- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Çok ısı vermeden uzaktan önce havluyla Müslin de olurkurutup nemli yerleri saç kurutmayla yapıyorum kış diye şapka takıp uykuyaTamam nicki, haklısın. Bebek 8 gündür yıkanmadı. Hala süt kokuyor. Büyük insan olsa yanına yaklaşılmaz.
Arkadaşlar, bebeğimin saçlarını saç kurutma ile kurutabilir miyim? Annem izin vermedi. Tülbentle ıslaklığını alıp, Şapka taktırdı.
Evet bitter. Islak saçla uyuması daha kötü. Hasta olur yavrum.Çok ısı vermeden uzaktan önce havluyla Müslin de olurkurutup nemli yerleri saç kurutmayla yapıyorum kış diye şapka takıp uykuya
Süt kokulular tabiTamam nicki, haklısın. Bebek 8 gündür yıkanmadı. Hala süt kokuyor. Büyük insan olsa yanına yaklaşılmaz.
Arkadaşlar, bebeğimin saçlarını saç kurutma ile kurutabilir miyim? Annem izin vermedi. Tülbentle ıslaklığını alıp, Şapka taktırdı.
Aynn en düşük ısısındaEvet bitter. Islak saçla uyuması daha kötü. Hasta olur yavrum.
Yalova devletAa hangi hastane, benim de gitmem lazım
Aman dikkat et beybi su kaçırmamaya çalışSenin normaldir ben beceremedim sanırım. Bu gece denerim tekrar. Sanki dünkü banyoda kaçtı cunku
Ben sezeryan sonrasi cok sistim odemler gidiyor catlaklar mi olusuyor acaba diyorum dogum sonrasi catlak yagi sursem belki de olmayacakti bilemedimYa sanki benim de öyle bişeyler oluyo minicik bi kırmızılık gördüm 2 yerde çatlak gibi bir de kaşınıyorum bebek çıktı gitti neyin kaşıntısı anlamadım
Ay insallah benim yanlarda catlama olmus hic yoktu dogum oncesiGöbek deliğin etrafı çok kaşınıyor ben de bir iki kez nemlendirdim ama başka fırsat olmadı inş çatlamaz bu saatten sonra. Zaten kendimi iğrenç hissediyorum bir de o olursa iyice ölesim gelir
Ben hamile kaldigim kilonun 6 kilo altindayim ve pantalonlarimin gobek kismi kesinlikle olmuyorBenimki de dikişinnetrafı başkasının karnı gibi
Ni de ben kilo olarak bayağı azalmama rağmen hamileyken bu kiloda sığdığım pantolonlarıma şu an sığamıyorum neden?
Karnım ve basenlerim şişmanlamış gibi kilodan bağımsız olarak
Gazlı olduğu içşn hep tummy time modunda uyanıkken
Yakında engelleyecek diye korkuyorum
Valla gecmiyor ya garip bi his kasiyorum aciyor gibi oluyorBenimki de balon hala aylarca geçmez demişlerdi
Dogumdan sonra catlaklari olusan var mi benim dogumdan sonra 20gunden sonra catlak olusmaya basladi ve her gecen gun artiyor saka gibi
BenGöbek deliğin etrafı çok kaşınıyor ben de bir iki kez nemlendirdim ama başka fırsat olmadı inş çatlamaz bu saatten sonra. Zaten kendimi iğrenç hissediyorum bir de o olursa iyice ölesim gelir
Bez ve citcitli bizde 100 gr dusuyorBenim doktor bi bezle tartıyor onu da bezi temiz mi diye soruyor.
Ne güzel Büyük bebelerSüt kokulular tabi
Ya benim büyük bebeler bile hala miss kokuyo gerçi
Brn de annen gibi yapıyorum.
Rabbim yardim etsin gececek insallah cnmSünnetimizi olduk sukurFakat zorlu saatlerdeyiz aglama krizleri meme almama sunnet pansumani .. zormuş sankim biraz ☹☹
Amin canim hala.kaka yapmadik yaResmen kaka çok önemli kızlar, benim oğlan geceleri hiç uyumuyor su resmen 12-13 saat uyanık kalıyordu kıyametler koparıyordu. Gazıyla uğraş derken dedik herhalde huy değiştirdi bundan sonra geceleri uyanık olacak gündüzleri uyuyacak diye. Bugün eskisi gibi günde 4 kaka yaptı. Çocuk maşallah diyim çokk huzurlu, çok minnoş, şu saate kadar hiç sıkıntı çıkarmadı uyuyor
Hani doktorlar hemşireler diyorlar işte bilmem kaç gün yapmaması normal diye.. Normal de yapamayınca da birikiyor gazlar huzursuzluk yaratıyor. Bize normali değil huzurlusu lazıminşallah bol kakalı bol gaz çıkarmalı günümüz olur
Ben de mi biraksam yaAynı şeyi bende farkettim. O yüzden vermiyorum gaz damlası. Nası olsa uyku yok :)))
Bende havlu ve sapka cnm bence rahatsiz olurlarTamam nicki, haklısın. Bebek 8 gündür yıkanmadı. Hala süt kokuyor. Büyük insan olsa yanına yaklaşılmaz.
Benim de dogumdan sonra olmus catlakAy insallah benim yanlarda catlama olmus hic yoktu dogum oncesi
Geçmis olsunSünnetimizi olduk sukurFakat zorlu saatlerdeyiz aglama krizleri meme almama sunnet pansumani .. zormuş sankim biraz ☹☹
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?