Yok artıkBwna hemşire regL zamanları sütün tadı değiştiğinden meme reddi yapabilir havuç ve vanilya tüket dedi. Galiba onlar sütü tatlandırıyor
Ayyy bende ilk çözdürürken öyle olmuştuBugun buzluktaki sutlerden bebisimize verelim dedik ve oda isisinda cozdurup verdik. Icirirken resmen kusacaktim, sut bildigin balik gibi kokuyorduama bebitom cuk cuk icti normal sutuymus gibi.
Biraz internetten arastirdim, buzluga giren sutun kokusunda boyle degisiklik olabiliyormus. Deneyimleyen ya da denemek isteyen varsa bilgisi olsun
Sebebi ne anlamadim ama butun sutler ziyan olacak diye cok uzuldum basta, bebito icince icim rahatladi
Ay ben sana uykuyla ilgili bir şey yazacaktım yazmayı unuttum alıntı kalmış öyleYok artık
Havuç tuketiyorum bende hem sütü de arttırıyorBana hemşire regl zamanları sütün tadı değiştiğinden meme reddi yapabilir havuç ve vanilya tüket dedi. Galiba onlar sütü tatlandırıyor
Iste benimki asla birakılmıyor aslaAy ben sana uykuyla ilgili bir şey yazacaktım yazmayı unuttum alıntı kalmış öylevalla hemşire öyle dedi hatta ben adet olmuştum o dönem meme reddi yaptı anlamamıştım o zaman dedi havuç ye ilk adetlerde olur sonrakilerde alışır çocuk dedi.
Bu arada uyku konusunda geçen gün bir şeye rastladım çocuk gündüz uykularında az uyuyorsa neler yapılabilir diye bahsediyordu. Çocukları bir şekild uyutuyoruz ya sallayarak ya emzirerek. Çocuk bu şekilde yarım saat 45 dakika vs uyuyormuş sonra uykusunun hafifleştiği o arada memeyi emziği bulamayınca sallanmadığını farkedince uyanıyormuş. Bebeklerin kendi kendilerini uykuya döndürme yetenekleri olmadığı için tekrar o desteği arıyormuş. Hatta şey demiş yatağınızda uyuyup bahçede uyandığınızı görseniz şaşırır korkarsınız, bebeklerde sizin kokunuzla desteğinizle uyudukyan sonra uyanınca birden farklı bir ortamda görüp şaşırıyorlar demiş. Ben deniyorum mesela 2.30'da uyuttum çocuğu 1 saat uyudu mızırdandı geri ayaklarıma aldım 10 dk salladım geri daldı. Demin yine öyle oldu şuan ayağımda yine daldı uykuya. Devamlı uyanınca ne süt yetiyor ne güç kalıyor insanda
Sen de veriyor musun?Ayyy bende ilk çözdürürken öyle olmuştutadı da kokusu da sabun gibiydi bozuk bu diyip atmıştım ikinci çıkardığımda aynı olunca biraz araştırdım yağ parçalandığı için oluyormuş Bende hepsini atacağım sütlerin ziyan olacaklar diye baya üzülmüştüm ya neyse ki sağlamlarmış
Evet evet daha önce vermiştim bugün yine verdim. 2. Ay aşılarını oldu cuma günü devamlı memede durmak istiyor süt yetireyorum çözdürdüm verdim bugün. Zaten bir aya kalmadan süresi bitip bozulacaklar bir dürü süt var bitsin bir an önce. O sütü içerken hiç kıyamıyorum ben ya bizimki yüzünü ekşitiyorSen de veriyor musun?
Balikli sut diyorum ben artik
Yaa süt arttırdığını bilmiyordum bakHavuç tuketiyorum bende hem sütü de arttırıyor
Hımmm annesinden ayrılmak istemiyor demek ki tatlı kızIste benimki asla birakılmıyor asla
Benzemiyo kız. Dur yeni foto atayımHımmm annesinden ayrılmak istemiyor demek ki tatlı kızbu arada ben Eylül'ü Özge Özder'in bebeğine çok benzetiyorum yaa
Emzik almıyor mu beybisi?Ben de emzik oldum sürekli memede. Ama kilo alımi normal diye mama vermiyorum. Ama emzireyim aman da 2 saat uyusun düzeni asla yok aralarda 20 dk uyursa şanslıyım. O uykuyla da şarji fulleniyo resmen.
Aaaaaa nereden atiyosunuzzz biz gormuyoruz hic gobek grubuysaaa benide ekleyinBenzemiyo kız. Dur yeni foto atayım
Dur yollim istekAaaaaa nereden atiyosunuzzz biz gormuyoruz hic gobek grubuysaaa benide ekleyin
Benimkinde de cikti artmaya başladı netten baktım anneden gecen hormonlardan olabilirmiş eğer aynı şeyse, son dr kontrolünde bu kadar yoktu olanları sormuştum doktor hiç üstünde durmadı yenidoganlarda olur normal dedi nedir neden olur hicbisey demediKizlar bebegimin yuzunde 3 4 gun once isilik gibi kucucuk kizariklar vardi simdi buyuk sivilce gibi oldu paylasiyorum ne oldugunu bilen var mi
Ckk geçmiş olsun canım inşallah gecmezEsim pozitif cikmis insallah bize de gecmez
Geçmiş olsun inşallah geçmez canımEsim pozitif cikmis insallah bize de gecmez
Benim doktorda aynisini soyledi. Nitekim de gectiBenimkinde de cikti artmaya başladı netten baktım anneden gecen hormonlardan olabilirmiş eğer aynı şeyse, son dr kontrolünde bu kadar yoktu olanları sormuştum doktor hiç üstünde durmadı yenidoganlarda olur normal dedi nedir neden olur hicbisey demedi
Bizdede var ama babası öptü ondan diyorum bende ama geçmiyorKizlar bebegimin yuzunde 3 4 gun once isilik gibi kucucuk kizariklar vardi simdi buyuk sivilce gibi oldu paylasiyorum ne oldugunu bilen var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?