2021 Aralık Anneleri

Kızlar ya 17 sinde doğum yaptım dikiş yerimde parmak ucu kadar sıvı geliyor çok acı var. Yarın dr gidecem ama inşallah birşey yoktur demi sizde durumlar nasıl sezeryan olanlar
Canim bende de çok azıcık sıvı gelmesi olmuştu, acı yoktu ama. Batikon sürüp kapattı orayı, iki gün banyo yapma dedi. İki gün sonra düzelmişti. İnşallah senin de öyle basit bir durumdur. Zorladın mi acaba ondan mı oldu

Oğlum mıçtı çok şükür teyzesi, darısı başınıza zeytinyağı mı etki etti bilmiyorum ama bir bez dolusu mıçtı, öyle rahatladım ki

Bebeklerden ziyade biz daha mutlu oluyoruz herhalde

Bugün sabah böyle karnı gurul gurul etti sonra kakasını yaptı baya sesli bir şekilde derin bir ohh çektim. Bir gaz sesi bir pırt sesi bir de kakasını yaparken çıkardığı sesler bunca senelik hayatımda beni en mutlu eden şey oldu

Hatta bugün o yaptığı anı baya videoya aldım, o sesler o ıkınması falan eşime attım. Sonra da diyorum ki oğluşunun da mıçmasını çekmezsin

Evet bugünde sabahı ettik taş çatlasın 2 saat uyuduk şunu farkettin ki biz ne zaman bağırsak düzenleyici ve gaz damlası kullanmaya başlasak uyumuyoruz nedendir acaba aynısını yaşayan var mı

Oğlum mıçtı çok şükür teyzesi, darısı başınıza zeytinyağı mı etki etti bilmiyorum ama bir bez dolusu mıçtı, öyle rahatladım ki
Ayyy cok sukur cok sevindim kati yapmadi dimi ?darisi basimiza ben de mi versem yaa hala ikinmalar devam bisi yok. Damlalarina devam ediyorsun degil mi,)

Şikayet etmelisiniz,benim bebe kolik olduğu için aşı sonrası çok huzursuzlandi gün boyu ancak doktorumuz ve hemşiremiz çok iyiler ,iyilikten ziyade görevleri dahilinde davranıyorlar. Buarada biz aile hekimliğinde yaptırıyoruz

Verme bakalım bir iki gün bir de öyle dene, belki yaramıyordur. Biogainın içinde laktoz varmış mesela dün bize vermeyin onu dedi başka probiyotik alıcaz canım. Laktoz çocuklarda gaz yapıyor
Evet bugünde sabahı ettik taş çatlasın 2 saat uyuduk şunu farkettin ki biz ne zaman bağırsak düzenleyici ve gaz damlası kullanmaya başlasak uyumuyoruz nedendir acaba aynısını yaşayan var mı

Eşim aramış sabah, işten gelsin ben de aricam çocuk uyanır susturamam diye şimdi aramadım uzun konuşucam. Herkese sordum asla böyle yapılmazmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…