- 22 Şubat 2016
- 1.773
- 2.349
- 133
İnşallah kuzum çok zor gerçekten Allah kimseye yaşatmasınCanım benim çok dua ediyorum sana inş tez zamanda sağlıkla kavuşursunuz bir daha ayrılmazsınız
Yavrumİnşallah canım.
Emzirmek icin aldım emmedi yarım saat falan öyle bana baktı. Evde öyle kucağımda tutsam hayatta durmaz ağlardı. Ben konuştum o dinleyip inceledi beni10-15 dakika emdi sonra.
Hemşire kucak istiyor durmuyor dedi. Kucağa almaları da yasakmış. Ağlayıp ağlayıp susuyor demek ki başka ne olacakBir de eldivenden emzik yapmışlar kandırıyorlar onunla
Çok üzüldüm çok duygulandim.İnşallah canım.
Emzirmek icin aldım emmedi yarım saat falan öyle bana baktı. Evde öyle kucağımda tutsam hayatta durmaz ağlardı. Ben konuştum o dinleyip inceledi beni10-15 dakika emdi sonra.
Hemşire kucak istiyor durmuyor dedi. Kucağa almaları da yasakmış. Ağlayıp ağlayıp susuyor demek ki başka ne olacakBir de eldivenden emzik yapmışlar kandırıyorlar onunla
Ayyy nefret ettim sleepy den 1 i kullandım iğrenç 2.de sipariş etmiştik iptal ettirdim canbebe aldık valla daha iyi üstü ıslanmıyor yavrumunBizde aynı durumdayız, 1 de sızdırıyordu, 2 daha beter. Çocuğu zar zor uyutuyorum tam uyudu derken üstü ıslak komple değiştir bas bas bağırıyor.
Ooo o zımbırtılardakilerden de mi oluyo yaa emerken nasıl ağlıyo emiyo emiyo arada mı ağlıyo. Benim de arada bi kaç kez ühü diye bildiğin tam emerken ağlayacak gibi yapıp devam edişi oldu.Bu sandıkların kadar bizdeki de, farklı olarak yeşil kaka ve emerken ağlama var canım. Tamam ben mi çok büyütüyorum acaba her bebek mi böyle… süt ürünü aklına gelen herşey de var, çubuk krakerden tut, kakao tozunda, içerikte yazıyor paketli gıdalarda. Tereyağ, margarin bunlarda zaten var. Bu alerji dipsiz kuyu var mı neye var bulmak çok zormuş. Mesela geçen bal yedim yüzü kabardı gibi geldi ama babası öpüyor sakallı ondan da olabilir bilmiyorum ki
Canım ne oldu yavruna Allah'ım şifa versin inşallah tez zamanda çabucak kavuş miniğineBugün gittim emzirmeye izin verdi dr. Biraz hırıltısı vardı. Çok ağlıyormuşÖylece bırakıp geldim yine Perşembe belki çıkabilir dedi dr duruma göre.
Amin canım bırakıp gelmek gerçekten çok zor. Bugün ayrı bir üzüldüm öyle bakınca banaYavrumAnnesini kokusunu alınca rahatlamıştır sağlığı için napıcan rabbim hiç anayı evladından ayrı koymasın
Normal emzik versen vermiyorlar mı
İyileşsin çabucak
Ben de ağlayarak geldimÇok üzüldüm çok duygulandim.
Tez zamanda kavuşun inşallah
Zatürre oldu hastanede yatıyorCanım ne oldu yavruna Allah'ım şifa versin inşallah tez zamanda çabucak kavuş miniğine
Ayyy daha minnacık yaaaa Allah'ım şifalar akıtsın inşallah tez zamanda kavuş bebişine çok üzüldümmmZatürre oldu hastanede yatıyor canıminşallah canım Allah razı olsun
Zaten minicik muhtaç olması en çok yüreğime dokunanAyyy daha minnacık yaaaa Allah'ım şifalar akıtsın inşallah tez zamanda kavuş bebişine çok üzüldümmm
Hem ben hem bebek hasta oldukboğaz ağrısı ve bütün kemiklerim sızlıyor, kızım da sürekli hapşırıp öksürüyor
Emzirirken kullanabileceğim bi ilaç var mı
Ayni durumdan acile geldim bi saat once dayanamiyodum artik c d vitamini bide minoset parol serum yapti baska hic bise olmaz evdede sadece bunlari kullan dedi yolladiBiz de bütün evcek hastayız çift maske takıyorum ama yok bebişe de geçti sanki ben düşük mg antibiyotik başladım bir de minoset alıyorum üşüme titreme de var napıcaz bilmiyorum
Büyük oğlumda 3 gün yatmıştı yenidoğan yoğun bakımında aklıma geldi çok inş merhametli vicdanlı doktor ve hemşireler vardrZaten minicik muhtaç olması en çok yüreğime dokunanAminnn Canım inşallah
Cok gecmis olsun canim oncesinde bronsiolitti galiba dimiZatürre oldu hastanede yatıyorinşallah canım Allah razı olsun
Her şey çok güzel olacak, azıcık sabır. Hele o sabah gülüşleri başlasın tüm dertler unutulur.Teşekkür ederim gözlerimi doldurdu bu söz“Her şeyi doğru yapamayabilirsin ama unutma bebeğin için en iyi anne sensin.”
Yara yok, memeyi de tam kavrıyor ama sinirle mi çekiyor napıyorsa çok acıyor damağında eziyor sanki. İyi olsun da dayanırım, ememeyince daha çok yıpranıyorum.
1 de sorun yaşamadım, belki de az çiş, az ama sık kaka yaptığından. Öyle dolmadan değiştirdim hep. Gün içinde sorun olmuyor pek ama gece sıkıntı. 10 saat kalıyor bez, doluyor. Geceyi çözersem gündüz eritirim artık stoklarımı.Bizde aynı durumdayız, 1 de sızdırıyordu, 2 daha beter. Çocuğu zar zor uyutuyorum tam uyudu derken üstü ıslak komple değiştir bas bas bağırıyor.
Mini minnacık bi parça bile etkileyebilir, alerji çok illet bir şey. İnşallah değildir. Kaşlarda, kulak arkasında kuruluk var mı?Canım sadece az peynir yiyom onu da kesip deneyeyim. Bende alerji yok ama süt urunlerine karşı hassasiyet var bende de. Süt ayran yogurt filan hemen bozar beni. Mukus var ve az isilik gibi sey işte yüzde. Hickırma kusma filan da var karinda guruldama var. Kusma hickirma normaldir diuorum mide agza gelmesi gibi de oluyo bazen bir iki gündür iyi olmuyor karında guruldama da oluyor ama bizimkinin cok aktif bağırsaklar gunde bi kac kaka devam gaz da çıkarıyor bolca. Ay az peynir bunu yapıyo olabilir mi.
Yazdıkların çok içime dokundu, bir an önce kavuşursunuz inşallah.İnşallah canım.
Kuruluk yok. Konak olcak gibiydi saçlar geçti bin şükür.Her şey çok güzel olacak, azıcık sabır. Hele o sabah gülüşleri başlasın tüm dertler unutulur.
Yara olmaması güzel. Acısı muhtemelen alışmamış olmasından, aynı durum bende de var seninki kadar olmasa da.
1 de sorun yaşamadım, belki de az çiş, az ama sık kaka yaptığından. Öyle dolmadan değiştirdim hep. Gün içinde sorun olmuyor pek ama gece sıkıntı. 10 saat kalıyor bez, doluyor. Geceyi çözersem gündüz eritirim artık stoklarımı.
Mini minnacık bi parça bile etkileyebilir, alerji çok illet bir şey. İnşallah değildir. Kaşlarda, kulak arkasında kuruluk var mı?
Yazdıkların çok içime dokundu, bir an önce kavuşursunuz inşallah.
Benim bebiş de öksürüyor, doktora götürdük yine kontrole de gideceğiz. Bu aylarda ihmal etmemek gerekiyormuş.
Ben de stoklamış bulundum herkes iyi deyince :/Ayyy nefret ettim sleepy den 1 i kullandım iğrenç 2.de sipariş etmiştik iptal ettirdim canbebe aldık valla daha iyi üstü ıslanmıyor yavrumun
Yok emerken gaz girmiş gibi ıkınıyor acı çekiyo gibi bağırıyor ağlıyor tutamıyor bacakları itiyor hızlı hızlı, sakinleşince tekrar alıyor sil baştan. Bazen 3 dk bazen 3 saat böyle geçiyorOoo o zımbırtılardakilerden de mi oluyo yaa emerken nasıl ağlıyo emiyo emiyo arada mı ağlıyo. Benim de arada bi kaç kez ühü diye bildiğin tam emerken ağlayacak gibi yapıp devam edişi oldu.
Ah yavrumYok emerken gaz girmiş gibi ıkınıyor acı çekiyo gibi bağırıyor ağlıyor tutamıyor bacakları itiyor hızlı hızlı, sakinleşince tekrar alıyor sil baştan. Bazen 3 dk bazen 3 saat böyle geçiyor
Bunu bizimki de yapıyor ama her zaman değil ben hep gazdan sanıyorum ama alerji de olabilir. Sancı girmiş gibi birden memeyi bırakıp ağlamaya başlıyor sakinleşince geri alıyor memeyiYok emerken gaz girmiş gibi ıkınıyor acı çekiyo gibi bağırıyor ağlıyor tutamıyor bacakları itiyor hızlı hızlı, sakinleşince tekrar alıyor sil baştan. Bazen 3 dk bazen 3 saat böyle geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?