- 12 Şubat 2021
- 717
- 1.328
- 63
- 30
İnşallah geçsin hemen gördükçe içim gidiyoBen ağlıyordum eşime yaptırıyordum
Ama çok hızlı geçiyor iyi ki aradan çıkarmışız diyeceksin
Biraz huysuzluk oluyor zaten huysuzlarsorun yok
Bn aşı olduğu gün duş aldırmadım alabilir dedi ama yapmadım
Sağolun kızlar geldik şimdi inş çok ağlamazBiz de dün yaptırdık beklediğim yıkım yaşanmadı azıcık ağladı uyudu hemen
Doğru demiş bence de toparlama sürecine ihtiyacı vardı sizin bebişin.Sunnet icin bizim cocuk doktoru 5-6.ayi bekleyin dedi yayogun bakimda kaldigi icin kendini tamamen toparlasin Allah bile dertleri tek tek gonderiyor bu cocugun asilari var her ay bi de sunnet eklemeyin yormayin falan dedi. Biraz uzuldum oyle deyince cunku ben hemen yaptirmak istiyodum
Kiz gaz damlasi oGalagtaco al ya cidden çok iyi.
Benim bebe baya rahat cok sukur ya, duzeni oturdu yani bayadir o acidan skinti yok ama iste doktor can damarimdam vurduBence haklı ya. Ilk günler olsaydı tamam da. Çocuk zaten dünyaya alışmaya çalışıyo uykusu muykusu düzen oturtmaya çalışıyo.
Peki 5.aya ertelemenin sebebi var miydi? Yani neden 5-6 acabaDoğru demiş bence de toparlama sürecine ihtiyacı vardı sizin bebişin.
Ben de direkt ilk hafta yaptıracaktım aslında memeler başıma iş açmasaydı
3.hafta da yaptıramasaydık senin gibi 5. Aya falan erteleyecektim
Bende alicam cnm benim bi memeden anca 60 cc cikiyor oda uzun sure emmezse biriken sut.. digerinden 5cc anca cikar yok gibi..Ben hepsiburada dan almıştım. Duzenli kullanımda gerçekten baya artıyor.
Aşıları falan bitmiş oluyor bir de 6.aya kadar yaptırılmazsa bir daha 6 yaşa kadar önerilmiyor sanırımPeki 5.aya ertelemenin sebebi var miydi? Yani neden 5-6 acabadaha cok hareketlenmis olmasindan korkuyorhm
Amin cnm tesekkur ederim sende saglikla kucagina al insallahSağlıkla büyütün insallah
Bence hareketlenme den yaptırmak daha mantıklı. Hep duyuyorum çabuk iyilesiyorlar. Ben 3.ayda yaptırıcam. Doktor üç aylık olunca iyi bir doktor onericem demistiBenim bebe baya rahat cok sukur ya, duzeni oturdu yani bayadir o acidan skinti yok ama iste doktor can damarimdam vurdu
Peki 5.aya ertelemenin sebebi var miydi? Yani neden 5-6 acabadaha cok hareketlenmis olmasindan korkuyorhm
Eczanede bulamadik cnm depolarda bile.yok malesef .. ebebege hic bakmadim bakayim.hemenE bebek bile satıyor bn eczneddn aldım sağlam kazıklandım
Nette var hmn siparişi verEczanede bulamadik cnm depolarda bile.yok malesef .. ebebege hic bakmadim bakayim.hemen
İyi de vicol gaz damlasıHaayıır senin kafa gitmiş.Eki Görüntüle 2987647
Valla kabız yapar mı bilmiyorum ama çok güzel pıtır pıtır traktör sesi gibi gaz çıkarıyorBio gaia 2 gundur veriyorum
MaşallahBenim bebe baya rahat cok sukur ya, duzeni oturdu yani bayadir o acidan skinti yok ama iste doktor can damarimdam vurdu
Peki 5.aya ertelemenin sebebi var miydi? Yani neden 5-6 acabadaha cok hareketlenmis olmasindan korkuyorhm
Öf tamam benim kafam gitmiş kabul.İyi de vicol gaz damlası
Bu süt arttirici biliyorum
Bunlar hep sevişememektenÖf tamam benim kafam gitmiş kabul.
Haha bizimki de gaz cikarmayi ogrendi popisten ama surekli varValla kabız yapar mı bilmiyorum ama çok güzel pıtır pıtır traktör sesi gibi gaz çıkarıyor
YesBunlar hep sevişememekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?