- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Valla iki gün kullandık 3. Gün perişandık bıraktım 2 günde etkisi sürdü çocuk mahvolduBen de mi biraksam yahangisi iyi bilemiyorumki yaa
Hangisi cnm ya ben de mi biraksam ya kaka da yapamiyor cocuk bir de birakip mi beklesem. Biogaia ve nurse harvey kullaniyrdmValla iki gün kullandık 3. Gün perişandık bıraktım 2 günde etkisi sürdü çocuk mahvoldu
Şişkoluğumun bi faydasını görürüm umarım, aydada yüzüme bakamıyom ki göbeğimi göriim belki de olmuştur çatlakBen9 ay bi tane bile olmadi diye gobek atiyordum 10 kg verdim 1 hafta icinde benim kilolar cok hizli gitti catlaklar kilo alip verince oluyor derler ya galiba hizli verince catladi diye dusunuyorum...boyle kilo alinca olusan kocamanlardan degil ama gobek deligimin ektrafinda ve belimin yanlarinda tirnak tirnak olustu malesef
Ben kurutuyorum çünkü asiri sacli nemli kalırsa sunizit olurTamam nicki, haklısın. Bebek 8 gündür yıkanmadı. Hala süt kokuyor. Büyük insan olsa yanına yaklaşılmaz.
Arkadaşlar, bebeğimin saçlarını saç kurutma ile kurutabilir miyim? Annem izin vermedi. Tülbentle ıslaklığını alıp, Şapka taktırdı.
Maflor ve metsilHangisi cnm ya ben de mi biraksam ya kaka da yapamiyor cocuk bir de birakip mi beklesem. Biogaia ve nurse harvey kullaniyrdm
Ya belki de ondan yapamiyor simdiden itibaren vermicem insallah yapar ne fark edecek bakalimMaflor ve metsil
Biogaia kullandık o da aynıydı
Dene bi iki gün verme verdiğim gün bnmki de kaka yapmadı
Uyutu, uyandı. Saçı kurumuş ama bende soğuk alır diye korkuyorum. Bende doktora sorayım en iyisi.Ben kurutuyorum çünkü asiri sacli nemli kalırsa sunizit olur
Kizimda çok sacliydi onu da kurutuyorduk doktorumuza sormuştum sakınca yok demişti
benim kızım epey saçı var canım.Bende havlu ve sapka cnm bence rahatsiz olurlar
İki çocukta finali yaptık sanıyorduk, üçüncü çat kapı geldi davetsiz misafirNe güzel Büyük bebelerkaç tane bebe var totalde
Bnde iki tane denedim. Baktım verdigim gece kaka yapamıyor daha cok ıkınıyor. Her türlü uyumuyorum dedim bıraktım :))) bi biogaia var aklımda ama aşırı artarsa alcamBen de mi biraksam yahangisi iyi bilemiyorumki yaa
Bana kortizonsuz normal bi nemlendirici verdi la roche posay ın geçti yüzü ama hergün kullanıyorum artık birde kolu bacağı dar lastikli şeyler giydirmiyorum tekrar etmiyor birde göğsüme yaslanırsa falan kıyafetime tenime uzun süreli temas ettirmiyorum birşey seriyorum emzirirkende aynı şekildeAynı şeyi yaşıyoruz malesef. Neye odaklanacagimi şaşırdım. Egzama bugün bizimde daha iyi. Kremler ise yarıyor.konak içinde mustela şampuan ve kremini Alicam. Çünkü çok dirençli aziyo sürekli.
Doğum olayı bu kadar acı veren bir şey olmasa ben de 2. Düşünürdüm. 9 ay karnında taşayıp, bir anda bebeğini karşında görmek. Acaip bir his.İki çocukta finali yaptık sanıyorduk, üçüncü çat kapı geldi davetsiz misafir
Bana doğum zor gelmedi açıkçası, acı eşiğim oldukça yüksektir. İlk çocuğum zordu ama kardeşi ben istedim. İkincisi bi tık daha kolaydı yada tecrübe diyelim. Üçüncüyü hiç istemedim ama korktuğum gibi olmadı. Sakin bir bebek maşallah. Büyükler de çok sevdi. Bir de ben hep kız kardeşim olsun istemiştim. Şimdi iki kızım var, sanki benim hayalimi gerçekleştirecekler öyle hissediyorum.Doğum olayı bu kadar acı veren bir şey olmasa ben de 2. Düşünürdüm. 9 ay karnında taşayıp, bir anda bebeğini karşında görmek. Acaip bir his.
Ahh İstanbul’da aynı gün kalça ultrasonu çeken devlet hastanesi bulmak zorYalova devlet
Biz biogaia kullaniyoruz bilmiyorum ne faydasi var kaka yaoamiyor anlamadmBnde iki tane denedim. Baktım verdigim gece kaka yapamıyor daha cok ıkınıyor. Her türlü uyumuyorum dedim bıraktım :))) bi biogaia var aklımda ama aşırı artarsa alcam
Hadi bakalim 2. Bebis sinyalleri aldikDoğum olayı bu kadar acı veren bir şey olmasa ben de 2. Düşünürdüm. 9 ay karnında taşayıp, bir anda bebeğini karşında görmek. Acaip bir his.
Ben de spinal sezeryanda bebisimi gordugumu ani cok seviyorum cok guzel bir an ilk bakis sirf o ani tekrar tekrar yasamak isterm cok duuygusalDoğum olayı bu kadar acı veren bir şey olmasa ben de 2. Düşünürdüm. 9 ay karnında taşayıp, bir anda bebeğini karşında görmek. Acaip bir his.
Bizimkinin değişmedi ama sıvı ve çok fazla miktarda yaptı. Dünden beri yine yapamıyor yavrumKızlar zeytinyağı içirdikten sonra kakasının rengi değişiyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?