2021 Aralık Anneleri

4 oldu canim yavrus uyuyamiyorda ikinma geliyor agliyor bir de alt acinca yapmaya ugrasiyor olmuyor masajlar falan seninki de mi yapmadi

Hayir canimm bizimki de yapamadi

Salıdan beri yapamıyoruz biz de. Kötü kokulu gaz çıkarıyor sürekli
Kızlar zeytinyağı için, ishal yapacak şeyler yiyin, balkabağı mesela. ben aynı gün muz ve pirinç yedim benimki de yapmadı. Anne sütü alan bebeklerde 1 hafta bile normal dediler ama doktora yazın bi isterseniz

Ayyy cok sukur cok sevindim kati yapmadi dimi ?darisi basimiza ben de mi versem yaa hala ikinmalar devam bisi yok. Damlalarina devam ediyorsun degil mi,)
Yok canım katı değildi gaayet sıvıydı. Devam ediyoruz damlalara, bakalım bu durum devam edecek mi meraktayim. Çok ikiniyorsa huzursuzsa ver bence. Bizimki uykuya geçemiyordu artık

Acaba korona yüzünden mi yoksa tarzı mI bu bilemedim
İlk memlektimde götürdüğüm doktor eğdi büktü çocuğu her şeyi kendi yaptı
Bu doktor tartıya koy oraya kaldır filan diye bana yaptırdı
Bizim doktorda bize yaptırıyor. Sağlık ocağına gittiğimde ise, İki hemşire var, sen çocuğu oraya koy biz hallederiz diyorlar öylesi daha işime geliyor

Benim doktor pek konuşmaz robot gbi ağzından cımbızla alırsın lafı birşey sorduğumuzda verir cevap, ben genel anestezi olmak istiyorum dedim doktor da genel anestezi daha iyidir dedi

Verme bakalım bir iki gün bir de öyle dene, belki yaramıyordur. Biogainın içinde laktoz varmış mesela dün bize vermeyin onu dedi başka probiyotik alıcaz canım. Laktoz çocuklarda gaz yapıyor
Zaten o bize hiç yaramadı

Ikınıp duruyodu kendi yapmış biraz önce. Ya antibiyotiği bırakmak iyi geldi ya da arada mama veriyorum bu ara.

Bebegi tek tarafa yatan var mi icinizde benimki israrla sag tarafa yatiyor o kafa illa sagda duracak. Ben uyuduktannsonra degistiriyorum o zaman da homurdaniyor
Bide yine google amcaya sordum ve yine bi hastalik tanisi koydu sagolsun, tortikollis diye bisi varmis. O olabilir mi acaba dedim Kontrole gittigimizde doktora soracagim

Anne karninda ki konumu neyse onu ariyorlrmis

Benimki de öyle kafasının arkası düzelsin diye sırt üstü yatırıyorum 2 dk sonra bakıyorum kafa yana dönmüş. Kafasının iki yanına yastık sıkıştırıp zorla kafa üstü yatırıyorum

Kızlar aranızda bebeğine kimyon yada rezene cayi yapıp veren oldu mu ? Varsa tarif ve miktar alabilir miyim? Bebisim çok gazlı sürekli ikiniyor ve az çıkarıyor gaz, damlalar da etki etmiyor artık sanırım. Son çare rezene yada kimyon vereyim dedim.

Delirme yine. Benimki de altıni alirken hep sağa çeviriyo kafayı

Benimde oğlum aynı şekilde 3 hafta bacakları hariç kulaklara kadar önce isilik şeklinde oldu yüzü egzamaya döndü soğuktan yanar ya cilt öyle oldu konak kafasında var ama şu sıra hasta olduğu için onunla pek ilgilenemedim zeytinyağı sürüp tarayıp yıkadım bi kaç sefer azaldı devam edebilsem sürekli geçicek. Cildi içinde krem kullandım geçti 3 günde hiç umudum yoktu işe yarayacağından ama şükür bitti yinede her gün sürüyorum hassas olduğu için.

1 yemek kaşığı kimyon, 1 yemek kaşığı rezeneyi çaydanligin ustune koy ustune 1 bardak sicak su döküp demle. Hem sen ic 2 cay kasigida bebise ver.

Evet var öyle biz de tek taraf yatıyoruz dr egzersiz verdi eğer devam ederse fizik alırsınız dedi

Benim doktor pek konuşmaz robot gbi ağzından cımbızla alırsın lafı birşey sorduğumuzda verir cevap, ben genel anestezi olmak istiyorum dedim doktor da genel anestezi daha iyidir dedi
Genel anestezi alırsanız bebeğin doğumuna tanık olamazsınız. O anı kaçırmak çok büyük kayıp olur.
Ben spinal anestezi ile doğum yaptım. Sadece itiyorlar gibi bir şey hissediyorsunuz.

Ben 1 saat önce yaptım 1 tatlı kaşığı rezene 1 tatlı kaşığı tane kimyon yarım tatlı kaşığı anason 300 ml kadar su kaynattim 2 çay kaşığı bebege verdim gerisini kendim içtim.Anason ilk defa koydum içerikten hemen sonra 7 8 kere hem pirtladi hem dolu kaka yaptı ve uyudu şükür

Yok canım katı değildi gaayet sıvıydı. Devam ediyoruz damlalara, bakalım bu durum devam edecek mi meraktayim. Çok ikiniyorsa huzursuzsa ver bence. Bizimki uykuya geçemiyordu artık
Zeytinyagi verdim oglen ikiniyor evet aciyorum altini rahatlatmayacalisiyorum devamli yok yapamadi henuz insallah duzelir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…