yapacaklara hayrlı doğumlar şimdiden. Doğum yapmış olanlara ise bebeklerimizle bi ömür sağlıklı mutlu oluruz inşallah. Hoşçakalın ❤
Sakin ol canım. Emzirmeyi sıklaştırsan? Sağımdan kuvvetli çekiyolar çünkü.Kızlar ne yapacağımı şaşırdım bana bir akıl verin lütfen. Durduk yere sütüm kesilme noktasına geldi. O kadar az doluyor ki göğüslerim bebeğime yetmiyor süt, buzluktan çıkardım olanlardan onu veriyorum gün içinde ama nasıl arttırıcam bilmiyorum. 3 saatte bir emziriyorum aksatmadan suyu arttırdım rezeneyi arttırdım galactago damladan aldım komposto içiyorum, pekmez içiyorum daha ne yapayım bilemedim sanki hala azalıyor. Yumuşacık oldular normalde damla falan kullanmadan 3 saat sonunda taş gibi oluyorlardı şimdi damlayla birlikte 3. Saatte yumuşscıklar. Zaten Bebeğim erken doğdu en çok işine yarayacak şey anne sütü o da tükeniyor şimdi. Var mı önerebileceğiniz bir şey ya
Doktorumu aradım da 15 dk da bire inene kadar gelme dedi beklemedeyimbahsettiğiniz doğum sancısı
hiç düzene de girmeyebilir suni sancıyla düzenlenir
Deneyeyim bakalım inşallah işe yararDereotu da sütun artmasıni sağlıyordu bir de onu dene istersen. tres yapma inşallah bol bol artar sutun
Yumuşaklıktan kastım jöle gibiler fazla yumuşak. Bebeğime yetmiyor içtiğiBana lactamil iyi geldi. Ayrıca yumuşak olması süt yok anlamına gelmez benimkiler hep yumuşak
3 saatte bir emziriyorum o zaman bile zor doluyo daha az zamanda emzirsem hiç gelmeyecek sütümSakin ol canım. Emzirmeyi sıklaştırsan? Sağımdan kuvvetli çekiyolar çünkü.
Neden ki üyelik iptaliKızlar üyelik iptali talebinde bulundum. Şmdiye kadar ki destekleriniz için teşekkür ederim sizinle sohbet etmek bilgi alıp vermek çok güzeldi. Doğum yapacaklara hayrlı doğumlar şimdiden. Doğum yapmış olanlara ise bebeklerimizle bi ömür sağlıklı mutlu oluruz inşallah. Hoşçakalın ❤
Bn anca emzirirken bakıyorum
uykum gelmesin düye
Dün gece 2 saat ya uyudum ya uyumadım
E ben emzirirken es kaza tutturdutsam ucunu resmen nefes almıyorum ki bi değişiklik hissedip de bırakmasın diyeBen gece emzirirken uyumamak icin bakiyorum valla
Benim oğlan da öyle arada boğazıjda kalıyorKızlar ben dünden beri kafayı sıyıracam sürekli tıkanıyo kızım meme yerken ve mama içerken ödüm kopuyo en sonunda aç kalacak yavrum hiçbisey vermeyecem yaaa sizin nasıl oluyo benimki niye böyle nefessiz yemeye kalkiyo da tikaniyo
Emmesi.inişli çıkışlıEvet belligeçen burda sana yazdım görmedin . İnşallah güzel emiyodur minnoş oğlun . Bizimki sancidan kıvranıyo damlalar da biseye yaramiyo
Sütümle boğuyorum ben de herkesiSelam kızlaaar
Ben mi alışamadım naptım size bir konuda danışmak istiyorum. Ben normal zamanda göğüs kalkanları var ya plastik onları sürekli takıyorum. Ama bir bakıyorum sütüm hep akmış. Bazen dalıyorum eğiliyorum biriken sütler yerlere akıyor. Bi kaç seferden sonra dikkat edip her lavaboya gittiğimde boşalttım ama. Gece yatarken daha sıkıntı. Sabah bi kalkıyorum üstüm başım süt olmuş nevresimler ıslanmış
Siz nasıl yapıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?