- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Eski kafa gelde anlatOhoo biz kac kez ciktik, allaha sukur bisey olmadi. Doktorumuz da istersen kar firtinasina uludaga gotur cocuklar soguktan hasta olmaz mikroptan hasta olur dedi. O yuzden avm ye ve kalabalik ortama girmeyi yasakladi. Ama sahil, park bahce serbest. Biz de bol bol cikiyoruz
O nasil kontrol ediliomus ya ultrason mu eli
Sancı geldikçe rahatlamak için emerBelki büyüdükleri için mi yoksa gaz damlasından mı hiç bilemedim işte
Ya gaz çıkıyot ama kıvranmaya devam ediyor
Sonsuz gazı varmış gibi
Bi yandan da emme sıklığını iyice artırdı
Utanmasa yarım aaatte bi emecek
Bi kenardan sütün yetmiyor muhabbetleri dönmeue başladı
Ama çocuk çiş yapıyor ve yetiyor bence
Niye sık emiyor bilmiyorım da
Öyle deyince de o zaman beslemiyor diyorlar
Kendimi keseceğim
Bi de ben hiç çocuğa bakmak konusunda kendimi yeterli hissetmiyorum ya
Resmen çocukla tek kalmak istemiyorum hiç
Biri varlen de baktırmıyorum genelde ama yardım isteyebileceğim birinin olmasını bilmek daha sakij biri yapıyor beni
Tek kalacağımı bildiğim günler gerim gerim geriliyorum
Uzun bi süre 6 ay rahat devamBeslendikten sonra gaz cikarma olayi ne zaman bitecek
Dün akşam ilk gezmemize çıktık valla çok iyi oldu sende çok canım ne olcakKızlarrr Hava burda çok güzel evim merkezde sahil kenarının yanı başında bebeği arabasına koyup bir kahve alıp biraz yürümek istiyorum normalde bebek yokken de hiç evden çıkmayan biriydim ama bugün çok çıkasım var bişey olur diyede korkuyorum siz çıkıyor musunuz ben sadece arabaya bindirip 1 defa alışveriş merkezine kayınvalideme ve eşimin iş yerine gittim ama onda da arabada klima açtım şimdi çıksam hasta olur mu diye korkuyorum hava 21 derece astronot tulumu da var
Önce artıp sonra azalacak diyorsun yaniYa cene kuvvetlendikçe memeden zevk alıyolar. Bi de yavaş yavas doğduklarını anlamaya başladıkları için memeyo bırakmayarak bağı sürdürmeye çalışıyolar. Doğmuş olduklarına alışmaua başladıkça da normal sıklığa inecek. Ya milleti boşver. Sadece sen ve beben varmış gibi düşün
Çarşambanın özelliği ayrı vakit geçirecek olmaktı ama birlikte değilOlsun ya işte birlikte vakit geçirmişin
Kimseye güvenmemek lazımmış
Gaz damlasında evet daha çok oluyor ıkınma ya
Zaten çocuk kilo alıyor ama eşimle annesine göre doymuyor ya da süt beslemiyorSancı geldikçe rahatlamak için emer
O yetmiyor diyenlere kürekle vur ağzına
İnşallah kolayca gecer bende çok üzülüyorum bu duruma benim bebegimde söylediğin seylerin hepsi bide artısı var alerji doktoruna mı gittin yoksa kendi doktoruna mı? bende bu hafta götürcem inşallah normale dönerler bian önce. Mukuslu kaka da test yaptırdım yazmıssın ya kendi isteginle mi yaptırdın doktor mu test istedi gizli kan testi ne oluyor hiç bilmiyorum napmam gerektiğini o yüzden soruyorumKızlar alerji için doktordan geldim şimdi. Size fikir olsun diye yazıyorum dediklerini. Mukuslu ya da yeşil kaka bu kadar küçük bebekte kriter değil dedi, anne sütü alan bebekler ek gıdaya kadar bile öyle yapabilirmiş. Kakada kan ve isilik egzama vs deri kızarıklığına bakarım dedi. Bizde hafif isilik yüz ve göğüste vardı. 1 ay süt yoğurt peynir tüketmeyeceğim, özel mama verdi lazım olunca ondan içecek( kokusu tadı çok kötü umarım alır) Mustela atopik cilt kremi önerdi, kuru olmicakmış cildi, duş sonrası süreceğim. Odası sıcak olmasın yünlü giydirme dedi. İnş zamanla bağırsakları alışırsa diyeti açacak. Bebek kötü olursa 1ayı bekleme gel dedi. Takipte olacağız. Dualarınızı bekliyorum inş bunla geçer gider 1 aya.
Bana inan. Doymuyor diyenlere güvenme. Bak memeyi bırakmıyodu. O krizler ciddi azaldı.Önce artıp sonra azalacak diyorsun yani
Sana inanmak istiyorum merve
Aksine gücüm yok
Çarşambanın özelliği ayrı vakit geçirecek olmaktı ama birlikte değil
Neyse perşembe artık doktora gideceğz her şeyi sorarım
Gaza da bi şey der herhalde
Zaten çocuk kilo alıyor ama eşimle annesine göre doymuyor ya da süt beslemiyor
Kaynak da kendileri
Mama verelim diyorum ben de blöf olarak
Ona da yanaşmıyorlar
E ne yapacağız
Bencr doyuyor zaten çocukBana inan. Doymuyor diyenlere güvenme. Bak memeyi bırakmıyodu. O krizler ciddi azaldı.
Ay bu arada 40ın dolmuşBana inan. Doymuyor diyenlere güvenme. Bak memeyi bırakmıyodu. O krizler ciddi azaldı.
Büyüdükçe çekim hızları güçleniyorBencr doyuyor zaten çocuk
Kilo alıyor bezi ıslanıyor
Daha ne yapsın yani doyduğunu göstermek için?
Sık emmeye başladı diye ana oğul atağa kalktılar
Bi de bizimki hep süt fazla geldiğinden kısa kısa emiyordu
Hiç 15 dk emmemiştir yani
Kilo alırken filan sorun yoktu bunda şimdi sık emince kısa emdiği için doymuyor demeye başladılar
Ilk gittiğimiz doktor da 10 dkda çoktan doyuyordur merak etme demişti
Ama evdeki yeni gündemimiz doymuyor oldu şimdi
Memnun musunn canim bezden sizdirma falan oldu mu. Bedenleri nasilBen kullanıyorum soracağın birsey varsa canım.
Hızlı emdikleri için öyle oluyor bence.
Biz damla kullanmıyoruz. Birkaç gündür aynı dediğin gibi sürekli ıkınıyor kıpkırmızı. Başlayınca da arka arkaya gaz çıkarıp kakasını yapıyor
Gece durmuyor. Bu ara gündüz de ıkınmalar başladı. Son durum bu
Ay ne bileyimBüyüdükçe çekim hızları güçleniyor
Ne bekliyorlar 1 litre mi içecek her öğün
Kilo alımı güzelse hiç umursama moralini bozmasınlar
Bnmkine süre tutuyorum bazen 10dk 8dk max15 dk kilo alımına çok iyiAy ne bileyim
Lık lıj lık sürekli saatlerce içsin istiyorlar ruh hastaları
Dinleme dinlemeee ac olsa sen anlarsııın.Bencr doyuyor zaten çocuk
Kilo alıyor bezi ıslanıyor
Daha ne yapsın yani doyduğunu göstermek için?
Sık emmeye başladı diye ana oğul atağa kalktılar
Bi de bizimki hep süt fazla geldiğinden kısa kısa emiyordu
Hiç 15 dk emmemiştir yani
Kilo alırken filan sorun yoktu bunda şimdi sık emince kısa emdiği için doymuyor demeye başladılar
Ilk gittiğimiz doktor da 10 dkda çoktan doyuyordur merak etme demişti
Ama evdeki yeni gündemimiz doymuyor oldu şimdi
Doyuyordur yaa benimki de 10 dk ancak emiyor bazen daha da kısaAy ne bileyim
Lık lıj lık sürekli saatlerce içsin istiyorlar ruh hastaları
İfşa derdim olmasaydı keşke de şu yorumları okutabilseydimDoyuyordur yaa benimki de 10 dk ancak emiyor bazen daha da kısa
Canım testi bir arkadaşım dedi gece hemen yakındaki hastaneye götürdük ilk olunca telaş yaptık. Kan var mı kakada diye enfeksiyon filan bakıldı. Biz alerji doktoruna gittik. Mukuslu kaka yeşil kaka olabilir sorun değil kan görmedikçe dedi. Ama yüzünde ve gerdanda isilik vardı bu benim için önemli dedi. Süt diyeti yapalım 1 ay artarsa bekleme gel yoksa 1 ay sonra diyeti açarız dedi. Bugün baktım gerganı artmış gibiİnşallah kolayca gecer bende çok üzülüyorum bu duruma benim bebegimde söylediğin seylerin hepsi bide artısı var alerji doktoruna mı gittin yoksa kendi doktoruna mı? bende bu hafta götürcem inşallah normale dönerler bian önce. Mukuslu kaka da test yaptırdım yazmıssın ya kendi isteginle mi yaptırdın doktor mu test istedi gizli kan testi ne oluyor hiç bilmiyorum napmam gerektiğini o yüzden soruyorum
Beklentilerin düşecek en kötü işteBugün küçük bey 40 günlük oldu. O meşhur kırkına girince rahatlarsın, kırkı çıksın da şöyle olur böyle olur dedikleri 40 güne geldik. Bakalım ne olacakbence hiçbir şey değişmeyecek de neyse evrene pozitif mesajlarımı yollayayım belki tutar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?