2021 Aralık Anneleri

Eski kafa gelde anlat

Sancı geldikçe rahatlamak için emer
O yetmiyor diyenlere kürekle vur ağzına

Dün akşam ilk gezmemize çıktık valla çok iyi oldu sende çok canım ne olcak

Önce artıp sonra azalacak diyorsun yani
Sana inanmak istiyorum merve
Aksine gücüm yok
Olsun ya işte birlikte vakit geçirmişin
Kimseye güvenmemek lazımmış
Gaz damlasında evet daha çok oluyor ıkınma ya
Çarşambanın özelliği ayrı vakit geçirecek olmaktı ama birlikte değil
Neyse perşembe artık doktora gideceğz her şeyi sorarım
Gaza da bi şey der herhalde
Sancı geldikçe rahatlamak için emer
O yetmiyor diyenlere kürekle vur ağzına
Zaten çocuk kilo alıyor ama eşimle annesine göre doymuyor ya da süt beslemiyor
Kaynak da kendileri
Mama verelim diyorum ben de blöf olarak
Ona da yanaşmıyorlar
E ne yapacağız

İnşallah kolayca gecer bende çok üzülüyorum bu duruma benim bebegimde söylediğin seylerin hepsi bide artısı var alerji doktoruna mı gittin yoksa kendi doktoruna mı? bende bu hafta götürcem inşallah normale dönerler bian önce. Mukuslu kaka da test yaptırdım yazmıssın ya kendi isteginle mi yaptırdın doktor mu test istedi gizli kan testi ne oluyor hiç bilmiyorum napmam gerektiğini o yüzden soruyorum

Bana inan. Doymuyor diyenlere güvenme. Bak memeyi bırakmıyodu. O krizler ciddi azaldı.

Bana inan. Doymuyor diyenlere güvenme. Bak memeyi bırakmıyodu. O krizler ciddi azaldı.
Bencr doyuyor zaten çocuk
Kilo alıyor bezi ıslanıyor
Daha ne yapsın yani doyduğunu göstermek için?
Sık emmeye başladı diye ana oğul atağa kalktılar

Bi de bizimki hep süt fazla geldiğinden kısa kısa emiyordu
Hiç 15 dk emmemiştir yani
Kilo alırken filan sorun yoktu bunda şimdi sık emince kısa emdiği için doymuyor demeye başladılar
Ilk gittiğimiz doktor da 10 dkda çoktan doyuyordur merak etme demişti
Ama evdeki yeni gündemimiz doymuyor oldu şimdi

Büyüdükçe çekim hızları güçleniyor
Ne bekliyorlar 1 litre mi içecek her öğün
Kilo alımı güzelse hiç umursama moralini bozmasınlar

Memnun musunn canim bezden sizdirma falan oldu mu. Bedenleri nasil

Dinleme dinlemeee ac olsa sen anlarsııın.

Canım testi bir arkadaşım dedi gece hemen yakındaki hastaneye götürdük ilk olunca telaş yaptık. Kan var mı kakada diye enfeksiyon filan bakıldı. Biz alerji doktoruna gittik. Mukuslu kaka yeşil kaka olabilir sorun değil kan görmedikçe dedi. Ama yüzünde ve gerdanda isilik vardı bu benim için önemli dedi. Süt diyeti yapalım 1 ay artarsa bekleme gel yoksa 1 ay sonra diyeti açarız dedi. Bugün baktım gerganı artmış gibi özel mama da verdi ama kokusu çok kötü içmedi onu, emzirmeye çalışıyorum diyet yaparak. İnş çıkmaz sizde de. Çıksa da hemen geçer umarım

Beklentilerin düşecek en kötü işte

Bu sleepy bez ne illetmiş ya, 1 numara 3,5 kiloda bacaklarda iz yaptı 2 ye geçtim geceden beri 2. Üst değişimi bele kadar sırılsıklam. Hoş 1de yine taşıyordu. Nerden stok yaptım keşke deneme alsam şimdi başka beze geçerdim günlük 3 kez kıyafet değişiyorum doğdu doğalı, oğlan da kendini yırtıyor hiç sevmiyor değişmeyi. Gece komşu polisi arayacak diye korktum çocuğa bişey yapıyoz sanacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…