- 20 Haziran 2019
- 583
- 833
- 103
Bende ebebekten Moms tea olandan almıştım bide malt içecegi onları içiyorum malt içecegi daha etkili geldi bana damla falan kullanmıyorumKizlarrrr bilenler vardir ama bilmeyenler icin biz sut icin bu caydan aldik e bebekte satiliyor kalmamis eczaneden 60 liraya aldik dun 300 ml yaptim ictim ve uyudum gece gogsum tas gibi olmustu masallahbebem nasil emdi cok sevindim sizede yazayim dedim galactago neo damla kullaniyorum ondan daha etkili bu
Bugun yapar insallah biogaia dun aksam basladik belki faydasi olurDün dr sordum 3 gün normalmiş
Ayyyy benim de son iki yaptigi sirtina yaomisti bezmi kucuk dedim anlamadm suluydu ondan belki:sBenimkide gunde 1 kere yapiyor. Ondada kafasina kadar cikiyor.
Malt yerine solgarın bira mayası hapı var b12li hem kilo yapmıyor. Biraz pahalı ama içinde baya hap var. Günde 6 taneye kadar içiliyorBende ebebekten Moms tea olandan almıştım bide malt içecegi onları içiyorum malt içecegi daha etkili geldi bana damla falan kullanmıyorum
İnşallah bize hametan verdi dün poposuna baktı sür rahatlatır dedi kaka yaparken çıkış yerine sürülecekBugun yapar insallah biogaia dun aksam basladik belki faydasi olur
Oylemi pisik kremi dmiİnşallah bize hametan verdi dün poposuna baktı sür rahatlatır dedi kaka yaparken çıkış yerine sürülecek
Biz de tamamlayıcı sorduk Allianz. Tek yapılmıyor dediler. Bebeğe 2000 verdi. 1300 çok iyiymiş.Tamamlayici saglik sigortasinda yapiliyor bebege tek ama acibadem den teklif aldik biz 1300 tl icinde 10muayene ve rontgen tahlil vs. var
Özellikle sabah 5 ten sonra başlıyor. Ben önce gaz sandım ama memeye gelince kesiyor. Ağlamıyor ama sürekli bu seslerkızlar günaydın 15gündür felan bebeğim garip sesler çıkarıyor ıkınıyor gibi ama çok kaba sesler yaşayan var mı nedendir ?
Atak haftasında olabilir bizim de öyleydi sonra ağlarken emmiyordu değişik değişik huyları varValla bu atak mı nedir 3 gündür uyumadım yemedim meme artık kopacak çek çek delirdi çocuk. Hep böyleydi ama arada bi mola verirdi. Dünden beri molasız çıldırdı. Ben 41. Hafta doğurduğumdan atak haftası erken gelebilir dediler. Bana bi atak gelecek bayılıcam da hayırlısı
Ben de reflu yatağında emziriyorum. Kendim de uyuyorum biraz olsun. Memeden kopunca ağlıyorBen memeyi ağzına sokuyorum öyle uyuyabiliyorum. Bırakmıyo hiç ☹
Hametan mavi kapaklı poposuna baktı pişik oluyor dedim bunu dedi sür kaka çıkışı da rahat olur ağrıtmaz dediOylemi pisik kremi dmi
Bundan bende kullanıyorum arada. Güzel süt yapıyor. İçinde rezene de var.Kizlarrrr bilenler vardir ama bilmeyenler icin biz sut icin bu caydan aldik e bebekte satiliyor kalmamis eczaneden 60 liraya aldik dun 300 ml yaptim ictim ve uyudum gece gogsum tas gibi olmustu masallahbebem nasil emdi cok sevindim sizede yazayim dedim galactago neo damla kullaniyorum ondan daha etkili bu
Ben de minik mi yastıga yatırıyorum komple belden üstünü yastığın baş kısmina da kolumu koyuyorum alttan.Ben de reflu yatağında emziriyorum. Kendim de uyuyorum biraz olsun. Memeden kopunca ağlıyor
Bu sırada bacaklarım her yerim uyuşuyor tabi ki. Allah kolaylık versin hepimizeBen de minik mi yastıga yatırıyorum komple belden üstünü yastığın baş kısmina da kolumu koyuyorum alttan.
Bugun bende oyleydim.Ben memeyi ağzına sokuyorum öyle uyuyabiliyorum. Bırakmıyo hiç ☹
Kizlar ben cok giremiyorum bebis baya dayak yemis gibiyapiyor benibir ara konusuluyordu ama bulamadim ozel saglik sigortasi veya tamamlayici sigorta ultrason tahlil vs. Karsiliyor mu acaba ve yaptiranlar ne kadara yaptirdiniz sadece bebis icin mi yaptirmak mantikli ve hangi sigorta iyi sizce
Bizim anadolu hayat tamamlayici sigorta bebişin bin lira esimin bin benim dogum teminatli (yani dogumda para odemedik) 3 bin...toplam 5 bin verdik dogum teminatsz olsa banada daha az cikardi sectiginiz hastane gruplarina gore degisiyor bazi hastaneler daha pahali...bu arada vergiden gosterip bi kismini alabiliyorsunuz aklinizda olsun gecen yil bizim esimle benim toplam 3.300du 600u geri aldik...Biz de tamamlayıcı sorduk Allianz. Tek yapılmıyor dediler. Bebeğe 2000 verdi. 1300 çok iyiymiş.
Aynen yemin ederim.Bugun bende oyleydim.
Hatta bi ara agzindan birakmis yatak süt olmus hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?