2021 Aralık Anneleri

Anne sutu alan bebek kabiz olur mu ben de olursa mi gecer bebege?

Hayir hayir sakin sutun var gayet sakin baslama, azaldiginda baslarsin. Ben de 3.aydan sonra azaliyor falan diyorlar o zamana sakladim kalani tovbe bi daha azalmadan kullanmam cok fena arttiriyor direkt mastit olursun valla

Merve hangi saatlerde aliyosun duzenlimi yoksa gunde 3 kere nasil denk gelirsemi bide ac tok onemlimii...
Bizede basta otri bebe al demisti doktor..dun bronsolit konusundan sonra daha etkili bise verdi
Düzensiz 3 kere. Ne verdi canım? Bana hortumlulardan al dedi marka filan söylemedi.

Bn günde 1 defa kullanıyorum gün boyu gündüz boşaltıyor sürekli meme de olduğundan hatta artık 2 günde 1e düşürdüm
Azaldığını hissettiğin an başla

Elleşme sen mastit filan olursun mazallah. Ben de şiseyi yarılayayım azaltarak devam edecem. Ciddi hemen sertleşiyolar çünkü. Laktomla bu kadar dolmuyodu.

Hayir hayir sakin sutun var gayet sakin baslama, azaldiginda baslarsin. Ben de 3.aydan sonra azaliyor falan diyorlar o zamana sakladim kalani tovbe bi daha azalmadan kullanmam cok fena arttiriyor direkt mastit olursun valla

Bn günde 1 defa kullanıyorum gün boyu gündüz boşaltıyor sürekli meme de olduğundan hatta artık 2 günde 1e düşürdüm
Azaldığını hissettiğin an başla
Tamam korktum vazgeçtim
Analık vesveseleri bitmiyor napalım
Yetersiz geldiğini hissettiğimde başlarım

Biz de dün olduk. pipisine bardak kapatıyoruz ve batikon döküyoruz sadece. Bir de pipisinde hafif sarı yapışkan bi katman var iltihap gibi ama değil normal mi ?
Evet evet normal bir de birkaç gün kırmızı ve şiş görünecek ben enfeksiyon kaptı diye çok korkmuştum ama o da normalmiş

Sunnet icin bizim cocuk doktoru 5-6.ayi bekleyin dedi ya yogun bakimda kaldigi icin kendini tamamen toparlasin Allah bile dertleri tek tek gonderiyor bu cocugun asilari var her ay bi de sunnet eklemeyin yormayin falan dedi. Biraz uzuldum oyle deyince cunku ben hemen yaptirmak istiyodum

Bence haklı ya. Ilk günler olsaydı tamam da. Çocuk zaten dünyaya alışmaya çalışıyo uykusu muykusu düzen oturtmaya çalışıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…