2021 Aralık Anneleri

Git lütfen. Nst gir. Bebek kalp atışına filan da bakılsın. Tam kanalda değilse mesela boşuna uğraşırsın. Risk olurm

Akıyo benim mecbur kullanıyorum.

gelmiyo sipa.. ne açılma ne yumuşama ne de kanala yerlesme var.. ilki normaldi 41+2de gelmisti. bunu da normal istediğimiz için bekledik ama artık gelecegi yok yarın sabah yatış yapcam suni denencek ise yaramazsa sezaryen
Ayy canım Allah'ım yardımcın olsun inş zor değil kolay olsun inşallah bendede yok açılma yumuşama ama kanalda hastaneden şimdi geldim leke geldi geri hastaneye gitmeye valla üşeniyorum

Kızlar ne yapacağımı şaşırdım bana bir akıl verin lütfen. Durduk yere sütüm kesilme noktasına geldi. O kadar az doluyor ki göğüslerim bebeğime yetmiyor süt, buzluktan çıkardım olanlardan onu veriyorum gün içinde ama nasıl arttırıcam bilmiyorum. 3 saatte bir emziriyorum aksatmadan suyu arttırdım rezeneyi arttırdım galactago damladan aldım komposto içiyorum, pekmez içiyorum daha ne yapayım bilemedim sanki hala azalıyor. Yumuşacık oldular normalde damla falan kullanmadan 3 saat sonunda taş gibi oluyorlardı şimdi damlayla birlikte 3. Saatte yumuşscıklar. Zaten Bebeğim erken doğdu en çok işine yarayacak şey anne sütü o da tükeniyor şimdi. Var mı önerebileceğiniz bir şey ya

Dereotu da sütun artmasıni sağlıyordu bir de onu dene istersen. tres yapma inşallah bol bol artar sutun

Kızlar üyelik iptali talebinde bulundum. Şmdiye kadar ki destekleriniz için teşekkür ederim sizinle sohbet etmek bilgi alıp vermek çok güzeldi. Doğum yapacaklara hayrlı doğumlar şimdiden. Doğum yapmış olanlara ise bebeklerimizle bi ömür sağlıklı mutlu oluruz inşallah. Hoşçakalın ❤

Bana lactamil iyi geldi. Ayrıca yumuşak olması süt yok anlamına gelmez benimkiler hep yumuşak

Ay üzüldüm yaaa ☹

Sakin ol canım. Emzirmeyi sıklaştırsan? Sağımdan kuvvetli çekiyolar çünkü.

Dereotu da sütun artmasıni sağlıyordu bir de onu dene istersen. tres yapma inşallah bol bol artar sutun
Deneyeyim bakalım inşallah işe yarar
Bana lactamil iyi geldi. Ayrıca yumuşak olması süt yok anlamına gelmez benimkiler hep yumuşak
Yumuşaklıktan kastım jöle gibiler fazla yumuşak. Bebeğime yetmiyor içtiği
Sakin ol canım. Emzirmeyi sıklaştırsan? Sağımdan kuvvetli çekiyolar çünkü.
3 saatte bir emziriyorum o zaman bile zor doluyo daha az zamanda emzirsem hiç gelmeyecek sütüm

Neden ki üyelik iptali
Sende sağlıkla büyüt bebeğini

Benim oğlan da öyle arada boğazıjda kalıyor
Küçük kalp krizi geçiriyorum
Dik tutup içimden dua ediyorum allahım nolur biöşey olmasın diye
Başka çözümüm yok
Benimki bence bana benziyor aceleci aceleci
Ben de su içerken bile elimden alacaklarmış gibi içiyorum
Sebebi yok
Evet belli geçen burda sana yazdım görmedin . İnşallah güzel emiyodur minnoş oğlun . Bizimki sancidan kıvranıyo damlalar da biseye yaramiyo
Emmesi.inişli çıkışlı
Ama benden kaynaklı bence
Çocuk masum
Sütümle boğuyorum ben de herkesi
Sütü dökmediğim damşatmadığım bi yer kalmadı evde
Çocuk da sürekli kıyafet değiştiriyor benim yüzümden
Pede rağmen sırılsıklam oluyoruz
Normal bence
Kıyagetyıkamaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…