2021 Aralık Anneleri

Bunu bizimki de yapıyor ama her zaman değil ben hep gazdan sanıyorum ama alerji de olabilir. Sancı girmiş gibi birden memeyi bırakıp ağlamaya başlıyor sakinleşince geri alıyor memeyi
Aynen ben de gazdan sanıyordum ama biberonla mama içerken yapmıyor aynı şeyi ordan şüphelendim. Sen biberon verince yapıyor mu?

Aynen ben de gazdan sanıyordum ama biberonla mama içerken yapmıyor aynı şeyi ordan şüphelendim. Sen biberon verince yapıyor mu?
Ben hiç vermedim canım anne sütü alıyor sadece. Surekli ıkininca gaz sandık hep ama gaz olmasın diye hiçbir şey yemiyorum damla veriyorum kimyon cayi vs ama o sancı hali her gün olmaya başladı her emmede yapmıyor ama sıklaştı baya. Kakada bir kere mukus gördüm zaten ishal gibi sulu yapıyor. Yani bunlar alerji için yeterli mi bilmiyorum

Aynı şeyler tamamen aynısı sıklaştı son 10 gündür bu memede ağlama işi. Ama doktora göre isilik artması lazım ve kan görmek lazım. Yine de bana diyet verdi. Bilemiyoruz ki her bebekte olan şey mi gsz mı ne olduğunu

Diyet harici bi şey yapılamıyor di mi?

Kan ve ciltte döküntü bizde de yok. Kusma öksürük falan var bunlar da alerji belirtisi olabilir deniyor. Diyette neler yasak canım? Ben süt ürünü olarak sadece kahvaltıda bi parça peynir yiyorum. Süt yoğurt laktozsuz tüketiyorum. Ama tabi yediğim başka şeylerde süt ürünü olabilir tereyağı vb gibi.

Ah çok üzüldüm Allahım sabır versin bir an önce iyileştirsin minik kuzuyu
Bir daha hiç ayrılmayın inşallah

Benimki böyle ben artık tükendim gerçekten akşam 5 ten bu saate dek ağlıyor ama ne ağlama ... lanet olsun şu gaz yada süt alerjisine gerçekten

Akşamdan beri bebeyi uyuduktan sonra yatağına yatırıyoruz geri uyaniyor ısrarla babasının göğsünde uyumak istiyor onda duruyorda ben neden sakinlestiremiyorum bu cocuguelimiz kolumuz bağlı kaldı bu gece, mememi de emerken bir süre sonra çığlık basiyor, alerjiden bahsetmissiniz anlayamadım bu gece ne derdi var

lonely bird canım memelerin için doktorla görüştün mü anlattıkların vazospazm olabilir mi uzun zamandır şikayetlerin geçmedi doktorunla bi değerlendir istersen acil şifalar keyifli emzirmeler diliyorum tez zamanda

Y yorgunnn_anne ahh canım ilk oğlumda yaşadıklarımızı anlatmışsın o günleri hala hatırlarım kuvezde kaldı içeri emzirmeye diye girerdim kucağımda uyurdu 15 dklık alırlardı içeri emmezse biberon veririz derlerdi uyumasın diye neler yapardım ama o kokuma dayanamazdı sanırım ağlaya ağlaya çıkardım kapıda yoğunbakım anneleri birbirlerini teselli ederdi senin kalbin acıyo şimdi ama kavuştuğunda hepsi geridr kalacak yeniden sağlıkla başlıcaksınız her şeye şimdi tedavisini olsun her şey çok güzel olacak sarılıyorum sana

A Asyaseyit çokk geçmiş olsun rahatladın mı birazcık hastaneler kalabalık diye gitmek istemedim ama toparlanamıcaz sanırım çok dirençli bi hastalık bi an önce rahatlarız inşallah çift maskeyle evde kafayı yemek üzereyim

Büyük oğlumda 3 gün yatmıştı yenidoğan yoğun bakımında aklıma geldi çok inş merhametli vicdanlı doktor ve hemşireler vardr
İnşallah ama sanki hiç de öyle değiller en azından bugün öyle hissettim. Yine ağlayacak, kucağa alışmış, evden gelen bebeklerde zorlanıyoruz vs dedi bıkmış gibi bi hal sezdim konuştuğum hemşirede
Benim büyük kızım 3 hafta yatmıştı yoğun bakımda. Hergün otobüsle 1 saat gidiyordum daha 15 günlük dikişlerimle bir de yarım saat yürüyordum indikten sonra, akşam da aynı yol dönüş. Sadece 3 saatte bir emzirmek icin bekliyordum aksama kadar. Simdi her öğün emzirmeye de izin vermiyorlar. Bugün zar zor deneyelim dediler.

İnşallah çok teşekkür ederim İhmal etmeyin gercekten çok hassaslar size de çok geçmiş olsun Allah şifa versin

Oraya atıp gelmiş gibi. Kafesin içinde duruyor sanki İnşallah canım herbirinizin samimiyetini hissettim inanın iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…