4250Masallah 5 kilo olmuskacti ki 1aylk
Masallah 2 haftada iyi beslemissin anasi
Ben yorum yapmak istemiyordum ama dayanamadım bizim doktorumuz 9.ayda öneriyor daha erken olursa ilerde tekrarı gerekebilir bazen dedi bizde üstlemedik nedenini irdelemedim yaniSunnet icin bizim cocuk doktoru 5-6.ayi bekleyin dedi yayogun bakimda kaldigi icin kendini tamamen toparlasin Allah bile dertleri tek tek gonderiyor bu cocugun asilari var her ay bi de sunnet eklemeyin yormayin falan dedi. Biraz uzuldum oyle deyince cunku ben hemen yaptirmak istiyodum
Bizimki de öyleEmzirme anında cok terliyor bebegim sizlerde de oluyor mu sureklide siliyorum ama su icinde kaliyor
Bizimki de 3. Aydan sonra öneriyor sünnetiSunnet icin bizim cocuk doktoru 5-6.ayi bekleyin dedi yayogun bakimda kaldigi icin kendini tamamen toparlasin Allah bile dertleri tek tek gonderiyor bu cocugun asilari var her ay bi de sunnet eklemeyin yormayin falan dedi. Biraz uzuldum oyle deyince cunku ben hemen yaptirmak istiyodum
Çikolataya demiştim sanırım gaz yapıyor diyeBizimki de öyle
Kel adamlar gibi kafası ter içinde kalıyor
Çok gülesim geliyor benim
Bugün biz sonunda 1 ay kontrolüne gittik
Sağ olsun oğlum doktorda gaz sancısı krizine girdiği için tarif etmek zorunda kalmadım ne yaşadığımızı
Doktor aşırı kolik bi bebek fitille burda biraz rahatladığını göreyim sonra mommys bliss gripe water night var onu kullanın dedi
İnternette bile zar zor bulduk aldık hemen
İnşallah hemen gelir de rahatlar çocuk ni an önce
Sürekli homurdanıyor uyurken bile
Bana da akdeniz diyeti yap çikolata ve fındık da yeme onlar da gaz yapıyor çok bilinmiyor dedi
Onun dışında kilosu boyu gayet normal çok şükür
Şişko olma yolunda gidiyoruz sanırım 3 numara beze geçtik
Gaz krizi yüzünden başka hiçbi şey de soramadım
Susana kadar o 1 saatte 2 yıllık yaşlandım
Bi daha gelecek ay çağırdı kalça çıkığı bakacağız dedi
3. Ayda da özel aşılar hakkında bilgilendireceğim dedi
Karıştırmış olabilirim evet. Terletir mi bilmiyorum ama faZla mı efor sarfediyor acaba dedinmSuan bebegimin kilo alimi iyi ben degilim galiba o kisi, dil dudak bagi hem terleten hem kilo aldirmayan bise mi
Ama seninki erken doğdu ya biraz da olsa ondandır bence.Masallah 2 haftada iyi beslemissin anasibizim ki daha minik ya 4 bucuk olmamstr
Tüm aşıları yaptırırım ben valla doktorun önereceğiÇikolataya demiştim sanırım gaz yapıyor diye
Büyüsün büyüsün 50 tane ilaç kullanıyoruz inşallah çabucak geçer bu dönem
özel aşılar bize yazıldı diğer aşıları bilmem ama rota aşısını muhakkak yaptır derim
Bizim dr bezine kadar çıkarıyorBu arada astronotu üzerindeyken 5400 geldi kızım
Bizimki de soyuyorBizim dr bezine kadar çıkarıyor
Sizi niye öyle tartmış
Fitil en kolayı yaTüm aşıları yaptırırım ben valla doktorun önereceği
İyice gözümü kararttım
Fitilden de çok korkuyordum hemen ilk aydan geldi beni buldu
Allahtan doktora dedim ben daha banyo yaptıramıyorum fitil hayatta sokamam diye de hemşireye yaptırdı
Bizim dr kendi koyuyor boyunu ölçerken kafasını tut diyorBizimki de soyuyor
Yalnız kendi hiç tutmadı çocuğu hep bana al koy filan dedi
Niye acaba
Bu doktora ilk gidişimiz
Biz kalca ultrasonu istiyoruz diye devlete gittik. Bi de iste oksürük söyledim. Göğsünu dinledi astronotu bile çıkarmadan temiz dedi. Burnuna hortumlulardan aspiratör dedi işte ultrasonu istedi. 45 derece açıyla yatır dedi. Ben de tartabilir miyiz dedim öyle tarttım kendim.Bizim dr bezine kadar çıkarıyor
Sizi niye öyle tartmış
Bize de çocuk cerrahı 1 yaş dedi. Hemen yapmak istiyordum ben içime kurt düşürdüBen yorum yapmak istemiyordum ama dayanamadım bizim doktorumuz 9.ayda öneriyor daha erken olursa ilerde tekrarı gerekebilir bazen dedi bizde üstlemedik nedenini irdelemedim yani
Ay ben hiç yapamam fitil mitilFitil en kolayı ya
Yaptır yaptır
Göz muayenesini de sor
Acaba korona yüzünden mi yoksa tarzı mI bu bilemedimBizim dr kendi koyuyor boyunu ölçerken kafasını tut diyor
Geçen dr yoktu başka dr gitmek zorunda kaldık nerdeyse yerinden kalkmıcaktı
Günde 1 kere 1 çay kaşığı.. Beni dinlemedin bak
Ben kimyonlu su veriyorum o sayılır mı?Günde 1 kere 1 çay kaşığı.. Beni dinlemedin bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?