2021 Aralık Anneleri

Yavrum Annesini kokusunu alınca rahatlamıştır sağlığı için napıcan rabbim hiç anayı evladından ayrı koymasın
Normal emzik versen vermiyorlar mı
İyileşsin çabucak

Çok üzüldüm çok duygulandim.
Tez zamanda kavuşun inşallah

Bizde aynı durumdayız, 1 de sızdırıyordu, 2 daha beter. Çocuğu zar zor uyutuyorum tam uyudu derken üstü ıslak komple değiştir bas bas bağırıyor.
Ayyy nefret ettim sleepy den 1 i kullandım iğrenç 2.de sipariş etmiştik iptal ettirdim canbebe aldık valla daha iyi üstü ıslanmıyor yavrumun

Ooo o zımbırtılardakilerden de mi oluyo yaa emerken nasıl ağlıyo emiyo emiyo arada mı ağlıyo. Benim de arada bi kaç kez ühü diye bildiğin tam emerken ağlayacak gibi yapıp devam edişi oldu.

Yavrum Annesini kokusunu alınca rahatlamıştır sağlığı için napıcan rabbim hiç anayı evladından ayrı koymasın
Normal emzik versen vermiyorlar mı
İyileşsin çabucak
Amin canım bırakıp gelmek gerçekten çok zor. Bugün ayrı bir üzüldüm öyle bakınca bana

İki çeşit emzik aldım çok ender tutuyordu. Bunu alıyor bebekler galiba getirin bile demediler ama getirsem de almazdı zaten.

Hem ben hem bebek hasta olduk boğaz ağrısı ve bütün kemiklerim sızlıyor, kızım da sürekli hapşırıp öksürüyor
Emzirirken kullanabileceğim bi ilaç var mı

Biz de bütün evcek hastayız çift maske takıyorum ama yok bebişe de geçti sanki ben düşük mg antibiyotik başladım bir de minoset alıyorum üşüme titreme de var napıcaz bilmiyorum
Ayni durumdan acile geldim bi saat once dayanamiyodum artik c d vitamini bide minoset parol serum yapti baska hic bise olmaz evdede sadece bunlari kullan dedi yolladi

Her şey çok güzel olacak, azıcık sabır. Hele o sabah gülüşleri başlasın tüm dertler unutulur.
Yara olmaması güzel. Acısı muhtemelen alışmamış olmasından, aynı durum bende de var seninki kadar olmasa da.

Bizde aynı durumdayız, 1 de sızdırıyordu, 2 daha beter. Çocuğu zar zor uyutuyorum tam uyudu derken üstü ıslak komple değiştir bas bas bağırıyor.
1 de sorun yaşamadım, belki de az çiş, az ama sık kaka yaptığından. Öyle dolmadan değiştirdim hep. Gün içinde sorun olmuyor pek ama gece sıkıntı. 10 saat kalıyor bez, doluyor. Geceyi çözersem gündüz eritirim artık stoklarımı.

Mini minnacık bi parça bile etkileyebilir, alerji çok illet bir şey. İnşallah değildir. Kaşlarda, kulak arkasında kuruluk var mı?

Yazdıkların çok içime dokundu, bir an önce kavuşursunuz inşallah.
Benim bebiş de öksürüyor, doktora götürdük yine kontrole de gideceğiz. Bu aylarda ihmal etmemek gerekiyormuş.

Kuruluk yok. Konak olcak gibiydi saçlar geçti bin şükür.

Ooo o zımbırtılardakilerden de mi oluyo yaa emerken nasıl ağlıyo emiyo emiyo arada mı ağlıyo. Benim de arada bi kaç kez ühü diye bildiğin tam emerken ağlayacak gibi yapıp devam edişi oldu.
Yok emerken gaz girmiş gibi ıkınıyor acı çekiyo gibi bağırıyor ağlıyor tutamıyor bacakları itiyor hızlı hızlı, sakinleşince tekrar alıyor sil baştan. Bazen 3 dk bazen 3 saat böyle geçiyor

Ah yavrum Benimki naz niyaz o zaman ya. Ben daha da sana soru sorup bunaltmayayım. Cildinde bi reaksiyon görürsem telaşlanayım.

Bunu bizimki de yapıyor ama her zaman değil ben hep gazdan sanıyorum ama alerji de olabilir. Sancı girmiş gibi birden memeyi bırakıp ağlamaya başlıyor sakinleşince geri alıyor memeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…