2021 Aralık Anneleri

Helal olsun ne demek inşallah çok güzel günler yakın

Sonrasında da patronluğunu sonlandıramayabilirim zaten ben kızımın

Eki Görüntüle 2990748

Uyku eğitimini sorgulatan yazı.
Çok doğru bir yazı olmuş. Bencede hiçbir şey annenin yerini tutamaz. Yaşamın ilk döneminde annenin bebeğini kucağına alma miktarı onunla vakit geçirme miktarı bebeğin özgüvenini ve etrafına duyduğu güveni geliştiriyor. Onların bize ihtiyacı var. Kendi hallerine bırakmak çözüm değil. Zaten neye ihtiyaçları varsa onu sezdiriyorlar bize.

Eki Görüntüle 2990748

Uyku eğitimini sorgulatan yazı.
Ben de uyku eğitimine karşıyım; yani bir bebeğin anneye en ihtiyaç duyduğu dönem niye ayrı yatayım ki benim koynumda uyusun ninni söyleyeyim sakinlessin
Oteki türlü at beşiğe ver eline bir peluş koy uyku müziğini ac kamerayi izle uyursa eğitim uyumazsa anne başarısız...sacma geliyor bana
Zaten çooook cabuk buyuyecekler en kiymetli koklamali kucaklamali dönemleri birde azıcık büyüduklerinde hep böyle meme gaz derdiyle uyanmayacaklar gulucuk ata ata Mir mir bişeyler soylene söylene uyanacaklar sen uyurken seni seyrettiğini goreceksin uyandiginda o zaman yeme de yanında yat
Sonuç olarak kızıma uyku eğitimi vermedim neredeyse 5 yasina kadar yanımızda yattı 7. Ayında ise başlamıştım gayette güzel guvenli bağlandı bana okula Vs. bırakıp biryere giderken hiç sorun yaşamadık

Bu arada kızlar kemik ağrınız boğaz ağrınız varsa bir covid testi yaptırın. Eşimde bademcik şişmesi olmuştu covid testi pozitif çıktı arkadaşlarınında hep böyle seyretti. Çok fazla yayıldı hastalık. Eğer hastalandıysanız maskeyle yaklaşın bebeğe. Bize eğer bebekte emme güçlüğü varsa baygın gibi uyuyorsa hemen getirin hastaneye demişlerdi aklınızda bulunsun.

Ya zaten simdiden sabah gülücükleri bi başka

Kizlar bugun bebegimi doktora goturecem reflekslerine baktiracam morro refleksi yok gibi bize dua edin lutfen sese sicramiyo fiziksel olarak da yok bu da norolojik bi soruna isaret ediyo insallah bugun guzel bi cevap alip donerim
Çıplakken daha çok refleks var sanki o zaman da mı yok?

Kizlar bugun bebegimi doktora goturecem reflekslerine baktiracam morro refleksi yok gibi bize dua edin lutfen sese sicramiyo fiziksel olarak da yok bu da norolojik bi soruna isaret ediyo insallah bugun guzel bi cevap alip donerim
Hiç mi yok
Bnmkide çok nadir sıçrıyor uyurken abisine kızıyorum sıçramıyor ani bi harekete sıçrıyor sen kendini üzüyorsun böyle daha çok küçükler zamanla bazen dalıyor kimseye dönmüyor bile inşallah bişi de yoktur

Ciplakken bakmadim kuzum annemler takinti yaptigimi dusunuyo insallah benim takintimdir bunu tum kalbimle istiyorum ama mantikli cunku kiyafet bebegi destekliyo gibi bi his veriyo olabilir
Bak soyup yıkayacağım zaman leğene doğru indiriyorum ya e bi de çıplak diye hızlı hareket ediyorum hızlı iniş o zaman çok fazla irkiliyo. Dikkat et bak. Hatta bu kadar korkmasından endişeleniyorum ben de banyoyu da bu yüzden mi sevmiyo acaba diye.

Bnmkide o an oluyor birden bn nereye gidiyorum diyorlarani hareket oluyor ya ondan bnce sanırım bnmki ilk suyu dökerken de irkiliyor sonra sakin

Tm cnm dikkat edecm bugun doktor da bakacak zaten.ama bu irkilmelerden korkmayin bu bebeginizin saglikli oldugunu gosteriyor santral sinir sisteminin guzel calistigina isaret ediyo

Tm cnm dikkat edecm bugun doktor da bakacak zaten.ama bu irkilmelerden korkmayin bu bebeginizin saglikli oldugunu gosteriyor santral sinir sisteminin guzel calistigina isaret ediyo
Yok biliyorum bu refleksi filan da çok olunca bi acaba dedim

Yok biliyorum bu refleksi filan da çok olunca bi acaba dedim
Suan keske bizde de cok olsaydi diye dua ediyorum canm hic korkma sese de mi cok oluyo bak bizde sese sadece uykuyla uyaniklik arasi sadece uyanikken ve uyurken hic gormedim soyle bi makale buldum birz umut oldu insallh doktor da boyle der

Eklentiler

• Screenshot_2022-01-18-14-21-44.webp
    43,8 KB · Görüntüleme: 42
Suan keske bizde de cok olsaydi diye dua ediyorum canm hic korkma sese de mi cok oluyo bak bizde sese sadece uykuyla uyaniklik arasi sadece uyanikken ve uyurken hic gormedim soyle bi makale buldum birz umut oldu insallh doktor da boyle der
Ses daha çok çınlama gibi tiz aeslerde irkiliyo mesela caydanlık birbirine vurunca. Öpücük atıyouz ya sesli abartarak o seste filan irkiliyo. Sen de gönlünü ferah tut lütfen. Insallah bir sry yoktur.

Ses daha çok çınlama gibi tiz aeslerde irkiliyo mesela caydanlık birbirine vurunca. Öpücük atıyouz ya sesli abartarak o seste filan irkiliyo. Sen de gönlünü ferah tut lütfen. Insallah bir sry yoktur.
Canm ben sese sadece dalacagi zamn irkildigini gordum oglum bagriyo ya kizda tik yok kapi tak diye carpiyo yine ayni sekilde bakalim ne olacak insallh bi sorun yoktur halimi bi gorsen sanki yasamiyorum ne su icebiliyorum ne yemek yiyorum suan her gun kabus goruyorum sabah ezani uyaniyorum bi el sanki gogsumu sıkıyo boyle hapin birz etkisi oluyo esim bi suru hayal kuruyo ona ayri uzuluyorum hissetirmemeye de calisiyorum boyle olmamin nedeni merve oglumla ilgili bi kac seyi farketmis olmamin da etkisi var cunku o da normal degil ve bn bunu daha once farketmis olsaydim asla cocuk dogurmazdim esime birz bahsettim hayattan koptu ogretmen iyi deyince kndine geldi banada demedigi kalmadi cok hafif de olsa bise var cunku takintilari farkettim bazen uygun yerde konusmadigini ve sadece arabalarla oynadigini ima edileni anlamadigini farkettim.bide bi kere banyodaydik suyu birden actim kulagini kapatti bunu bi kac olayda daha gordu bn konusuyo artik deyip birakmistim ama oyle degilmis yani bi cikmazdayim Allaha siginiyorum bi cikis yolu goster diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…