2021 Aralık Anneleri

Biz de gaz damlası veriyoruz ve aynı şeyi yaşadik bugün . Kakasını daha çok yapardı ama bugün 4 defa oldu sanirim. Bir de rengi sariydi fakat bugün hafif yeşil gibiydi . Korkmadim değil
Belki büyüdükleri için mi yoksa gaz damlasından mı hiç bilemedim işte

Benim çıkıyo gaz gayet ama yine sıkınıyo
Ya gaz çıkıyot ama kıvranmaya devam ediyor
Sonsuz gazı varmış gibi
Bi yandan da emme sıklığını iyice artırdı
Utanmasa yarım aaatte bi emecek
Bi kenardan sütün yetmiyor muhabbetleri dönmeue başladı
Ama çocuk çiş yapıyor ve yetiyor bence
Niye sık emiyor bilmiyorım da
Öyle deyince de o zaman beslemiyor diyorlar
Kendimi keseceğim

Bi de ben hiç çocuğa bakmak konusunda kendimi yeterli hissetmiyorum ya
Resmen çocukla tek kalmak istemiyorum hiç
Biri varlen de baktırmıyorum genelde ama yardım isteyebileceğim birinin olmasını bilmek daha sakij biri yapıyor beni
Tek kalacağımı bildiğim günler gerim gerim geriliyorum

merve baby turco denedin mi ulasti mi eline
Ben kullanıyorum soracağın birsey varsa canım.

Dimdik turuyorum resmen oturtur gibi emziriyorum yine de boğuluyo gibi oluyo delircem.
Hızlı emdikleri için öyle oluyor bence.
Biz damla kullanmıyoruz. Birkaç gündür aynı dediğin gibi sürekli ıkınıyor kıpkırmızı. Başlayınca da arka arkaya gaz çıkarıp kakasını yapıyor
Gece durmuyor. Bu ara gündüz de ıkınmalar başladı. Son durum bu

Belki bi dönem böyle oluyorlardı o zaman
Günlerdir kafayı yiyeceğim noldu çocuğa diye

Kız emzik oldum diye ağlıyom burda ben bir aydır aloooğğ. E surekli emmek sürekli gaz yeterli bez kirlemiyosa hiic duyma lafları. Ayrica ben de tekken çişe gidemiyom yemek yiyemiyom. bazen hic uyumuyo sürekli memede. Bi keresinde ev bile süpürdüm ama voov dedim. her gün her saat ayrı bi hali var. Biz ideal bir düzen beklentisine girmeyip bu dogaçlamaya günden güne alışıyoruz sadece. Gerilmeler de geçer.

E başta olması gerekmez miydi işte bu emzik halinin
Neden 25 gün sonra bu keskij dönüş

Ben de tuvalete gitmeyi geçtim yaklaşabilirsem mutlu oluyorum
Herkeslere küstüm ama yardım edeceğim diyen herkes sanki her yıl çocuk doğurıyormuşum gibi milyon bahane bulup kaçıştı resmen
Hele bi tanesi 3 hafta sonraya randevu verdi resmen
Ben o zaman 20 ocakta gelirim diye
Neden 20 ocak, niye haber verdi hiç bilmiyorum

Ya cene kuvvetlendikçe memeden zevk alıyolar. Bi de yavaş yavas doğduklarını anlamaya başladıkları için memeyo bırakmayarak bağı sürdürmeye çalışıyolar. Doğmuş olduklarına alışmaua başladıkça da normal sıklığa inecek. Ya milleti boşver. Sadece sen ve beben varmış gibi düşün

Bu gaz sancilari giderek artıyor ya önceden sadece akşamları olurdu artık geceleri de başladık. Uyanıyor emzirip gazını çıkartıyorum üstten yatirinca ikinip ağlamaya başlıyor. Alttan çıksa bile bitmeyen bi gazimiz var. Eşim iki pispislayip al annesi deyip uyudu ona da çok pis kuruluyorum suan

Bizim de oyle ozellikle de gece kac kere yatiriyorum yerine sabaha kdr yatir kaldir tekrar uyut

Dün bizimki 24 saatte 1 saat uyuyabildi

Bir suru cikariyoruz sonra yataga koyuyorum uyuyo ve sonra tekrar gelio tekrar cikarmaya calisio

Tehlikeli falan illa cikarin diyolar ya ondan sordum
O zaman cok bilincli olmamanın huzuru icerisindeydim
Bebeğimde cok mutlu bir bebekti.
Kızıma dünyaları versen de surat 5 karış

Olsun ya işte birlikte vakit geçirmişin
Kimseye güvenmemek lazımmış
Gaz damlasında evet daha çok oluyor ıkınma ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…