2021 Aralık Anneleri

Ayyy bende ilk çözdürürken öyle olmuştu tadı da kokusu da sabun gibiydi bozuk bu diyip atmıştım ikinci çıkardığımda aynı olunca biraz araştırdım yağ parçalandığı için oluyormuş Bende hepsini atacağım sütlerin ziyan olacaklar diye baya üzülmüştüm ya neyse ki sağlamlarmış

Ay ben sana uykuyla ilgili bir şey yazacaktım yazmayı unuttum alıntı kalmış öyle valla hemşire öyle dedi hatta ben adet olmuştum o dönem meme reddi yaptı anlamamıştım o zaman dedi havuç ye ilk adetlerde olur sonrakilerde alışır çocuk dedi.
Bu arada uyku konusunda geçen gün bir şeye rastladım çocuk gündüz uykularında az uyuyorsa neler yapılabilir diye bahsediyordu. Çocukları bir şekild uyutuyoruz ya sallayarak ya emzirerek. Çocuk bu şekilde yarım saat 45 dakika vs uyuyormuş sonra uykusunun hafifleştiği o arada memeyi emziği bulamayınca sallanmadığını farkedince uyanıyormuş. Bebeklerin kendi kendilerini uykuya döndürme yetenekleri olmadığı için tekrar o desteği arıyormuş. Hatta şey demiş yatağınızda uyuyup bahçede uyandığınızı görseniz şaşırır korkarsınız, bebeklerde sizin kokunuzla desteğinizle uyudukyan sonra uyanınca birden farklı bir ortamda görüp şaşırıyorlar demiş. Ben deniyorum mesela 2.30'da uyuttum çocuğu 1 saat uyudu mızırdandı geri ayaklarıma aldım 10 dk salladım geri daldı. Demin yine öyle oldu şuan ayağımda yine daldı uykuya. Devamlı uyanınca ne süt yetiyor ne güç kalıyor insanda

Iste benimki asla birakılmıyor asla

Sen de veriyor musun?
Balikli sut diyorum ben artik

Sen de veriyor musun?
Balikli sut diyorum ben artik
Evet evet daha önce vermiştim bugün yine verdim. 2. Ay aşılarını oldu cuma günü devamlı memede durmak istiyor süt yetireyorum çözdürdüm verdim bugün. Zaten bir aya kalmadan süresi bitip bozulacaklar bir dürü süt var bitsin bir an önce. O sütü içerken hiç kıyamıyorum ben ya bizimki yüzünü ekşitiyor

Kızlar doğum yapalı 45 gün oldu. 40ımız çıktıktan sonra kanamam durmadı sanırım regl oldum. Sütüm de ilk günden beri gelmedi dolu dolu. Mamayla destekliyoruz. Regl olunca süt hepten kesilir mi neden gelmedi bu süt çok üzülüyorum ya ne yapabilirim 90 cc içiyorsa benm iki üç saatte bir anca 30 cc sütüm geliyor

Kizlar bebegimin yuzunde 3 4 gun once isilik gibi kucucuk kizariklar vardi simdi buyuk sivilce gibi oldu paylasiyorum ne oldugunu bilen var mi
Benimkinde de cikti artmaya başladı netten baktım anneden gecen hormonlardan olabilirmiş eğer aynı şeyse, son dr kontrolünde bu kadar yoktu olanları sormuştum doktor hiç üstünde durmadı yenidoganlarda olur normal dedi nedir neden olur hicbisey demedi

Benim doktorda aynisini soyledi. Nitekim de gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…