Belki büyüdükleri için mi yoksa gaz damlasından mı hiç bilemedim işteBiz de gaz damlası veriyoruz ve aynı şeyi yaşadik bugün . Kakasını daha çok yapardı ama bugün 4 defa oldu sanirim. Bir de rengi sariydi fakat bugün hafif yeşil gibiydi . Korkmadim değil
Ya gaz çıkıyot ama kıvranmaya devam ediyorBenim çıkıyo gaz gayet ama yine sıkınıyo
Ben kullanıyorum soracağın birsey varsa canım.merve baby turco denedin mi ulasti mi eline
Hızlı emdikleri için öyle oluyor bence.Dimdik turuyorum resmen oturtur gibi emziriyorum yine de boğuluyo gibi oluyo delircem.
Biz damla kullanmıyoruz. Birkaç gündür aynı dediğin gibi sürekli ıkınıyor kıpkırmızı. Başlayınca da arka arkaya gaz çıkarıp kakasını yapıyorHıı kutladım öyle bi kutladım ki
Sözde annem pazartesi gidecekti salı tek kalacaktım çarşamba kayınvalidem gelecekti
Annem pazartesi akşam gitti tek kalmayayım uzun süre diye
Kayınvalidem hasta oldu
Ne doktora gidebildim ne yardımcı biri oldu yanımda
Tüm haftayı baş başa geçirdik ve sürekli ağlıyor
Yıkılmadım ama ayaktanda değilim
Şimdi size sorular hazırladım
Çocuğun kakası 3-4 sıklığına azaldı acaba verdiğim gaz damlasıyla alakası olabilir mi? (Relaktaz)
Bi de sürekli ıkınıyor çocuk yine gaz damlasıyla alakası olabilir mi?
Yoksa gazı olunca normal mi?
Sizde durumlar ne gaz konusunda
Biz bitmek tükenmek üzereyiz
Belki bi dönem böyle oluyorlardı o zamanBen kullanıyorum soracağın birsey varsa canım.
Hızlı emdikleri için öyle oluyor bence.
Biz damla kullanmıyoruz. Birkaç gündür aynı dediğin gibi sürekli ıkınıyor kıpkırmızı. Başlayınca da arka arkaya gaz çıkarıp kakasını yapıyor
Gece durmuyor. Bu ara gündüz de ıkınmalar başladı. Son durum bu
Kız emzik oldum diye ağlıyom burda ben bir aydır aloooğğ. E surekli emmek sürekli gazBelki büyüdükleri için mi yoksa gaz damlasından mı hiç bilemedim işte
Ya gaz çıkıyot ama kıvranmaya devam ediyor
Sonsuz gazı varmış gibi
Bi yandan da emme sıklığını iyice artırdı
Utanmasa yarım aaatte bi emecek
Bi kenardan sütün yetmiyor muhabbetleri dönmeue başladı
Ama çocuk çiş yapıyor ve yetiyor bence
Niye sık emiyor bilmiyorım da
Öyle deyince de o zaman beslemiyor diyorlar
Kendimi keseceğim
Bi de ben hiç çocuğa bakmak konusunda kendimi yeterli hissetmiyorum ya
Resmen çocukla tek kalmak istemiyorum hiç
Biri varlen de baktırmıyorum genelde ama yardım isteyebileceğim birinin olmasını bilmek daha sakij biri yapıyor beni
Tek kalacağımı bildiğim günler gerim gerim geriliyorum
E başta olması gerekmez miydi işte bu emzik halininKız emzik oldum diye ağlıyom burda ben bir aydır aloooğğ. E surekli emmek sürekli gazyeterli bez kirlemiyosa hiic duyma lafları. Ayrica ben de tekken çişe gidemiyom yemek yiyemiyom. bazen hic uyumuyo sürekli memede. Bi keresinde ev bile süpürdüm ama voov dedim. her gün her saat ayrı bi hali var. Biz ideal bir düzen beklentisine girmeyip bu dogaçlamaya günden güne alışıyoruz sadece. Gerilmeler de geçer.
Ya cene kuvvetlendikçe memeden zevk alıyolar. Bi de yavaş yavas doğduklarını anlamaya başladıkları için memeyo bırakmayarak bağı sürdürmeye çalışıyolar. Doğmuş olduklarına alışmaua başladıkça da normal sıklığa inecek. Ya milleti boşver. Sadece sen ve beben varmış gibi düşünE başta olması gerekmez miydi işte bu emzik halinin
Neden 25 gün sonra bu keskij dönüş
Ben de tuvalete gitmeyi geçtim yaklaşabilirsem mutlu oluyorum
Herkeslere küstüm ama yardım edeceğim diyen herkes sanki her yıl çocuk doğurıyormuşum gibi milyon bahane bulup kaçıştı resmen
Hele bi tanesi 3 hafta sonraya randevu verdi resmen
Ben o zaman 20 ocakta gelirim diye
Neden 20 ocak, niye haber verdi hiç bilmiyorum
Uyurken cikaramiyo kiBeslendikten sonra gaz cikarma olayi ne zaman bitecek
Şimdi bırakacam ben de kendi halineUyurken cikaramiyo kiyapacak bişe yok böyle yatırıyorum. Cikariyomu sizin bebeler?
Bizim de oyle ozellikle de gece kac kere yatiriyorum yerine sabaha kdr yatir kaldir tekrar uyutBu gaz sancilari giderek artıyor yaönceden sadece akşamları olurdu artık geceleri de başladık. Uyanıyor emzirip gazını çıkartıyorum üstten yatirinca ikinip ağlamaya başlıyor. Alttan çıksa bile bitmeyen bi gazimiz var. Eşim iki pispislayip al annesi deyip uyudu ona da çok pis kuruluyorum suan
Dün bizimki 24 saatte 1 saat uyuyabildiBu gaz sancilari giderek artıyor yaönceden sadece akşamları olurdu artık geceleri de başladık. Uyanıyor emzirip gazını çıkartıyorum üstten yatirinca ikinip ağlamaya başlıyor. Alttan çıksa bile bitmeyen bi gazimiz var. Eşim iki pispislayip al annesi deyip uyudu ona da çok pis kuruluyorum suan
Ben oglumun hic gazini cikarmamistim.Beslendikten sonra gaz cikarma olayi ne zaman bitecek
Bir suru cikariyoruz sonra yataga koyuyorum uyuyo ve sonra tekrar gelio tekrar cikarmaya calisioUyurken cikaramiyo kiyapacak bişe yok böyle yatırıyorum. Cikariyomu sizin bebeler?
Tehlikeli falan illa cikarin diyolar ya ondan sordumBen oglumun hic gazini cikarmamistim.
Emzirip koyardim yataga
Aynen canım bizim de öyle olmaya başladı şimdi emzirdim yatırdım ikinip mikirdaniyor yine ağlayana kadar almiuorum yataktan bi umut işteBizim de oyle ozellikle de gece kac kere yatiriyorum yerine sabaha kdr yatir kaldir tekrar uyut
Kıyamam ya bi de uyuyamadikca daha da sinirlenip huysuzlasiyorlarDün bizimki 24 saatte 1 saat uyuyabildi
O zaman cok bilincli olmamanın huzuru icerisindeydimBir suru cikariyoruz sonra yataga koyuyorum uyuyo ve sonra tekrar gelio tekrar cikarmaya calisio
Tehlikeli falan illa cikarin diyolar ya ondan sordum
Evet ya .. ilk defa esimle battaniyeye koyup salladikKıyamam ya bi de uyuyamadikca daha da sinirlenip huysuzlasiyorlar
Olsun ya işte birlikte vakit geçirmişinHıı kutladım öyle bi kutladım ki
Sözde annem pazartesi gidecekti salı tek kalacaktım çarşamba kayınvalidem gelecekti
Annem pazartesi akşam gitti tek kalmayayım uzun süre diye
Kayınvalidem hasta oldu
Ne doktora gidebildim ne yardımcı biri oldu yanımda
Tüm haftayı baş başa geçirdik ve sürekli ağlıyor
Yıkılmadım ama ayaktanda değilim
Şimdi size sorular hazırladım
Çocuğun kakası 3-4 sıklığına azaldı acaba verdiğim gaz damlasıyla alakası olabilir mi? (Relaktaz)
Bi de sürekli ıkınıyor çocuk yine gaz damlasıyla alakası olabilir mi?
Yoksa gazı olunca normal mi?
Sizde durumlar ne gaz konusunda
Biz bitmek tükenmek üzereyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?