2021 Aralık Anneleri

Doğru demiş bence de toparlama sürecine ihtiyacı vardı sizin bebişin.
Ben de direkt ilk hafta yaptıracaktım aslında memeler başıma iş açmasaydı
3.hafta da yaptıramasaydık senin gibi 5. Aya falan erteleyecektim

Bence haklı ya. Ilk günler olsaydı tamam da. Çocuk zaten dünyaya alışmaya çalışıyo uykusu muykusu düzen oturtmaya çalışıyo.
Benim bebe baya rahat cok sukur ya, duzeni oturdu yani bayadir o acidan skinti yok ama iste doktor can damarimdam vurdu
Peki 5.aya ertelemenin sebebi var miydi? Yani neden 5-6 acaba daha cok hareketlenmis olmasindan korkuyorhm

Benim bebe baya rahat cok sukur ya, duzeni oturdu yani bayadir o acidan skinti yok ama iste doktor can damarimdam vurdu

Peki 5.aya ertelemenin sebebi var miydi? Yani neden 5-6 acaba daha cok hareketlenmis olmasindan korkuyorhm
Bence hareketlenme den yaptırmak daha mantıklı. Hep duyuyorum çabuk iyilesiyorlar. Ben 3.ayda yaptırıcam. Doktor üç aylık olunca iyi bir doktor onericem demisti

Ben de çocuk doktoruna sordum sünnet işini, hareketlenmeden yaptırmak istiyorum ama siz ne önerirsiniz dedim. 3 aylık olunca yaptırabilirsin ama en az 2.5 aylık olmasını bekle dedi

Maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…