- 2 Şubat 2021
- 2.109
- 2.681
- 53
- 39
Aynen ben de gazdan sanıyordum ama biberonla mama içerken yapmıyor aynı şeyi ordan şüphelendim. Sen biberon verince yapıyor mu?Bunu bizimki de yapıyor ama her zaman değil ben hep gazdan sanıyorum ama alerji de olabilir. Sancı girmiş gibi birden memeyi bırakıp ağlamaya başlıyor sakinleşince geri alıyor memeyi
Ben hiç vermedim canım anne sütü alıyor sadece. Surekli ıkininca gaz sandık hep ama gaz olmasın diye hiçbir şey yemiyorum damla veriyorum kimyon cayi vs ama o sancı hali her gün olmaya başladı her emmede yapmıyor ama sıklaştı baya. Kakada bir kere mukus gördüm zaten ishal gibi sulu yapıyor. Yani bunlar alerji için yeterli mi bilmiyorumAynen ben de gazdan sanıyordum ama biberonla mama içerken yapmıyor aynı şeyi ordan şüphelendim. Sen biberon verince yapıyor mu?
Aynı şeyler tamamen aynısı sıklaştı son 10 gündür bu memede ağlama işi. Ama doktora göre isilik artması lazım ve kan görmek lazım. Yine de bana diyet verdi. Bilemiyoruz ki her bebekte olan şey mi gsz mı ne olduğunuBen hiç vermedim canım anne sütü alıyor sadece. Surekli ıkininca gaz sandık hep ama gaz olmasın diye hiçbir şey yemiyorum damla veriyorum kimyon cayi vs ama o sancı hali her gün olmaya başladı her emmede yapmıyor ama sıklaştı baya. Kakada bir kere mukus gördüm zaten ishal gibi sulu yapıyor. Yani bunlar alerji için yeterli mi bilmiyorum
Diyet harici bi şey yapılamıyor di mi?Aynı şeyler tamamen aynısı sıklaştı son 10 gündür bu memede ağlama işi. Ama doktora göre isilik artması lazım ve kan görmek lazım. Yine de bana diyet verdi. Bilemiyoruz ki her bebekte olan şey mi gsz mı ne olduğunu
Kan ve ciltte döküntü bizde de yok. Kusma öksürük falan var bunlar da alerji belirtisi olabilir deniyor. Diyette neler yasak canım? Ben süt ürünü olarak sadece kahvaltıda bi parça peynir yiyorum. Süt yoğurt laktozsuz tüketiyorum. Ama tabi yediğim başka şeylerde süt ürünü olabilir tereyağı vb gibi.Aynı şeyler tamamen aynısı sıklaştı son 10 gündür bu memede ağlama işi. Ama doktora göre isilik artması lazım ve kan görmek lazım. Yine de bana diyet verdi. Bilemiyoruz ki her bebekte olan şey mi gsz mı ne olduğunu
Mustelanın atopik cilt losyonu önerdi. Sıcak tutma, tenine değen şeyler batmasın vs dedi.Diyet harici bi şey yapılamıyor di mi?
Oyy kıyamam inşallah çabucak iyileşir evine dönerBugün gittim emzirmeye izin verdi dr. Biraz hırıltısı vardı. Çok ağlıyormuşÖylece bırakıp geldim yine Perşembe belki çıkabilir dedi dr duruma göre.
Portakal asitli cnm hem gaz da yapabilirlonely bird kakalar bizim mukusou bu ara yav ☹☹ Aaaay bu ara portakal yiyom bol hastayım diye ona alerji olabilir mi ki?
Ah çok üzüldümİnşallah canım.
Emzirmek icin aldım emmedi yarım saat falan öyle bana baktı. Evde öyle kucağımda tutsam hayatta durmaz ağlardı. Ben konuştum o dinleyip inceledi beni10-15 dakika emdi sonra.
Hemşire kucak istiyor durmuyor dedi. Kucağa almaları da yasakmış. Ağlayıp ağlayıp susuyor demek ki başka ne olacakBir de eldivenden emzik yapmışlar kandırıyorlar onunla
Benimki böyle ben artık tükendim gerçekten akşam 5 ten bu saate dek ağlıyor ama ne ağlama ... lanet olsun şu gaz yada süt alerjisine gerçektenYok emerken gaz girmiş gibi ıkınıyor acı çekiyo gibi bağırıyor ağlıyor tutamıyor bacakları itiyor hızlı hızlı, sakinleşince tekrar alıyor sil baştan. Bazen 3 dk bazen 3 saat böyle geçiyor
İnşallah ama sanki hiç de öyle değiller en azından bugün öyle hissettim. Yine ağlayacak, kucağa alışmış, evden gelen bebeklerde zorlanıyoruz vs dedi bıkmış gibi bi hal sezdim konuştuğum hemşiredeBüyük oğlumda 3 gün yatmıştı yenidoğan yoğun bakımında aklıma geldi çok inş merhametli vicdanlı doktor ve hemşireler vardr
İnşallah çok teşekkür ederimHer şey çok güzel olacak, azıcık sabır. Hele o sabah gülüşleri başlasın tüm dertler unutulur.
Yara olmaması güzel. Acısı muhtemelen alışmamış olmasından, aynı durum bende de var seninki kadar olmasa da.
1 de sorun yaşamadım, belki de az çiş, az ama sık kaka yaptığından. Öyle dolmadan değiştirdim hep. Gün içinde sorun olmuyor pek ama gece sıkıntı. 10 saat kalıyor bez, doluyor. Geceyi çözersem gündüz eritirim artık stoklarımı.
Mini minnacık bi parça bile etkileyebilir, alerji çok illet bir şey. İnşallah değildir. Kaşlarda, kulak arkasında kuruluk var mı?
Yazdıkların çok içime dokundu, bir an önce kavuşursunuz inşallah.
Benim bebiş de öksürüyor, doktora götürdük yine kontrole de gideceğiz. Bu aylarda ihmal etmemek gerekiyormuş.
Amin canım inşallahOyy kıyamam inşallah çabucak iyileşir evine dönerrabbim dermansiz dert vermesi
Amin canım inşallah. Rabbim hiçbir anneyi evladından ayırmasınAh çok üzüldümAllahım sabır versin bir an önce iyileştirsin minik kuzuyu
Bir daha hiç ayrılmayın inşallah
Oraya atıp gelmiş gibi. Kafesin içinde duruyor sankiY yorgunnn_anne ahh canım ilk oğlumda yaşadıklarımızı anlatmışsın o günleri hala hatırlarım kuvezde kaldı içeri emzirmeye diye girerdim kucağımda uyurdu 15 dklık alırlardı içeri emmezse biberon veririz derlerdi uyumasın diye neler yapardım ama o kokuma dayanamazdı sanırım ağlaya ağlaya çıkardım kapıda yoğunbakım anneleri birbirlerini teselli ederdi senin kalbin acıyo şimdi ama kavuştuğunda hepsi geridr kalacak yeniden sağlıkla başlıcaksınız her şeye şimdi tedavisini olsun her şey çok güzel olacak sarılıyorum sana
Evet oyle demisti dr ama yatırdığı gün zatürre dedi. Dedim öyle dememistiniz, ikisi birlikte seyrediyor dedi. Sağol canımCo
Cok gecmis olsun canim oncesinde bronsiolitti galiba dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?