- 23 Temmuz 2015
- 1.804
- 2.448
- 133
Canim bende de çok azıcık sıvı gelmesi olmuştu, acı yoktu ama. Batikon sürüp kapattı orayı, iki gün banyo yapma dedi. İki gün sonra düzelmişti. İnşallah senin de öyle basit bir durumdur. Zorladın mi acaba ondan mı olduKızlar ya 17 sinde doğum yaptım dikiş yerimde parmak ucu kadar sıvı geliyor çok acı var. Yarın dr gidecem ama inşallah birşey yoktur demi sizde durumlar nasıl sezeryan olanlar
Oğlum mıçtı çok şükür teyzesi, darısı başınızazeytinyağı mı etki etti bilmiyorum ama bir bez dolusu mıçtı, öyle rahatladım ki
İyi geceler gecenin kahramanlarıııı
Şu kocaların uykularından azcık da çocuklarımız nasiplense çok rahat edicez sanki, çocuğu uyutmaya çalışıyoruz bi bakmışım koca uyumuş çoktan
Ayyy cok sukur cok sevindim kati yapmadi dimi ?darisi basimiza ben de mi versem yaa hala ikinmalar devam bisi yok. Damlalarina devam ediyorsun degil mi,)Oğlum mıçtı çok şükür teyzesi, darısı başınızazeytinyağı mı etki etti bilmiyorum ama bir bez dolusu mıçtı, öyle rahatladım ki
White senin ki kaac gun oldu yapmayaliAyyy cok sukur cok sevindim kati yapmadi dimi ?darisi basimiza ben de mi versem yaa hala ikinmalar devam bisi yok. Damlalarina devam ediyorsun degil mi,)
4 oldu canim yavrus uyuyamiyorda ikinma geliyor agliyor bir de alt acinca yapmaya ugrasiyor olmuyor masajlar falan seninki de mi yapmadiWhite senin ki kaac gun oldu yapmayali
Hayir canimm bizimki de yapamadi4 oldu canim yavrus uyuyamiyorda ikinma geliyor agliyor bir de alt acinca yapmaya ugrasiyor olmuyor masajlar falan seninki de mi yapmadi
Kaçıncı gun canim neden boyle oldu anlamadm yaHayir canimm bizimki de yapamadi
Sende zeytinyağ ver o hmn etki ediyor sende iç bebede içsin4 oldu canim yavrus uyuyamiyorda ikinma geliyor agliyor bir de alt acinca yapmaya ugrasiyor olmuyor masajlar falan seninki de mi yapmadi
Bugun 3. Gun olacak. Zeytinyagi verecegimKaçıncı gun canim neden boyle oldu anlamadm ya
Bana dr 3 gün normal dediBugun 3. Gun olacak. Zeytinyagi verecegim
Sen zeytinyağı içmiyor musun canım? Bizimki de sürekli ikiniyor ben her gün bi yemek kaşığı z.yagi iciyorum günde en az 2 kere kaka yapıyor bu şekilde.Kaçıncı gun canim neden boyle oldu anlamadm ya
Ben de deneyeyim insallah duzelirlerBugun 3. Gun olacak. Zeytinyagi verecegim
Ben de ictim cnm zeytinyagi imsallah fayda ederSen zeytinyağı içmiyor musun canım? Bizimki de sürekli ikiniyor ben her gün bi yemek kaşığı z.yagi iciyorum günde en az 2 kere kaka yapıyor bu şekilde.
Nasıl verdin canımBugün rezene+kimyon bi çimdik anason kombinasyonu yapip verdim şu an uyuyor
Salıdan beri yapamıyoruz biz de. Kötü kokulu gaz çıkarıyor sürekliKaçıncı gun canim neden boyle oldu anlamadm ya
Şikayet etmelisiniz,benim bebe kolik olduğu için aşı sonrası çok huzursuzlandi gün boyu ancak doktorumuz ve hemşiremiz çok iyiler ,iyilikten ziyade görevleri dahilinde davranıyorlar. Buarada biz aile hekimliğinde yaptırıyoruzKızlar siz 1. Ay aşısını nasıl yaptırdınız, muayene öncesi mi sonrası mı oldu? Eve geldik geleli çocuk uykuda sıçrıyor. Düşündükçe daha da sinirlendim, ne demek kapıdan girer girmez iğne saplayıp sonra bağıra bağıra muayene etmek. Sizin de mi böyle oldu?
Evet bugünde sabahı ettik taş çatlasın 2 saat uyuduk şunu farkettin ki biz ne zaman bağırsak düzenleyici ve gaz damlası kullanmaya başlasak uyumuyoruz nedendir acaba aynısını yaşayan var mı
Eşim aramış sabah, işten gelsin ben de aricam çocuk uyanır susturamam diye şimdi aramadım uzun konuşucam. Herkese sordum asla böyle yapılmazmışŞikayet etmelisiniz,benim bebe kolik olduğu için aşı sonrası çok huzursuzlandi gün boyu ancak doktorumuz ve hemşiremiz çok iyiler ,iyilikten ziyade görevleri dahilinde davranıyorlar. Buarada biz aile hekimliğinde yaptırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?