2021 Aralık Anneleri

Şişkoluğumun bi faydasını görürüm umarım, aydada yüzüme bakamıyom ki göbeğimi göriim belki de olmuştur çatlak

Ben kurutuyorum çünkü asiri sacli nemli kalırsa sunizit olur
Kizimda çok sacliydi onu da kurutuyorduk doktorumuza sormuştum sakınca yok demişti

Hangisi cnm ya ben de mi biraksam ya kaka da yapamiyor cocuk bir de birakip mi beklesem. Biogaia ve nurse harvey kullaniyrdm
Maflor ve metsil
Biogaia kullandık o da aynıydı
Dene bi iki gün verme verdiğim gün bnmki de kaka yapmadı

Aynı şeyi yaşıyoruz malesef. Neye odaklanacagimi şaşırdım. Egzama bugün bizimde daha iyi. Kremler ise yarıyor.konak içinde mustela şampuan ve kremini Alicam. Çünkü çok dirençli aziyo sürekli.
Bana kortizonsuz normal bi nemlendirici verdi la roche posay ın geçti yüzü ama hergün kullanıyorum artık birde kolu bacağı dar lastikli şeyler giydirmiyorum tekrar etmiyor birde göğsüme yaslanırsa falan kıyafetime tenime uzun süreli temas ettirmiyorum birşey seriyorum emzirirkende aynı şekilde

İki çocukta finali yaptık sanıyorduk, üçüncü çat kapı geldi davetsiz misafir
Doğum olayı bu kadar acı veren bir şey olmasa ben de 2. Düşünürdüm. 9 ay karnında taşayıp, bir anda bebeğini karşında görmek. Acaip bir his.

Eklentiler

• 67DE700B-591A-4067-A324-C0B5EC33B28A.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 43
Doğum olayı bu kadar acı veren bir şey olmasa ben de 2. Düşünürdüm. 9 ay karnında taşayıp, bir anda bebeğini karşında görmek. Acaip bir his.
Bana doğum zor gelmedi açıkçası, acı eşiğim oldukça yüksektir. İlk çocuğum zordu ama kardeşi ben istedim. İkincisi bi tık daha kolaydı yada tecrübe diyelim. Üçüncüyü hiç istemedim ama korktuğum gibi olmadı. Sakin bir bebek maşallah. Büyükler de çok sevdi. Bir de ben hep kız kardeşim olsun istemiştim. Şimdi iki kızım var, sanki benim hayalimi gerçekleştirecekler öyle hissediyorum.

Bnde iki tane denedim. Baktım verdigim gece kaka yapamıyor daha cok ıkınıyor. Her türlü uyumuyorum dedim bıraktım :))) bi biogaia var aklımda ama aşırı artarsa alcam
Biz biogaia kullaniyoruz bilmiyorum ne faydasi var kaka yaoamiyor anlamadm

Ben de spinal sezeryanda bebisimi gordugumu ani cok seviyorum cok guzel bir an ilk bakis sirf o ani tekrar tekrar yasamak isterm cok duuygusal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…