Tamam Lonely, annemde aynen senin söylediklerini dedi. Kocanla beraber yapın dedi.Biri sürekli su döksün yoksa üşüyor canım, bana kimse demedi panikledim üşüttüm çocuğu. Bir de önce gövde en son baş yıkanır. Kulaklarını kapat su dökerken arkadan dök kafasına
Benim kızda aynısı. Altı değişirken ve kıyafet giyinirken kriz geçiriyor resmen.Ay insallah sever. Bizim bazen ağlıyo bazen ağlamıyo. Altınin alınmasından nefret ediyo bazen. Bazen ses çıkarmıyo. Dun gece altıni alırken bi ağladı artık bi sey oldu diye esim odadan kalktı geldi.
Seçilmiyor canım, şansaHangi doktora gittiniz, dr seçiliyor mh?
Alerji isiliği fotosu atsana sen banaMerve benimki de çok ağlıyordu, pişik olunca sıcak suyla pamukla silmeye başladım artık ağlamıyor aç değilse, soğuk mendilden ağlıyordu sanırım.
Ben ilk doğumumu normal yaptım sezeryan istedim ama doktorlar karar veriyormuş normal olucak dediler bende çok korkuyorum sezeryan istiyorum dedim yapmadılar ve doğumum çok zor oldu 3.400 kiloluydu suni sancı verdiler ve doktor bebeği fazla içerde kaldı diye müdahale ettim asıldım omzundaki kemik kırıldı dedi müdahale etmesem oksijensiz kalıp özürlü veya felç olabilirdi dedi hiç kaldırmadı bebeğim kolunu parmakları kıpırdıyordu sadece ve biz 6 ay fizik tedaviye gittik kırık birleşmiş kolunuda kaldırıyor artık ama benim rahmim sarktı perine bir yıl geçmesine rağmen hala acıyor ve eşim hergün işten fizik tedaviye derken arabada bozuldu motoru yandı hem maddi manevi çok sıkıntılar çektik herneyse ben geçmişteki zor doğumun travmasını atlatamadım o yüzden sezeryan istiyorumBana sezaryene girmeden önce spinal demişlerdi. Ameliyathaneye girince bi baktım genel anestezi olmuşum. O kafayla soramadım ama girmeden önce tuvalete girip gizli gizli ağlamıştım, giderken de baya telaş yaptım. Herhalde tansiyonum yükseldi diye düşündüm. Bebişi evet ilk ben göremedim. İlk eşim gördü. Ondan 10-15 dakika sonra ben çıkmışım yukarı. Bana dedi fotoğrafını göstereyim diye istemedim ilk görüşüm canlı olsun diyetek sıkıntı ilk ayıldığımda feci bir ağrı hissettim onda sonradan ağrı kesici yapıyorlar sanırım. Ama genel olarak düşündüğümde iyiydi, üzülmedim hiç bebeğin çıktığı anı göremedim ilk ben göremedim diye. Bir daha olsa yine genel isteyebilirim. Zaten hiç anlamadım girmemle çıkmam bir olmuş gibi geldi bana
Aynı şeyi bende farkettim. O yüzden vermiyorum gaz damlası. Nası olsa uyku yok :)))Evet bugünde sabahı ettik taş çatlasın 2 saat uyuduk şunu farkettin ki biz ne zaman bağırsak düzenleyici ve gaz damlası kullanmaya başlasak uyumuyoruz nedendir acaba aynısını yaşayan var mı
Arkadaşlara ek olarak bazı bebekler çıplak olmaktan hoşlanmıyor. O zaman müsline sarıp yıkayabilirsin.Arkadaşlar bugün ilk banyomuzu yapacağız. Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Deneme tahtası gibi hissediyor orada insan kendiniBen araştırma hastanesinde yapyım doğum
Hemşire taktı 15 öğrenci de izledi
Nicki o zaman nasıl temiz olacak?Arkadaşlara ek olarak bazı bebekler çıplak olmaktan hoşlanmıyor. O zaman müsline sarıp yıkayabilirsin.
Kulaklara su kaçırmayın cnm lifle yıkamaya gerek yok elinde köpürt şampuanı mis gibi olurArkadaşlar bugün ilk banyomuzu yapacağız. Özellikle dikkat etmem gereken bir şey var mı?
Aynı şeyi yaşıyoruz malesef. Neye odaklanacagimi şaşırdım. Egzama bugün bizimde daha iyi. Kremler ise yarıyor.konak içinde mustela şampuan ve kremini Alicam. Çünkü çok dirençli aziyo sürekli.Benimde oğlum aynı şekilde 3 hafta bacakları hariç kulaklara kadar önce isilik şeklinde oldu yüzü egzamaya döndü soğuktan yanar ya cilt öyle oldu konak kafasında var ama şu sıra hasta olduğu için onunla pek ilgilenemedim zeytinyağı sürüp tarayıp yıkadım bi kaç sefer azaldı devam edebilsem sürekli geçicek. Cildi içinde krem kullandım geçti 3 günde hiç umudum yoktu işe yarayacağından ama şükür bitti yinede her gün sürüyorum hassas olduğu için.
Ben kapatıp yikayamiyorum ya ellerim ikisine ulasmiyorBiri sürekli su döksün yoksa üşüyor canım, bana kimse demedi panikledim üşüttüm çocuğu. Bir de önce gövde en son baş yıkanır. Kulaklarını kapat su dökerken arkadan dök kafasına
Bebişin zaten temiz ki nihalNicki o zaman nasıl temiz olacak?
Ya sanki benim de öyle bişeyler oluyo minicik bi kırmızılık gördüm 2 yerde çatlak gibi bir de kaşınıyorum bebek çıktı gitti neyin kaşıntısı anlamadımDogumdan sonra catlaklari olusan var mi benim dogumdan sonra 20gunden sonra catlak olusmaya basladi ve her gecen gun artiyor saka gibi
Aa hangi hastane, benim de gitmem lazımCekildi valla doktor da şaşırdı
Dogumdan sonra catlaklari olusan var mi benim dogumdan sonra 20gunden sonra catlak olusmaya basladi ve her gecen gun artiyor saka gibi
Göbek deliğin etrafı çok kaşınıyor ben de bir iki kez nemlendirdim ama başka fırsat olmadı inş çatlamaz bu saatten sonra. Zaten kendimi iğrenç hissediyorum bir de o olursa iyice ölesim gelirYa sanki benim de öyle bişeyler oluyo minicik bi kırmızılık gördüm 2 yerde çatlak gibi bir de kaşınıyorum bebek çıktı gitti neyin kaşıntısı anlamadım
Benimkinin kafası küçük benim de eller büyük şimdilik yetişiyor canım. Zaten az bükünce yeterliBen kapatıp yikayamiyorum ya ellerim ikisine ulasmiyor
Evet cnm normal. Bndede olduKızlar normal doğum yapanlara soruyum kanamanız bittikden sonra akıntı şekli de geldimi bide koku oluştumu rahatsız ediyor beni normalmi acabaya
Senin normaldir ben beceremedim sanırım. Bu gece denerim tekrar. Sanki dünkü banyoda kaçtı cunkuBenimkinin kafası küçük benim de eller büyük şimdilik yetişiyor canım. Zaten az bükünce yeterli
Tamam nicki, haklısın. Bebek 8 gündür yıkanmadı. Hala süt kokuyor. Büyük insan olsa yanına yaklaşılmaz.Bebişin zaten temiz ki nihalBen ilk 40 gün mümkün olduğunca şampuan kullanmıyorum, biraz popoya sadece. Ne kadar temiz içerikli olsalar da şampuan sonuçta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?