- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Helal olsun ne demekSizleri üzmek için yazmadım Hakkınızı helal edin kıyamam sizlereİnsan bazen anlatacak kimse bulamiyor, görse de anlatmayacağı şeyleri böyle uzun uzun yazabiliyor. Burası da öyle bir yer oldu. Amin canım
Sonrasında da patronluğunu sonlandıramayabilirim zaten ben kızımınMervecim bende sarılık ıcın yatınca defalarca kan aldıklarında yenı doğan yoğun bakıma almadıklarında ağlarken bırakamaz oldum nasıl ne kadar ısterse veriyorum . Perısanmıyım evet çok. Uyku egıtımı ıcın bıle ılk 3 ay bısey yapmayın dıyorkar. Ilk 3 ay patron bebekmiş
Çok doğru bir yazı olmuş. Bencede hiçbir şey annenin yerini tutamaz. Yaşamın ilk döneminde annenin bebeğini kucağına alma miktarı onunla vakit geçirme miktarı bebeğin özgüvenini ve etrafına duyduğu güveni geliştiriyor. Onların bize ihtiyacı var. Kendi hallerine bırakmak çözüm değil. Zaten neye ihtiyaçları varsa onu sezdiriyorlar bize.
Ay canım ben çok üzüldüm inşallah tez zamanda kavuşursun bebeğineZatürre oldu hastanede yatıyorinşallah canım Allah razı olsun
Ben de uyku eğitimine karşıyım; yani bir bebeğin anneye en ihtiyaç duyduğu dönem niye ayrı yatayım ki benim koynumda uyusun ninni söyleyeyim sakinlessin
Ya zaten simdiden sabah gülücükleri bi başkaBen de uyku eğitimine karşıyım; yani bir bebeğin anneye en ihtiyaç duyduğu dönem niye ayrı yatayım ki benim koynumda uyusun ninni söyleyeyim sakinlessin
Oteki türlü at beşiğe ver eline bir peluş koy uyku müziğini ac kamerayi izle uyursa eğitim uyumazsa anne başarısız...sacma geliyor bana
Zaten çooook cabuk buyuyecekler en kiymetli koklamali kucaklamali dönemleribirde azıcık büyüduklerinde hep böyle meme gaz derdiyle uyanmayacaklar gulucuk ata ata Mir mir bişeyler soylene söylene uyanacaklar sen uyurken seni seyrettiğini goreceksin uyandiginda o zaman yeme de yanında yat
Sonuç olarak kızıma uyku eğitimi vermedim neredeyse 5 yasina kadar yanımızda yattı 7. Ayında ise başlamıştım gayette güzel guvenli bağlandı bana okula Vs. bırakıp biryere giderken hiç sorun yaşamadık
Çıplakken daha çok refleks var sanki o zaman da mı yok?Kizlar bugun bebegimi doktora goturecem reflekslerine baktiracam morro refleksi yok gibi bize dua edin lutfen sese sicramiyo fiziksel olarak da yok bu da norolojik bi soruna isaret ediyo insallah bugun guzel bi cevap alip donerim
Ciplakken bakmadim kuzum annemler takinti yaptigimi dusunuyo insallah benim takintimdir bunu tum kalbimle istiyorum ama mantikli cunku kiyafet bebegi destekliyo gibi bi his veriyo olabilirÇıplakken daha çok refleks var sanki o zaman da mı yok?
Hiç mi yokKizlar bugun bebegimi doktora goturecem reflekslerine baktiracam morro refleksi yok gibi bize dua edin lutfen sese sicramiyo fiziksel olarak da yok bu da norolojik bi soruna isaret ediyo insallah bugun guzel bi cevap alip donerim
Bak soyup yıkayacağım zaman leğene doğru indiriyorum ya e bi de çıplak diye hızlı hareket ediyorum hızlı iniş o zaman çok fazla irkiliyo. Dikkat et bak. Hatta bu kadar korkmasından endişeleniyorum ben de banyoyu da bu yüzden mi sevmiyo acaba diye.Ciplakken bakmadim kuzum annemler takinti yaptigimi dusunuyo insallah benim takintimdir bunu tum kalbimle istiyorum ama mantikli cunku kiyafet bebegi destekliyo gibi bi his veriyo olabilir
Bnmkide o an oluyor birden bn nereye gidiyorum diyorlarBak soyup yıkayacağım zaman leğene doğru indiriyorum ya e bi de çıplak diye hızlı hareket ediyorum hızlı iniş o zaman çok fazla irkiliyo. Dikkat et bak. Hatta bu kadar korkmasından endişeleniyorum ben de banyoyu da bu yüzden mi sevmiyo acaba diye.
Tm cnm dikkat edecm bugun doktor da bakacak zaten.ama bu irkilmelerden korkmayin bu bebeginizin saglikli oldugunu gosteriyor santral sinir sisteminin guzel calistigina isaret ediyoBak soyup yıkayacağım zaman leğene doğru indiriyorum ya e bi de çıplak diye hızlı hareket ediyorum hızlı iniş o zaman çok fazla irkiliyo. Dikkat et bak. Hatta bu kadar korkmasından endişeleniyorum ben de banyoyu da bu yüzden mi sevmiyo acaba diye.
Yok biliyorum bu refleksi filan da çok olunca bi acaba dedimTm cnm dikkat edecm bugun doktor da bakacak zaten.ama bu irkilmelerden korkmayin bu bebeginizin saglikli oldugunu gosteriyor santral sinir sisteminin guzel calistigina isaret ediyo
Benimki çok hoşlanmıyo ya giyinirjen kopuyo kıyametBnmkide o an oluyor birden bn nereye gidiyorum diyorlarani hareket oluyor ya ondan bnce sanırım bnmki ilk suyu dökerken de irkiliyor sonra sakin
Suan keske bizde de cok olsaydi diye dua ediyorum canm hic korkma sese de mi cok oluyo bak bizde sese sadece uykuyla uyaniklik arasi sadece uyanikken ve uyurken hic gormedim soyle bi makale buldum birz umut oldu insallh doktor da boyle derYok biliyorum bu refleksi filan da çok olunca bi acaba dedim
Ses daha çok çınlama gibi tiz aeslerde irkiliyo mesela caydanlık birbirine vurunca. Öpücük atıyouz ya sesli abartarak o seste filan irkiliyo. Sen de gönlünü ferah tut lütfen. Insallah bir sry yoktur.Suan keske bizde de cok olsaydi diye dua ediyorum canm hic korkma sese de mi cok oluyo bak bizde sese sadece uykuyla uyaniklik arasi sadece uyanikken ve uyurken hic gormedim soyle bi makale buldum birz umut oldu insallh doktor da boyle der
Canm ben sese sadece dalacagi zamn irkildigini gordum oglum bagriyo ya kizda tik yok kapi tak diye carpiyo yine ayni sekilde bakalim ne olacak insallh bi sorun yoktur halimi bi gorsen sanki yasamiyorum ne su icebiliyorum ne yemek yiyorum suan her gun kabus goruyorum sabah ezani uyaniyorum bi el sanki gogsumu sıkıyo boyle hapin birz etkisi oluyo esim bi suru hayal kuruyo ona ayri uzuluyorum hissetirmemeye de calisiyorum boyle olmamin nedeni merve oglumla ilgili bi kac seyi farketmis olmamin da etkisi var cunku o da normal degil ve bn bunu daha once farketmis olsaydim asla cocuk dogurmazdim esime birz bahsettim hayattan koptu ogretmen iyi deyince kndine geldi banada demedigi kalmadi cok hafif de olsa bise var cunku takintilari farkettim bazen uygun yerde konusmadigini ve sadece arabalarla oynadigini ima edileni anlamadigini farkettim.bide bi kere banyodaydik suyu birden actim kulagini kapatti bunu bi kac olayda daha gordu bn konusuyo artik deyip birakmistim ama oyle degilmis yani bi cikmazdayim Allaha siginiyorum bi cikis yolu goster diye.Ses daha çok çınlama gibi tiz aeslerde irkiliyo mesela caydanlık birbirine vurunca. Öpücük atıyouz ya sesli abartarak o seste filan irkiliyo. Sen de gönlünü ferah tut lütfen. Insallah bir sry yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?