Insanın da içi gidiyo ya ağlayınca çok kötü oldum. 2. Ay aşılarını düşünüyorum şimdiden.Ben de aşı gününden sonra uyurken sarıyorum elleri sardırmıyodu. Bi de bizim kan alınmıstı o gün çok kötüydü. Tüp dolmak bilmedi ağla ağla 5 dk boyunca. Valla çocuğun huyu değişti. Bana daha daha yapıştı.
Gece ağlayınca emziriyorumEyvallah
Kızlar siz hala 2 saatre bi uyandırıp emziriyor musunuz?
Ben 3 aylık olunca birde genel cerrahla görüşeceğim bakalım o ne dicekBize de çocuk cerrahı 1 yaş dedi. Hemen yapmak istiyordum ben içime kurt düşürdü
Bizim doktor boy kiloyu asistana oluşturup gerisine kendi bakiyor kulak göz burun boğaz bez popo pipi hepsine ben mesafeli duruyorumAy ben hiç yapamam fitil mitil
Bi süre yalvar yakar hemşirelere yaptıracağım mecbur
Bu muayenede çığlık sesinden hiçni şey soramadım ki ne sorular hazırlamıştım oysa
Bembeyaz çıktım çocuk susmuyor hiç diye
Göz kesin sormam lazım
Babasının da benim de gözlerimiz bozuk çünkü
Acaba korona yüzünden mi yoksa tarzı mI bu bilemedim
İlk memlektimde götürdüğüm doktor eğdi büktü çocuğu her şeyi kendi yaptı
Bu doktor tartıya koy oraya kaldır filan diye bana yaptırdı
Ben poposuna sürüyorum arada bir pişik olmasın diye zeytinyağını ısıtınca asiti gidiyormuş o şekilde kullanabilirsiniz annem söylemişti ilk oğlumda bundada aynısını yapiyorumOnu bilmiyodum bakayım ben. Bizimki zeytinyağ içmeden yapamaz oldudoktor Normal diyor ama. Ben darlaniyorum çocuk durdukça.
TeşekkürlerBen poposuna sürüyorum arada bir pişik olmasın diye zeytinyağını ısıtınca asiti gidiyormuş o şekilde kullanabilirsiniz annem söylemişti ilk oğlumda bundada aynısını yapiyorum
Rica ederimTeşekkürler
Cok uzuldum bebeğine kıyamam ya,Kızlar siz 1. Ay aşısını nasıl yaptırdınız, muayene öncesi mi sonrası mı oldu? Eve geldik geleli çocuk uykuda sıçrıyor. Düşündükçe daha da sinirlendim, ne demek kapıdan girer girmez iğne saplayıp sonra bağıra bağıra muayene etmek. Sizin de mi böyle oldu?
Uyuyordu girdiğimizde hemen koyun soyun dedi, hemşire soyuverdi benle, boy kilo ölçtü o ara çocuk zaten şaşırdı uykulu, sonra benim arkam dönükken saplamış bile, eşim tut dedi öyle döndüm. Ağlayamadı bile ağzı açıkm5 sn kaldı sesi çıkmadı sonra geldi çığlık. Çok sinirliyim ya allahın belaları koç hastanesi bir de
Ha onu kendi yaptı yaBizim doktor boy kiloyu asistana oluşturup gerisine kendi bakiyor kulak göz burun boğaz bez popo pipi hepsine ben mesafeli duruyorum
Merak etme biraz daha tecrübe edin muayeneyi yapacak kadar oluyorsunHa onu kendi yaptı ya
Adamın günahını da almayayım
Muayeneyi kendi yaptı
Taşımayı bana yaptırdı tartıya filan
Ben optinell diye duyulmamış bir marka aldım indirime girmişti. Doktor Nurse Harvey alın dedi bunu aldım. Otribebe alanlar aynı demiş ben de iki defa kullandım memnun kaldım. Bi bak istersen.Bruno baby ya da wee alsam olur mu illa otribebe mi alayım?
Bende ayni.. kapilari acik birakiyorum bi ses cikarir belki duyarim die.. ben surekli tekim eşim geç geliyor ozamana kadar da hic bisey yapamiyorum ☹Cok gecmis olsun ya wc ye giderken korkuyrm tekken evde:s
Lonely damlayı 2 gündür kullanıyorum. Humana çayı içiyorum. Düne nazaran sütüm daha arttı gibi. Sağ gögüs ucum kopacak gibisolgar brewers yeast, galactago bu ikisinden al canım süt artırıcı, tahin helvası ye. Bebeği mamadan önce emzir boş bile çekse memelere süt için mesaj gitsin, üstüne mama verirsin. Gitgide azalırtırsın zaten süt gelince. Bir de duşta sıcak su tut masaj yap memelere o da dolduruyor
Canım aile hekimine gitmedik, ilk aşısı hastanede olsun dedik hem de koç hastanesi A plus hastane güya, hem 1. Ay kontrol hem aşı olur dedim başıma bu geldiCok uzuldum bebeğine kıyamam ya,
Ben aile hekimine muayene ettirmiyorum aylık kendi dr muZa götürüyoruz aile hekiminde sadece kilosunu boyunu baş çevresini ebeye söyledim o da sisteme girdi ama aşı olurken ebe ilk önce sevdi ilgilendi ondan sonra ası yaptı elide hafif hiç aglatmadi
Uykuda yaptığı için aglamıştır niye uyandırmadı ki vicdansız
Yok canım farketmedim iştah artışı tam tersi beslenemediğim zaman yutuyorum hapı ki süt olsun diye, baya etkili. İlk günler malt içeceği içtim o kilo yapar diye hapa geçtim. En güzeli sıcak duş etkili. Memene acil gümüş kapak al, garmastan işe yaramazsa madecassol dene. Benim oğlan da sert çekiyorLonely damlayı 2 gündür kullanıyorum. Humana çayı içiyorum. Düne nazaran sütüm daha arttı gibi. Sağ gögüs ucum kopacak gibiBebeğim süt gelsin diye çok hırslı çekiyor heralde. Garmastan pomat sürdüm.
Solgar brewers yeast için iştah artırıyor yazmışlar. Sen böyle bir şey yaşadın mı canım?
Yapamazsin tabi allah yardimcin olsun cnm aksam esin gelince ancaBende ayni.. kapilari acik birakiyorum bi ses cikarir belki duyarim die.. ben surekli tekim eşim geç geliyor ozamana kadar da hic bisey yapamiyorum ☹
Enfeksiyon olmus olabilir canim gecmis olsun,Benim sezeryan yerim çok çabuk iyileşti bir sorun yaşamadımKızlar ya 17 sinde doğum yaptım dikiş yerimde parmak ucu kadar sıvı geliyor çok acı var. Yarın dr gidecem ama inşallah birşey yoktur demi sizde durumlar nasıl sezeryan olanlar
Oğlum mıçtı çok şükür teyzesi, darısı başınızaBen de yyarin sormam lazim bir doktorumuz da yok saglik ocagina sorayim sen de haber et olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?