2021 Aralık Anneleri

Çok ısı vermeden uzaktan önce havluyla Müslin de olurkurutup nemli yerleri saç kurutmayla yapıyorum kış diye şapka takıp uykuya

Süt kokulular tabi
Ya benim büyük bebeler bile hala miss kokuyo gerçi
Brn de annen gibi yapıyorum.

Ya sanki benim de öyle bişeyler oluyo minicik bi kırmızılık gördüm 2 yerde çatlak gibi bir de kaşınıyorum bebek çıktı gitti neyin kaşıntısı anlamadım
Ben sezeryan sonrasi cok sistim odemler gidiyor catlaklar mi olusuyor acaba diyorum dogum sonrasi catlak yagi sursem belki de olmayacakti bilemedim

Ben hamile kaldigim kilonun 6 kilo altindayim ve pantalonlarimin gobek kismi kesinlikle olmuyor

Dogumdan sonra catlaklari olusan var mi benim dogumdan sonra 20gunden sonra catlak olusmaya basladi ve her gecen gun artiyor saka gibi

Göbek deliğin etrafı çok kaşınıyor ben de bir iki kez nemlendirdim ama başka fırsat olmadı inş çatlamaz bu saatten sonra. Zaten kendimi iğrenç hissediyorum bir de o olursa iyice ölesim gelir
Ben 9 ay bi tane bile olmadi diye gobek atiyordum 10 kg verdim 1 hafta icinde benim kilolar cok hizli gitti catlaklar kilo alip verince oluyor derler ya galiba hizli verince catladi diye dusunuyorum...boyle kilo alinca olusan kocamanlardan degil ama gobek deligimin ektrafinda ve belimin yanlarinda tirnak tirnak olustu malesef

Amin canim hala.kaka yapmadik ya

Bende havlu ve sapka cnm bence rahatsiz olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…