2021 Aralık Anneleri

Haha bizimki de gaz cikarmayi ogrendi popisten ama surekli varkaka yaomaya calisiyor gibi ama yapamiyor sanki bilmiyom daha yapmadi bakalm
Heh aynen bizimki de öyle, gazını çıkarıyor ama yine sancısı var. Kaka yapamadığı için diye düşünüyorum ben de. Bugün de yapmazsa Dr a sorucam ne diycek bakalım

Heh aynen bizimki de öyle, gazını çıkarıyor ama yine sancısı var. Kaka yapamadığı için diye düşünüyorum ben de. Bugün de yapmazsa Dr a sorucam ne diycek bakalım
Ben de yyarin sormam lazim bir doktorumuz da yok saglik ocagina sorayim sen de haber et olurmu

Düzensiz 3 kere. Ne verdi canım? Bana hortumlulardan al dedi marka filan söylemedi.
Bize xlear vermis damla olarak burnuna sen otri bebe diyince ben damlayi soyluyosun sandim basta onu vermisti bizede galiba sen aspratorden bahsedyosun çok pardon

Kızlar biz 1. Ay aşımızı olduk hemşirenin eli ağırdı sanırım çok ağladı korkuttular çocuğu. Doktordan da memnun kalmadım, girer girmez soyup iğneyi sapladılar yavrum ağlamaktan morardı çok korktu, sakinleştireyim giydireyim derken hiçbir sorumu soramadım sünneti ben de erken istiyırdum ama çocuk cerrahı ben 1 yaştan önce yapmıyorum, organlar tam gelişmeden, sıkıntı olursa bazı şeylerin telafisi olmaz o yüzden bekleyin dedi

Biz bu cumartesi sunnet oluyoruz
Bizede enfeksiyon açısından erken olmasi daha iyi dediler.. bizim pipi bitik zaten mecbur olucaz

Emzirme anında cok terliyor bebegim sizlerde de oluyor mu sureklide siliyorum ama su icinde kaliyor
Bebeğimize ne almalıyız konusunda mesajlarını okumuştum. Bebeğinin kilo alımı düşüktü değil mi? Dil- dudak bağı olabilir bebeğinde. Bu durumda çok efor harcadıkları için verimli ememiyor, üstelik çok kalori harcıyor. Terliyor deyince aklıma o geldi. Bi kontrol ettir istersen.

Kizlar 1 saat once korku dolu anlar yasadım..Ben tecrubeme ederek sizede soyliyim.. Bebeginizin gazi ciksa dahi hemen yatirmayin..benimkinin gazi cikti bezini degistirmek icin sirt ustu yatirmistim degistirdim altini giydirdim veeee bi anda fokur fokur kusmaya basladi ve morardi aninda.. elim ayagim birbirine girdi hemen yuzustu cevirip sirtina vurmaya basladim yetmedi omzuma aldim ama nafile bi sure nefes alamadi..omzumda gaz cikardi tekrardan nefes aldi..cok kotu oldum canimdan can gitti ☹☹
Hemen yatirmamak lazim biliyordum biraz bekleyip yatirmistim ama yinede kustu..
Bu arada şuana kadar kusmuşluğu 3 defa anca.

Suan bebegimin kilo alimi iyi ben degilim galiba o kisi, dil dudak bagi hem terleten hem kilo aldirmayan bise mi

Cok gecmis olsun ya wc ye giderken korkuyrm tekken evde:s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…