2021 Aralık Anneleri

Bende ebebekten Moms tea olandan almıştım bide malt içecegi onları içiyorum malt içecegi daha etkili geldi bana damla falan kullanmıyorum

Bende ebebekten Moms tea olandan almıştım bide malt içecegi onları içiyorum malt içecegi daha etkili geldi bana damla falan kullanmıyorum
Malt yerine solgarın bira mayası hapı var b12li hem kilo yapmıyor. Biraz pahalı ama içinde baya hap var. Günde 6 taneye kadar içiliyor

Valla bu atak mı nedir 3 gündür uyumadım yemedim meme artık kopacak çek çek delirdi çocuk. Hep böyleydi ama arada bi mola verirdi. Dünden beri molasız çıldırdı. Ben 41. Hafta doğurduğumdan atak haftası erken gelebilir dediler. Bana bi atak gelecek bayılıcam da hayırlısı

kızlar günaydın 15gündür felan bebeğim garip sesler çıkarıyor ıkınıyor gibi ama çok kaba sesler yaşayan var mı nedendir ?
Özellikle sabah 5 ten sonra başlıyor. Ben önce gaz sandım ama memeye gelince kesiyor. Ağlamıyor ama sürekli bu sesler

Atak haftasında olabilir bizim de öyleydi sonra ağlarken emmiyordu değişik değişik huyları var

Bundan bende kullanıyorum arada. Güzel süt yapıyor. İçinde rezene de var.

Biz de tamamlayıcı sorduk Allianz. Tek yapılmıyor dediler. Bebeğe 2000 verdi. 1300 çok iyiymiş.
Bizim anadolu hayat tamamlayici sigorta bebişin bin lira esimin bin benim dogum teminatli (yani dogumda para odemedik) 3 bin...toplam 5 bin verdik dogum teminatsz olsa banada daha az cikardi sectiginiz hastane gruplarina gore degisiyor bazi hastaneler daha pahali...bu arada vergiden gosterip bi kismini alabiliyorsunuz aklinizda olsun gecen yil bizim esimle benim toplam 3.300du 600u geri aldik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…