- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
Uyandi ama olsunduAnası kendine almadı kızı zorla aldırdı
Hadi gözünaydın uyuduysa
Benimki de ishal olmuştu, biogaia ve relactaz başladık, o zamandan beri yapmadıBenim bebis 3.gun kakasini ypmiyor insallah yapar :s
Biz de 21 günlükken yaptırdık ilk 2 gün biraz sancılı ama sonra toparlıyor 1 haftada tamamen iyileşiyorBebişim yarın sünnet oluyor 22 günlük kolaycacık geçer inşallah
Aaa damlaya ben de 2 gundur basladm kabizlik yaparmi kiBenimki de ishal olmuştu, biogaia ve relactaz başladık, o zamandan beri yapmadıüçüncü gün bugün..
Hangisine canım relactaza mıAaa damlaya ben de 2 gundur basladm kabizlik yaparmi ki
Merve hangi saatlerde aliyosun duzenlimi yoksa gunde 3 kere nasil denk gelirsemi bide ac tok onemlimii...Galagtaco al ya cidden çok iyi.
Hayir hayir sakin sutun var gayet sakin baslama, azaldiginda baslarsin. Ben de 3.aydan sonra azaliyor falan diyorlar o zamana sakladim kalani tovbe bi daha azalmadan kullanmam cok fena arttiriyor direkt mastit olursun vallaAy bunu ben de mi alsam ya hepiniz kullanıyorsunuz özeniyorum
İyi mi olur acaba emin değilim
Kilo alımı iyi bebişin gündüz göğüsleri güzel boşaltıyor hatta gece uykulu olduğundan ikisini boşaltamıyor geceleri sağım yapıyorum
Ama acaba daha fazla sütüm olsa alır mıydı ne kadar süt geliyor bilmiyorum çünkü
Bir yandan yeniden tıkanır diye de korkuyorum
Düzensiz 3 kere. Ne verdi canım? Bana hortumlulardan al dedi marka filan söylemedi.Merve hangi saatlerde aliyosun duzenlimi yoksa gunde 3 kere nasil denk gelirsemi bide ac tok onemlimii...
Bizede basta otri bebe al demisti doktor..dun bronsolit konusundan sonra daha etkili bise verdi
Bn günde 1 defa kullanıyorum gün boyu gündüz boşaltıyor sürekli meme de olduğundan hatta artık 2 günde 1e düşürdümAy bunu ben de mi alsam ya hepiniz kullanıyorsunuz özeniyorum
İyi mi olur acaba emin değilim
Kilo alımı iyi bebişin gündüz göğüsleri güzel boşaltıyor hatta gece uykulu olduğundan ikisini boşaltamıyor geceleri sağım yapıyorum
Ama acaba daha fazla sütüm olsa alır mıydı ne kadar süt geliyor bilmiyorum çünkü
Bir yandan yeniden tıkanır diye de korkuyorum
Biz de dün olduk. pipisine bardak kapatıyoruz ve batikon döküyoruz sadece. Bir de pipisinde hafif sarı yapışkan bi katman var iltihap gibi ama değil normal mi ?Biz de 21 günlükken yaptırdık ilk 2 gün biraz sancılı ama sonra toparlıyor 1 haftada tamamen iyileşiyor
Elleşme sen mastit filan olursun mazallah. Ben de şiseyi yarılayayım azaltarak devam edecem. Ciddi hemen sertleşiyolar çünkü. Laktomla bu kadar dolmuyodu.
Hayir hayir sakin sutun var gayet sakin baslama, azaldiginda baslarsin. Ben de 3.aydan sonra azaliyor falan diyorlar o zamana sakladim kalani tovbe bi daha azalmadan kullanmam cok fena arttiriyor direkt mastit olursun valla
Tamam korktum vazgeçtimBn günde 1 defa kullanıyorum gün boyu gündüz boşaltıyor sürekli meme de olduğundan hatta artık 2 günde 1e düşürdüm
Azaldığını hissettiğin an başla
Evet evet normal bir de birkaç gün kırmızı ve şiş görünecek ben enfeksiyon kaptı diye çok korkmuştum ama o da normalmişBiz de dün olduk. pipisine bardak kapatıyoruz ve batikon döküyoruz sadece. Bir de pipisinde hafif sarı yapışkan bi katman var iltihap gibi ama değil normal mi ?
Ay çok şükür. Alt değiştirmeyi zaten sevmiyordu şimdi iyice işkence olduEvet evet normal bir de birkaç gün kırmızı ve şiş görünecek ben enfeksiyon kaptı diye çok korkmuştum ama o da normalmiş
Benimki de ishal olmuştu, biogaia ve relactaz başladık, o zamandan beri yapmadıüçüncü gün bugün..
Bio gaia 2 gundur veriyorumHangisine canım relactaza mı
Ben ağlıyordum eşime yaptırıyordumAy çok şükür. Alt değiştirmeyi zaten sevmiyordu şimdi iyice işkence olduÇok zorlanıyorum
Bence haklı ya. Ilk günler olsaydı tamam da. Çocuk zaten dünyaya alışmaya çalışıyo uykusu muykusu düzen oturtmaya çalışıyo.Sunnet icin bizim cocuk doktoru 5-6.ayi bekleyin dedi yayogun bakimda kaldigi icin kendini tamamen toparlasin Allah bile dertleri tek tek gonderiyor bu cocugun asilari var her ay bi de sunnet eklemeyin yormayin falan dedi. Biraz uzuldum oyle deyince cunku ben hemen yaptirmak istiyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?