- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
İnşallah canım. Düzelme olmazsa yatış veririz dedi. Normalde direkt yatırıyoruz yenidogan grubu hastaları ama önce evde ilac deneyelim olmazsa yatıralım dedi.Manuelle 90 sagmissin bence gayet iyi canim Bebeğin huzurluysa doyuyordur mama verip denedin mi Kilo alımı nasıl
Ben denedim içmiyor mama genel durumu da rahat bizimkinin kilo alimi da var ama ne kadar yeterli onu bilemiyorum gel gor ki goguslerimi görsen sifir süt sanırsın o derece yumuşak
Bence süt yok diye evrene olumsuz mesaj vermeyelim hormonlar etkilenmesin :)
Yaa geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar yavrum benim
Bizim sabah 8 bucuga kdr surdu hic uyumadik dun gece suan da nobetteyim ayagimda salliyom ama pek sevmiyor hanfendiBizim bu saatler ağlama kriziyle geçiyor akşam 9da başlayıp 12-1 e kadar devamne emiyor ne susuyor
Gogus uclarin nasil? Renk olarak?Ben hicbirsey kullanmıyorum ama 4-5 günde bir mastit oluyorum. Mahvoldum dün akşam kan ter içinde kaldım. Titreme, üşüme, ateş, sonrasında ter, vücut ağrısıDoğumdan beri 3 defa oldu. Hamileyken de olmuştu birkac kez. Nasıl önünü alacağım bilmiyorum. Sık emiyor aslında ama çok uzun süre emmiyor. Tıkanana kadar anlamıyorum da bi anda sertlesiyor
Çok geçmiş olsun canım ya nedir bu memeden çektiğinİnşallah canım. Düzelme olmazsa yatış veririz dedi. Normalde direkt yatırıyoruz yenidogan grubu hastaları ama önce evde ilac deneyelim olmazsa yatıralım dedi.
Kizlar normalde bebegim 3 4 kez kaka yapardi 2 gun olacak hic yaomadi ve normalde hic gaz cikaramazdi alttan cikarmaya basladi ama cok asiri gazi var dun gece sabah 8 bucuga kdr kucakta falan sakinlesmeye calistim gunduz bir tik iyidi ama aksamdan beri yine ayni hic rahat degil. Gaz bu haftada cokmu artiyor acaba 6. Haftadayiz bir de kaka yapmaması normalmi yarin 2gun oluyor
Bu donemlerde Kaka için sık ya da uzun aralıklı olması normalmiş. Gaz için de biz de 6 haftaligiz sanki iki gündür pik yaptı. Şu an çok mutluyum ama, küçük bey yanımda uykusunda sürekli pirtliyo. Aman allahim öyle bir mutluluk ki bütün bebeler yapsın yaaKizlar normalde bebegim 3 4 kez kaka yapardi 2 gun olacak hic yaomadi ve normalde hic gaz cikaramazdi alttan cikarmaya basladi ama cok asiri gazi var dun gece sabah 8 bucuga kdr kucakta falan sakinlesmeye calistim gunduz bir tik iyidi ama aksamdan beri yine ayni hic rahat degil. Gaz bu haftada cokmu artiyor acaba 6. Haftadayiz bir de kaka yapmaması normalmi yarin 2gun oluyor
Benimkide gunde 1 kere yapiyor. Ondada kafasina kadar cikiyor.Kizlar normalde bebegim 3 4 kez kaka yapardi 2 gun olacak hic yaomadi ve normalde hic gaz cikaramazdi alttan cikarmaya basladi ama cok asiri gazi var dun gece sabah 8 bucuga kdr kucakta falan sakinlesmeye calistim gunduz bir tik iyidi ama aksamdan beri yine ayni hic rahat degil. Gaz bu haftada cokmu artiyor acaba 6. Haftadayiz bir de kaka yapmaması normalmi yarin 2gun oluyor
Tamamlayici saglik sigortasinda yapiliyor bebege tek ama acibadem den teklif aldik biz 1300 tl icinde 10muayene ve rontgen tahlil vs. varBen hala yaptiramadim. Tahlilleri karşılıyor ultrasondan emin değilim. Bebeğe tek yapmıyorlar ıkimize 3800 fiyat çıktı Allianz Sigorta.
Bizim saati ve ne zaman bitecek belli olmuyor, o kadar yorgunum ki az önce uyanmış duymadım eşim kaldırdıBizim bu saatler ağlama kriziyle geçiyor akşam 9da başlayıp 12-1 e kadar devamne emiyor ne susuyor
Hangi şehir cnm?Tamamlayici saglik sigortasinda yapiliyor bebege tek ama acibadem den teklif aldik biz 1300 tl icinde 10muayene ve rontgen tahlil vs. var
Dün dr sordum 3 gün normalmişKizlar normalde bebegim 3 4 kez kaka yapardi 2 gun olacak hic yaomadi ve normalde hic gaz cikaramazdi alttan cikarmaya basladi ama cok asiri gazi var dun gece sabah 8 bucuga kdr kucakta falan sakinlesmeye calistim gunduz bir tik iyidi ama aksamdan beri yine ayni hic rahat degil. Gaz bu haftada cokmu artiyor acaba 6. Haftadayiz bir de kaka yapmaması normalmi yarin 2gun oluyor
Cok az sagsan 10 cc mesela bakarsin alirsa sonra sagarsinBen hiç sağmaya cesaret edemedim zaten oğlana yetişmiyor bir de sağarsam içmezse onu hepten ortada kalırım
Ilk 16 gunde 530 gr aldi kilo alimi iyi cok sukur, goguslerim cok yumusakti dun geceye kadar uyandim cok sertti dolu doluydu ya belliydiManuelle 90 sagmissin bence gayet iyi canim Bebeğin huzurluysa doyuyordur mama verip denedin mi Kilo alımı nasıl
Ben denedim içmiyor mama genel durumu da rahat bizimkinin kilo alimi da var ama ne kadar yeterli onu bilemiyorum gel gor ki goguslerimi görsen sifir süt sanırsın o derece yumuşak
Bence süt yok diye evrene olumsuz mesaj vermeyelim hormonlar etkilenmesin :)
Ben bunu ilk cocugumda kullanmistim banada baya fayda etmişti tadıda guzel bestlak damlada öneririmKizlarrrr bilenler vardir ama bilmeyenler icin biz sut icin bu caydan aldik e bebekte satiliyor kalmamis eczaneden 60 liraya aldik dun 300 ml yaptim ictim ve uyudum gece gogsum tas gibi olmustu masallahbebem nasil emdi cok sevindim sizede yazayim dedim galactago neo damla kullaniyorum ondan daha etkili bu
Benimki de öyle boğazını temizler gibi yapıyor meselakızlar günaydın 15gündür felan bebeğim garip sesler çıkarıyor ıkınıyor gibi ama çok kaba sesler yaşayan var mı nedendir ?
Benim bebeğimde yapıyor çok komik oluyorkızlar günaydın 15gündür felan bebeğim garip sesler çıkarıyor ıkınıyor gibi ama çok kaba sesler yaşayan var mı nedendir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?